Aπό Γαλλια είναι..Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Οχι ειναι απο Ιταλια.
Η μεγαλυτερη αγορα σκουτερ στην Ευρωπη στανταρ.![]()
Αν θες στέλνω και το λινκ..Αναδημοσιευση απο το Γαλλικό Moto journal..
Aπό Γαλλια είναι..Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Οχι ειναι απο Ιταλια.
Η μεγαλυτερη αγορα σκουτερ στην Ευρωπη στανταρ.![]()
Αν θες στέλνω και το λινκ..Αναδημοσιευση απο το Γαλλικό Moto journal..
μιλωντας παντα και μονο για ελλαδα το Cagiva το δινει καινουργιο η ελλην μοτο με 6500.κινητηρα SV.δε θεωρω πως ειναι ακριβο (αντιθετως)οσο για ανταλλακτικα προβλημα δε νιμιζω να εχεις.και ξαναπαραθετω την τιμη 6500 πιστευωντας πως το best value for money βρισκει αντικρυσμα.αν και προσωπικα πιστευω οτι στην ελλαδα το συγκεκριμενο τιτλο αξιζει και περνωντας τα χρονια θα το αξιζει ακομα περισσοτερο τον κατεχει το χτ600.ενα μετριο μηχανακι που με αγορα(μτχ) και μεταπωληση ειναι παντα σταθερα αναλογη ,ασπαστο και με ατελειωτο καταλογω αφτερμαρκετ αξεσουαρ.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Στησιμο ειχε ανεκαθεν ανωτερο, αλλα ειχε και ηλεκτρικα μυστηρια.
Δεν προτιμηθηκε απο καμια αγορα ποσο μαλλον απο την Αμερικανικη (η αγορα που πραγματικα μετραει γιατι ολες οι αλλες μπροστα της ειναι οδοντοκρεμες) , για πολλους λογους, αλλα ο πιο βασικος ηταν οτι ο Αμερικανος αγοραζε τζαμπε το SV αποκλειστικα για το πακετο πλαισιου/κινητηρα, οποτε το Cagiva ηταν οικονομικα ασυμφορο..και σχετικα αγνωστο μιας και δεν ξερω αν εισηχθη ποτε επισημα.
Οσο για το νεο μοντελο..μοτερ SV γιοκ!![]()
Υ.Γ το παλιο Raptor και μονο για την υψηλη τιμη μπορει να εκανε τα υπολοιπα να φαινονται πολυ μικρα, αλλα στα λεφτα που ειχε δεν ηταν οχι απλα best value for money, αλλα απειχε για αυτον ακριβως τον λογο και απο τα συγκριτικα της κατηγοριας και επαιζε σε αλλες κατηγοριες Ντουκατοειδων οπου απλα εκει δεν εφτανε μια τριχα απο τα @@ τους.
Αυτο εννοω οταν λεω best value for money, και οχι πιο εχει τα πιο πολλα αλογα η τις καλυτερες αναρτησεις, αλλα πιο προσφερει τα πιο πολλα συνολικα για τα λεφτα του κυριως.
Μια χαρα ειναι απ'οτι βλεπω.Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Και για άλλες ευρωπαικές χώρες..
(που είναι τα SV οεο..;![]()
Αφου θες να το δουμε συγκριτικα παμε.
Σκεψου μονο που θα ηταν το Fazer τωρα αν δεν ειχε αλλαξει μορφη σε σχεση με το παλιο.Σιγουρα οχι πρωτο!
Το SV απο το 99 ειναι χωρις ουσιαστικες αλλαγες κυριως στην ιπποδυναμη, κατι ειναι σημαντικος παραγοντας στην κατηγορια.
90 αλογα του Γιαμαχα vs 70 του Σουζουκι....
To ενα ειναι τετρακυλινδρο, οπου ολοι το ξερουν και αυτο εμπιστευονται, ενω το αλλο ειναι V-2 και αυτη η διαταξη κινητηρα ξενιζει σε τετοιο low entry μηχανακι.
Σε γενικες γραμμες για τετοιου ειδους σπορ μηχανακι οι πωλησεις ειναι πολυ υψηλες.
Επαναλαμβανω οτι σε συγκριτικα με το Φειζερ θεωρειται ΠΟΛΥ πιο συμφερουσα αγορα.
Απλα ο κοσμος προτιμα τετρακυλινδρο τελεια και παυλα.
Και για να κλεινουμε.
Επειδη θα ηθελα να μιλησω με στοιχεια αλλα λογω τιμης δεν μπορω να τα βρω.
Βρες μου εσυ στατιστικα για την Αμερικανικη αγορα να δουμε που ειναι το Φειζερ και που το SV να σου πω εγω αυτα τα νουμερα τι αντικτυπο εχουν στην παγκοσμια πορεια του μοντελου.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Το νεο ΔΕΝ εχει κινητηρα απο SV, αλλα νεο μοτερ της Cagiva αλλα με βαση (διαμετρος/διαδρομη κτλ κτλ) τον V-2 της Suzuki.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
μιλωντας παντα και μονο για ελλαδα το Cagiva το δινει καινουργιο η ελλην μοτο με 6500.κινητηρα SV.δε θεωρω πως ειναι ακριβο (αντιθετως)οσο για ανταλλακτικα προβλημα δε νιμιζω να εχεις.και ξαναπαραθετω την τιμη 6500 πιστευωντας πως το best value for money βρισκει αντικρυσμα.αν και προσωπικα πιστευω οτι στην ελλαδα το συγκεκριμενο τιτλο αξιζει και περνωντας τα χρονια θα το αξιζει ακομα περισσοτερο τον κατεχει το χτ600.ενα μετριο μηχανακι που με αγορα(μτχ) και μεταπωληση ειναι παντα σταθερα αναλογη ,ασπαστο και με ατελειωτο καταλογω αφτερμαρκετ αξεσουαρ.
Ετσι διαβασα παντως και στο ιντρνετ και σε περιοδικα.
-..Not Yet!
Επειδή ακριβώς η εμφάνιση του νέου Fazer το 2004 επηρεάζει,ψάχνω να βρω για <2003 (ψάχνω και για Αμερική αλλά δεν εχω βρει τίποτα ακόμα)..Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μια χαρα ειναι απ'οτι βλεπω.
Αφου θες να το δουμε συγκριτικα παμε.
Σκεψου μονο που θα ηταν το Fazer τωρα αν δεν ειχε αλλαξει μορφη σε σχεση με το παλιο.Σιγουρα οχι πρωτο!
Το SV απο το 99 ειναι χωρις ουσιαστικες αλλαγες κυριως στην ιπποδυναμη, κατι ειναι σημαντικος παραγοντας στην κατηγορια.
90 αλογα του Γιαμαχα vs 70 του Σουζουκι....
To ενα ειναι τετρακυλινδρο, οπου ολοι το ξερουν και αυτο εμπιστευονται, ενω το αλλο ειναι V-2 και αυτη η διαταξη κινητηρα ξενιζει σε τετοιο low entry μηχανακι.
Νωρίτερα είπες οτι τα SV μονοπολούν την κατηγορία..
Τώρα διαχωρίζεις V2-I4 και λες οτι μια χαρά είναι οι πωλήσεις..Αρα ΔΕΝ μονοπωλούν τα SV την κατηγορία..Αν θες σώνει και καλά να μονοπωλούν σε κάποια κατηγορία,μόνο στην κατηγορία γυμνά V2 μονοπωλούν..Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Στην συγκεκριμενη κατηγορια εδω και χρονια οσον αφορα το "value for money", η οπως λενε οι Αγγλοι "best bang for the buck" ,μονοπωλουν τα SV650.
Φτου κακα, λογω τιμης δεν θυμαμαι να ειπα οτι μονοπωλουν σε πωλησεις, αλλα σε εντυπωσεις και σε κριτικες στην κατηγορια συγκριτικα παντα με τα μοντελα που ανεφερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Νωρίτερα είπες οτι τα SV μονοπολούν την κατηγορία..
Τώρα διαχωρίζεις V2-I4 και λες οτι μια χαρά είναι οι πωλήσεις..Αρα ΔΕΝ μονοπωλούν τα SV την κατηγορία..Αν θες σώνει και καλά να μονοπωλούν σε κάποια κατηγορία,μόνο στην κατηγορία γυμνά V2 μονοπωλούν..
Σου ειπα και πριν θεωρουνται best value for money ,δεν το λεω εγω οι ξενοι δημοσιογραφοι το λενε.
Δηλαδη το χρεπι το Bandit600 που ειναι 10 χρονια πισω γιατι εξαφανιζει τα νεα στρητ;
Ειναι το τι ζηταει η αγορα και τα κριτηρια για την αγορα και μονο ειναι υποκειμενικα.
Οι πωλησεις ειναι πολυ υψηλες παγκοσμιως λογ των πωλησεων στην Αμερικη (η μεγαλυτερη αγορα τελεια και παυλα) , αλλα δεν εχω επισημα στοιχεια μονο πληροφοριες που διαβαζω κατα καιρους και εντυπωσεις λογω του οτι διαβαζω ξενα φορουμ.
Επισης στα πρωταθληματα στην Αμερικη για Minitwins και street εχουν γινει προ πολλου ενιαια SV650.
Σκεψου οτι το μηχανακι ειναι μια κατηγορια απο μονο του αντε βαλε και το Monster και το νεο ER-6, δεδομενου του ανταγωνισμου απο τα τετρακυλινδρα τα παει πολυ καλυτερα..συγκριτικα παντα, αλλα και σε απολυτα νουμερα.
Απλα το Fazer ειναι απιαστο για λογους ασφαλως και οχι τυχαιους.![]()
-..Not Yet!
να ρωτησω κατι ως ατομο με περιορισμενες γνωσεις στις μηχανες?
(γι'αυτο μη με κραξετε αν πεταξω καμια μανιταρια ε?
)
το ΧΤ που προανεφερε ο φιλος πιο πανω δε θεωρειται best value for money μηχανακι?![]()
ειναι ενα μηχανακι το οποιο δεν ειναι πολυ ακριβο, μπορεις ανετα να κυκλοφορισεις στους υπεροχους δρομους της Αθηνας(χωρις να περιμενει κλεισμενο σ'ενα γκαραζ να ερθει το ΣΚ για να το βγαλεις για μια βολτα, και εσυ να παλευεις καθημερινα στους δρομους με το παπι), προβληματα σε σερβις και ανταλλακτικα δεν παιζουν απ'οσο ξερω (βλεπε Aprilia που εχει τεραστιο θεμα αυτη τη στιγμη με τα ανταλλακτικα της)...νομιζω πως δεν ειναι βενζινοφαγος...απο κει και περα δεν ξερω τι λεει σε περιπτωση που θες να κανεις καποιο ταξιδι...αλλα ολα αυτα τα θετικα που εχει δεν το κανουν best value for money?
![]()
με το μαλακο ε?![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Παραθετω ενα πινακα απο πωλησεις μοτοσυκλετων στην Γαλλια (2005). Ο λογος ειναι για να δειτε ποσο διαφορετικη ειναι η ευρωπαικη απο την Ελληνικη αγορα.
π.χ. το Bandit 650 πουλησε στην Γαλλια 3000+ κοματια, στην Ελλαδα πρεπει να πουλησε 10-20.
Γνωμη μου ειναι οτι γενικα ο Ελληνας κανει λαθος επιλογες , αγοραζοντας μηχανες με λαθος κριτηρια.
@ X NR750 . Εισαι πολυ offside αδερφακι μου και βαθια νυχτωμενος.
![]()
Γιατι ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ
σχεδον παντου εκτος απο την Γαλλια που ολως τυχαιως μας εδειξε ο φιλος μας
το Fazer ειναι πανω απο τα Sv και Ζ?????
μεγαλο κομπλεξ εχετε παιδακια
αιντε εβιβα
To αν κάποιοι το θεωρούν best value for money και πέρνει καλύτερες κριτικές να το κάνω τι..;;Ειδικά αν δεν φαίνεται να έχει σημαντικό αντίκτυπο στις πωλήσεις..Και τι είναι πιο αντιπροσωπευτικό,η άποψη κάποιων δημοσιογράφων (που ξέρουμε και οι δυο οτι δεν κρίνουν πάντα με τα κριτήρια που πρέπει) ή οι δεκάδες χιλιάδες πωλήσεις των μοντέλων..Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Φτου κακα, λογω τιμης δεν θυμαμαι να ειπα οτι μονοπωλουν σε πωλησεις, αλλα σε εντυπωσεις και σε κριτικες στην κατηγορια συγκριτικα παντα με τα μοντελα που ανεφερα.
Σου ειπα και πριν θεωρουνται best value for money ,δεν το λεω εγω οι ξενοι δημοσιογραφοι το λενε.
Το οτι υπάρχει ενιαίο SV δεν μου λέει τίποτα..Εδώ δημιουργήθηκε στην Ελλάδα ενιαίο Fazer,σε μια χώρα που πουλήθηκαν το 2004 72-73.000 μηχανάκια ενω στην Αμερική το '03 ξεπέρασαν το 1.000.000..!!
Ναι ειναι πουλημενοι ολοι οι δημοσιογραφοι σχεδον απο το 99 μεχρι τωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
To αν κάποιοι το θεωρούν best value for money και πέρνει καλύτερες κριτικές να το κάνω τι..;;Ειδικά αν δεν φαίνεται να έχει σημαντικό αντίκτυπο στις πωλήσεις..Και τι είναι πιο αντιπροσωπευτικό,η άποψη κάποιων δημοσιογράφων (που ξέρουμε και οι δυο οτι δεν κρίνουν πάντα με τα κριτήρια που πρέπει) ή οι δεκάδες χιλιάδες πωλήσεις των μοντέλων..
Το οτι υπάρχει ενιαίο SV δεν μου λέει τίποτα..Εδώ δημιουργήθηκε στην Ελλάδα ενιαίο Fazer,σε μια χώρα που πουλήθηκαν το 2004 72-73.000 μηχανάκια ενω στην Αμερική το '03 ξεπέρασαν το 1.000.000..!!
Μαλλον μιλαμε για την μεγαλυτερη κομπινα της μοτοβιομηχανιας την τελευταια δεκαετια:rotflmao:
Οι πωλησεις διαμορφωνονται με συγκεκριμενο συστημα και νομιζω οτι το ξεκαθαρισα πριν.
Οσο για το ενιαιο Fazer απαντησες μονος σου.
Λογω του ειναι απο τα πρωτα σε πωλησεις στην Ελληνικη αγορα και αυτο ακριβως δικαιολογει το ενιαιο το οποιθο δεν θα ειχε νοημα για μηχανακια πουπουλησαν δεκα κομματια.
Αρα σκεψου τι αναλογει στην Αμερικανικη αγορα...
Και για την κατηγορια νεων αγωνιζομενων στο Ελληνικο πρωταθλημα ξερεις πια μηχανακια επιτρεπονται;
Tα Fazer,SV650 και Monster 620 μεχρι προτινος τουλαχιστον.
-..Not Yet!
Ρε συ μην τα ισοπεδώνεις όλα..Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ναι ειναι πουλημενοι ολοι οι δημοσιογραφοι σχεδον απο το 99 μεχρι τωρα...
Μαλλον μιλαμε για την μεγαλυτερη κομπινα της μοτοβιομηχανιας την τελευταια δεκαετια:rotflmao:
Οι πωλησεις διαμορφωνονται με συγκεκριμενο συστημα και νομιζω οτι το ξεκαθαρισα πριν.
Οσο για το ενιαιο Fazer απαντησες μονος σου.
Λογω του ειναι απο τα πρωτα σε πωλησεις στην Ελληνικη αγορα και αυτο ακριβως δικαιολογει το ενιαιο το οποιθο δεν θα ειχε νοημα για μηχανακια πουπουλησαν δεκα κομματια.
Αρα σκεψου τι αναλογει στην Αμερικανικη αγορα...
Ουτε έιπα οτι όλοι οι δημοσιογράφοι τα παίρνουν ούτε οτι αυτοί που έγραψαν αυτά για το SV τα πήραν..Απλά είναι πιο αντιπρωσευτικά και ισχυρά τα νούμερα των πωλήσεων από την άποψη κάποιων δημιογράφων..
Για το ενιαίο fazer δεν είμαι σίγουρος αν το κατάλαβες..Εννοώ ότι αφού οι πωλήσεις στην Ελλάδα είναι μια τρίχα απ'τα @@ από τις αντίστοιχες της Αμερικής,ακόμα και λίγα sv να είχαν πουληθεί σε απόλυτα νούμερα θα ήταν αρκετά για να έχουν ενιαίο..Οπότε το οτι υπάρχει ενιαιο SV εκεί δεν είναι και ισχυρή ένδειξη οτι έχει καλές πωλήσεις..
(και πρόσεξε,πουθενά σε κανένα από τα ποστ μου δεν είπα οτι το SV δεν είναι καλό μηχανάκι..)
Οχι δεν ειναι ακριβως ετσι γιατι αν εκανα εδω ενιαιο SV θα ετρεχα εγω μαζι με τον Tropea μονο:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Για το ενιαίο fazer δεν είμαι σίγουρος αν το κατάλαβες..Εννοώ ότι αφού οι πωλήσεις στην Ελλάδα είναι μια τρίχα απ'τα @@ από τις αντίστοιχες της Αμερικής,ακόμα και λίγα sv να είχαν πουληθεί σε απόλυτα νούμερα θα ήταν αρκετά για να έχουν ενιαίο..Οπότε το οτι υπάρχει ενιαιο SV εκεί δεν είναι και ισχυρή ένδειξη οτι έχει καλές πωλήσεις..
(και πρόσεξε,πουθενά σε κανένα από τα ποστ μου δεν είπα οτι το SV δεν είναι καλό μηχανάκι..)
Το SV πρεπει να ειναι αυτη την στιγμη το μονο μηχανακι της κατηγοριας που η Αγγλικη αντιπροσωπεια το δινει με ασφαλιστικο συμβολαιο που καλυπτει ζημιες μεχρι και για 8 trackdays τον χρονο.
Και προσεξε ουτε εγω ειπα κατι αρνητικο για το fazer,αντιθετως...
Να σε δωκω τωρα ενα φιλακι να τα βρουμε και να παμε για νανι σιγα-σιγα;:rotflmao:
-..Not Yet!
Έπλυνες τα δόντια σου..;;Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Να σε δωκω τωρα ενα φιλακι να τα βρουμε και να παμε για νανι σιγα-σιγα;:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
ΠΑΛΙ έξω είσαι ρε μλκ..;;