Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Βαζουν μυαλο τελικα ...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Cool Βαζουν μυαλο τελικα ...

Πριν τρεις μερες (στο βρεγμενο) στριβω οπως παντα απο την Πεντελης στην Σισμανογλειου, πηγαινοντας προς την δουλεια.

Στην Σισμανογλειου, που πηζει ασχημα κι εχει μια λωριδα ανα κατευθυνση, κινουμαι σχεδον πανω στην διπλη γραμμη, περνωντας τα ψιλοακινητα αυτοκινητα.

Καπου στην μεση (καμμια 800αρια μετρα ειναι ολη ολη) μια κοκκινη Alfa Romeo 156, εκει που ειναι ακινητη οπως κι ολα τ' αλλα αυτοκινητα, ΧΩΡΙΣ καμια προειδοποιηση (φλας) και χωρις να κοιταξει αριστερα του, σπινιαρει ξαφνικα και κοβει εντελως αριστερα για να μπει σ' εναν χωματοδρομο στ' αριστερα μας.

Καταφερνω και την κραταω την μηχανη, κορναροντας και με προβολεις!

Μ' ακουει σταματαει και ενω ειχα ξεκινησει το συνηθισμενο σε τετοιες περιπτωσεις (κι ανακλαστικο-αδρεναλινικο μαλλον) "μπινελικι", μου ζηταει συγνωμη κι εγω σταματαω και φευγω.

Ηταν μια απ' τις ΔΕΚΑΔΕΣ καθημερινες "εμπειριες" που ποτε ΔΕΝ αναφερω(ουμε).

Σημερα ομως και στο ιδιο ακριβως σημειο, την ιδια ωρα, τον ξαναπετυχαινω! :wacko:

Δεν θα τον γνωριζα μεσα στα τοσα αυτοκινητα που προσπερναω καθημερινα, αλλα μου εκανε εντυπωση που με φλας ΑΝΑΜΕΝΟ αυτην την φορα και ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ προσεκτικα τον καθρεφτη του, δοκιμασε να μπει στον ιδιο χωματοδρομο!

Φυσικα και με ειδε τωρα και με αφησε να περασω πριν στριψει!

Δεν ξερω αν με γνωρισε αυτος, αλλα ημουν ευτυχισμενος που ενας ακομα ΕΜΑΘΕ να οδηγαει, προσεχοντας γυρω του, και (μαλλον) εγω ημουν η αιτια!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

Re: Βαζουν μυαλο τελικα ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Δεν ξερω αν με γνωρισε αυτος, αλλα ημουν ευτυχισμενος που ενας ακομα ΕΜΑΘΕ να οδηγαει, προσεχοντας γυρω του, και (μαλλον) εγω ημουν η αιτια!
    Πολύ θετικό αυτό αλλά αμα για κάθε έναν που..."έμαθε να κοιτά καθρέπτη" αντιστοιχεί και μια μηχανή που παραλίγο να πέσει, η πέφτει, τότε.....τη γ@μ....σαμε....
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Σωστός

Κάποιες φορές κι εμείς, μη δίνοντας σημασία και προσπερνώντας τέτοια περιστατικά χωρίς να κάνουμε κάτι, συμβάλλουμε στη διαιώνιση του φαινομένου

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    πολυ σωστα!
    η επιπληξη εστω με φραστικο υβρεολογιο(δηλ οτι σου καταβαινει εκεινη την στιγμη),θα αποτυπωθει στο πισω μερος του εγκεφαλου του οδηγου και θα επανερχεται αυτοματα οποτε συμβει παρομοιο περιστατικο.
    βεβαια καθε τοσο-αναλογα με την ευθιξια του οδηγου-χρειαζεται ενα 'φρεσκαρισμα' της μνημης.
    το συμπερασμα ειναι,οτι αν ολοι μας αντιδρουμε φραστικα σε καθε 'στραβοτιμονια' που συναντουμε στο διαβα μας,σιγουρα τα πραγματα θα καλυτερεψουν εστω και σε μικρο βαθμο! :smilea:
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Χρηστο........αμα ομως κατι (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ) γινοταν.....την ευθυνη θα την ειχε ο μοτσυκλετιστης που κινουταν πανω στη διπλη ετσι δεν ειναι? (διπλη=τειχος)

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    Χρηστο........αμα ομως κατι (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ) γινοταν.....την ευθυνη θα την ειχε ο μοτσυκλετιστης που κινουταν πανω στη διπλη ετσι δεν ειναι? (διπλη=τειχος)

Σαφως, αλλα ειναι αλλο θεμα! :wacko:

Εξ' αλλου ημουν μεσα στο ρευμα μου εκεινη την στιγμη ...

......................
    κινουμαι σχεδον πανω στην διπλη γραμμη
    .....................

Επιπλεον ΔΕΝ "εβρισα" (ξεροντας οτι εχω εν μερη αδικο), αλλα απλως "φωναξα ευγενικα" ...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Σαφως, αλλα ειναι αλλο θεμα! :wacko:

Εξ' αλλου ημουν μεσα στο ρευμα μου εκεινη την στιγμη ...

Επιπλεον ΔΕΝ "εβρισα" (ξεροντας οτι εχω εν μερη αδικο), αλλα απλως "φωναξα ευγενικα" ...

:rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι ναι και θα εριξες εκεινο το βλεμμα....το δολοφονικο..........ξερω ξερω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πιστεύω πως με τον σωστό τρόπο στο σπρέχεν, οι περισσότεροι ενδίδουν στην μάθηση μετά από τέτοια περιστατικά και γίνοντε καλύτεροι.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    χαρηκατε ε?????????

εγω γιατι νομιζω χρηστο οτι ηταν συμπτωματικο????????

μετα απο κανα μηνα την ιδια παπαρια θα κανει ο <<φιλος>> σου με την αλφα!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    χαρηκατε ε?????????

εγω γιατι νομιζω χρηστο οτι ηταν συμπτωματικο????????

μετα απο κανα μηνα την ιδια παπαρια θα κανει ο <<φιλος>> σου με την αλφα!!!!

μην εισαι απολυτος...

εμενα προσωπικα μου εχει τυχει τετοιο περιστατικο ..την Πρωτη φορα που πηρα το αυτοκινητο για να παω στηνδουλεια ...εχω φαει τρελλη φρικη ...τρελλη κινηση εχει κολησει το λεοφορειο στα δεχια κ ακουω ενα κορναρισμα κ σεφτομαι " καποια μαλακια εχω κανει σιγουρα !"το κορναρισμα δεν ηταν για μενα...εγω ομως τρομαξα κ εκανα το τιμονι ελαφρως αριστερα -χωρις να κοιταξω εννοειται καθοτι ψαρωμενη /τρομαγμενη...ελα ομως που ενα Piaggio ειχε σφηνωθει πισω αριστερα μου..

ε αφου με εβρισε ...εκτοτε παντα κοιταζω καθρεφτες..

ειμαι πολυ καλο παιδι τελικα !!
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παρόμοια θέματα

1. TRAIL RIDE, θα ερθει τελικα κανεις για παρέα?
    από SeNNinhA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 17:30
  2. τελικά Superfour ...
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 18:29
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:57
  4. Χωρις Μυαλο
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2