ΚΑΛΗΜΕΡΑ CHALIA-FORUM
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΚΑΛΗΜΕΡΑ..
ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΡΕ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ..!!
ΑΑ..... ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ...
ΕΓΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΛΕΩ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ 14/10/04 !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
ελα ρε θανο γιατι μας τη λες αφου πιναμε μπυρες μεχρι τα ξημερωματα και ειχαμε γινει λιαρδα παλι!!!!!αντε και το σαββατο κερναω γυρα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
....κι απο μένα στο forum...![]()
Μ' αυτά ασχολούμαι αυτό τον καιρό...για να πιάνω τα χαρτιά και τα δικαιολογητικά που μου ζητάνε απο γραφείο σε γραφείο για να Κατοχυρώσω την αναρρωτική μου.
Τελικά αμα είναι να πάρεις άδεια απο γιατρό είναι καλύτερα να έχεις πηδήξει απο μπαλκόνι παρά να έχεις πέσει σε τροχαίο![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
....κι απο μένα στο forum...![]()
Μ' αυτά ασχολούμαι αυτό τον καιρό...για να πιάνω τα χαρτιά και τα δικαιολογητικά που μου ζητάνε απο γραφείο σε γραφείο για να Κατοχυρώσω την αναρρωτική μου.
Τελικά αμα είναι να πάρεις άδεια απο γιατρό είναι καλύτερα να έχεις πηδήξει απο μπαλκόνι παρά να έχεις πέσει σε τροχαίο![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Κουραγιο και περαστικα.![]()
ΑΑΑ! ευχαριστώ. Κι όταν ανέβω πάλι στην μηχανή θα είμαι ακόμα καλύτερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
![]()
Κουραγιο και περαστικα.![]()
![]()
Ίσως την κάνω καμιά δευτέρα προς δέλεαρ.....αλλά με το "τουτού"..![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
...πρωϊνοι, πολυ-πρωϊνοι & μεσημεριανοι τυποι !!!![]()
Θοδωρη, μην ξεχασεις να βγαλεις τις κουρελουδες απο πανω της,
ΠΡΙΝ την πας βολτα... :rotflmao:
(και τα μακαρονια να’ναι Μισκο !!!...αυτο πως μου’ρθε τωρα ???...
μπα τυχαιο θα’ναι... )
![]()
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"
Αντε μα το καλο Θοδωρε!![]()