Αυτό που μένει λοιπόν αφού οι βδομάδες μας θα είνα χωρίς μαθήματα είναι:
α) Να μάθει ο Γιάννης για τους Σαμαρείτες και να πάμε όλοι εκεί (πλάκα κάνω)
β) Να κανονίσουμε καμιά βόλτα
γ) Να βρεθούμε ξανά στο ΔΕΛΕΑΡ την Δευτέρα
Επειδή όπως φαίνεται πιο εύκολο είναι το γ) τι λέτε για αυτό;
Δευτέρα απόγευμα να μαζευτούμε; Εγώ κατά 80% θα είμαι εκεί. Αν είναι και κάποιος από το μάθημα ας πει να το κάνω 100% (μαζί με την Ισμήνη).
Summary για το τελευταίο μάθημα δεν νομίζω να χρειάζεται αν και σε κάποια φάση θα βάλω για να θυμόμαστε τις διαφορές σε μωρό, ανήλικο, ενήλικα.
Για πείτε λοιπόν αν ψήνεστε να το κανονίσουμε. Αν θέλετε μπορούμε να κανονίσουμε και φαγητό μετά στα μπριζολάκια που είναι δίπλα... Ο Γιώργος ξέρει....
@ Τροπέας + Γιάννης=> Άρεσε στον φίλο σας το κερί; Θα πεις σε Γιάννη και Zudap αν θέλουν και μπορούν την Δευτέρα να έρθουν;
@capablanca=> υπάρχουν ποσταρισμένα τα μαθήματα σε summary (1-5) σε word μέσα στο zip που έχω βάλει κάπου πιο πάνω αν το θέλεις για να τα έχεις και κάπου πρόχειρα. Ααααα το απόγευμα θα πάω "αποθήκη" κατά πάσα πιθανότητα... τι θες να ρωτήσω;
@all=> Σας άρεσε τελικά το δώρο; (τώρα τι να πείτε ε;;;; ) Πείτε την άποψη σας τώρα που τελειώσαμε. Να είστε καλοί απέναντι μας (γιατί και η Ισμήνη βοήθησε) σκεπτόμενοι ότι μας "έκαιγε" και ο χρόνος....
@alkis=> Όταν έχουμε "νέα" ελπίζω να μας το πεις να περάσουμε να πάρουμε τις βεβαιώσεις
@ MT03ANGEL=> αν πραγματικά σε ενδιαφέρει και θες να τα κάνεις με άλλους μοτοσυκλετιστές μπορείς να ξεκινήσεις το δικό σου thread και απλά να περιμένεις να δεις... Αξίζουν πάντως