Vide-ακι με την πτώση του Vale εχει κανεις ?
Vide-ακι με την πτώση του Vale εχει κανεις ?
αμα πατησεις στο google VALENTINO PTOSSI κατι θα βρεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
έχω όλο τον αγώνα!
ρε παιδια πως ειναι δυνατον
δε θυμαμαι αγωνα στα motogp τοσα χρονια να πεφτει ο 'γιατρος' και επεσε στον τελευταιο αγωνα ρε σεις![]()
τι να πω![]()
![]()
κριμα...
οσο για το βιντεακι δε θα παρω
το ειδα live δε θελω να το ξαναβλεπω
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
αμα πατησεις στο google VALENTINO PTOSSI κατι θα βρεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
KAI AN EINAI GIA OLON TON AGONA....PATA.......TOUBA ..O TITLOS
Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M
Εντάξει, εχει ξαναπέσει και με Motogp αλλά οχι έτσι....Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
ρε παιδια πως ειναι δυνατον
δε θυμαμαι αγωνα στα motogp τοσα χρονια να πεφτει ο 'γιατρος' και επεσε στον τελευταιο αγωνα ρε σεις![]()
τι να πω![]()
![]()
κριμα...
οσο για το βιντεακι δε θα παρω
το ειδα live δε θελω να το ξαναβλεπω
Περυσι ειχε πέσει οταν χτύπησε τον Melandri από πίσω, φέτος 2 ,μια μόνος του μια με βοήθεια απο τον Elias. Και μια γερή στις δοκιμές του Assen.
Παλιότερα με το 500 είχε φάει μερικές καλές.
Με το 250 είχε φάει πολλές και καλές, με το 125 πάρα πολλές.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
κ το 2004 στο καταρ κ στη βραζιλια δν μου ρχονται αλλοι τωρα.καλα δεν ειναι παραξενο να υπαρχουν πτωσεις αλλα ειναι κουλο το χρονικο σημειο που βρηκε να ρθει η συγκεκριμενη γαμωτ γαμωτ τη γκαντεμια μου πιαΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εντάξει, εχει ξαναπέσει και με Motogp αλλά οχι έτσι....
Περυσι ειχε πέσει οταν χτύπησε τον Melandri από πίσω, φέτος 2 ,μια μόνος του μια με βοήθεια απο τον Elias. Και μια γερή στις δοκιμές του Assen.
Παλιότερα με το 500 είχε φάει μερικές καλές.
Με το 250 είχε φάει πολλές και καλές, με το 125 πάρα πολλές.