τα ufoplast τα ξέρει κανείς ?
θα πάρω κάτι επιγονατίδες. Μπαίνουν κάτω από το παντελόνι, δένουν και πάνω από το γόνατο, κάτω από 60ε
τα ufoplast τα ξέρει κανείς ?
θα πάρω κάτι επιγονατίδες. Μπαίνουν κάτω από το παντελόνι, δένουν και πάνω από το γόνατο, κάτω από 60ε
nai einai gnosti enduro marka plastikon - prostateuyikon klp
60 europoula gia epigonatides einai polla adelfe ektos ean pareis kana "proxorimeno" montelo
tis dikes mou ufo poy pira tis agorasa 22 europoula
http://www.ufoplast.it/visu.php?lang...ogo=Protezioni
Αρχικά δημιουργήθηκε από edie
Έχω της αξερμπις με 20ε (σαν αυτές στην φοτο) αλλά δένουν μονό κάτω από το γόνατο αυτές που θα πάρω της ουφο δένουν και πάνω από το γόνατο
ti xrisi tha kaneis??? enduro??
Den se volepsan oi epigonatides tis acerbis? ego pantos pou dokimasa ena zeygari pou denoun epano... me enoxlousan paaara poly, tora tis xrisimopoio mono sto podilto (pou den yparxei mpota gia na tis statheropiei)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
ti xrisi tha kaneis??? enduro??
Den se volepsan oi epigonatides tis acerbis? ego pantos pou dokimasa ena zeygari pou denoun epano... me enoxlousan paaara poly, tora tis xrisimopoio mono sto podilto (pou den yparxei mpota gia na tis statheropiei)
Όχι δεν κάνω εντουρο αλλά είμαι παθών και παίρνω τα μετρά μου δεν κάνω ούτε ένα μέτρο χωρίς κράνος και προστασία στα γόνατα
αυτες που σε ενοχλουσαν τις υφο ειναι![]()
oxi oxi "EVS" tis fernei o tzortzopoulos (www.tzortzopoulos.gr)Αρχικά δημιουργήθηκε από edie
Όχι δεν κάνω εντουρο αλλά είμαι παθών και παίρνω τα μετρά μου δεν κάνω ούτε ένα μέτρο χωρίς κράνος και προστασία στα γόνατα
αυτες που σε ενοχλουσαν τις υφο ειναι![]()
http://www.tzortzopoulos.gr/newsite/...3&screen=2.... SC 03 PASTRANA (alla mavres)
A! a dieykriniso oti sto enduro foriounte mesa apo to panteloni opote kai erxonte se epafi me to derma sou kat eythian.... esy ean tis foras epano apo to panteloni den tha exeis provlima mallon opos kai na einai sxediasmenes
![]()
![]()
![]()
Άσχετο με (υπερ)προστασία και ασφάλεια, αλλά...
Θα φοράς "χωμάτινες" επιγονατίδες/επικαλαμίδες σε χρήση δρόμου ??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Επειδή και εγώ το σκέφτομαι....τί έχεις να προτείνεις;
![]()
Ξέρω από βέσπα!
ypo proypotheseis einai aparetites re old (px ego meta to xeiroufgio sto gonato, forada thn deksia kana mina kai filos marathonodromos o opoios tremoi na mhn xtypisei gonato tis foraei panta sthn moto)Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Σε τί τιμή παίζουν αυτές;Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Bγάζει η Dainese σαν τις παραπάνω αλλά 'στριτάδικες'..Εγω αυτες φοράω..
Είσαι ευχαριστημένος;
![]()
Ξέρω από βέσπα!
Εγώ τις είχα πάρει από Ιταλία 35? νομίζω..Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Σε τί τιμή παίζουν αυτές;
Είσαι ευχαριστημένος;
![]()
Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος..Το μόνο μείον είναι οτι με 'κόβουν' τα λάστιχα που δένει ψηλά στη γάμπα..Και καμιά φορά δεν κάθονται ακριβώς στη θέση που τις έχεις βάλει αλλά αυτό θεωρώ οτι θα συμβαίνει με όλες τις επιγονατίδες..
Και οι Sinisalo συστήνονται ανεπιφύλακτα !
πληροφορίες στον φίλο dirty![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Ρε Brooo, εσύ ειδικά ξέρεις ότι ο ρόλος τους είναι να γλυτώνεις το γόνατο (και το καλάμι) από πέτρες που εκτοξεύουν οι προπορευόμενοι (επειδή είσαι γρήγορος και τους φτάνεις, όχι ότι σε περνάνε, 'νταξ' ??)Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
ypo proypotheseis einai aparetites re oldκαθώς και από "ψιλές" επαφές με βράχους, κλαδιά, σκυλιά, πουλιά κ.λ.π.
Αν φας "βρόντακα" με κάποια χλμ ΔΕΝ κάνουν απολύτως τίποτε (έχω σπάσει επιγονατίδα σε τούμπα με 15-20 χλμ σε βράχια ΜΑΖΙ με το γόνατο...)
Για χρήση δρόμου, νομίζω ότι η προστασία τους είναι περισσότερο "ψυχολογική" (περισσότερη προστασία προσφέρουν οι ενισχύσεις CE που υπάρχουν - ή μπαίνουν - στο παντελόνι)
(δεν πιάνω καθόλου τα προβλήματα που δημιουργούν στο περπάτημα...)
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δεν κάνουν δηλαδή την ίδια δουλειά;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
περισσότερη προστασία προσφέρουν οι ενισχύσεις CE που υπάρχουν - ή μπαίνουν - στο παντελόνι
(ούτε οι "στρητάδικες" που προανέφεραν τα παιδιά; )
Δεν υπάρχουν CE στο ίδιο στυλ; (να φοριούνται πάνω από το παντελόνι; )
Ξέρω από βέσπα!