Δυο πράγματα να πω κι εγώ.
1ον Το φετινό πρωτάθλημα κρίθηκε με διαφορά 0,002 του δευτερολέπτου. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει αυτό ξανά.
2ον Στο τελευταίο πόντιουμ υπήρχαν 2 πρωταθλητές. Ο Bayliss από τα WSBK και ο Hayden από τα MotoGp. Επίσης δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο.
Σε κάθε περίπτωση εντυπωσιακά γεγονότα.
Panayiotis σ'ευχαριστούμε για τις απίστευτες φωτό όλη τη χρονιά.
Άντε και του χρόνου με υγεία.![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Κρατήθηκα πολύ για να μην το πω σε εκείνο τον αγώνα αλλά εκείνα τα ρημάδια τα 0,002 δευτερόλεπτα νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρα υπεροχή του RC211V έναντι του Μ1 (πέραν του slipstreaming) και όχι λάθος του Doc, παρόλα αυτά ο Vale δεν παραπονέθηκε, όπως και δεν έχει κάνει ποτέ άλλωστε κάτι το οποίο τον τιμά ιδιαίτερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
1ον Το φετινό πρωτάθλημα κρίθηκε με διαφορά 0,002 του δευτερολέπτου. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει αυτό ξανά.
Παρόλα αυτά το λάθος της Valencia ήταν όλο δικό του και καλώς η κακός στοίχησε το πρωτάθλημα. Εφόσον εκεί παίχτηκε το πρωτάθλημα, σε έναν αγώνα ο οποίος ξεκινούσε με ίσους όρους, το λάθος ήταν απλά αδικαιολόγητο και δεν έχει σημασία τι είχε συμβεί στους προηγούμενους αγώνες.
Τι να λέμε τώρα πάει... ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω από το σάστισμα του ότι έχασε το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του και βλέπω κάτι τέτοιες συζητήσεις και κολλάω και τα ξανασκέφτομαι...
ρε φιλε ελεος.....Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Δυο πράγματα να πω κι εγώ.
2ον Στο τελευταίο πόντιουμ υπήρχαν 2 πρωταθλητές. Ο Bayliss από τα WSBK και ο Hayden από τα MotoGp. Επίσης δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο.
Σε κάθε περίπτωση εντυπωσιακά γεγονότα.
τι σχεση εχει ενας προηγουμενος αγωνας?
δλδ αν στον τελευταιο τερματιζε ακομα μια θεση πιο πισω τι θα λεγατε? κριθηκε ο τιτλος για 10 δευτερα? απλα ετσι φαινεται στο τελος λογω των 5 βαθμων. το παμε κ το ξαναπαμε. δεν κριθηκε εκει στην ουσια ο τιτλος παρα μονο και μονο στην χαζη πτωση του. ειπαμε μαθετε να χανετε.....
οπως και ο τιτλος θα ειχε ξεκαθαρισει αν ο πεντροσα δεν εριχνε κατω τον χειντεν. τοτε τι σεναριο θα εβρισκες? οποτε..... δεν εχει καμια μα καμια σημασια. μονο πικρα.....
εγω ξερω οτι ηταν το χειροτερο τελος,οι χειροτεροι τελευταιοι δυο αγωνες.περιμενα κ στους δυο μαχη χευντεν ροσσι κ δεν εγινε ποτε.ο χευντεν σ ολο το πρωταθλημα δεν εδειχνε τπτ ιδιαιτερο αλλα στους δυο τελευταιους αγωνες φαινοταν πολυ αποφασισμενος κ πως δεν θα εκανε τους εξυπνους αγωνες του αλλα θα το παλευε.ο ελιας στο εστοριλ δε νομιζω να εκανε οτι εκανε αν δεν πεφτανε τα ρεπσολ.οταν πεσανε μονο ο ελιας κ ο ρομπερτς τρεχανε κανονικα.ο εντουαρντς εκοψε οπως κ ο ροσσι που θυμηθηκε στο τελος να κερδισει.σιγα μην περνουσε ο ελιας τον πεντροζα κ ολους αυτους μπροστα να δινανε το 100% ακομα κ ο εντουαρντς ηταν πολυ γρηγορος στο εστοριλ κ κρατιοτανε μπροστα απο τα ρεπσολ.το ιδανικο για τους ροσσικους κ αναμενομενο ουσιαστικα απο ολους ηταν δυο μαχες χευντεν ροσσι με λογικο νικητη το ροσσι,αλλα τη μια ο ν(τ)ανος την αλλη ο ιδιος ο ροσσι,εγινε κ στους δυο αγωνες αυτο που δεν περιμενε κανεις να γινει.αρα το συμπερασμα ειναι πως ειτε χαρα ειτε λυπη τα μοτοτζιπι χαριζουν σ ολους μας συγκινησεις κ πολυ εντονες μαλιστα γιατι στ αληθεια ποτε δεν ξερεις τι θα γινει.μακαρι να μας κρατησει σε αγωνια κ το επομενο πρωταθλημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Κρατήθηκα πολύ για να μην το πω σε εκείνο τον αγώνα αλλά εκείνα τα ρημάδια τα 0,002 δευτερόλεπτα νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρα υπεροχή του RC211V έναντι του Μ1 (πέραν του slipstreaming) και όχι λάθος του Doc, παρόλα αυτά ο Vale δεν παραπονέθηκε, όπως και δεν έχει κάνει ποτέ άλλωστε κάτι το οποίο τον τιμά ιδιαίτερα.
Παρόλα αυτά το λάθος της Valencia ήταν όλο δικό του και καλώς η κακός στοίχησε το πρωτάθλημα. Εφόσον εκεί παίχτηκε το πρωτάθλημα, σε έναν αγώνα ο οποίος ξεκινούσε με ίσους όρους, το λάθος ήταν απλά αδικαιολόγητο και δεν έχει σημασία τι είχε συμβεί στους προηγούμενους αγώνες.
Τι να λέμε τώρα πάει... ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω από το σάστισμα του ότι έχασε το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του και βλέπω κάτι τέτοιες συζητήσεις και κολλάω και τα ξανασκέφτομαι...
Αγαπητέ θα συμφωνήσω σε αρκετά τα οποία λες διότι είναι αλήθειες.
Αλλά, μόνον με slip-streaming θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Και όλως τυχαίως από άλλο χοντα και όχι εργοστασιακό. Πού ήταν όλη τη χρονιά ο Toni αν δεν έριχνε κάτω τον Rossi? Μήπως 8 νίκες από διάφορα χοντα και όχι από ένα μόνον σε σχέση με τις 5 μόνον ενός Yamaha δίχνει ποιός παίζει με cheatακια και ποιός παίζει στα ίσα? Ποιός τελικά έχει την υπεροχή? Και μιλάμε μόνον για την μηχανή, ως τεχνολογική υπεροχή. Για οδηγό, άσε καλύτερα. Και μόνον να βλέπεις τον Rossi να γελάει το ίδιο όπως ο Toni, κι ας ήξερε ο γιατρός πως πιθανώς θα έχανε το πρωτάθλημα, λέει πολλά. Όσο για τον Νίκη, Respect στην Laguna Seca και μόνον εκεί, σαν ταύρος οδηγάει και πέρσυσι και φέτος.
Μήπως τελικά, ο Rossi έχασε το πρωτάθλημα και δεν το κέρδισε ο Νίκης?
Μήπως τελικά όλο το πρωτάθλημα είχε νόημα ακριβώς επειδή ο Rossi έθετε την κορυφή με ΜΙΑ μόνον Yamaha και όχι η χοντα με έναν στρατό από οδηγούς?
Κοίτα, για τους αγώνες δεν είμαι κολλημένος διότι μπορεί εμείς να λέμε τα δικά μας, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες που τελικά χωρίζουν την νίκη από την καταστροφή. Από την αρχή έλεγα πως έχει πολύ ακόμη το πρωτάθλημα και δεν πρέπει να είμαστε υπερφύαλοι με τους μεν οι τους δε.
Και στο κάτω κάτω πέρυσι η διαφορά πόντων ήταν συντριπτική υπέρ του διδύμου Rossi-Yamaha, αλλά όπως λες κι εσύ, φέτος το πήρε ο Νίκης-χοντα, αλλά πάλι δεν το αντιμετόπισα βολικά.
Ναι ρε παλίκαρε, ωραία τα λες. Ας μην έριχνε ο οδηγός της χοντα, ο Ελίας ντε, τον γιατρό στον πρώτο αγώνα και ας μην έπεφταν τα εργοστασιακά παιδάκια της χοντα. Αλλά σε κάθε περίπτωση, και θα το δεις και με το καινούριο πρωτάθλημα δεν είμαι τόσο φανατικός και αντιχοντάκιας ή αντιχέηντεν ή αντιπεντρόζα ακόμη και αν το πάρει αέρα ο γιατρός όπως πέρυσι. Δεν είναι εκεί το νόημα στο πόστ που έκανες quote. Έλεος πια. Ξεκόλλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
ρε φιλε ελεος.....
τι σχεση εχει ενας προηγουμενος αγωνας?
δλδ αν στον τελευταιο τερματιζε ακομα μια θεση πιο πισω τι θα λεγατε? κριθηκε ο τιτλος για 10 δευτερα? απλα ετσι φαινεται στο τελος λογω των 5 βαθμων. το παμε κ το ξαναπαμε. δεν κριθηκε εκει στην ουσια ο τιτλος παρα μονο και μονο στην χαζη πτωση του. ειπαμε μαθετε να χανετε.....
οπως και ο τιτλος θα ειχε ξεκαθαρισει αν ο πεντροσα δεν εριχνε κατω τον χειντεν. τοτε τι σεναριο θα εβρισκες? οποτε..... δεν εχει καμια μα καμια σημασια. μονο πικρα.....
@vassilis88:Όσο για τον Edwards, πιστεύω πως για την χοντα οδηγούσε. Δεν χρησίμευσε σε τίποτα στην ομάδα της Yamaha και στον Rossi. Ακόμη και στις 8 ώρες τις Suzuka έκαψε R1 και δεν έδωσε την δυνατότητα ουτε στην Nakano να τρέξει. Λες και ήταν εγκάθετος.....χειρότερος κι από τον Giber είναι ο Edwards. Πραγματικά τραγικός οδηγός. Ήταν κουλός bigtime, αλλά τι να πεις, τα ένσημά του συμπλήρωνε το παλικάρι.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Άλλα χίλια ευχαριστώ στον Παναγιώτη κι από μένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Γέμισα το σκληρό με υλικό που δεν θα το έβρισκα πουθενά με τόσο άψογη ποιότητα !
Μένει μόνο να διαλέξω πιο θα μείνει επιτέλους στην επιφάνεια εργασίας
Και του χρόνου με υγεία Παναή !
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχα τεχνικη υπεροχη? ποιο μωρε το γιαμαχα σε σχεση με το χοντα? ελεος φιλαρακι..
το αλλα με τον τοτο το ξερεις?
ειναι θεμα γιατρου και μονο γιατρου
Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
χαχαχαχαχα τεχνικη υπεροχη? ποιο μωρε το γιαμαχα σε σχεση με το χοντα? ελεος φιλαρακι..
το αλλα με τον τοτο το ξερεις?
ειναι θεμα γιατρου και μονο γιατρου
Δηλαδη ο γιατρος με ποδηλατο κερδισε 2 χρονια το πρωταθλημα??? Και ο Hayden πηρε το πρωταθλημα επειδη ειχε καλυτερο μηχανακι... Σαν οδηγος δε μετραει, τοτε να παρει η honda καποιον απο το δρομο τυχαια και να τον κανει πρωταθλητη! Αυτο που λες υποβαθμιζει πολυ τους οδηγους. Δε λεω οτι η honda δεν ειναι καλη, ασχετα αν δε μ αρεσει, αλλα μη τα ισοπεδωνουμε ολα...
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης