Γεια χαρά παιδιά,
Πέρυσι το Σεπτέμβριο και ενώ κατέβαινα την Κατεχάκη με προορισμό την Μεσογείων,
φτάνοντας στο ύψος του 251 νοσοκομείου, το φανάρι ήταν κόκκινο.
Εγώ με το Innova μου, σιγά σιγά προωθούμαι μπροστά απο τα αμάξια. Φτάνοντας στο φανάρι,
αυτό γίνεται πράσινο και πάνω που πάω να συνεχίσω κανονικά την πορεία μου βλέπω μπρος μου ένα αυτοκίνητο το οποίο έκανε αναστροφή στην Κατεχάκη μπροστα σε ολόκληρο το ρεύμα κυκλοφορίας και με προορισμό προς Καρέα, επειδη λέει νόμιζε ότι το φανάρι για εμένα ήταν ακόμα κόκκινο και έτσι προλάβαινε να διασχίσει το δρόμο.
Για κακή μου τύχη λοιπόν πέτυχα αυτήν την έξυπνη οδηγό μπροστά μου και τράκαρα κάθετα πάνω στην πίσω αριστερή ρόδα του αυτοκινήτου...![]()
Κάνοντας ένα κασκαντερίστικο πετάχτηκα πάνω απο το πορτ-μπαγκάζ για να προσγειωθώ τελικά στο δρόμο. Το κράνος που φοράω πάντα βοήθησε ώστε να μην πάθω τίποτα.
Και ευτυχώς που πήγαινα μόνο με 35km περίπου...
Το θέμα τώρα είναι ότι εγώ α) Δεν είχα δίπλωμα και β) συνεπώς δεν είχα και ασφάλεια (άδεια κυκλοφορίας είχα).
Και να σκεφτείς ότι ήδη έψαχνα πυρετωδώς για σχολή οδήγησης.
Τώρα έχω δικαστήριο που μου κάνει η ασφαλιστική της εν λόγω κυρίας για να μου πάρει τα λεφτά της ζημιάς της.
Με βάση ότι δεν είχα στην κατοχή μου τα "χαρτιά" και με βάση ότι δεν έφταιγα (έχω και μάρτυρα) ποια θα είναι η έκβαση της δίκης;
Θα βοηθούσε να απαντήσουν άτομα που έχουν ήδη περάσει αυτό που πρόκειται να περάσω...
Ευχαριστώ για τις όποιες απόψεις!