1993 : δούλευα delivery, 4 σαβούρδες με το παπί της δουλειάς. Οι δυο εντελώς χαζές με μηδενικά χλμ το παπί …απλά έφυγε κάτω από τα πόδια μου σε οδόστρωμα με γλίτσα και σαπουνόνερα. Εγώ έμεινα όρθιος (δεν έπεσα καν) να κοιτάζω το παπί κάτω και να λέω «μα πως έγινε αυτό?». Η 3η, με κάμποσα χλμ, πολύ γλίτσα κάτω και νερό από τη θάλασσα (φυσούσε λυσσασμένα και ανέβαινε το νερό στο παραλιακό δρόμο στο Ηράκλειο, στη στροφή δεξιά όπως πάμε από breeze κατεύθυνση προς λιμάνι, οι σύντεκνοι από Ηράκλειο θα καταλάβουν). Σύρθηκα με το μηχανάκι για αρκετά μέτρα, απολογισμός όλα καλά, μόνο στραβωμένο παταράκι και λεβιέ ταχυτήτων.
Η 4η ήταν για πολλά γέλια, ο μέγιστος μ@λ@κ@ς (εγώ ντε... ) συναντάω συνάδελφο από το μαγαζί που πήγαινε εκείνη την ώρα με τα πόδια για να πιάσει δουλειά:
- «ρε μλκ, πάρε με να με πετάξεις».
- «τι λες ρε καραγκιό.. που θα κάτσεις?» (το παπί ήταν μονόσελο, με τη θέση του συνεπιβάτη να καταλαμβάνεται από το μεγάλο deliverαδικο κουτί).
- «ε, να εδώ πάνω» (και δείχνει πάνω στο κουτί )
- «όχι ρε, άει απο δω»
- «μην είσαι μλκς, ελα ρε .... δυο λεπτά θα κάνουμε»
- «καλά, μην κουνάς όμως πολύ εκεί πάνω» (κέντρο βάρους στο θεό)
Εντάξει, στη πρώτη δεξιά, ένιωσα το σύνολο παπί-συνεπιβάτης να γυρνάει τούμπα, το θέαμα πρέπει να ήταν τρομακτικά γελοίο, προσγειωθήκαμε στο διπλανό πεξοδρόμιο ανάσκελα και αφού δεν χτύπησε κανείς …. Τι ηλίθιος (για μένα λέω) (πάντως .... πράγματι τον πέταξα όπως είπε)
1995: 2 σαβούρδες, και οι δυο με VT600 Shadow, και οι δυο σε λάδια. Απολογισμός ένα στραβό τιμόνι και χτυπημένο τεπόζιτο.
Επίσης 1 ελαφριά στούκα με τη shadow, σε πράσινο φανάρι το προπορευόμενο αυτοκίνητο γκαζώνει να περάσει, γκαζώνω και εγώ, και ξαφνικά σταματάει χωρίς λόγο - ακόμα πράσινο το φανάρι - , ωπ, γαμότ γαμότ, φρένα και κόβω λίγο αριστερά, δεν πρόλαβα εντελώς, του πήρα σβάρνα το κωλοφάναρο με την άκρη του τιμονιού και αφού είχα σχεδόν σταματήσει.
1999 : CB400 SuperFour, έξοδος σε αριστερή στροφή, εθνική οδός Ρέθυμνο προς Χανιά, πρόλαβα και έκοψα ταχύτητα, ακούμπησα λιιιιγακι τη μπαριερα. Το κράνος με έσωσε (το ντούκου το άκουσα γερά μέσα στο κεφάλι μου). Απολογισμός, σπασμένο φλάς, μανέτα, και γδαρσίματα σε ντεπόζιτο, καπάκι κινητήρα, εγώ ράμματα στο γόνατο.
2003 : πάλι Κρήτη, ένα σημείο που πολλοί θα το ξέρουν, στο εσάκι της εθνικής οδού έξω από τις Σίσσες. Μοτο : CBR 929RR, μπήκα με πολλά στη πρώτη δεξιά, ε, δεν κατάφερα να το γυρίσω για την επόμενη αριστερά, έφυγα ευθεία. Απολογισμός : ράγισμα στο καρπό, το κράνος πάλι με έσωσε (μια τρύπα νααα εκανε), όπως και ο λοιπός εξοπλισμός. Το CBR, μας άφησε ... κουτάλια έγινε
προς γνώση και συμμόρφωση