Πολυ σωστα τα λες
αυτη η κοτα ο hayden ουτε με RC211V δεν κερδιζει
Πολυ σωστα τα λες
αυτη η κοτα ο hayden ουτε με RC211V δεν κερδιζει
innersense στη μοναχικη πρωτη θεση στρογγυλοκαθεται ο giacomo agostini με 8 πρωταθληματα στα 500cc!!κ αλλα 7 στα 350 κ εχει και νικες στο isle of man νομιζω και και και....δεν πειραζει κ η μοναχικη δευτερη μια χαρα ειναι!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao:
α ναι ξεχασα.
στο motogp.com το countdown ειναι για το ποτε αρχιζουν τα ελευθερα δοκιμαστικα..μαλλον των 125..
φίλε panayiotis σε βλέπω σε πολλούς αγώνες και θέλω να σε ρωτήσω αν επιτρέπετε βεβαία τι επάγγελμα κάνεις η τι σχέση έχεις με τα motogp
Πάνο,τελευταίος αγώνας της χρονιάς είναι,δώστα όλα..!
![]()
Και μιας και είναι τελευταίος ας ανέβει ο Stoner ή εκείνος ο 'κοκαμοίρης' ο Hopkins στο βάθρο μια φορά..
Φίλε vassilis88 ξέρω πολύ καλά ιστορία και τι εστί Giacomo Agostini για τον δίκυκλο μηχανοκίνητο αθλητισμό και σέβομαι απόλυτα το όνομα του.
Μια ματιά όμως στην MV-Agusta του όμως αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι μιλάμε για άλλες εποχές και άλλα Circuits όπου οι οδηγοί δεν έξυναν τα αυτιά τους όπως κάνουν τώρα.
Τέλος πάντων... περί ορέξεως...
Αν πιστεύεις οτι στα 27 είναι η δύση της καρριέρας του τι να πει και ο capirosi, barros και λοιποίΑρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
...φτάνοντας πλέον στην δύση της καριέρας του...
![]()
![]()
Έχει ακόμα πολλά ψωμιά
Παναγιώτη, καλησπέρα φέρε μου ένα καπέλο του ***** ξέρεις εσύ και θα τα πούμε από κοντά.
Υ.Γ. Αυτός ο Νίκος σε κάθε GP θα φοράει καινούργια γυαλιά???
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
....να έριχνε λίγο νερό στο κρασί του και να πήγαινε στην Ducati να έπαιρνε επιτέλους πρωτάθλημα και αυτή, επιβεβαιώνοντας στο κάτω κάτω για μια ακόμη φορά ότι ¨ο αναβάτης κάνει την μηχανή¨.
Γιαυτό τον λόγο δεν πήγε στην Ducati. Γραφει στην βιογραφία του, ότι η φιλοσοφία των ducati-honda μοιάζουν πολύ. Μεγαλύτερη σημασία έχει η μοτοσυκλέττα και μετά ο οδηγός.
Παρα λίγο και να πάει πριν παει στην Yamaha, αλλα μεσα στο συμβόλαιο που του ειχαν ετοιμασει, ειχε και ορο εκτός των άλλων οτι θα πρεπει να παιρνει μερος στα διαφορα διαφημιστικά της Ducati.Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Θα ήθελα να κλείσω ομολογώντας ότι κρυφή μου επιθυμία θα ήταν, φτάνοντας πλέον στην δύση της καριέρας του, να έριχνε λίγο νερό στο κρασί του και να πήγαινε στην Ducati να έπαιρνε επιτέλους πρωτάθλημα και αυτή, επιβεβαιώνοντας στο κάτω κάτω για μια ακόμη φορά ότι ¨ο αναβάτης κάνει την μηχανή¨.
Θυμαται κανεις τον Bayliss με σωβρακάκι να κανει το αγγελάκι??
Επίσης αν νομίζεις οτι φτανει στην δύση της καρριέρας του....εισαι εκτος θέματος.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957