Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 211

Θέμα: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Ναι ρε φίλε, συγνώμη κι εγώ για το ειρωνικό στυλ, αλλά η συζήτηση ξεκίνησε από τα νέα αυστηρά πρόστιμα που θα επιβληθούν από την αστυνομία με σκοπό τη μείωση των ατυχημάτων. Κι εμείς λέμε μακάρι και γεια στα χέρια τους, να πάρουν επιτέλους τα διπλώματα αυτών που παρανομούν εσκεμμένα! Εσύ τι μήνυμα θέλεις να στείλεις με τη στάση σου;
    Δεν ψάχνω για αποδιοπομπαίο τράγο. Τον πραγματικό φταίχτη θα τον στείλω στα δικαστήρια!

η συζητηση ξεκινησε με σκοπο να δουμε αν αυτα τα προστιμα εχουν λογο υπαρξης η οχι... και τελικα που αποσκοπουν... στη μειωση των ατυχηματων επειδη το κρατος ενδιαφερεται για τους πολιτες του η στο φουσκωμα των κρατικων ταμειων?
    εγω επειδη πιστευω οτι σωστο ειναι το δευτερο εφερα ενα παραδειγμα που πυροδοτησε λιγο το θεμα...
    το μυνημα που ηθελα να περασω αρχικα ειναι οτι αν πραγματικα ενδιαφεροταν καποιος για εμας σαν ανθρωπους κι οχι σαν πορτοφολια θα εδινε στον κοσμο την καταλληλη παιδεια και γνωση για να ειναι σωστος καποιος στο δρομο και θα εδινε το χρισμα της εφαρμογης των νομων σε υπευθυνους και γνωστες του αντικειμενου ανθρωπους κι οχι σε λαμογια που θελουν να βγαλουν φραγκα κατα τη διαρκεια της τετραετιας...
    απλως το θεμα ξεφυγε γιατι πραγματικα ολοι σας πιστεψατε οτι ειμαι κατα του κοκ κι οτι προτεινω να περναμε ολοι κοκκινα και να σκοτωνομαστε... εκει χαθηκε η μπαλα οπως επισης οταν αρχισαν τα κοσμητικα επιθετα...
    εγω δεν παω να στειλω μυνημα τετοιο... λεω απλως οτι μπορουμε να παρανομησουμε με ασφαλεια για ολους υπο προυποθεσεις... οχι παντου, οχι παντα αλλα ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Thoreevos
    ..................
    Επειδή εκτιμώ την αποδοχή διαφορετικής γνώμης περισσότερο από την κατά γράμμα εφαρμογή του COCK, παίρνω το μέρος του.

Άλλο τίποτα? Η συζήτηση αποκτά όλλο και περισσότερο ενδιαφέρον.. Βάθος ρε παιδί μου..
    Πως να το κάνουμε.. Στο κάτω κάτω ειπώθηκε και νωρίτερα..
    ..........
    Κοίτα φίλε, το κεντρικό νόημα που έδωσες στο συγκεκριμένο μήνυμά σου, εμένα προσωπικά μου άφησε την εντύπωση που ανέφερα.. Συγνώμη λοιπόν αν κι εσύ θεωρείς ότι είναι μέγιστη παράβαση η παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη. Έχω να πω πολλά σχετικά με το τι είναι πιο σημαντικό, αλλά άστο.. Το τι θεωρείς εσύ σημαντικότερο είναι υποκειμενικό! Εσύ θεωρείς σημαντικότερο να σου μιλούν στον πληθυντικό κι ας περιμένεις στο πράσινο καμμιά 15αριά δευτερόλεπτα να περάσουν με κόκκινο αυτοί (οι παραπάνω) που σου μιλούν στον πληθυντικό. Άλλοι προτιμούν κάτι άλλο.. Για το ατύχημα γιατί με ρώτησες;;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    η συζητηση ξεκινησε με σκοπο να δουμε αν αυτα τα προστιμα εχουν λογο υπαρξης η οχι... και τελικα που αποσκοπουν... στη μειωση των ατυχηματων επειδη το κρατος ενδιαφερεται για τους πολιτες του η στο φουσκωμα των κρατικων ταμειων?
    εγω επειδη πιστευω οτι σωστο ειναι το δευτερο εφερα ενα παραδειγμα που πυροδοτησε λιγο το θεμα...
    το μυνημα που ηθελα να περασω αρχικα ειναι οτι αν πραγματικα ενδιαφεροταν καποιος για εμας σαν ανθρωπους κι οχι σαν πορτοφολια θα εδινε στον κοσμο την καταλληλη παιδεια και γνωση για να ειναι σωστος καποιος στο δρομο και θα εδινε το χρισμα της εφαρμογης των νομων σε υπευθυνους και γνωστες του αντικειμενου ανθρωπους κι οχι σε λαμογια που θελουν να βγαλουν φραγκα κατα τη διαρκεια της τετραετιας...
    απλως το θεμα ξεφυγε γιατι πραγματικα ολοι σας πιστεψατε οτι ειμαι κατα του κοκ κι οτι προτεινω να περναμε ολοι κοκκινα και να σκοτωνομαστε... εκει χαθηκε η μπαλα οπως επισης οταν αρχισαν τα κοσμητικα επιθετα...
    εγω δεν παω να στειλω μυνημα τετοιο... λεω απλως οτι μπορουμε να παρανομησουμε με ασφαλεια για ολους υπο προυποθεσεις... οχι παντου, οχι παντα αλλα ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ...
    Εσύ περνάς ορισμένες φορές το κόκκινο και θεωρείς το μέτρο εισπρακτικό. Σε καίει όμως που θα το αυξήσουν γιατί λες.."όχι ρε συ..αν με πιάσουν θα μου πάρουν τα σώβρακα". Εγώ δεν το περνάω ποτέ και δε με ενδιαφέρει.. Ας το αυξήσουν και 10 φορές περισσότερο από όσο λένε. Εσύ να το θεωρείς όπως θέλεις! Με ενδιαφέρει όμως αν σε πιάσουν να σου πάρουν και το σπίτι και τη μηχανή σου και να δουλεύεις μετά σαν το σκυλί για να πάρεις ένα μοτοποδήλατο! Κι αυτό επειδή θεωρείς το ένα λεπτό που θα περιμένεις, σημαντικότερο από τη ζωή του άλλου που περνά αμέριμνος και ανυποψίαστος το πράσινο.

Εσύ περνάς ορισμένες φορές το κόκκινο και θεωρείς το μέτρο εισπρακτικό. Σε καίει όμως που θα το αυξήσουν γιατί λες.."όχι ρε συ..αν με πιάσουν θα μου πάρουν τα σώβρακα". Εγώ δεν το περνάω ποτέ και δε με ενδιαφέρει.. Ας το αυξήσουν και 10 φορές περισσότερο από όσο λένε. Εσύ να το θεωρείς όπως θέλεις! Με ενδιαφέρει όμως αν σε πιάσουν να σου πάρουν και το σπίτι και τη μηχανή σου και να δουλεύεις μετά σαν το σκυλί για να πάρεις ένα μοτοποδήλατο! Κι αυτό επειδή θεωρείς το ένα λεπτό που θα περιμένεις, σημαντικότερο από τη ζωή του άλλου που περνά αμέριμνος και ανυποψίαστος το πράσινο.

1) το λεπτο που θα περιμενω μεσα στην ερημια δεν το βαζω πανω απο τη ζωη κανενος ανυποψιαστου γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει κανενας αλλος... γινομαι βαρετος αλλα το ξαναλεω : δεν περναω κοκκινα συνεχεια αλλα μονο οταν ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ... καταλαβετε το ρε γμτ... μη με παρομοιαζετε με το avatar μου
    2) φυσικα και θεωρω εισπρακτικο το μετρο γιατι ο τροπος που θα εφαρμοστει θα ειναι ο κλασσικος λανθασμενος ελληνικος τροπος... θα αραζουν οι μπατσοι σε μια γωνια και θα εισπρατουν ενω στο διπλα στενο μπορει να γινεται η μαχη του δραμαλη... γι αυτο με καιει και δε το θεωρω σωστο...

"Σιγά τώρα, το hornet..." Το avatar του/της Thoreevos
    ο πληθυντικός με φέρνει σε πολύ άβολη θέση. συνήθως κάνω και χιούμορ όταν κάποιος μου μιλάει στον πληθυντικό. και όχι επειδή κάποιος μιλάει στους άλλους στον πληθυντικό είναι και ευγενικός, σε αυτό είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς. απλά είναι γενικότερα ο τρόπος που επικοινωνούν κάποιοι άνθρωποι. όταν κάποιου τα λόγια από ένα forum τα βάζεις στο διαφανοσκόπιο και κάθεσαι με το σημειωματάριο και απαριθμείς
    • Τι είπε εδώ? Μάλιστα.. κλασική περίπτωση..
    • Α δεν βάζει τόνους..Πωπω.. κοίτα κάτι άτομα
    • Υπόννοια συνωμοσίας με άλλον αλλητήριο συμforumίτη, ύποπτον.. χμ..
    • Μάλιστα.. Οκ, τον είχαμε καταλάβει από νωρίς.. Χέστον, επόμενος?

(και ειδικά κ εαν είσαι κ άνθρωπος που σε έχει καταρακώσει η σκρόφα η Αθήνα[με τους ρυθμούς της κλπ]) είναι πολύ εύκολο να τρέξεις κ να πεις "Ρε α πήδα απ΄το μπαλκόνι, γιατί είσαι μαλάκας και εκτός αυτού, κάτι ξύπνιους που το παίζουν μάγκες έξυπνοι και υπεράνω του κοκ σα τα μούτρα σου τους ξέρουμε και να σου πω και κάτι, είσαι και μαλάκας και αν δεν το κατάλαβες είσαι και μαλάκας. Μαλάκα..."

Απλά.. Ξέρω και γω? Είναι σα να λες πάνω στο χαβαλέ σε κάποιον κάτι για τη μάνα του (ε μα εννοείται όχι χυδαίο) και να σου απαντήσει 'φιλαράκι ξέρεις κάτι η μάνα μου έχει πεθάνει από καρκίνο'.. Όλοι ζούμε στο λεκανοπέδιο, μάγκες. Γινόμαστε όλο και λιγότεροι. Ο Tropeas έχει σημειωμένα μια 30αρα γεμάτη από θανατηφόρα. Αντί να μαχαιρώνουμε ο ένας τον άλλο πίσω από μια οθόνη σα πήθικοι, δεν κοιτάμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο? Και να σΕ πω κ κάτι? Αν φίλος σου πατούσε κόκκινα, πάλι μαλάκα θα τον έλεγες.. Αλλά άλλο είναι να σε κράζει ένας φίλος 'ρε μαλάκα κόψε τις μαλακίες μη σου αστράξω καμία και κάνει σβούρες το arai γύρω απ'το ξεροκέφαλό σου', και άλλο το τι συμβαίνει στα forum.

Και γενικότερα, από μπινελίκια? Ουουουου... Έχω κάψει πολλούς μετρητές χριστοπαναγιών..
    Άλλά σε ξένους? Δεν ξέρεις τι κουβαλάει (μέσα του αλλά και στην τσέπη του) ο άλλος..
    Πολλά τα περιστατικά που κάποιος έβρισε κάποιον επειδή έκανε μαλακία στο δρόμο και ο εν λόγω μαλάκας έβγαλε μαχαίρι/όπλο/κάβουρα/ρόπαλο/λοστό/δονητή και ξέρω γω τι άλλο..
    Εν μέρη από φόβο, αλλά περισσότερο συνειδητοποιώντας την προσωπική μου εσωτερική πίεση και τσίτα και απωθημένα και και και, αντιλαμβάνομαι πως δεν είμαι μόνο εγώ ζοχάδας.

Μεγάλη μέρα και η σημερινή..

Μάγκες, εγώ αποχωρώ. Sorry σε όλους που γκάζωσα, και προκειμένου να ξεκουδουνίσει το κεφάλι μου, δεκτή η όποια κατηγορία.

Τα λέμε από αύριο..

cheer
    Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
    Ακόμα και όταν μας πηδάει κανονικά.

νυχταααα...

Παλαιό μέλος
    λεω απλως οτι μπορουμε να παρανομησουμε με ασφαλεια για ολους υπο προυποθεσεις... οχι παντου, οχι παντα αλλα ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ...
    Μπορείς να παρανομήσεις... το λόγο για τον οποίο το κάνεις, όμως, μπορείς να τον πεις;

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim

Re: Re: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Ελπίζω μόνο να μην ισχύσει και κανένα 6 μήνες δίπλωμα και 500? πρόστιμο για εξάτμιση και πέρασμα τσαμπέ από τα διόδια...
    Πλάκα πλάκα με αυτό τι παίζει. Τι κυρώσεις έχεις αν τα καταφέρουν να σε σταματήσουν;
    Χα! Το πήρα το μωρό...

Παλαιό μέλος
    1) το λεπτο που θα περιμενω μεσα στην ερημια δεν το βαζω πανω απο τη ζωη κανενος ανυποψιαστου γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει κανενας αλλος... γινομαι βαρετος αλλα το ξαναλεω : δεν περναω κοκκινα συνεχεια αλλα μονο οταν ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ... καταλαβετε το ρε γμτ... μη με παρομοιαζετε με το avatar μου
    2) φυσικα και θεωρω εισπρακτικο το μετρο γιατι ο τροπος που θα εφαρμοστει θα ειναι ο κλασσικος λανθασμενος ελληνικος τροπος... θα αραζουν οι μπατσοι σε μια γωνια και θα εισπρατουν ενω στο διπλα στενο μπορει να γινεται η μαχη του δραμαλη... γι αυτο με καιει και δε το θεωρω σωστο...
    1 Δεν ξέρω την περιοχή σου για να σε ρωτήσω για κάποιο φανάρι το οποίο είναι μέσα στη μέση της ερημιάς αλλά από τη δική μου περιοχή δεν ξέρω κανένα τέτοιο φανάρι!! Δε θα ήταν πιο σωστό να καταγγείλεις την ύπαρξη κάποιου τέτοιου φαναριού, το οποίο δυσκολεύει την κυκλοφορία αντί να τη διευκολύνει; Το ανθρωπάκι στην εικονίτσα είναι συμπαθητικό σαν καρτούν που είναι, οπότε κανένας δε σε παρομοιάζει μ' αυτό. Μόνο τη νοοτροπία σου, με το εργαλείο που κρατάει! Αυτό που δεν μπορείς εσύ να καταλάβεις είναι ότι δεν πα να χτυπιέσαι και να σπαρταράς.. Εγώ δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ των ποτών να έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σου για το πότε είμαι ασφαλής να περάσω το φανάρι ξέροντας ότι εσύ μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποφασίσεις να περάσεις το κόκκινο, ειδικά με τη νοοτροπία που κουβαλάς.
    2 Σου ξαναείπα ότι μπορείς να θεωρείς το μέτρο όπως θέλεις! Είναι προσωπική σου άποψη και κανένας δε σου απαγόρευσε όπως και άλλα σωματικά χαρακτηριστικά σου, να την έχεις. Προβλέποντας το τι ακριβώς θα γίνει, όταν αυτό εφαρμοστεί, δεν αποδεικνύεις τίποτα άλλο παρά το γεγονός ότι είσαι φανατικός θαυμαστής της Λίτσας Πατέρα.

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    για να καταλαβω σας πειραζει αν περναμε γενικα το κοκκινο ή ο λογος που το περναμε?
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

"Σιγά τώρα, το hornet..." Το avatar του/της Thoreevos
    Δε θα ήταν πιο σωστό να καταγγείλεις την ύπαρξη κάποιου τέτοιου φαναριού, το οποίο δυσκολεύει την κυκλοφορία αντί να τη διευκολύνει;
    Λογικό!? Ναι. Φυσικά.
    Στην Ελλάδα?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εκτός κ εαν παίζει κ προλάβεις πριν τις εκλογές να παίξεις καμιά γνωριμία κανά ρουσφέτι
    σε κανά κουνιάδο του μπάρμπα που έχει κοντοχωριανό το μπάρμπα του πιτσιρικά
    που θα αρραβωνιαστεί την ανηψιά κείνου του πως-τονε-λένε που κατεβαίνει στις εκλογές..

Εδώ έξω από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, δεν έχει 15 μέρες, στρώσανε πεζοδιάβαση διπλή
    (εναλάξ λευκό/κίτρινο, δηλαδή όλο το πλάτος της οδού, χωρίς κενά μεταξύ τους οι λωρίδες)
    και μόνο για πλάκα είπα να δοκιμάσω να πατήσω πίσω φρένο (δοκιμαστική φρενιά, ούτε καν
    σοβαρή.. για πανικού δεν το συζητάω, καλύτερα άνοιξε τέρμα γκάζι! ) και ξενέρωσε η ψυχή μου.

Να καταγγείλεις τι, σε ποιόν? Εδώ σε έχουν χεσμένο (σε περιπτώσεις) τρακαρίσματος,
    για το φανάρι θα ασχοληθούν μαζί σου?
    "ΑΑε (από Λλάρ'σα το όργανο), μηχανόβιε, σε πείραξε το φανάρι.."
    Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
    Ακόμα και όταν μας πηδάει κανονικά.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    για να καταλαβω σας πειραζει αν περναμε γενικα το κοκκινο ή ο λογος που το περναμε?
    Γενικά!

1 Δεν ξέρω την περιοχή σου για να σε ρωτήσω για κάποιο φανάρι το οποίο είναι μέσα στη μέση της ερημιάς αλλά από τη δική μου περιοχή δεν ξέρω κανένα τέτοιο φανάρι!! Δε θα ήταν πιο σωστό να καταγγείλεις την ύπαρξη κάποιου τέτοιου φαναριού, το οποίο δυσκολεύει την κυκλοφορία αντί να τη διευκολύνει; Το ανθρωπάκι στην εικονίτσα είναι συμπαθητικό σαν καρτούν που είναι, οπότε κανένας δε σε παρομοιάζει μ' αυτό. Μόνο τη νοοτροπία σου, με το εργαλείο που κρατάει! Αυτό που δεν μπορείς εσύ να καταλάβεις είναι ότι δεν πα να χτυπιέσαι και να σπαρταράς.. Εγώ δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ των ποτών να έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σου για το πότε είμαι ασφαλής να περάσω το φανάρι ξέροντας ότι εσύ μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποφασίσεις να περάσεις το κόκκινο, ειδικά με τη νοοτροπία που κουβαλάς.
    2 Σου ξαναείπα ότι μπορείς να θεωρείς το μέτρο όπως θέλεις! Είναι προσωπική σου άποψη και κανένας δε σου απαγόρευσε όπως και άλλα σωματικά χαρακτηριστικά σου, να την έχεις. Προβλέποντας το τι ακριβώς θα γίνει, όταν αυτό εφαρμοστεί, δεν αποδεικνύεις τίποτα άλλο παρά το γεγονός ότι είσαι φανατικός θαυμαστής της Λίτσας Πατέρα.

1) ορισμενα φαναρια δεν αποτελουν εμποδιο κατα τη διαρκεια της ημερας, απλως θα επρεπε τη νυχτα που δεν κυκλοφορει πολυς κοσμος να γινονται μονιμα πορτοκαλι που αναβοσβηνει... μενω στην αθηνα οπου τα φαναρια ειναι αμετρητα...
    για να συνεννοουμαστε, οταν λεω ερημια δεν εννονω ενα σταυροδρομι στη μεση του πουθενα αλλα εννοω οτι δεν υπαρχει κοσμος εκεινη την ωρα
    επισης για τη νοοτροπια μου δεν ξερεις κατι... εχεις σχηματισει μια δικια σου, προσωπικη αποψη η οποια εχει προκυψει απο την αναγνωση 10 μυνηματων στο forum και ειναι μεγαλο σφαλμα σου αν νομιζεις οτι μ'εχεις καταλαβει... ουτε χτυπιεμαι και σπαρταραω για να σε πεισω να περασεις φαναρι... εισαι μεγαλος ανθρωπος κι εχεις δικια σου κριση επι τουτου... δεν παω να προσυλιτισω κανεναν ουτε βαζω το πιστολι στον κροταφο καποιου για να του πω "μεγαλε το οριο εδω ειναι 60, θελω να μας με 180 και να κανεις rolling endo μπροστα απο το μπλοκο"
    ΓΜΤ ΜΗ ΜΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!!!!!!!

2) δεν ειμαι λιτσα πατερα αλλα ρεαλιστης... δεν εχω ψευδεις ελπιδες οτι το συστημα θα λειτουργησει καλα απο τη μια στιγμη στην αλλη... ΞΕΡΩ και ειμαι σιγουρος οτι ολα αυτα γινοντα για τα φραγκα
    απο τη στιγμη που "υπευθυνος" δεν ειναι καποιος πραγματικα υπευθυνος, δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε ασπρη μερα...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Thoreevos
    Λογικό!? Ναι. Φυσικά.
    Στην Ελλάδα?

Εκτός κ εαν παίζει κ προλάβεις πριν τις εκλογές να παίξεις καμιά γνωριμία κανά ρουσφέτι
    σε κανά κουνιάδο του μπάρμπα που έχει κοντοχωριανό το μπάρμπα του πιτσιρικά
    που θα αρραβωνιαστεί την ανηψιά κείνου του πως-τονε-λένε που κατεβαίνει στις εκλογές..

Εδώ έξω από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, δεν έχει 15 μέρες, στρώσανε πεζοδιάβαση διπλή
    (εναλάξ λευκό/κίτρινο, δηλαδή όλο το πλάτος της οδού, χωρίς κενά μεταξύ τους οι λωρίδες)
    και μόνο για πλάκα είπα να δοκιμάσω να πατήσω πίσω φρένο (δοκιμαστική φρενιά, ούτε καν
    σοβαρή.. για πανικού δεν το συζητάω, καλύτερα άνοιξε τέρμα γκάζι! ) και ξενέρωσε η ψυχή μου.

Να καταγγείλεις τι, σε ποιόν? Εδώ σε έχουν χεσμένο (σε περιπτώσεις) τρακαρίσματος,
    για το φανάρι θα ασχοληθούν μαζί σου?
    "ΑΑε (από Λλάρ'σα το όργανο), μηχανόβιε, σε πείραξε το φανάρι.."

Ωραία λοιπόν.. Υποθέτοντας ότι θα πέσεις σε τέτοια περίπτωση (που δεν την αποκλείω, εσύ πάντως το θεωρείς σίγουρο), βίαζε ελεύθερα τα φανάρια. Όταν όμως αντίστοιχα οι άλλοι αναφέρουν τη συμπεριφορά σου, σαν κλασική (μηχανόβιου), όπως εσύ αυτή του αστυνομικού, εκεί μη βγεις να πεις για ποιο λόγο είναι οι υπόλοιποι προκατειλημμένοι μαζί σου επειδή καβαλάς μοτοσυκλέτα... Για να πάει σε κάτι μπροστά ο τόπος δεν αρκεί να κατηγορούμε όλους τους υπόλοιπους και εμείς να παραμένουμε τα ίδια κουμάσια, αλλά πρέπει κι εμείς οι ίδιοι να κάνουμε μια υποχώρηση, ένα βηματάκι..

Ωραία λοιπόν.. Υποθέτοντας ότι θα πέσεις σε τέτοια περίπτωση (που δεν την αποκλείω, εσύ πάντως το θεωρείς σίγουρο), βίαζε ελεύθερα τα φανάρια. Όταν όμως αντίστοιχα οι άλλοι αναφέρουν τη συμπεριφορά σου, σαν κλασική (μηχανόβιου), όπως εσύ αυτή του αστυνομικού, εκεί μη βγεις να πεις για ποιο λόγο είναι οι υπόλοιποι προκατειλημμένοι μαζί σου επειδή καβαλάς μοτοσυκλέτα... Για να πάει σε κάτι μπροστά ο τόπος δεν αρκεί να κατηγορούμε όλους τους υπόλοιπους και εμείς να παραμένουμε τα ίδια κουμάσια, αλλά πρέπει κι εμείς οι ίδιοι να κάνουμε μια υποχώρηση, ένα βηματάκι..

κι αμαξι να οδηγουσα παλι θα το περναγα... δε με οδηγει το μεσο μεταφορας στο να περασω το κοκκινο αλλα η ανουσια υπαρξη του ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμη

Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έτσι θα σώσουμε τον πλανήτη;
    από VanDiemen στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2007, 11:16
  2. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα