Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ

ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ

confused: Εχω μια απορια εδω και 6 μηνες που εχω τη μηχανη.Οποτε ξεπερναω τα 110-120 km/h παντα μα παντα μιλαμε μου γυρνανε και οι δυο καθρεπτες με αποτέλεσμα αντι να βλεπω πισω μου να βλεπω το στερνο μου,και το κεφαλι μου(κρανος εννοω) .Φυσικα η λυση του >οδηγαω με το ενα χερι και με το αλλο φτιαχνω τον καθρεπτη με 100-120km απορριπτεται ως επικινδυνη.Στο 90% των περιπτωσεων η παω δεξια κοβω παααααααρα πολύ μιλαμε και τους ξαναφτιαχνω ή παω σιγοτερα.Εχει κανεις καμμια αλλη λυση?σε μια προσφατη βολτα μεχρι τις ερυθρες αναγκαστηκα να πηγαινω με 90 καποια στιγμη αφου η κινηση στην εθνικη οδο ήταν τετοια που οχι καθρεφτες δεν ηθελες αλλα πατεντα για βαλεις τον καθρεφτη του μπανιου.απο παντου ερχοντουσαν ΟΛΟΙ.περιμενω λυσεις και προτασεις.για το παραπανω σπ@σ@ρχιδικο φαινόμενο! :

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Κοιταξες αν εχουν βιδακια που τους σφιγγουν απο πισω κι εκει που κανουν επαφη με το μπρατσο ? :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota
    Προσπάθησε να σφίξεις τα παξιμάδια στη βάση των καθρεπτών.
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

"Σιγά τώρα, το hornet..." Το avatar του/της Thoreevos
    κάνε ένα κόπο και ρύθμισέ τους.. 2 κλειδάκια (δε θυμά νούμερο, sorry, τα εργαλεία της μηχανής αρκούν) και σε ένα τεταρτάκι θα είναι ρυθμισμένοι κομπλέ!

φαντάσου τους ρύθμισά εγώ που ούτε τις ντίζες φρένου από το ποδήλατο δεν έχω πειράξει

Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
    Ακόμα και όταν μας πηδάει κανονικά.

για να γινω πιο συγκεκριμενος το μπρατσα παντα μενουν στη θεση τους,και απο οτι εχω δει ΔΕΝ εχει καποια βιδα η κατι που να μπορω να σφιξωa7:

ΥΓ.ο ενας μου εσπασε πριν 10 λεπτα την εριξα ο ΜΑΛΑΚΑΣa31: (ευτυχως μονο αυτη ηταν η ζημια):

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_k
    για να γινω πιο συγκεκριμενος το μπρατσα παντα μενουν στη θεση τους,και απο οτι εχω δει ΔΕΝ εχει καποια βιδα η κατι που να μπορω να σφιξωa7:
    ..........................

Σκυψε και κοιτα τον καθρεφτη απο κατω εκει που συνδεεται στο μπρατσο.

Αν ΔΕΝ εχει βιδα (σταυροβιδα) τοτε βαλε ιμιτασιον φτηνους (που εχουν σιγουρα ρυθμιση) και κανε την δουλεια σου ... :smilea:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Σκυψε και κοιτα τον καθρεφτη απο κατω εκει που συνδεεται στο μπρατσο.

Αν ΔΕΝ εχει βιδα (σταυροβιδα) τοτε βαλε ιμιτασιον φτηνους (που εχουν σιγουρα ρυθμιση) και κανε την δουλεια σου ... :smilea:

Μαλλον αυτη τη λυση θα ακολουθησω,thanks

ΥΓ.h μπορω να το τυλιξω και με μαυρη ταινια οι αποκριες ερχονται

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αστους ετσι ! Τι θες να τρεχεις πανω απο το οριο εεεε ;; αλητη ! τσαντακια !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Αστους ετσι ! Τι θες να τρεχεις πανω απο το οριο εεεε ;; αλητη ! τσαντακια !!

ε τι να κανω το πετρελαιο θερμανσης ειναι στα υψη!!!η βενζινη το ιδιο!ασε που εχω βαλει στο ματι κατι acrapovic μουρλια !ειναι λεφτα αυτα !!

"Σιγά τώρα, το hornet..." Το avatar του/της Thoreevos
    τώρα το έπιασα ρε φίλε.. μανούρα.. κάνε μια προσπάθεια να περιστρέψεις τον καθρέφτη δεξιόστροφα(όχι το μπράτσο), ίσως καταφέρεις να στρίψεις το παξιμάδι εσωτερικά
    Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
    Ακόμα και όταν μας πηδάει κανονικά.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Φίλε μου μάλλον κατάλαβα το πρόβλημα σου.Εχεις GS 650 ε?Το αντιμετωπίζουν σχεδόν όλα τα GS αυτό.Σου λυγίζει η πάνω πλευρά του καθρέυτη.2 λύσεις υπάρχουν

1η : Αλλάζεις τους καθρέυτες είτε με aftermarket είτε με καινούριους γνήσοιυς που δεν έχουν αυτό το πρόβλημα.

2η : Οικονομικότερη λύση είναι να βάλεις λίγο κόλλα LOGO εκεί στο στρογγυλό που γυρνάνε οι καθρέυτες και σταθεροποιούνται.Εγώ έχω εφαρμόσει τη δεύτερη λύση και όλα είναι μια χαρά.

Καλημέρα σε όλους...
    Keep Safe..:ZZZ:

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Φίλε μου μάλλον κατάλαβα το πρόβλημα σου.Εχεις GS 650 ε?Το αντιμετωπίζουν σχεδόν όλα τα GS αυτό.Σου λυγίζει η πάνω πλευρά του καθρέυτη.2 λύσεις υπάρχουν

1η : Αλλάζεις τους καθρέυτες είτε με aftermarket είτε με καινούριους γνήσοιυς που δεν έχουν αυτό το πρόβλημα.

2η : Οικονομικότερη λύση είναι να βάλεις λίγο κόλλα LOGO εκεί στο στρογγυλό που γυρνάνε οι καθρέυτες και σταθεροποιούνται.Εγώ έχω εφαρμόσει τη δεύτερη λύση και όλα είναι μια χαρά.

Καλημέρα σε όλους...
    Keep Safe..:ZZZ:

Ναι 650 εχω.πολυ σπαστικο γαμωτο.και εγω μαλλον logo θα βαλω,και θα δουμε,να δεν πιασει θα παω για καινουριους thanks

μηπως να τους εβγαζες να ησαχασεις???

....λεω εγω τωρα!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παρόμοια θέματα

1. ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΓΙΑ Gs 650
    από SKIP στο forum BMW
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2011, 10:08
  2. ΚΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
    από orizontas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2007, 22:21