Αλλο ενα δυσκολο βραδυ....
Ξαπλωμενος στο κρεβατι με δεκαδες σκεψεις να βασανιζουν το μυαλο μου.Πολλα γιατι,καμια εξηγηση......
Τα ματια κλεινουν...
Ενας δρομος...και γω πανω στην μηχανη μου.Στοφες ευθειες και τιποτα αλλο.ΤΙΠΟΤΑ.Ηρεμια,γαληνεια...Το σκηνικο αλλαζει.Εικονες απο βολτες,μοναχικες η με παρεα,ολες τους διαφορετικες αλλα με κατι κοινο....ηρεμια,γαληνεια....
Το μοναχικο τσιγαρο αργα το βραδυ πανω στην μηχανη στον Λαιμο,αγναντευοντας τη θαλασσα....
Την χθεσινοβραδινη βολτα με φιλαρακι,αραγμενοι σε μια στροφη στα λιμανακια..Τσιγαρο,κουβεντα,χαβαλες,και αναψυκτικο στο χερι (οδηγαμε λεμε...)
Αυτη παντα διπλα μου.Και στα κακα και στα ασχημα.Ετοιμη να μοιραστει την ευτυχια μου,αλλα και να με παρει μακρια σε δυσκολες στιγμες...
Τα ματια ανοιγουν....
Πιο ηρεμος αλλα ακομα δεν αντεχω....Θελω να φυγω...μακρια...
Βγαινω στο μπαλκονι.Αυτη κατω,σαν να την ακουω να μου μιλαει."Ελα σε νιωθω....ελα παμε να φυγουμε.Μονο οι δυο μας."
Δεν κρατιεμαι.Μπουφαν γαντια κρανος και ορμαω στις σκαλες.Προλαβαινω να ακουσω ενα "Να προσεχεις!!!" απο την μανα μου...Ποσες φορες το εχει ξαναδει αυτο το σκηνικο...
Βαζω το κλειδι,περιμενω να ολοκληρωθει το διαγνωστικο τεστ και ετοιμαζομαι να πατησω τη μιζα.
Κατι αναβοσβηνει και τοτε θυμαμαι.....
ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΕΝΖΙΝΗ.......![]()
![]()