Δυστυχως εχασα τις παλιες μου, και δεν θυμαμαι ουτε απο που τις ειχα παρει!
Βρηκα καποιες στα καταστηματα colori, αλλα απο κατω ειναι ανοιχτες, και δεν μου κανουν
Θελω να ειναι κλειστες και με σολα
Eχετε να μου προτεινετε καποιο καταστημα?
![]()
Δυστυχως εχασα τις παλιες μου, και δεν θυμαμαι ουτε απο που τις ειχα παρει!
Βρηκα καποιες στα καταστηματα colori, αλλα απο κατω ειναι ανοιχτες, και δεν μου κανουν
Θελω να ειναι κλειστες και με σολα
Eχετε να μου προτεινετε καποιο καταστημα?
![]()
Τι ειναι οι γκετες;;
![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Αν καταλαβα σωστα..ειχα να ακουσω αυτη την λεξη απο το λυκειο
![]()
![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Εννοεί αυτές που εχω κι' εγω. Καλές είναι δε λέω, αλλα μπλέκουν με το λεβιέ ταχυτήτων πολλές φορές (πολύ επικίνδυνο! )
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Δυστυχως αυτες ειναι ανοιχτες απο κατωΑρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Εννοεί αυτές που εχω κι' εγω. Καλές είναι δε λέω, αλλα μπλέκουν με το λεβιέ ταχυτήτων πολλές φορές (πολύ επικίνδυνο! )
Χρηστο εννοειται οτι καλυτερα αδιαβροχες μποτες, αλλα δεν τις θελω μονο για μενα
Μάλλον κάτι τέτοιο θες (Bering):
http://www.vassalos.gr/html/index.htm
![]()
'Ενα Jameson με πάγο...
Γιωργο, θελω να παρω για τον αδερφο μου, αμα βρεις σφυρα μια (στον Ξυκη νομιζω εχω δει)
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Σαββίδης, Καλλιθέα
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Με τις κλειστές γκέτες, έτσι και κάνεις την μαλακία να πατήσεις κάτω στο βρεγμένο, ΤΣΑΚΙΖΕΣΑΙ !!!
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
4 και κατι χρονια με γκετες σε απειρες βροχες, κανενα προβλημα γλιστρηματος ή μπερδεματος στο λεβιε και πραγματικα στεγανες...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σαββίδης, Καλλιθέα
![]()
Τhanx captain, απο εκει τις πηρα
34? αλλα με διαφορα οι καλυτερες που εψαξα!
Απο κατω εχει μια σολα σαν μποτας![]()
Κλεινουν απο την εσωτερικη μερια με velcro, και κατεβαινει μεχρι κατω για ευκολη τοποθετηση
Βρηκα και με 16? στο moto market, αλλα ηταν ανοιχτες απο κατω, και το υλικο κατασκευης φαινοτανε κατωτερης ποιοτητας!
Πολυ καλες παντως για 16?(βρηκα παρομοιες με 24?), αλλα ηταν ανοιχτες οποτε και απορριφθηκαν
Adam, προτεινω
![]()
αντε να παρουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Τhanx captain, απο εκει τις πηρα
34? αλλα με διαφορα οι καλυτερες που εψαξα!
Απο κατω εχει μια σολα σαν μποτας![]()
Κλεινουν απο την εσωτερικη μερια με velcro, και κατεβαινει μεχρι κατω για ευκολη τοποθετηση
Βρηκα και με 16? στο moto market, αλλα ηταν ανοιχτες απο κατω, και το υλικο κατασκευης φαινοτανε κατωτερης ποιοτητας!
Πολυ καλες παντως για 16?(βρηκα παρομοιες με 24?), αλλα ηταν ανοιχτες οποτε και απορριφθηκαν
Adam, προτεινω
![]()
θα παρω κ για μενα γιατι το επομενο ταξιδι μαλλον θα γινει με δερματα κ ουχί κορντούρες...
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Εγω παντως, στην επομενη ΗΡΕΜΗ μοτοβολτα, θα φοραω τον νεο μου ''γκορντουρικο'' εξοπλισμο, γιατι ποτε δεν ξερεις για βροχη.Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
αντε να παρουμε...
θα παρω κ για μενα γιατι το επομενο ταξιδι μαλλον θα γινει με δερματα κ ουχί κορντούρες...
Πηρα και κατι γαντια απο την colori, 100% αδιαβροχα, και δεν περναει ουτε ιχνος κρυου.
Ασε που ειναι και πιο ζεστες οι γκορντουρες......η ηλικια βλεπεις![]()
![]()
Μπότες χρησιμοποιούμε αλλα αμα έχεις το παντελόνι πάνω απο τις μπότες το κάνεις φουστάνα με τα λασπόνεραΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ρε παιδια χρησιμοποιηστε καλυτερα μποτες αντι για παπουτσια και γκετες ...![]()
![]()
, ασε που μετά θέλουν καθάρισμα (οι μπότες) . Γι' αυτό και 'γω τις χρησιμοποιώ μόνο σε καλά δυνατές βροχές.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!