Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 48

Θέμα: Σεβασμος στους μεγαλυτερους

Μέλος

Σεβασμος στους μεγαλυτερους

Λοιπον ειπα να γραψω και ενα ποστ στα ελληνικα.....οπως εχω αναφερει ειμαι μαθητης της 3 λυκειου και το λυκειο σιστεγαζεται με το γυμνασιο...το προβλημα μου ειναι οτι τα γυμνασιακια εχουν παρει πολυ θαρος και βριζουν και πανε και κολλανε τσαμπουκα σε μερικα παιδια του λυκειου...για παραδειγμα σημερα ηρθε ενα πιτσιρικι και αρχιζε να με βριζει επειδη κλοτσισα την μπαλα του.με εφερε στα ορια να τον βαρεσω αλλα μετα σκεφτηκα πως αμα τον βαρεσω εγω θα φερει τους γονεις του να μου ζητισουν τον λογο...θα ηθελα να ηξερα αν οι σημερινοι γονεις μαθαινουν στα παιδια οτι πρεπει να σεβονται τους μεγαλυτερους...εγω θυμαμαι οταν πηγαινα γυμνασιο οτι δεν τολμουσα να πω ουτε μ@λ@κ@ σε παιδι του λυκειου.η το αλλο οταν εβγενε το λυκειο εξω εμεις επρεπε να σταματισουμε την μπαλα για να παιξουν αυτοι τωρα ομως εμεις δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο....η ερωτηση μου ειναι αμα μου ξαναπει τπτ ενα πιτσικιρι τι να του κανω να το αφισω ετσι η να δει τι θα πει να μην σεβασμο στους μεγαλυτερους??????

παιδια ΔΕΝ μπορω να γραφω στα ελληνικα μπορω να συνεχισω με τα greeklish μου PLZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Αμα σε ενοχλησει ξανα να τον απειλησεις οτι θα του παρεις Honda μηχανακι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε τι γινεται....
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Μέλος
    gia auton tha einai doro

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Δεν ρωτάς τον elias_sgr μπορεί να σε βοηθήσει.. :rotflmao:

Βούτα το απ'το λαιμό και μπινελίκι.. Και μη συνεχίσεις τα greeklish γιατί μπορεί να κάνω το ίδιο με σένα..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Δεν ρωτάς τον elias_sgr μπορεί να σε βοηθήσει.. :rotflmao:

Βούτα το απ'το λαιμό και μπινελίκι.. Και μη συνεχίσεις τα greeklish γιατί μπορεί να κάνω το ίδιο με σένα..

ελπιζω να μπει και αυτος στην συζητηση

οσο για το αλλο δεν μπορω γτ εχω δισλεκσια και αμα τα γραφω λαθος με βλεπω να γεμιζω το http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=30237 οποτε τι να κανω????

Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
    οσο για το αλλο δεν μπορω γτ εχω δισλεκσια και αμα τα γραφω λαθος με βλεπω να γεμιζω το http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=30237 οποτε τι να κανω????
    Στο αρχικό σου ποστ μια χαρά τα κατάφερες.. Και δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που κάνει λάθη..Τα ποστ σε greeklish λίγοι τα διαβάζουν,ειδικά αν είναι και μεγάλα π@πάρια..

Όσο για τα μαργαριτάρια,άλλοι προσπαθούν να μπουν και δεν μπορούν..:rotflmao:

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    αν ζοριζεσαι σε τοσο μεγαλο βαθμο υπαρχει και αυτο...

http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=4093

παντως μια χαρα γραφεις οποτε μην αγχωνεσαι καθολου μικρε :smilea:
    το original α-μηχανο™ μελος

Εμένα μου κολλάνε κάτι μυξιάρικα με Fazer και VStrom και λένε πως με έχουν. Και είναι 2-3 χρόνια μικρότεροι. Μα καλά δεν με σέβονται καθόλου;

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
    Εμένα μου κολλάνε κάτι μυξιάρικα με Fazer και VStrom και λένε πως με έχουν. Και είναι 2-3 χρόνια μικρότεροι. Μα καλά δεν με σέβονται καθόλου;

:rotflmao:
    Τον έναν τον ξέρω τον άλλον μάλλον τον Θόδωρα θα εννοείς,εγώ είμαι 5 χρόνια μικρότερος.. Την επόμενη φορά από σεβασμό θα σε αφήσω να περάσεις μπροστά..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88

Re: Σεβασμος στους μεγαλυτερους

Λοιπον ειπα να γραψω και ενα ποστ στα ελληνικα.....οπως εχω αναφερει ειμαι μαθητης της 3 λυκειου και το λυκειο σιστεγαζεται με το γυμνασιο...το προβλημα μου ειναι οτι τα γυμνασιακια εχουν παρει πολυ θαρος και βριζουν και πανε και κολλανε τσαμπουκα σε μερικα παιδια του λυκειου...για παραδειγμα σημερα ηρθε ενα πιτσιρικι και αρχιζε να με βριζει επειδη κλοτσισα την μπαλα του.με εφερε στα ορια να τον βαρεσω αλλα μετα σκεφτηκα πως αμα τον βαρεσω εγω θα φερει τους γονεις του να μου ζητισουν τον λογο...θα ηθελα να ηξερα αν οι σημερινοι γονεις μαθαινουν στα παιδια οτι πρεπει να σεβονται τους μεγαλυτερους...εγω θυμαμαι οταν πηγαινα γυμνασιο οτι δεν τολμουσα να πω ουτε μ@λ@κ@ σε παιδι του λυκειου.η το αλλο οταν εβγενε το λυκειο εξω εμεις επρεπε να σταματισουμε την μπαλα για να παιξουν αυτοι τωρα ομως εμεις δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο....η ερωτηση μου ειναι αμα μου ξαναπει τπτ ενα πιτσικιρι τι να του κανω να το αφισω ετσι η να δει τι θα πει να μην σεβασμο στους μεγαλυτερους??????

παιδια ΔΕΝ μπορω να γραφω στα ελληνικα μπορω να συνεχισω με τα greeklish μου PLZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αφου ειναι φλωροι ρε ολοι τους...ολοι τρεντηδες γινανε...θυμαμαι κ γω περσι κ μας κανανε μαγκιες τα μικρα!αμα τους επαιζες καμια σφαλιαρα ερχοντουσαν στα ισα τους..κ οταν ημασταν εμεις πιο μικροι δν τολμουσαμε ουτε να σκεφουμε να κανουμε μλκια σε μεγαλυτερους.αν κ γω ειχα τον αδερφο μου κ δεν ετρωγα κολληματα μπουχαχαχαχχ :rotflmao: :rotflmao:

Μέλος
    κοιτα δεν σου λεω οτι τα περναο μονο 2 χρονια αλλα τους σκαω μια 4αρα μεσα στο νερο το θεμα ειναι οτι πρεπει να τους κοπει αυτος ο αερας γτ στο τελος μπορει και να πετακσουν.....εγω απο αυριο με το παραμικρο που θα μου πει καπιο αντε γ@ θα φαει σφαλιαρα και ρε να μου και τοτε δεν την γλιτονει πρεπει το λυκειο να ζισει τις παλιες του δοξες

Μέλος
    ακομα αναροτιεμαι πως και δεν εχει μιλισει ακομα elias_sgr.....

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    ακομα αναροτιεμαι πως και δεν εχει μιλισει ακομα elias_sgr.....
    Θα πλακώνει κανένα παιδάκι του δημοτικού... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε ακούς τι λές;;;;;

Αν λειτουργούσαμε ολοι έτσι όπως σκέφτεσαι εσυ, τότε θα μας την έλεγε κανείς μεγαλύτερος μας και 'μεις θα στήναμε κώλο .

Όταν πας φαντάρος και δεις το φαινόμενο "παλιός-νέος" ελα να μας πεις τις εντυπώσεις σου. Που θέλω να καταλήξω: Οταν έχεις δίκιο, θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου είτε αυτός που έχεις απέναντι σου είναι πιο νέος ή γέρος απο εσένα.

Α ναι ξέχασα: αμα είσαι ντουλάπα, παίζει να τα βάλεις με μια ντουλάπα, αμα δεν είσαι...τότε τα πράγματα δυσκολεύουν...αλλα τουλάχιστον απο θέμα τιμής και μόνο κάνεις οτι μπορείς.

Μη με παρεξηγήσεις, φιλικά μιλάω.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος
    σεβασμός μόνο και μόνο επειδή ο άλλος έχει ζήσει περισσότερα χρόνια, είναι λάθος.

τον ίδιο σεβασμό (τον μέγιστο!) πρέπει να δείχνει κάποιος σε ΟΛΟΥΣ._

σεβασμό δε δείχνεις στον άλλο επειδή είναι μεγαλύτερος ή σπουδαγμένος ή λεφτάς ή δε ξέρω-γω-τι-άλλο . Δείχνεις επειδή είναι άνθρωπος τον οποίο δεν ξέρεις. Από κει και πέρα, αν θα συνεχίσεις να τον σέβεσαι ή όχι, θα καθοριστεί από τις πράξεις του.

τέλος, η δυσλεξία θεραπεύεται . Όχι τελείως, αλλά σε ικανοποιητικό βαθμό:smilea: . Και μένα μου λείπουν κομμάτια από τα δάχτυλά μου ... δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σαν εξήγηση για το ότι γράφω αργά. (δεν γράφω αργά, ούτως ή άλλως)

Όπως και να'χει, το thread με τα μαργαριτάρια χρειάζεται υλικό... :wacko:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Α ναι ξέχασα: αμα είσαι ντουλάπα, παίζει να τα βάλεις με μια ντουλάπα, αμα δεν είσαι...τότε τα πράγματα δυσκολεύουν...
    Ντουλάπα ξεντουλάπα, κλωτσιά στ'αρχίδια και η ντουλάπα γίνεται κομοδίνο

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2008, 23:12
  2. Στους 8 ρεεε!!!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2004, 07:57
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2004, 18:40
  4. Πως ο Θεός έδωσε τις Δέκα Εντολές στους εβραίους!
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 20:52
  5. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 22:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ