Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
Συγνώμη αλλά ο πόλεμος φέρνει θλίψη
![]()
δυστυχός η αναλογία αρρεν/θύλη ηταν δυσανάλογη ωστε να..
MAKE LOVE NOT WAR
![]()
![]()
![]()
![]()
οποτε ειπαμε δεν πηδαμε που δεν πηδαμε, ας αλληλοβαφτουμε....![]()
![]()
:ZZZ:
![]()
MAKE LOVE NOT WAR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Εξαιρετικό φωτοπολεμικομηχανορομάντζο. Είστε όλοι υπέροχοι και ο φωτογράφος στο μέτωπο πάντα άξιος.
σας.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Κοίτα εν είναι δεν πηδάμε που δεν πηδάμε έεεεεεεεεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από div400
MAKE LOVE NOT WAR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ένα πόλεμο να κάνουμε μόνοι μας ένα τοίχο τον αυτοβάφουμε
![]()
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
Νεφελάκι σίγουρα ο πόλεμος φέρνει θλίψη, αλλά το συγκεκριμένο εγώ δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω πόλεμο... Για μένα είναι παιχνίδι με χρώμα, που μας έκανε να ξεδώσουμε, να γελάσουμε και να περάσουμε καλά. Να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει σωστά!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αν είναι έτσι να παίρνουμε και τα παιδιά μας (όσοι έχουμε ) και να πηγαίνουμε κάθε Κυριακή για εκπαίδευση και διασκέδαση.Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Νεφελάκι σίγουρα ο πόλεμος φέρνει θλίψη, αλλά το συγκεκριμένο εγώ δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω πόλεμο... Για μένα είναι παιχνίδι με χρώμα, που μας έκανε να ξεδώσουμε, να γελάσουμε και να περάσουμε καλά. Να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει σωστά!
![]()
Άλλο ο στόχος σου να είναι ο άνθρωπος και άλλο το κέντρο του στόχου στην τοξοβολία.
Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος
![]()
Βρε Νεφελάκι μου όταν παίζεις μήλα πχ ο στόχος δεν είναι πάλι ο άνθρωπος?? Στα παιδιά μας δεν παίρνουμε νερομπίστολα και το θεωρούμε και διασκέδαση για τα παιδιά και πολλές φορές παίζουμε και μεις μαζί τους. Αυτό δεν είναι μια μορφή πολέμου??Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
Αν είναι έτσι να παίρνουμε και τα παιδιά μας (όσοι έχουμε ) και να πηγαίνουμε κάθε Κυριακή για εκπαίδευση και διασκέδαση.
Άλλο ο στόχος σου να είναι ο άνθρωπος και άλλο το κέντρο του στόχου στην τοξοβολία.
![]()
![]()
Τεσπά
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αν είναι έτσι να παίρνουμε και τα παιδιά μας (όσοι έχουμε ) και να πηγαίνουμε κάθε Κυριακή για εκπαίδευση και διασκέδαση.
![]()
και λαθος να κανεις Νεφελακι μου δεν πειραζει...Αλλωστε λαθη ειμαστε ανθρωπους κανουμε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφρο αψογο το φωτορεπορταζ!!!Και τα σχολια ολα τα λεφτα....Ευγε:wacko:![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Βρε Νεφελάκι μου όταν παίζεις μήλα πχ ο στόχος δεν είναι πάλι ο άνθρωπος?? Στα παιδιά μας δεν παίρνουμε νερομπίστολα και το θεωρούμε και διασκέδαση για τα παιδιά και πολλές φορές παίζουμε και μεις μαζί τους. Αυτό δεν είναι μια μορφή πολέμου??![]()
Τεσπά
![]()
Δυστυχώς όλα ή πολλά πόλεμος είναι
![]()
[i]
![]()
:ZZZ: [/B]
Μ αυτο το σκεφτικο μαλλον οι πλανηταρχηδες εχουν πνιξει τον πλανητη στο....ΧρωμαΤου αιματος ομως....
Ασχετο εντελως βεβαια με σας και το εννοω....Απλως ο Ntiv400 με αυτο που ειπε εντελως αυθορμητα μoυ πυροδοτησε και μενα αυτα που σας λεω....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Άφρο τα σχόλια ήταν σούπερ!!!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Νομίζω ότι έχετε ξεφύγει από το θέμα του Thread ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
Δυστυχώς όλα ή πολλά πόλεμος είναι![]()
Αν θέλετε να συζητηθεί το θέμα τότε ας ανοιχτεί ενα καινούριο thread στους προβληματισμούς που θα αφορά τις ηθικοκοινωνικές επιπτώσεις και τα υποβόσκοντα μηνύματα της χρήσης όπλων στο paintball...
εδώ καλό είναι να σχολιαστούν οι φωτό της συνάντησης που έγινε.....
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Νομίζω ότι έχετε ξεφλυγει από το θέμα του Thread ....
Αν θέλετε να συζητηθεί το θέμα τότε ας ανοιχτεί ενα καινούριο thread στους προβληματισμούς που θα αφορά τις ηθικοκοινωνικές επιπτώσεις και τα υποβόσκοντα μηνύματα της χρήσης όπλων στο paintball...
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε συ,είσαι ολόιδιος ο Μπρους Γουίλις λέμε..!Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ke tora parakalo ipodextite ton fotografo afrotwin se mia prosopiki aftoparemvasi entelos anapantexi pou ime sigouros oti poli 8a simfonisete mazi mou
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao::rotflmao:
ΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Νομίζω ότι έχετε ξεφύγει από το θέμα του Thread ....
![]()
![]()
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
Ξεκινησες καβλωμενος βλεπω και εσυ την μονταρια ε;
Να σε δω σε κανα χρονο που δεν θα την πολυπαλευεις:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δε έχει σχέση με την μονταρία το σχόλιό μου.... απλά επειδή ως γνωστό μπλέχτηκα στην οργάνωση του όλου θέματος θέλω τα σχόλια να αφορούν τις φωτό....Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ΑΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
Ξεκινησες καβλωμενος βλεπω και εσυ την μονταρια ε;
Να σε δω σε κανα χρονο που δεν θα την πολυπαλευεις:rotflmao:
η παρακίνηση για άνοιγμα νέου Thread για το (όντως) επίμαχο θέμα άλλωστε θα μπει (έμπαινε) στους προβληματισμούς...
κάνα χρόνο?:hypnotize
εμένα τρίμηνη σύμβαση μου κάνανε, άνευ αποδοχών....
![]()
![]()
![]()
![]()