Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Ναι ρε φίλε, συγνώμη κι εγώ για το ειρωνικό στυλ, αλλά η συζήτηση ξεκίνησε από τα νέα αυστηρά πρόστιμα που θα επιβληθούν από την αστυνομία με σκοπό τη μείωση των ατυχημάτων. Κι εμείς λέμε μακάρι και γεια στα χέρια τους, να πάρουν επιτέλους τα διπλώματα αυτών που παρανομούν εσκεμμένα! Εσύ τι μήνυμα θέλεις να στείλεις με τη στάση σου;
Δεν ψάχνω για αποδιοπομπαίο τράγο. Τον πραγματικό φταίχτη θα τον στείλω στα δικαστήρια!
η συζητηση ξεκινησε με σκοπο να δουμε αν αυτα τα προστιμα εχουν λογο υπαρξης η οχι... και τελικα που αποσκοπουν... στη μειωση των ατυχηματων επειδη το κρατος ενδιαφερεται για τους πολιτες του η στο φουσκωμα των κρατικων ταμειων?
εγω επειδη πιστευω οτι σωστο ειναι το δευτερο εφερα ενα παραδειγμα που πυροδοτησε λιγο το θεμα...
το μυνημα που ηθελα να περασω αρχικα ειναι οτι αν πραγματικα ενδιαφεροταν καποιος για εμας σαν ανθρωπους κι οχι σαν πορτοφολια θα εδινε στον κοσμο την καταλληλη παιδεια και γνωση για να ειναι σωστος καποιος στο δρομο και θα εδινε το χρισμα της εφαρμογης των νομων σε υπευθυνους και γνωστες του αντικειμενου ανθρωπους κι οχι σε λαμογια που θελουν να βγαλουν φραγκα κατα τη διαρκεια της τετραετιας...
απλως το θεμα ξεφυγε γιατι πραγματικα ολοι σας πιστεψατε οτι ειμαι κατα του κοκ κι οτι προτεινω να περναμε ολοι κοκκινα και να σκοτωνομαστε... εκει χαθηκε η μπαλα οπως επισης οταν αρχισαν τα κοσμητικα επιθετα...
εγω δεν παω να στειλω μυνημα τετοιο... λεω απλως οτι μπορουμε να παρανομησουμε με ασφαλεια για ολους υπο προυποθεσεις... οχι παντου, οχι παντα αλλα ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ...