Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 211

Θέμα: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    αυτο που θελω να πω ειναι οτι το κοκκινο το περναω μονο σε κατασταση απολυτου ελεχγου

εκει που δεν εγκυμονουν κινδυνοι

δεν καταλαβαινουν οτι υπαρχει τετοια περιπτωση...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Παλαιό μέλος
    δηλαδη σε πειραζουν και τα ασθενοφορα που περνανε με κοκκινο

και μη μου πεις οτι αλλο ειναι αυτο

ποιος μου λεει οτι αυτοι ειναι καλυτεροι και πιο προσεκτικοι οδηγοι απο εμενα

και ποιος λεει οτι αυτοι ειναι αξιοι οδηγοι να παιζουν κορονα-γραμματα τι ζωη ενος συνανθρωπου μας για την ζωη ενος αλλου?(δεν εχουν γινει και λιγα)

ειναι - δεν ειναι αξιοι το περνανε το κοκκινο για τον χ-ψ λογο και καλα κανουν

αυτο που θελω να πω ειναι οτι το κοκκινο το περναω μονο σε κατασταση απολυτου ελεχγου

εκει που δεν εγκυμονουν κινδυνοι
    Κοίτα..εφόσον είναι τόσο πολύτιμα τα δευτερόλεπτα ζωής που εξασφαλίζεις επειδή προφανώς σου είπαν ότι είναι μετρημένα.. keep on the good work! Τα ασθενοφόρα όταν είναι να περάσουν έχουν και μια σειρήνα στη διαπασών και είναι και 5 φορές πιο ογκώδη από οποιοδήποτε μηχανάκι, με εύκολα διακριτά χρώματα και περνάνε πάντα διστακτικά.. Αλλά ξέρω, ξέρω...δε σου λένε τίποτα αυτά.. Συνέχισε να περνάς παληκάρι μ'. Δε με ενδιαφέρει!!!! Σου κάνει η απάντηση αυτή; ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!!!

"Σιγά τώρα, το hornet..." Το avatar του/της Thoreevos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Τι να πω ρε φίλε..δε σε πιάνω πότε κάνεις χιούμορ και πότε μιλάς σοβαρά.. Δεν ξέρω ποιος έχει το πρόβλημα. Δε μπορώ να διακρίνω πουθενά κάτι αστείο στο προηγούμενο μήνυμά σου! Αν το διακρίνει κάποιος τρίτος, ας το ζωγραφίσει και σε μένα..
    Και πότε είπαμε τα ίδια; Καλό σαββατοκύριακο!
    doesn't matter, bro! take care!

το νου σας το σ/κ στους βολταρένιους!

Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
    Ακόμα και όταν μας πηδάει κανονικά.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    γιατι εχω ηδη χεσει σημερα
    Εύγε!!! Υποθέτω ότι όλα πήγαν καλά έτσι; Thanks for sharing! Μπράβο!! Κι άλλο!! Την επόμενη φορά και φωτογραφία θέλουμε..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry

Όχι..Μπορεί να υπάρχει.. Δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε σένα και σε οποιονδήποτε άλλο διατείνεται ότι μπορεί να κρίνει και να αποφασίζει ότι ΠΑΝΤΑ είναι σίγουρος ότι διακρίνει πότε είναι 100% ασφαλές να παραβιάσει το κόκκινο!

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Κοίτα..εφόσον είναι τόσο πολύτιμα τα δευτερόλεπτα ζωής που εξασφαλίζεις επειδή προφανώς σου είπαν ότι είναι μετρημένα.. keep on the good work! Τα ασθενοφόρα όταν είναι να περάσουν έχουν και μια σειρήνα στη διαπασών και είναι και 5 φορές πιο ογκώδη από οποιοδήποτε μηχανάκι, με εύκολα διακριτά χρώματα και περνάνε πάντα διστακτικά.. Αλλά ξέρω, ξέρω...δε σου λένε τίποτα αυτά.. Συνέχισε να περνάς παληκάρι μ'. Δε με ενδιαφέρει!!!! Σου κάνει η απάντηση αυτή; ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!!!
    επειδη ειναι και 5 φορες πιο ογκωδη ειναι και πιο ευκολο να γινει ατυχημα... οκ man !!

το οτι περνανε διστακτικα ειναι αστειο εεεεε...?

και αν περναγαν διστακτικα ειναι οκ?

αν περναω εγω εστω και διστακτικα δεν ειναι?
    (και σου λεω δεν περναω οποιο φαναρι βρω κοκκινο-πολυ σπανια-εχω κατσει και σε φαναρι που ειναι 20μετρα απο το σπιτι μου 3 το βραδυ και να μην περναει ψυχη)

αυτο που λεμε οτι τα μηχανακια οταν περνανε το κοκκινο ελεχγομενα δεν ειναι αλητες καγκουρες οπως τους παρουσιαζεις
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος
    επειδη ειναι και 5 φορες πιο ογκωδη ειναι και πιο ευκολο να γινει ατυχημα... οκ man !!

το οτι περνανε διστακτικα ειναι αστειο εεεεε...?

και αν περναγαν διστακτικα ειναι οκ?

αν περναω εγω εστω και διστακτικα δεν ειναι?
    (και σου λεω δεν περναω οποιο φαναρι βρω κοκκινο-πολυ σπανια-εχω κατσει και σε φαναρι που ειναι 20μετρα απο το σπιτι μου 3 το βραδυ και να μην περναει ψυχη)

αυτο που λεμε οτι τα μηχανακια οταν περνανε το κοκκινο ελεχγομενα δεν ειναι αλητες καγκουρες οπως τους παρουσιαζεις
    Ρε φίλε δεν είμαι αστυνομικός. Αφού δε σε ενδιαφέρει ο νόμος, γιατί σε ενδιαφέρει το δικό μου ok; Σου δίνω το ελεύθερο να περνάς!! Πέρνα τα όλα, σκίσε τα.. Τράβα με μια βαριοπούλα το βράδυ και σπάσε και μερικά, αν θες.. Δε με ενδιαφέρει! Τη δική σου ζωή ρισκάρεις και άλλων συμπολιτών σου φυσικά. Εγώ είμαι αρκετά μακριά για να με επηρεάζει η οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις. Πέρνα τα τα με 250! Εντάξει τώρα; Είμαι αρκετά cool;

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Ρε φίλε δεν είμαι αστυνομικός. Αφού δε σε ενδιαφέρει ο νόμος, γιατί σε ενδιαφέρει το δικό μου ok; Σου δίνω το ελεύθερο να περνάς!! Πέρνα τα όλα, σκίσε τα.. Τράβα με μια βαριοπούλα το βράδυ και σπάσε και μερικά, αν θες.. Δε με ενδιαφέρει! Τη δική σου ζωή ρισκάρεις και άλλων συμπολιτών σου φυσικά. Εγώ είμαι αρκετά μακριά για να με επηρεάζει η οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις. Πέρνα τα τα με 250! Εντάξει τώρα; Είμαι αρκετά cool;
    δεν καταλαβες καλα ....δεν ζητησα το οκ σου

συζητηση προσπαθησα να κανω (να αντικρουσω καποια επιχειρηματα σου) αλλα εσυ δεν μπορεις(κρυβεσαι πισω απο το νομο)

αυριο - μεθαυριο μπορει να βρεθω κοντα σου γι'αυτο προσεχε
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος
    δεν καταλαβες καλα ....δεν ζητησα το οκ σου

συζητηση προσπαθησα να κανω (να αντικρουσω καποια επιχειρηματα σου) αλλα εσυ δεν μπορεις(κρυβεσαι πισω απο το νομο)

αυριο - μεθαυριο μπορει να βρεθω κοντα σου γι'αυτο προσεχε
    Έγινε φίλε, thanks for warning me! Δεν κρύβομαι πίσω από το νόμο. Απλώς στο συγκεκριμένο θέμα πιστεύω ότι είναι επιβεβλημένο να υπακούν όλοι.

Παλαιό μέλος
    Ακόμα δεν έχετε πει γιατί κάνετε αυτό που κάνετε, για ποιό λόγο.

Το ασθενοφόρο έχει πολύ σημαντικό λόγο.

Εσείς μέχρι τώρα δεν έχετε παρουσιάσει κάποιον.

Δεν είναι μόνο αυτές οι περιπτώσεις για τις οποίες πρέπει να φυλάγεσαι.
    Παραβλέπεις πολλά πράματα. Ένα από αυτά το έγραψα ήδη.

Μία φορά θα ξεχαστείς και θα σου ξεφύγει κάτι. Μία φορά.
    Και θα είναι η τελευταία σου.

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΚΟ

"πλάκα πλάκα επί χούντας", (έλεγε ο παππούς) "όλα πήγαιναν ρολόι"..

Ρε σεις πάτε καλά? Τι κουβέντες είναι αυτές?

Εκείνη την περίοδο που "όλα πήγαιναν ρολόι", χιλιάδες συνάνθρωποί μας, βασανιζόντουσαν, και πέθαιναν, στα μπουντρούμια της ΕΑΤ - ΕΣΑ, και στα ξερονήσια.

Και έρχονται τα καραγκιοζάκια και λένε τέτοιες μαλακίες.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Παλαιό μέλος
    για δώσε βάση... συγκεκριμένα εκεί που λέει για τον "αυτοσαρκασμό "... παρατήρησε ιδιαίτερα την τελευταία πρόταση εκεί...

Αυτοσαρκασμός ε?

Είσαι σίγουρος? γιατί εγώ δεν είμαι.

Και στο φινάλε κάποια πράγματα δεν λέγονται ούτε σαν μαλακίες.

"Σιγά τώρα, το hornet..." Το avatar του/της Thoreevos
    ναι, και σήμερα που δεν έχουμε χούντα να πεθαίνουμε από τα βασανιστήρια, έχουμε δημοκρατία και πεθαίνουμε πλέον ανεξάρτητοι σα τα σκυλιά στους δρόμους, ελεύθεροι να πιστεύουμε ότι θέλουμε.

όμορφα. λοιπόν έχουμε το fethry που περνάει όλα τα κόκκινα και το thoreevo που είναι χουντικός.
    επόμενος?!?

καλή εβδομάδα!
    Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
    Ακόμα και όταν μας πηδάει κανονικά.

Δεν αναφέρθηκα ούτε στον φέθρυ ούτε σε εσένα. Δεν πήρα θέση γιατί πιστεύω ότι αυτό το ποστ έχει χάσει την ουσία του.
    Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένες εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν, από καραγκιοζάκια για να δείξουν την αγανακτησή τους.
    Αν κάποιοι είναι πεπεισμένοι ότι μια χούντα είναι η λύση ας μας το πουν, έτσι και εμείς δικαιολογημένα να τους πούμε να παν να γαμηθούν.

Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έτσι θα σώσουμε τον πλανήτη;
    από VanDiemen στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2007, 11:16
  2. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  3. Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 09:47