μιας και τωρα που εχω πειει τα κρασα μου και τις μπυρες μου θα πω κατι και ας το μετανιωσο μετα!!
τελικα ενα πραγμα δεν καταλαβενω να εισαι με καπια να κανετε πραγματα μαζι που δεν τα εχετε ξανα κανει να δινετε ορκους κτλ... μαλακιες γιατι γουσταρετε.
και μετα να μενεις με το που@@@@ στο χερι ετσι επιδει αυτοις τις καυλωσε να σε παρατισει!
να μιλατε για μια υποσχεσει που δωσατε και απο τη μερια σου να νιωθεις οτι εχεις την υποχρεωσει να την κανεις γιατι το αξιζε ασχετα με το τη εγινε.
και να σου λεει οτι δεν γινετε αυτοι τη στιγμη οταν θα ειμαστε φιλοι θα καταλαβεις...
τη θα καταλαβω το κερατο?
αυτο το καταλαβα καλα απο τη πρωτη μερα.
πως εγω λοιπον σε επιστευτω σαν ''φιλο'' οταν μου προδοσες την επιστωσυνη που σου ειχα σαν το εταιρο μου ημιση??
γιατι μπορει στο φιλο να λες πολλα αλλα σε αυτον που αγαπας πραγματικα λες παραπανω!
πως μπορω να επιστευτω ξανα εγω λοιπον την παρτυ της οταν αυτοι με παραταει και με απατα και μου καταπατα οτι επιστοσυνη της εδειξα?
πως αυτοι κρινιαζε για της κοπελες που ειχα για φιλες μου και εγω δεν ειχα προβλημα να βγενει με οπιον κανει κεφι.
εν ξερω αν στο αμεσω μελλον καταφερουμε να μιλισουμε σαν φιλοι
που εμεινε μα γλυκια αναμνηση απο τα παλια να μας ενονει αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι ποτε δεν θα επιστευτω ατομο που αναπασα στιγμη αυτοι την επιστωσηνη μπορει να την προδωσει γιατι ετσι της καυλωσε.
αυτα ειχα να πω.
ξερω θα οτι θα μετανιωσο γιαυτα τα λογια μου αλλα δεν με νιαζει πια αφου δεν εχω τιποτα πια να χασω και τιποτα να κερδισω.
το μονο που θα κανω ειναι να συκωσο ψηλα το κεφαλι ξανα μιας και αυριο θα βγαλω τη μοναδικη γυναικα που δεν κρινιαξε ποτε και δεν με προδωσε ποτε.
μωρο μου σου ερχωμαι αυριο να σε παρω απο το συνεργιο και θα παμε παρεα να συναντησουμε φιλους που ποτε δεν εχουμε δει αλλα μας επιστευωνται για της καλη μας τη καρδια!!!