Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 60

Θέμα: treli antigrafi tou cbf 250

Banned Το avatar του/της X_NR750

Re: oti kai na kanis oti kai na pis ena einai to HONDA TELIOSE MIN ROTAS TO GIATI fil

Αρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
    [B]oti kai na kanis oti kai na pis ena einai to HONDA TELIOSE MIN ROTAS TO GIATI file mou

[SIZE=4][FONT=times new roman][COLOR=red][I][U]HONDA
    Ετσι ετσι γιατι 20 χρονια μετα και καμια εταιρια δεν εχει βγαλει κατι που να πλησιαζει εστω

Retired Rider Το avatar του/της 675

Re: Re: Re: treli antigrafi tou cbf 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    είσαι λίγο εγκάθετος; ΛΙΓΟ...; Ποιο CBF250 δεν τσούλησε έστω και για μία μέρα; Ψάξε και το forum, ελεύθερα...
    αφτο θα σου πω κ γω να ψαξεις το φορουμ να διαβαζεις τις λασκαρισμενες βιδες που μαζευουν απο τα cbf250aria στην εθνικη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: Re: oti kai na kanis oti kai na pis ena einai to HONDA TELIOSE MIN ROTAS TO GIATI

Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Ετσι ετσι γιατι 20 χρονια μετα και καμια εταιρια δεν εχει βγαλει κατι που να πλησιαζει εστω
    Ναι αλλα αυτα που βγαζουν οι υπολοιπες σε μαζικη παραγωγη και τελικα καταληγουν στα χερια μας, γιατι να την χεσω την επιδειξη τεχνολογικης υπεροχης αν ειναι να την βλεπω μονο ζωγραφιστη, ειναι καλυτερα εδω και χρονια.

Τι γινεται ρε γαμωτο στο φορουμ με το που μπαινει ο χειμωνας και αρχιζουν τα πρωτοβροχια...πηζουμε στους Χοντακηδες.:rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: Re: oti kai na kanis oti kai na pis ena einai to HONDA TELIOSE MIN ROTAS TO GIATI

Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    ρε καυλιαρη δε με λες

ξερεις οτι ενα NR τρωει φουτσα πχ απο ενα ταπεινο 636 ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΠΟΥ ΘΕΣ?????

δε ξερω αλλα στα ειπαν λαθος νομιζω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

Re: Re: Re: Re: treli antigrafi tou cbf 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    του GypSy
    Ποιος είναι αυτός και τι έπαθε το μηχανάκι

Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
    αφτο θα σου πω κ γω να ψαξεις το φορουμ να διαβαζεις τις λασκαρισμενες βιδες που μαζευουν απο τα cbf250aria στην εθνικη...
    Μας έχετε μπερδέψει με τα SV μήπως;

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Re: Re: Re: oti kai na kanis oti kai na pis ena einai to HONDA TELIOSE MIN ROTAS TO GIATI

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ρε καυλιαρη δε με λες

ξερεις οτι ενα NR τρωει φουτσα απο ενα ταπεινο 636 ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΠΟΥ ΘΕΣ?????

δε ξερω αλλα στα ειπαν λαθος νομιζω...
    Αν θυμαστε, το NR ετρωγε φουτσα απο το "ταπεινο" GSXR 750 της εποχης. Απορω πως ασχολειστε με ενα μηχανακι που στην ουσια δεν προσεφερε τιποτα.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Re: Re: Re: Re: oti kai na kanis oti kai na pis ena einai to HONDA TELIOSE MIN ROTAS

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Αν θυμαστε, το NR ετρωγε φουτσα απο το "ταπεινο" GSXR 750 της εποχης. Απορω πως ασχολειστε με ενα μηχανακι που στην ουσια δεν προσεφερε τιποτα.

ΣΩΣΤΟΣ!!!

Re: Re: Re: Re: Re: treli antigrafi tou cbf 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Ποιος είναι αυτός και τι έπαθε το μηχανάκι

Μας έχετε μπερδέψει με τα SV μήπως;
    Βρε Λεω βρε αγορι μου γλυκο...

Το γεγονος οτι το μηχανακι μου που ειναι 7 χρονων μοντελο και εχει υποστει τα πανδεινα, εχασε 2 βιδες συνολικα επειδη εκανε μεσα σε 3 μηνες 10.000 χλμ με το γκαζι κολλημενο, βιδες οι οποιες ενας θεος ξερει ποτε ειχαν ελεγχθει, ασε που ο κατασκευαστης δεν προεβλεψε να υπαρχουν εκει βιδες (τα εξτρα πλαινα που εχω βαλει) ειναι λογος νομιζεις για να αρχισουμε να παπαγαλιζουμε 2 πραγματακια που διαβασαμε σε ενα φορουμ και ποτε δεν κατσαμε να εξετασουμε γιατι και πως;
    Ε;
    Πες μου να χαρεις να σου πω και εγω για το δικο σου που με το καλημερα βγαζει χιλια δυο προβληματα σε μεταδοση, ηλεκτρικα, καρμπυρατερ και γενικα ποτε δεν δουλευει οπως θα ηθελε η Χοντα να σας πεισει οτι θα επρεπε;

Πες μΕ βρε αγορι μου και σΕ εχω και συμπαθεια.:rotflmao:
    -..Not Yet!

Re: Re: Re: Re: oti kai na kanis oti kai na pis ena einai to HONDA TELIOSE MIN ROTAS

Σορι αλλα καθαρα μηχανολογικα ηταν αλλου το μηχανακι.
    Καταπτυστη ειναι η τακτικη της Χοντα που αποφασισε να διαφημισει την τεχνολογικη της υπεροχη με αυτον τον τροπο,και να καθιερωθει ετσι σαν εταιρεια που γαμαει και δερνει, αλλα στην πραγματικοτητα τεχνολογια της προκοπης ειδαμε σε πολυ λιγα μοντελα μεχρι σημερα.

Επισης ο τροπος που διαφημιζει την τεχνολογικη της υπεροχη μου την δινει πολυ γιατι προσφερει αυτα που προσφερουν και οι αλλες στον τομεα των ηλεκτρονικων και μαλιστα οι αλλες το κανουν σε μοντελα που δεν αποτελουν κραχτες για την εταιρεια.

Και αυτος ο συνδυασμος δημιουργησε οπαδους/προβατα στερωντας αυτο που η εταιρεια θα μπορουσε να ειχε επιτυχει αν ειχε επιμεινει στις τακτικες του παρελθοντος που ηθελαν τα μεταλλα των κινητηρων της να ειναι πολυ μπροστα ακομα και με τα σημερινα δεδομενα.

Δεν ειναι τυχαιο που τον τελευταιο καιρο ο ειδικος τυπος Ελληνικος και ξενος (κυριως αυτος) εχει αρχισει να γινεται πολυ επικριτος απεναντι στην Χοντα.
    -..Not Yet!

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Re: Re: Re: Re: Re: oti kai na kanis oti kai na pis ena einai to HONDA TELIOSE MIN ROTAS

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Σορι αλλα καθαρα μηχανολογικα ηταν αλλου το μηχανακι.
    Καταπτυστη ειναι η τακτικη της Χοντα που αποφασισε να διαφημισει την τεχνολογικη της υπεροχη με αυτον τον τροπο,και να καθιερωθει ετσι σαν εταιρεια που γαμαει και δερνει, αλλα στην πραγματικοτητα τεχνολογια της προκοπης ειδαμε σε πολυ λιγα μοντελα μεχρι σημερα.

Επισης ο τροπος που διαφημιζει την τεχνολογικη της υπεροχη μου την δινει πολυ γιατι προσφερει αυτα που προσφερουν και οι αλλες στον τομεα των ηλεκτρονικων και μαλιστα οι αλλες το κανουν σε μοντελα που δεν αποτελουν κραχτες για την εταιρεια.

Και αυτος ο συνδυασμος δημιουργησε οπαδους/προβατα στερωντας αυτο που η εταιρεια θα μπορουσε να ειχε επιτυχει αν ειχε επιμεινει στις τακτικες του παρελθοντος που ηθελαν τα μεταλλα των κινητηρων της να ειναι πολυ μπροστα ακομα και με τα σημερινα δεδομενα.

Δεν ειναι τυχαιο που τον τελευταιο καιρο ο ειδικος τυπος Ελληνικος και ξενος (κυριως αυτος) εχει αρχισει να γινεται πολυ επικριτος απεναντι στην Χοντα.
    Το θεμα ειναι οτι την τεχνολογια του NR (οβαλ εμβολα) δεν την ειδαμε να εφαρμοζεται. Επομενως "μαπα το καρπουζι". Ηταν ενα πειραμα που δεν τους βγηκε και το μετετρεψαν σε κραχτη.
    Για τα υπολοιπα συμφωνω απολυτα.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Φανταστικό μέλος Το avatar του/της Nrgman

Re: Re: Re: Re: treli antigrafi tou cbf 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
    Δεν ήταν εθνική ήταν επαρχιακός δρόμος .

Και οι βίδες δεν βρέθηκαν ποτέ. :rotflmao: :rotflmao:

Σοβαρα τώρα δεν φταίει το cbf αλλα ο μ...ς ο μηχανικός που έβαζε τον πιστιρίκο να βγάζει και να βάζει βίδες.
    Ειμαι και πάλι πολίτης ... γαμώτο.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Re: Re: Re: Re: Re: Re: oti kai na kanis oti kai na pis ena einai to HONDA TELIOSE MIN ROTAS

Το θεμα ειναι οτι την τεχνολογια του NR (οβαλ εμβολα) δεν την ειδαμε να εφαρμοζεται. Επομενως "μαπα το καρπουζι". Ηταν ενα πειραμα που δεν τους βγηκε και το μετετρεψαν σε κραχτη.
    Για τα υπολοιπα συμφωνω απολυτα.

Χαλαρώστε ρε παιδιά.

Το NR ηταν, είναι και θα είναι ενα κορυφαίο κατασκεύασμα, με τα καλύτερα υλικά και μεθόδους κατασκευής.
    Το αν εριχνε η όχι στο GSXR της εποχής, ηταν επιλογή της Honda. To εβγαλε με 125 ίππους ωστε να πουληθεί παντού.
    Στην Αγγλία ειχαν οριο 125 ίππους τότε.

Επίσης να ξέρετε οτι ο κινητήρας εμφανίστηκε και στα Superbikes αφού λυθηκαν τα προβλήματα αξιπιστίας, και τους πάτησε όλους, και το RC30.
    H ομοσπονδία απαγόρευσε τα οβάλ έμβολα από τότε στα Superbikes.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Επίσης προς Guzzista και X_NR750.

Το CBF250 εχει πολλά κομμάτια Made in Brazil και εχει σοβαρά προβλήματα.
    Διαβάστε λίγο τι εχουν τραβήξει οι κάτοχοι, και πόσες καμπάνες συμπλέκτη εχουν αλλαχτεί στην εγγύηση....
    Και γενικώς, ΞΕΚΟΛΛΕΙΣΤΕ!!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Επίσης προς Guzzista και X_NR750.

Το CBF250 εχει πολλά κομμάτια Made in Brazil και εχει σοβαρά προβλήματα.
    Διαβάστε λίγο τι εχουν τραβήξει οι κάτοχοι, και πόσες καμπάνες συμπλέκτη εχουν αλλαχτεί στην εγγύηση....
    Και γενικώς, ΞΕΚΟΛΛΕΙΣΤΕ!!

+10000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Κρούκη: οι βίδες και τα SV ήταν χιούμορ. Ο Μιχάλης (Nrgman) απάντησε για 'μένα μιας και είναι ο μοναδικός που του έχει φύγει έστω και μία βίδα από όλη την παρέα των CBF. Και δεν είναι τυχαίο ότι του έφυγαν 3 φυσικά... όσο για τα "χιλια δυο προβληματα σε μεταδοση, ηλεκτρικα, καρμπυρατερ" πού τα είδες; Ναι, έχει πρόβλημα το κιβώτιο αλλά μήπως δεν έχουν τα μισά Yamaha με το TPS ή άλλες γνωστές περιπτώσεις;

sapila racing: εγώ σαν κάτοχος έχω μόνο το πρόβλημα της καμπάνας, την οποία και θα αλλάξω σύντομα. Το πρόβλημα δεν είναι critical (το μηχανάκι οδηγείται, απλά όχι τόσο άνετα). Άλλοι είχαν σοβαρότερα προβλήματα, αλλά πέρα από το κιβώτιο ΠΟΛΥ μεμονωμένα (και δε νομίζω να συμβαίνουν αυτά μόνο στα Honda ή μόνο στα CBF250... τουλάχιστον δεν κόβει το πλαίσιο σ'εμάς )

Τέλος πάντων έχω βαρεθεί να απολογούμαι επειδή έχω Honda και είμαι ευχαριστημένος με αυτό... Δεν είμαι Hondάκιας και δε θα είναι σώνει και καλά Honda το επόμενο που θα πάρω (όταν με το καλό το πάρω). Αλλά κάποια κολλημένα άτομα (βλ. idi, φιλικά πάντα) φροντίζουν να μετατρέπουν κάθε συζήτηση σε διαμάχη Honda vs others... κουράστηκα

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα με το φρένο (CBF-250)
    από Alchimistis στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2005, 10:06
  2. Honda CBF-250 vs Cagiva Planet 125
    από Alchimistis στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2004, 21:44
  3. Hyosong Comet Gt 125-250 ή Honda Cbf 250
    από stam75 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 19:31
  4. Το πήρα λέμε !! (cbf 250)
    από johnpan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 20:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •