Νομιζω σε προσεξα, παντα χαζευω τα αλλα kristarΑρχικά δημιουργήθηκε από Gilles27
![]()
![]()
![]()
Εγώ ήμουν ακριβώς πίσω σου με ένα ασημί Kristar στο ύψος του ΙΚΑ όταν σε είδα (χάζευα τις αντιρίδες σου, δεν είχα ξαναδεί σε Kristar).
Μετά απομακρυνόσουν με σταθερό ρυθμό και χάθηκες στην Σταδίου, εγώ έκανα αριστερά για Χαριλάου Τρικούπη.
Αλήθεια... Είσαι σίγουρος οτι το στρώνεις???![]()
![]()
![]()
...Πλάκα κάνω![]()
![]()
![]()
![]()
Το στρωσιμο απο σημερα τελος!
Την δευτερα θα το παω και για το πρωτο service.
Πραγματικα πεταει, ειδικα μονοκαβαλο!
Αν ανεβαζεις στροφες πριν αλλαξεις ταχυτητα, πραγματικα τα 80χλμ/ω τα εχει για πλακα.
Και πρεπει να ανοιξει και το μοτερ ακομα!!!
Αυτο που μου κανει εντυπωση, ειναι οτι κανει οτι του πω, σταματαει οταν θελω, στριβει ακομα και δικαβαλο και φορτωμενο, χωρις να λυγιζει και να χορευει.
Η καταναλωση για 47χλμ/λιτρο πρεπει να ειναι αληθινη παντως, και ας το ''εκαψα'' σημερα στις επιταχυνσεις![]()
Ουτε τριζει τιποτα, ουτε κανενα προβλημα!
Κολλησα και με velcro ενα ψηφιακο ρολοι αυτοκινητου για να βλεπω την ωρα, και εγινε τουμπανο :rotflmao:
Προφορτισα και τα ελατηρια στην προτελευταια θεση, και συμπεριφερεται πολυ καλυτερα στο δικαβαλο.
Πρεπει να πεσω σε κρατηρα για να τερματισει(ακομα και φορτωμενο), και αν το κανει δεν θα ''χτυπησει'' πολυ.
Μεχρι στιγμης εχω πιασει 110χλμ/και μαλιστα δικαβαλο/φορτωμενο, και δειχνει οτι παει κι αλλο.
Οι αντιρηδες οντως αισχος, αλλα οταν πιεζω την βαλιτσα προς τα κατω, συμπιεζονται τα αμορτισερ, ενω πριν, λυγιζε η σχαρα.
Και το φορτωνω οντως πολυ, δεν ξερω αν θυμασαι ενα μαυρο σακι που εξειχε απο την βαλιτσα, την ειχα αφησει ανοιχτη γιατι δεν χοραγε![]()
![]()