Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 158

Θέμα: Και εγώ gsx-r 600 06

Πολυεστερικά-Πλαστικά

Καλημέρα σε όλους σας. Ήρθε ο καιρός να βάλω πολυεστρικά ή πλαστικά αγωνιστικά fairing για να το βάζω πίστα, αλλίως δεν μπορώ να το βάλω έτσι, θα γεμίσει σημάδια από πετραδάκια, που όταν το πουλήσω δεν θα το παίρνουν. Ψάχνω για φτηνή λύση, θα τα βάψω μόνος μου μαζί με ένα φίλο. Ο perfect κύριος Φίλιππας δεν έχει για Κ6 600 αλλά λέει έχει για R6 06 τι γίνεται ρε γαμώτο? πιο πολύ γουστάρουν R6 παρά gsxr 600 k6? Μου την έχει δώσει, γιατί να τα φέρω από έξω από plastic bike έχει 500+ ευρώ. Αν ξέρει κανείς κάτι πιο φτηνά ας βοηθήσει, να το ετοιμάσω για πόλεμο.
    soraios

Παλαιό μέλος
    ο φιλιππας δεν φτιαχνει πολυεστερικα για κ6 δηλαδη? και εχει πλαστικα και πολυεστερικα για r6 06?
    GSXR 600 K6

Πολυεστρικά Perfect

Ο κύριος Φίλιππας φτιάχνει μόνο πολυεστρικά αλλά δεν έχει για το δικό μου μοντέλο κ6 600, πρέπει να ψαχτώ μάλλον εκτός Ελλάδος γιατί είναι ο μόνος που φτιάχνει απότι γνωρίζω. Βέβαια φαίρνει και ο Σπηλιώτης πλαστικά plastic bike 500+ ευρώ είναι ο εισαγωγέας στην Ελλάδα. η διαφορά των πολυεστερικών από τα πλαστικά είναι:1)Τα πλαστικά είναι ελαφρύτερα,2) βάφωνται πολύ πιο έυκολα 3) έχουν καλήτερη προσαρμωγή 4) ΕΙΝΑΙ Ακριβώτερα. Εγω ψάχνω μια φτηνή λύση όσο κάνουν και εδώ στην Ελλάδα 350 ευρώ μάξιμουμ, πλήρης κουστούμι αγωνιστικό. Κάνω υπομονή μέχρι στιγμής. Αυτά
    soraios

Παλαιό μέλος
    αν βρείς κάτι πόσταρε το πάντως γιατί μελλοντικά και go ενδιαφέρομαι. κρίμα νόμιζα ο φίλιππας έφτιαχνε και πολυεστερικά για το δικό μας αυτή η εντύπωση μου είχε δημιουργηθεί δηλαδή.....τα πλαστικά πάνω κοντά στα 550 έτσι? έτσι δεν έλεγε σε ένα άλλο thread?

αλήθεια τα original πλαστικά του κ6 600 ποσο πάνε?
    GSXR 600 K6

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    για ριξτε μια ματια εδω!!

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=29597

και εδω!!!

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=30043

και τιμη την ιδια 350 ευρο!!!

πεημενετε να δειτε το δικο μου πως θα βγει!!

και τα πολυεστερικα θα κουμπωνουν σαν τα μαμα!!!

για περισσοτερες πληροφοριες πμ !!

το μηχανακι μου ειναι gsxr 750 k6 δηλαδη εχει τα ιδια πολυεστερικα με το 600!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

και αμα θελετε σας τα βαφει κιωλας και στα τοποθετει ο ιδιος!!

χωρις να χρειαζεται να αλλαζεις 50 μαστορες για να φιαξεις το μηχανακι σου!!

και σε πολυ καλη τιμη!!!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

Πολυεστερικά από που να τα πάρω?

Φίλε τα πολυεστερικά από τον Σπηλιώτη τα πήρες? ή από αλλού δεν έχω καταλάβει από που τα πήρες πες μου για να πάρω και εγώ σε αυτή την τιμή που λές με 350 ευρώ
    soraios

Re: Πολυεστερικά από που να τα πάρω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από takistrigonis
    Φίλε τα πολυεστερικά από τον Σπηλιώτη τα πήρες? ή από αλλού δεν έχω καταλάβει από που τα πήρες πες μου για να πάρω και εγώ σε αυτή την τιμή που λές με 350 ευρώ
    ΤΑ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ!!

ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 6948883697 !!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΈΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!

ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΩΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!!

corona fotos

corona fotos 1

Παλαιό μέλος

Re: Πολυεστρικά Perfect

Βέβαια φαίρνει και ο Σπηλιώτης πλαστικά plastic bike 500+ ευρώ είναι ο εισαγωγέας στην Ελλάδα. η διαφορά των πολυεστερικών από τα πλαστικά είναι:1)Τα πλαστικά είναι ελαφρύτερα,2) βάφωνται πολύ πιο έυκολα 3) έχουν καλήτερη προσαρμωγή 4) ΕΙΝΑΙ Ακριβώτερα. Εγω ψάχνω μια φτηνή λύση όσο κάνουν και εδώ στην Ελλάδα 350 ευρώ μάξιμουμ, πλήρης κουστούμι αγωνιστικό. Κάνω υπομονή μέχρι στιγμής. Αυτά
    στο site του σπηλιώτη δεν υπάρχουν κοστούμια για suzuki καν. και δεν έχω καταλάβει τι γίνετε με τα πλαστικά και αυτά άβαφα έρχονται (550??) και πρέπει μετά να τα βάψις με επιπλέον κόστος?
    GSXR 600 K6

Βάψιμο κουστουμιών Race

Ναι έτσι είναι οτι και να πάρεις είναι άβαφτο, είτε πλαστικά είτε πολυεστερικά, μετά θέλουν βάψιμο, ή τα αφείνεις όπως είναι . Πολλά λεφτά τα πλαστικά και μετά να τα βάψεις, ο Μότο βαφές Μάνος θέλει για μονόχρωμο 200-250 ευρώ δηλ. αν θές να βάψεις όπως τα μαμά πόσο θα σου πάει?. Μάλλον εγώ μπορεί να τα βάψω μόνος μου και βλέπω μετά τι γίνεται.
    Αυτά.
    soraios

Re: Re: Πολυεστρικά Perfect

Αρχικά δημιουργήθηκε από firefox
    στο site του σπηλιώτη δεν υπάρχουν κοστούμια για suzuki καν. και δεν έχω καταλάβει τι γίνετε με τα πλαστικά και αυτά άβαφα έρχονται (550??) και πρέπει μετά να τα βάψις με επιπλέον κόστος?
    εχει δει κανεις απο κοντα αυτα τα κουστουμια???

γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι πλαστικα αλλα πολυεστερικα!!!!

corona fotos

corona fotos 1

και το λεει κιολας οτι ειναι πολυεστερικα στο site του!!!

http://www.spiliotis.gr/index.php?ac...&productId=402

corona fotos

corona fotos 1

gsxr600 k6 vs r6 02

Παιδιά ξεφτύλα (χου) με έκανε ο κολλητός μου με το r6 2002 καρμπυρατεράτο είναι μαμά όλα εκτός από τα καρμυρατέρ που είναι ζιγκλερομένα με βελόνες, μαμά εξάτμηση ,και όλα τα άλλα.
    Εγώ με Full Arrow, prog. Yosimura , ένα δόντι μπροστά κοντό15τ , δείτε τι έγεινε. ενώ πήγαινα τελική με 293χλμ ο φίλος μου με πέρναγε με 267χλμ και ξεκόλαγε, ανοίξαμε 3η ταχύτητα και στην αλλαγή πάνω που φώρτωνε 4η με πέρασε σαν σταματημένο σαν να έβαζα όπισθεν και αυτός 1η, τόσο μεγάλη διαφορά. Απογοητεύτηκα, την άλλη μέρα πήγα και μηδένισα μείγματα έβαλα το μαμά γρανάζι μαμά είναι τώρα εκτός απ την εξάτμηση. Και θα τα ξανά πάμε να τα δοκιμάσουμε. Αν με περάσει πάλι το πουλάω, εξατμήσεις όλα. Τι άλλο να κάνω?
    Αυτά.
    soraios

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Re: gsxr600 k6 vs r6 02

Παιδιά ξεφτύλα (χου) με έκανε ο κολλητός μου με το r6 2002 καρμπυρατεράτο είναι μαμά όλα εκτός από τα καρμυρατέρ που είναι ζιγκλερομένα με βελόνες, μαμά εξάτμηση ,και όλα τα άλλα.
    Εγώ με Full Arrow, prog. Yosimura , ένα δόντι μπροστά κοντό15τ , δείτε τι έγεινε. ενώ πήγαινα τελική με 293χλμ ο φίλος μου με πέρναγε με 267χλμ και ξεκόλαγε, ανοίξαμε 3η ταχύτητα και στην αλλαγή πάνω που φώρτωνε 4η με πέρασε σαν σταματημένο σαν να έβαζα όπισθεν και αυτός 1η, τόσο μεγάλη διαφορά. Απογοητεύτηκα, την άλλη μέρα πήγα και μηδένισα μείγματα έβαλα το μαμά γρανάζι μαμά είναι τώρα εκτός απ την εξάτμηση. Και θα τα ξανά πάμε να τα δοκιμάσουμε. Αν με περάσει πάλι το πουλάω, εξατμήσεις όλα. Τι άλλο να κάνω?
    Αυτά.
    Τι αλλο να κανεις ? Να πουλησει ο φιλος σου το r6

Περα απο την πλακα, κατι γινεται, δεν νομιζω να υπαρχει τετοια διαφορα και μαλιστα υπερ
    του r6.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear

Re: gsxr600 k6 vs r6 02

Αυτά.
    Χαλαρωσε λιγο ρε συ!!! Τι εγινε? Ετσι κι αλλιως τα 600αρια ειναι για στροφες (του δρομου) - ασε τις κοντρες (λεμε τωρα) ... Στις στροφες το μηχανακι εχει πιο πολλα να σου προσφερει νομιζω, διαφορετικα επρεπε να ειχες παρει 1000ρι η εστω το 750...
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. gsxr 600/750 06 και μετα η r6 του 06 και μετα????
    από diasss στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2012, 09:36
  2. Και εγώ λοιπόν
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2004, 20:12
  3. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2004, 15:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε