asxeto............ alla den piga kai parnitha logo doyleis ....
gamo to elefthero epagelma ... etixe strabi opos panta ....
ti naknoyme mia alli fora elpizo sintoma ....
ayrio pisteyo na kano kamia tsarka ....
asxeto............ alla den piga kai parnitha logo doyleis ....
gamo to elefthero epagelma ... etixe strabi opos panta ....
ti naknoyme mia alli fora elpizo sintoma ....
ayrio pisteyo na kano kamia tsarka ....
Το adsl βγαίνει σε δύο μορφές στην αγορά
1. Ογκοχρέωση
2. Αορίστου (ας το πούμε έτσι)
Η ογκοχρέωση είναι καλή αν δεν το χρησιμοποιείες πολύ, δεν κατεβάζεις αρχεία κτλ. ΔΕΝ ΘΑ την συνιστούσα.
Το άλλο τώρα το έχεις 24/7 σε ταχύτητα που επιλέγεις, δεν έχεις πρόβλημα με το τηλέφωνο (δεν χρειάζεται κάτι το ειδικό) και γενικά θεωρήται καλύτερο. Άλλωστε οι τιμές έχουν πέσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Προσωπικά νομίζω ότι αξίζει. Εγώ έβαλα και σώθηκα. Με την μικρότερη ταχύτητα (αφού δεν κάνω τρελά download) τώρα έχω φτάσει τα 700 (περίπου) από 384 που είχα.
Λεπτομέρειες μπορείς να δεις στα site των εταιρειών, vivodi, hol, forthnet, ote, tellas όποια σε βολεύει εσένα. Τσέκαρε όμως και τις διαθέσιμες πύλες στην περιοχή σου (για να πέσει πα΄νω η adsl) για να μην βρεθείς να περιμένεις όπως εγώ. Από την εταιρεία να είναι όλα έτοιμα και να περιμένουμε τον ΟΤΕ να βάλει πύλες... Ευτυχώς δεν άργησε. (τσεκάρεις εύκολα αν πάρεις τ 134 ή βάλεις το τηλέφωνό σου σε κάποιο από τα ψακτήρια που έχουν οι εταιρείες στα site τους).
Τέλος αν είσαι φοιτητής δεν συζητάμε για το φοιτητικό internet... βλ. ΔΙΟΔΟΣ
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
[B]Το adsl βγαίνει σε δύο μορφές στην αγορά
ti na po katatopistikotatos thanks ... kai apo oti katalabaino thelei ena sxetiko psaksimo ..![]()
isxeii to ka kleidoso to tilefono apo to kentro gia diethneis kleiseis logo haker??![]()
Αυτό δεν το ξέρω. Αλλά δεν νομίζω να ισχύει αφού άλλου φάσμα χρησιμοποιέι το intenet κι άλλο το τηλέφωνο πάνω σε μια adsl. Εξού και ασύγχρονη. Ενώ δεν κινδυνεύεις από τηλέφωνα (απ' όσα σου λέω ότι ξέρω εγώ) θα κινδυνεύεις από άλλα. Για αυτό θέλει ένα antivirus το οποίο να ενημερώνεις σε τακτά χρονικά διαστήματα κι ένα anti-spyware. ΟΤΑΝ όμως φτάσεις σε αυτό το σημείο τα ξανασυζητάμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
isxeii to ka kleidoso to tilefono apo to kentro gia diethneis kleiseis logo haker??![]()
Επειδή όμως σου είπα ότι δεν ξέρω για το τηλέφωνο και τους hacker ρώτα το.... Για να μπει όμως κανείς στον υπολογιστή σου (χάκερ) πρέπει να του το επιτρέψεις εσύ. Με μη ενημερωμένο antivirus κτλ.... Εύκολη λύση είναι όταν δεν χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου να βγάζεις το καλώδιο του δικτύου από το φις-άκι του....
Oχι δεν εχεις προβλημα τετοιο γιατι απλα με το dsl θα εισαι μονιμα online και δευτερον το dsl ΔΕΝ κανει κληση οπως ξερεις ισως απο το 56αρι μοντεμ.
Με πολυ απλα λογια εχει αλλο συστημα κλησης. Οποτε κανενα προβλημα απο κει.
Εγω εβαλα πριν ενα μηνα 2048κβ μετα απο χρονια σε 56αρι μοντεμ.
Βαλτο γρηγορα. Και οσο πιο γρηγορη συνδεση μπορεις και αντεχει η τσεπη σου.
Σε λιγο καιρο θα με θυμηθεις, αφου με αυτες τις ταχυτητες θα θες να κατεβασεις ολο το ιντερνετ.
![]()
Φιλε μου ηθελα να σε ρωτησω ποσο εχει το μηνα το 2048 kbps?Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Oχι δεν εχεις προβλημα τετοιο γιατι απλα με το dsl θα εισαι μονιμα online και δευτερον το dsl ΔΕΝ κανει κληση οπως ξερεις ισως απο το 56αρι μοντεμ.
Με πολυ απλα λογια εχει αλλο συστημα κλησης. Οποτε κανενα προβλημα απο κει.
Εγω εβαλα πριν ενα μηνα 2048κβ μετα απο χρονια σε 56αρι μοντεμ.
Βαλτο γρηγορα. Και οσο πιο γρηγορη συνδεση μπορεις και αντεχει η τσεπη σου.
Σε λιγο καιρο θα με θυμηθεις, αφου με αυτες τις ταχυτητες θα θες να κατεβασεις ολο το ιντερνετ.
![]()
Εγω εχω 1024 αλλα μου φαινεται λιγο αργο στο limewire που εχω για να κατεβαζω διαφορα.
![]()
Πηρα την προσφορα που ειχε με 26 ευρω το μηνα για την 2048.
Οτενετ. Δεν εχει γινει ακομα ο διπλασιασμος βεβαια αλλα παει καλα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Πηρα την προσφορα που ειχε με 26 ευρω το μηνα για την 2048.
Οτενετ. Δεν εχει γινει ακομα ο διπλασιασμος βεβαια αλλα παει καλα.
ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ????
![]()
O οτες διπλασιασε τις συνδεσεις χωρις επιπλεον χρεωση.
Αν ειχες 512 πηγε 1024 και παει λεγοντας.......
Βεβαια μην περιμενεις τιποτα εκπληκτικο γιατι και εγω δεν εχω δει τιποτα τρελλο. Απο το adsl.gr που μπαινω και βλεπω λενε οτι δεν εγινε και τιποτα σπουδαιο. (δεν εχω και πολλες γνωσεις πανω στο θεμα, ενα μηνα εχω dsl.)
Ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα στο μελλον.....
Η 1024 μιά χαρά είναι για τα πάντα.Απλά μετά τον διπλασιασμό των συνδέσεων απο τον Π-ΟΤΕ έχει γίνει ένα μπάχαλο με τα DSLAMs και το bandwith για p2p εφαρμογές έχει πέσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από babishondakias
Φιλε μου ηθελα να σε ρωτησω ποσο εχει το μηνα το 2048 kbps?
Εγω εχω 1024 αλλα μου φαινεται λιγο αργο στο limewire που εχω για να κατεβαζω διαφορα.
![]()
Μην σκάτε τσάμπα λεφτά για μεγαλύτερες ταχύτητες.Για τέτοιου είδους "εφαρμογές" υπάρχουν και άλλες λύσεις (μουλάρι) που περιγράφονται καλύτερα στο adsl.gr
Παράδειγμα: Μία 1024 HOL "σηκώνει" 2 pc σε δίκτυο όπου και τα 2 κατεβάζουν διάφορα η πάιζουν online ταυτόχρονα.
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Trans, χωρίς να θέλω να σε κάνω να νοιώσεις άσχημα... τί του λες του ανθρώπου; Έχεις ιδέα για τι μιλάς;
"Ασύγχρονη" χαρακτηρίζεται η dsl όταν το upstream της είναι διαφορετικής ταχύτητας από το downstream... δεν έχει να κάνει με το ότι χρησιμοποιεί άλλη περιοχή συχνοτήτων (όλες οι dsl αυτό κάνουν) . "Σύγχρονη" είναι η dsl που το upstream είναι ίδιας ταχύτητας με το downstream. Η σύγχρονη είναι ακριβότερη της ασύγχρονης που είναι και η συνηθέστερη στην αγορά. ( η σωστή ορολογία είναι "συμμετρική" "ασύμμετρη")
Ύστερα.
"αορίστου" λέγεται η σύνδεση που την πληρώνεις μήνα με το μήνα κ όχι π.χ. "αγοράζω μια σύνδεση με συμβόλαιο για 12 μήνες".
"flat rate" (ή "πάγιας χρέωσης") λέγεται αυτή που πληρώνεις μόνο ένα πάγιο και έχεις το ελεύθερο να κατεβάσεις όσο θες.
Τέλος πάντων...
και επειδή κανείς εδώ δεν εμπιστεύεται κανέναν άλλο και νομίζουν ότι το παίζω εξυπνάκιας ή ψείρας:
http://electronics.howstuffworks.com/dsl.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Subscriber_Line
http://www.adslguide.org.uk/howitworks/
adsl, το α ειναι asymetric
sdsl το s ειναι symetric, οσο κατεβαζεις τοσο δινεις.
Οσο για τα dslams οντως ετσι ειναι οπως τα λεει ο φιλτατος πιο πανω. Εχουν μπουκωσει και γινεται χαμος.
Το μουλαρι δεν το ξερω. Θα το δοκιμασω ομως..............
Ε γράψε λάθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
Trans, χωρίς να θέλω να σε κάνω να νοιώσεις άσχημα... τί του λες του ανθρώπου; Έχεις ιδέα για τι μιλάς;
"Ασύγχρονη" χαρακτηρίζεται η dsl όταν το upstream της είναι διαφορετικής ταχύτητας από το downstream... δεν έχει να κάνει με το ότι χρησιμοποιεί άλλη περιοχή συχνοτήτων (όλες οι dsl αυτό κάνουν) . "Σύγχρονη" είναι η dsl που το upstream είναι ίδιας ταχύτητας με το downstream. Η σύγχρονη είναι ακριβότερη της ασύγχρονης που είναι και η συνηθέστερη στην αγορά. ( η σωστή ορολογία είναι "συμμετρική" "ασύμμετρη")
Ύστερα.
"αορίστου" λέγεται η σύνδεση που την πληρώνεις μήνα με το μήνα κ όχι π.χ. "αγοράζω μια σύνδεση με συμβόλαιο για 12 μήνες".
"flat rate" (ή "πάγιας χρέωσης") λέγεται αυτή που πληρώνεις μόνο ένα πάγιο και έχεις το ελεύθερο να κατεβάσεις όσο θες.
Τέλος πάντων...
και επειδή κανείς εδώ δεν εμπιστεύεται κανέναν άλλο και νομίζουν ότι το παίζω εξυπνάκιας ή ψείρας:
http://electronics.howstuffworks.com/dsl.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Subscriber_Line
http://www.adslguide.org.uk/howitworks/(όντως λάθος το ασύγχρονη)
Αν εξαιρέσεις το "ασύγχρονη" τα άλλα ήταν θέμα ταχύτητας.... Δεν μου ερχόταν η σωστή ορολογία, βιαζόμουν να δω και τον αγώνα και έβαλα το "αορίστου". Επι της ουσίας δεν νομίζω ότι τα έκανα τόοοοσο σκατά. Άλλωστε του είπα του ανθρώπου να παει να ρωτήσει να δει και τα site να έχει μια ιδέα.
Και αφού τα έψαξες πες μου και πως λέγεται το ότι άλλο φάσμα της γραμμής χρησιμοποιεί το internet, άλλο η φωνή να μην ψάχνω... (αυτό ήθελα να πω by the way)