να σ πω βασιλακο....
τα agv ,,,
εχουν αυτο το πραματακι που κατεβαινει κατω απ το πηγουνι κ μειωνει το θορυβο???
λογω αεροδυναμικης...
να σ πω βασιλακο....
τα agv ,,,
εχουν αυτο το πραματακι που κατεβαινει κατω απ το πηγουνι κ μειωνει το θορυβο???
λογω αεροδυναμικης...
το εχουν τα arai παντως....τουλαχιστον ολα της σειρας rx7...
κατω απ το πηγουνι??![]()
στο λαιμο?
βαλε φωτο αμα ειναι γιατι δεν καταλαβαινω,εγω εχω το agv gp1 μια ψιλομουφα κρανος οκ για τα λεφτα του καλο ειναι μαλλον.150 περιπου.δεν εχει τπτ τετοιο.ουτε του αδερφου μου το xr1000.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
κατω απ το πηγουνι??![]()
στο λαιμο?
βαλε φωτο αμα ειναι γιατι δεν καταλαβαινω,εγω εχω το agv gp1 μια ψιλομουφα κρανος οκ για τα λεφτα του καλο ειναι μαλλον.150 περιπου.δεν εχει τπτ τετοιο.ουτε του αδερφου μου το xr1000.
για δες εδω....
Εχομεν καταληψη στα σχολεια ε?
![]()
![]()
Σορυ για το σπαμ,επιστρεφω στο καβουκι μου!
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
το pull-down chin spoiler μαλλον λες..τι να σου πω,δν ξερω ισως το ti-tech που ειναι το κορυφαιο να εχει τετοια αξεσουαρ.
giorgos19 εγω δν παω σχολειο ετσι κ αλλιως!δινω δευτερη φορα κ τη βγαζω μονο με φροντηστηρια!
κ οσο για το σπαμ,μας εδωσε το οκ ο μακης να σπαμμαρουμε ελευθερα.βεβαια εσυ σπαμμαρεις το σπαμ αλλα οκ δν πειραζει!:rotflmao: :rotflmao:
που λες να το βρω να το φορεσω?Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
το pull-down chin spoiler μαλλον λες..τι να σου πω,δν ξερω ισως το ti-tech που ειναι το κορυφαιο να εχει τετοια αξεσουαρ.
giorgos19 εγω δν παω σχολειο ετσι κ αλλιως!δινω δευτερη φορα κ τη βγαζω μονο με φροντηστηρια!
κ οσο για το σπαμ,μας εδωσε το οκ ο μακης να σπαμμαρουμε ελευθερα.βεβαια εσυ σπαμμαρεις το σπαμ αλλα οκ δν πειραζει!:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
α και που σαι....
το καινουριο avatar σου σκιζει!!!![]()
![]()
![]()
αθηνα εισαι οποτε υπαρχουν χιλιαδυο μαγαζια να κοιταξεις.απ οτι ξερω καλλιροης κ μιχαλακοπουλου γινεται της φουτανας απο μοτομαγαζα!οταν ηταν να παρω κρανος κ γω δοκιμαζα ολα τα αραι σοει ετσι για πλακα,πηγαινε να πεις πως κ καλα ενδιαφερεσαι..
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
![]()
αθηνα εισαι οποτε υπαρχουν χιλιαδυο μαγαζια να κοιταξεις.απ οτι ξερω καλλιροης κ μιχαλακοπουλου γινεται της φουτανας απο μοτομαγαζα!οταν ηταν να παρω κρανος κ γω δοκιμαζα ολα τα αραι σοει ετσι για πλακα,πηγαινε να πεις πως κ καλα ενδιαφερεσαι..
θα περασω μια βολτιτσα...![]()
να σαι καλα βασιλακο!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε με πειθουν....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nα βάλω και του Hayden ;Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
δε με πειθουν....![]()