Kαι γω μέσα!!![]()
![]()
![]()
Kαι γω μέσα!!![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
loipon peite pioi thelete na erthete gia na ksero.....an kai to sxoleio mou den exei gkomenakia alla polla kai ametrita mpaza.....
Τον σεβασμό τον "κερδίζεις" δεν τον ζητάς!!
Επίσης τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά, από εμας παίρνουν παραδείγματα. Όταν εσυ, εγώ ο καθένας αποκαλεί τον άλλον μαλάκα, @ρχιδι κλπ χωρίς να λέει Νίκο, Μαρία... και μέσα στην ίδια πρόταση έχει πει επίσης άντε γαμήσου ρε, το μο.. της μάνας σου κοκ θες να σε σεβαστεί??![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Count me in amigo!
I wait and I wait
and what i really hate
is the panic that stops me from breathing
my knees hit the floor
and I panic more
Αν εχεις προβληματα με χτισμενους, παρε με τηλ και θα φερω 50 μπαχαλους![]()
![]()
![]()
![]()
Εγγυηση σου λεω....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
και εγώ είμαι μαθητής της 3 Λυκείου . . . . έχει δικιο ρε παιδια εδω το φιλαρακι μας εχουν παρει πολυ αερα τα μικρα τωρα τελευταια απλα εμενα οταν μ κολανε τον αφηνω να λεει αλλα αμα πιασει στο στομα του για μανες η οτιδηποτε αλλο και εσυ τον εχεις προειδοποιησει τοτε σκεψου οτι εχεις καλη δικαιολογια να αρχισεις καυγα.....![]()
αλλα εγω ειμαι αντιθετος του καυγα....
trying to be the king pilotos is back
Αρχικά δημιουργήθηκε από PiLoToS
και εγώ είμαι μαθητής της 3 Λυκείου . . . . έχει δικιο ρε παιδια εδω το φιλαρακι μας εχουν παρει πολυ αερα τα μικρα τωρα τελευταια απλα εμενα οταν μ κολανε τον αφηνω να λεει αλλα αμα πιασει στο στομα του για μανες η οτιδηποτε αλλο και εσυ τον εχεις προειδοποιησει τοτε σκεψου οτι εχεις καλη δικαιολογια να αρχισεις καυγα.....![]()
αλλα εγω ειμαι αντιθετος του καυγα....
πες τα!!!!!!!!!!!!!!μα δεν θα αρχισω καυγα απλως θα φαει μια που μετα θα με βλεπει στον δρομο και θα βρισκεται 3 τετραγωνα πιο πανω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν δεν εχει γκομενα κια το σχολειο εγω δεν ερχομαι......Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
loipon peite pioi thelete na erthete gia na ksero.....an kai to sxoleio mou den exei gkomenakia alla polla kai ametrita mpaza.....
τωρα προσεξα οτι εισαι σε λυκειο κ οχι γυμνασιο.....αρα κ γκομενακια να ειχε θα μου επεφταν πολυ γερικα!
οποτε count out!!!
:rotflmao:
:rotflmao:![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Kala fantacid zwgrafizeis leme!!!!!
AAA k gia ta mpaza pou eipes prin Eddy na s dwsw mia simvouli san MEGALITEROS(SEVASMOS lemeeeeeee):AN DE MPAZWSEIS DE THA XTISEIS!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλωςτον![]()
με τα προβληματα σου![]()
ρε σεις ο αλλος απο την Λευκαδα τι απεγινε??
Ρε για δες κάτι προβλήματα που έχουν στα σχολεία.......![]()
Καλά στα "κανάλια" για άλλα λένε![]()
Τι διάλο απο λάθος χώρα ειδήσεις βλέπω...![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
εδω κολαει η ατακα του αφρο....
ΑΜΑ ΔΕ ΤΑ Γ@ΜΗΣΕΙΣ ΜΙΚΡΑ......................![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ας πουμε ελενα οτι εχουμε ενα παλικαρι που το ονομα του ειναι αντρεας....αν τον φωναξω μαλακαντρεα τον σεβομαι η οχι???????????????/Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Τον σεβασμό τον "κερδίζεις" δεν τον ζητάς!!
Επίσης τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά, από εμας παίρνουν παραδείγματα. Όταν εσυ, εγώ ο καθένας αποκαλεί τον άλλον μαλάκα, @ρχιδι κλπ χωρίς να λέει Νίκο, Μαρία... και μέσα στην ίδια πρόταση έχει πει επίσης άντε γαμήσου ρε, το μο.. της μάνας σου κοκ θες να σε σεβαστεί??![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Τραβα του την σφαλιαρα που ειπανε πολλοι και την μαμα του να σου φερει και καμμια αποβολη να φας δεν θα σου ξαναπει τπτ...
Εγω μια φορα την εκανα την μαλακια να βρισω μεγαλυτερο στο γυμνασιο(εγω λυκειο αυτος)και την νιωθω ακομα την σφαλιαρα...Και καλα μου εκανε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
αν δεν εχει γκομενα κια το σχολειο εγω δεν ερχομαι......
τωρα προσεξα οτι εισαι σε λυκειο κ οχι γυμνασιο.....αρα κ γκομενακια να ειχε θα μου επεφταν πολυ γερικα!
οποτε count out!!!
να σε ρωτησω τα κοριτσακια του δημοτικου σου κανουν γτ εχει πιο διπλα και ενα δημοτικο