Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 188

Θέμα: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ (ΙΙ)

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans

τώρα.... ΔΕΛΕΑΡ!

Αυτό που μένει λοιπόν αφού οι βδομάδες μας θα είνα χωρίς μαθήματα είναι:

α) Να μάθει ο Γιάννης για τους Σαμαρείτες και να πάμε όλοι εκεί (πλάκα κάνω)
    β) Να κανονίσουμε καμιά βόλτα
    γ) Να βρεθούμε ξανά στο ΔΕΛΕΑΡ την Δευτέρα

Επειδή όπως φαίνεται πιο εύκολο είναι το γ) τι λέτε για αυτό;
    Δευτέρα απόγευμα να μαζευτούμε; Εγώ κατά 80% θα είμαι εκεί. Αν είναι και κάποιος από το μάθημα ας πει να το κάνω 100% (μαζί με την Ισμήνη).

Summary για το τελευταίο μάθημα δεν νομίζω να χρειάζεται αν και σε κάποια φάση θα βάλω για να θυμόμαστε τις διαφορές σε μωρό, ανήλικο, ενήλικα.

Για πείτε λοιπόν αν ψήνεστε να το κανονίσουμε. Αν θέλετε μπορούμε να κανονίσουμε και φαγητό μετά στα μπριζολάκια που είναι δίπλα... Ο Γιώργος ξέρει....

@ Τροπέας + Γιάννης=> Άρεσε στον φίλο σας το κερί; Θα πεις σε Γιάννη και Zudap αν θέλουν και μπορούν την Δευτέρα να έρθουν;
    @capablanca=> υπάρχουν ποσταρισμένα τα μαθήματα σε summary (1-5) σε word μέσα στο zip που έχω βάλει κάπου πιο πάνω αν το θέλεις για να τα έχεις και κάπου πρόχειρα. Ααααα το απόγευμα θα πάω "αποθήκη" κατά πάσα πιθανότητα... τι θες να ρωτήσω;
    @all=> Σας άρεσε τελικά το δώρο; (τώρα τι να πείτε ε;;;; ) Πείτε την άποψη σας τώρα που τελειώσαμε. Να είστε καλοί απέναντι μας (γιατί και η Ισμήνη βοήθησε) σκεπτόμενοι ότι μας "έκαιγε" και ο χρόνος....
    @alkis=> Όταν έχουμε "νέα" ελπίζω να μας το πεις να περάσουμε να πάρουμε τις βεβαιώσεις
    @ MT03ANGEL=> αν πραγματικά σε ενδιαφέρει και θες να τα κάνεις με άλλους μοτοσυκλετιστές μπορείς να ξεκινήσεις το δικό σου thread και απλά να περιμένεις να δεις... Αξίζουν πάντως

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades

Re: τώρα.... ΔΕΛΕΑΡ!

καλησπερα, εν συντομια, γιατι την κανω, τα μαθηματα ηταν σουπερ, η παρεα ακομα πιο σουπερ (η κοπελια που εκανε τα μισα μαζι μας και τα μισα με αλλο γκρουπ νομιζε πως γνωριζομασταν απο πριν!), ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ (Τροπεα δεν πειραζει, και η 2η θεση καλη ειναι )

Το δωρο θανο ηταν σουπερ, παροτι δεν με ενθουσιασε απο το δικτυο, απο κοντα μου αρεσε παρα πολυ, γενικα ψηθηκα να παρω κατι τζοεμπαροειδες

Για Δελεαρ θα ξερω την δευτερα μεσημερι αν θα μπορεσω να ερθω, αν θα μπορεσω ομως , θα ερθω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
    @alkis=> Όταν έχουμε "νέα" ελπίζω να μας το πεις να περάσουμε να πάρουμε τις βεβαιώσεις
    Απο το να ελπιζεις πεσε καλυτερα τον παρα, θα'χεις καλες πιθανοτητες

@alkis:an deis kai to anamnistiko mou den exei bathmo 10! min to pareis...tha exoyn kanei lathos
    @ trans:thano logika gia deytera eimai sxedon sigouros(logika kai i efi)...elate oloi tha exei epanalipsi
    to dwro mou arese kai itan kali epilogi gia to sigkekrimeno atomo...
    thano des gia gantia adiabroxa,prostateutika kai timi.pare kai endeiktika mia timi gia to shoei to xr1000 me grafika

Kala re oute mia ekdromoula den mporoume na kanonisoume makria apo tin athinomourga?
    @olous:GRAPSAME ISTORIA ston E.E.S (big lol)-kamia sxesi me tous proigoumenous...tetoia filia tis zwis pou na ta ksanadeis???

Για Κυριακή ψήνομαι για εκδρομούλα αν το θέλει ο καιρός. Καμιά Επίδαυρο.... Βασικά όμως πρέπει να μιλήσω και με Ισμήνη να το δούμε. Τι λέτε; Να βρούμε όμως που θα δούμε το motogp. ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!! Τι λέτε;

Δηλώστε ενδιαφέρον και βλέπουμε (και αποφασίζουμε αύριο)

Σε ότι αφορά στον καιρό πάντως το meteo.gr δείχνει:

ΑΘΗΝΑ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΑΡΓΟΣ

και για Χαλκίδα (αν υπολογίζατε για Αγ. Ιωάννη - όταν το έγραφα είχε ασθενής βροχή στην Χαλκίδα)

ΧΑΛΚΙΔΑ

ennoeitai oti tha imoun mesa alla auti tin kiriaki douleuw 15.00-23.00...krata oreksi gia opoiadipote alli mera...bebaia an mazeutite den tha sas empodisw......alla den eiste entaxei ...
    mazeuteite gia kafe th deutera na kanonisoume kai tin ekdromoula.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Το δώρο Super. Η παρέα Super. H Δασκάλα θεά. Με κανα δύο ποτάκια, θα περάσει στη σφαίρα της απίστευτης.

Τα προβλήματα:

Δεν έδωσα το φιλί της ζωής (σνιφφ)

Είμαι πολύ γέρος για τους Σαμαρείτες (σνιφφφφ)

Τώρα όσον αφορά την ξανθιά, με όλη τη σημασία της λέξης , νομίζω ότι όλοι είδαμε που έκατσε όλες τις φορές. Το κορίτσι θέλει Suzuki νομίζω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Δεν σας βλέπω να ψήνεστε... άλλωστε είναι και ξαφνικό (το θέμα βόλτας). Οπότε το πιο σίγουρα είναι το ΔΕΛΕΑΡ την Δευτέρα και κανονίζουμε από κει για τις εξορμήσεις μας.

Πάντως ΑΝ καταφέρω και ξυπνήσω νωρίς αύριο ΙΣΩΣ τραβηχτούμε καμιά βόλτα με την Ισμήνη... Αν θέλει κανείς ας πει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Η βόλτα καλή ιδέα και ο καιρός ότι πρέπει. Αλλά έχω ένα μαμημένο κρύωμα.............
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Νέο μέλος
    καλησπέρα παίδες!!!υποθέτω πήγατε την βολτούλα που λέγατε έ?κρίμα που τελέιωσαν τα μαθήματα,περνούσα πολύ όμορφα μαζί σας!το δωράκι ήταν πού όμορφο και πιστεύω πως η Ηρώ θα το άξιοποιήσει!Δυστυχώς αυριο δεν θα μπορέσω να έρθω Δέλεαρ λόγω δουλειάς...3-11!!!την καλησπέρα μου σε όλους σας!και Άλκη.......φτού σου που θές και χρήματα για τις βεβαιώσεις μας!!!!μαυραγορείτη!!!!!(είσαι χειρότερος απο εμένα!!!):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΔΕΛΕΑΡ;;;;

Απ' ότι έχετε δει σήμερα βρέχει... ολίγον. Γι' αυτό όποιος ψήνεται για ΔΕΛΕΑΡ σήμερα ας το πει να ξέρουμε.... Εμένα μην με υπολογίζετε αφού μένω ακριβώς απέναντι οπότε έρχομαι με τα πόδια και δεν με νοιαζει η βροχή

Όποιος θέλει ας μου στείλει πμ να του δώσω το κινητό μου αν είναι να έρθει ΔΕΛΕΑΡ να με πάρει να κατέβω.

Η Ισμήνη δυστυχώς δεν..... (για την Έφη το λέω) γιατί είναι κρυωμένη και θα μείνει σπίτι

Αιντε... αν είναι τα λέμε εκεί.

Παρεπιμπτώντος χθες την κάναμε για έναν καφέ Χαλκίδα. Καλός καιρός, αρκετός κόσμος αλλά 13.30 φύγαμε για να επιστρέψουμε να δούμε motogp.

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades

Re: ΔΕΛΕΑΡ;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Δεν έδωσα το φιλί της ζωής (σνιφφ)
    Δεν εχασες και τιποτα, η κουκλα πολυ ψυχρη, ασε που ηταν ...αντρας!

Είμαι πολύ γέρος για τους Σαμαρείτες (σνιφφφφ)
    Δηλαδη τι παιρνουν στους Σαμαρειτες, πιπινια;

Να ξερουμε δηλάδη...

Τώρα όσον αφορά την ξανθιά, με όλη τη σημασία της λέξης , νομίζω ότι όλοι είδαμε που έκατσε όλες τις φορές. Το κορίτσι θέλει Suzuki νομίζω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Φαντασου να'χα και καμια K1200 R :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
    Απ' ότι έχετε δει σήμερα βρέχει... ολίγον. Γι' αυτό όποιος ψήνεται για ΔΕΛΕΑΡ σήμερα ας το πει να ξέρουμε.... Εμένα μην με υπολογίζετε αφού μένω ακριβώς απέναντι οπότε έρχομαι με τα πόδια και δεν με νοιαζει η βροχή
    Ομολογω πως δεν εχω καμια ορεξη να βραχω σημερα, κι αφου φλωροι σαν κι εμενα υπαρχουν πολλοι δε βλεπω μεγαλη προσελευση οποτε απο εβδομαδα.....

Για εκδρομη εχω ενα παραθυρακι σαββατο πρωι (πσσσ μιλαμε πολυ πολυασχολος!), ενα καφε επιδαυρο με επιστροφη μεχρι τις 2-3 το μεσημερι θα με αρεσε...

ρε τι ειστε εσεις ενα ψιλοβροχο ριχνει και κλεινεστε σπιτια σας...για τα αδιαβροχα δεν σας εχει μιλησει κανεις?πλακα κανω αν ειναι το κανονιζουμε αλλη φορα.θανο αναλογα με τι θα κανω μετα,αν περασω απο αθηνα θα στειλω κανα μηνυμα μηπως τα πουμε.χαιρετω

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Sοrry Trans μεσημέρι γύρισα απο ΠΣΚΔ , αλλά παρόλα αυτά πήγα Δέλεαρ, βέβαια χωρίς τα παιδιά...
    Ευχαρίστως όποτε θέλετε να κανονίσουμε για καφεδάκι!
    Σφυρίχτε το και θα τους ενημερώσω!
    Αντε και Σαμαρείτες!

Άντε να βρεθούμε... μάλλον την άλλη Δευτέρα όπως φαίνεται... μπας και είναι καλύτερος κι ο καιρός και καταφέρουν μερικοι μερικοί να έρθουν (Άλκη). Αλήθεια Άλκη σε πήραν από τον ΕΕΣ για τις βεβαιώσεις;;;;

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Θα πάμε για Σαμαρείτες??

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2015, 07:03
  2. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ - Aftermath - Γενικό chat
    από νυχτερινος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 109