Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 211

Θέμα: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Δεν αναφέρθηκα ούτε στον φέθρυ ούτε σε εσένα. Δεν πήρα θέση γιατί πιστεύω ότι αυτό το ποστ έχει χάσει την ουσία του.
    Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένες εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν, από καραγκιοζάκια για να δείξουν την αγανακτησή τους.
    Αν κάποιοι είναι πεπεισμένοι ότι μια χούντα είναι η λύση ας μας το πουν, έτσι και εμείς δικαιολογημένα να τους πούμε να παν να γαμηθούν.
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ :LOUKASFILM αφου εκφραζεσαι με βρισιες οπως τις παραπανω,θα σου μιλησω λοιπον κι εγω μ'αυτη τη γλωσσα (οπως δηλαδη σ'εμαθαν οι γονεις σου).
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ''ΧΟΥΝΤΑ''?ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΟ?ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ....ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ''ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ'' ΚΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ?ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΥΧΕΝΑ?ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΤΑΚΗΔΩΝ?ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΤΑΚΗΔΩΝ?ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Ε?Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ''ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ'' (ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΝΙΚ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ) ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ''ΝΟ FEAR'' (ΓΡΗΓΟΡΟΣ) ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΛΗΣΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΓΑΜΗΣΙ ΑΥΤΟΥ Η ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ?ΤΙ ΚΟΚ ΚΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ,ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.ΣΦΗΝΕΣ,ΧΩΣΙΜΑΤΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ,ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ,ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ ΜΕ 200?ΠΟΥ'ΣΑΙ ΡΕ ΜΠΑΤΣΕ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΟΛΟΥΣ?ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΡΕ ΜΠΑΤΣΕ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΟΛΟΥΣ...
    LOUKASFILM:ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΘΙΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ''ΧΟΥΝΤΑΣ'' ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ,ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ (ΕΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    τι εγινε ρε ανθρωποι? εχασα κατι σημαντικο?
    με παραπλανησε η συμπρωτευουσα και δεν προσεχα...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    μπαααααααα... μια απ'τα ιδια τελικα...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Πιστεύω τα πρόστιμα είναι ανάλογα της οδηγικής μας συμπεριφοράς. Άθλεια. Οπότε έχουμε tale-quale. Μια χαρά τα βρίσκω αν και δε θα βρίσκοντε τροχονόμοι να τα βεβαιώνουν και δικαστικές υπηρεσίες να τα επιβάλουν.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Ο El mojito λέει:

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ :LOUKASFILM αφου εκφραζεσαι με βρισιες οπως τις παραπανω,θα σου μιλησω λοιπον κι εγω μ'αυτη τη γλωσσα (οπως δηλαδη σ'εμαθαν οι γονεις σου).
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ''ΧΟΥΝΤΑ''?ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΟ?ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ
    ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ....ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ''ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ'' ΚΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ?ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΥΧΕΝΑ?ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΤΑΚΗΔΩΝ?ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΤΑΚΗΔΩΝ?ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Ε?Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ''ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ'' (ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΝΙΚ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ) ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ''ΝΟ FEAR'' (ΓΡΗΓΟΡΟΣ) ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΛΗΣΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΓΑΜΗΣΙ ΑΥΤΟΥ Η ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ?ΤΙ ΚΟΚ ΚΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ,ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.ΣΦΗΝΕΣ,ΧΩΣΙΜΑΤΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ,ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ,ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ ΜΕ 200?ΠΟΥ'ΣΑΙ ΡΕ ΜΠΑΤΣΕ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΟΛΟΥΣ?ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΡΕ ΜΠΑΤΣΕ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΟΛΟΥΣ...
    LOUKASFILM:ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΘΙΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ''ΧΟΥΝΤΑΣ'' ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ,ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ (ΕΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

Ναι ρε θίχτηκα με τη λέξη "χούντα". Την έχετε κάνει όλοι πιπίλα, για να δείξετε τι? Να δώσετε έμφαση? Πείτε μου να το ξέρω.

Το ότι είχες ατύχημα (πράγμα που δεν το εύχομαι σε κανέναν, και λυπάμαι που σου έτυχε), δεν δικαιολογεί την έκφραση που χρησιμοποίησες, ιδιαίτερα μετά από κάποιο καιρό.

Είσαι υπερβολικός στο πρώτο ποστ σου (κατά δική σου έκφραση ) γι' αυτό και εγώ σου απαντάω άναλόγως.

Θα απαντήσω με επιχειρήματα, σε όποιον εκφράζει άποψη και όχι υστερία όπως εσύ, μέχρι τότε το μπινελίκι είναι η καλύτερη απάντηση.

Ο ΚΟΚ δεν είναι αρχίδια, και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις αυτό, τόσο καλύτερα για σένα. Ο μπάτσος στους δρόμους ούτε ήταν ποτέ ούτε θα είναι λύση. Αν εσύ αυτό θέλεις τότε είσαι λάθος εώς μακρά νυχτωμένος.

Τα περί σπιτιού, γονιών. ΚΚΕ, Μακρόνησος τα προσπερνάω γιατί δεν αξίζει τον κόπο να τα συνεχίσω, μαζί σου.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ''ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ'' (ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΝΙΚ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΓΑΜΗΜΕΝΟΥ )

ΘΕΛΟΥΝ ΓΑΜΗΣΙ ΑΥΤΟΥ Η ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ?ΤΙ ΚΟΚ ΚΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ

LOUKASFILM:.... ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ...

ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
    Φίλε .... παρεκτρέπεσαι.... και πριν σχολιάσεις το οτιδήποτε.... ξαναδιάβασε και ακολούθησε την τελευταία σου πρόταση....

Φιλικά....

ΥΓ: το σχόλιο μου γίνεται με την ιδιότητα ενός απλού χρήστη

"Σιγά τώρα, το hornet..." Το avatar του/της Thoreevos
    γουστάρω επίπεδο... με τα χίλια όμως!!!!!

επικοινωνιακοί διπλωμάτες πρέπει να γίνουμε, ρε!!!

....ή παπάδες... για τους πιο σοφιστικέ

και αφήστε τις μαλακίες! εγώ είχα δίκιο, παραδεχθείτε το να ξεμπερδεύυμε!

(κοίτα τώρα, πως γίνεται της ποτάνας από ένα ιδιότροπα χιουμοριστικό σχόλιο σαν αυτό)
    Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
    Ακόμα και όταν μας πηδάει κανονικά.

Παλαιό μέλος
    Εσύ κάτι ψέλιζες για παιδεία κι εγώ έλεγα βούρδουλα! Ποιος είχε δίκιο;;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    to post ayto akribws to nohma eixe...bourdoula theloume

"Σιγά τώρα, το hornet..." Το avatar του/της Thoreevos
    αυτό το thread, με την εξέλιξη που έχει,
    μου δίνει την εντύπωση πως θα τελειώσει
    με το always look at the bright side of life
    από monty pythons...

:hypnotize
    Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
    Ακόμα και όταν μας πηδάει κανονικά.

O Vandiemen λέει:
    Ο El_mojito λέει:
    to post ayto akribws to nohma eixe...bourdoula theloume

Και εγώ αυτό λέω. Βούρδουλα και μπινελίκια σε όσους το θέλουνε, και τους υπόλοιπους αφήστε τους ήσυχους. Δεν νομίζω ο βούρδουλας να είναι μόνο για τους αλλους όταν λέμε και κάνουμε λάθος.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    ................
    Και εγώ αυτό λέω. Βούρδουλα και μπινελίκια σε όσους το θέλουνε, και τους υπόλοιπους αφήστε τους ήσυχους. Δεν νομίζω ο βούρδουλας να είναι μόνο για τους αλλους όταν λέμε και κάνουμε λάθος.

Το θέμα είναι ότι αυτοί που λένε βούρδουλα, είναι 100% σίγουροι ότι δεν θα το "φάνε" γιατί είναι σωστοί, γι' αυτό και έχουν την άνεση να πουν με ευθύτητα "Βάρα εκεί που πονάει"! Αυτοί που διαμαρτύρονται και λένε "Μα τι βούρδουλα; Τι καλά μέχρι τώρα κάναμε ότι κατέβαζε η κούτρα μας!" αυτοί είναι που το χρειάζονται για να μπουν κι αυτοί στο club, ημών των υπολοίπων (ευπρόσδεκτοι)!

το θέμα Vandiemen, είναι ποιούς νομίζει σωστούς αυτός που έχει τον βούρδουλα, και όχι τι πιστεύει ο καθένας, για τον εαυτό του.
    :smilea:

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Το θέμα είναι ότι αυτοί που λένε βούρδουλα, είναι 100% σίγουροι ότι δεν θα το "φάνε" γιατί είναι σωστοί, γι' αυτό και έχουν την άνεση να πουν με ευθύτητα "Βάρα εκεί που πονάει"! Αυτοί που διαμαρτύρονται και λένε "Μα τι βούρδουλα; Τι καλά μέχρι τώρα κάναμε ότι κατέβαζε η κούτρα μας!" αυτοί είναι που το χρειάζονται για να μπουν κι αυτοί στο club, ημών των υπολοίπων (ευπρόσδεκτοι)!

Το χαβα σου εσυ.....

Πραγματικα ευχομαι να εισαι εσυ ο πρωτος που θα φαει την βουρδουλια
    της τροχαιας κυριε ΄΄τελειε΄΄ οδηγε

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Το χαβα σου εσυ.....

Πραγματικα ευχομαι να εισαι εσυ ο πρωτος που θα φαει την βουρδουλια
    της τροχαιας κυριε ΄΄τελειε΄΄ οδηγε

Ευχαριστώ για το "τέλειε" αλλά ούτε υποστήριξα ότι είμαι, ούτε διεκδικώ τον τίτλο..
    Μήπως δεν έκανα αρκετά σαφές ότι λέγοντας "βούρδουλα" δεν εννούσα ότι αν σε σταματήσουν π.χ. για καμμένο φλας να σε βάλουν κάτω και να σ' αρχίσουν στο κλωτσομπουνίδι; Εννοούσα αν σε σταματήσουν για παραβίαση κόκκινου, να σου βάλουν ένα πρόστιμο, που για να το ξεπληρώσεις, να χρειαστεί να δουλεύεις ένα χρόνο ώστε να σε τσούξει άσχημα και να μη το ξανακάνεις!
    Σχετικά με την ευχή σου, τώρα που άκουσες και τι ακριβώς εννοούσα, έχεις χρόνο να την αναθεωρήσεις και να ευχηθείς για παγκόσμια ειρήνη και άλλες ευχές που κάνουν τα φωτομοντέλα στα καλλιστεία, καθώς αυτές έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν πραγματικότητα από το να περάσω εγώ το "κόκκινο".

Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έτσι θα σώσουμε τον πλανήτη;
    από VanDiemen στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2007, 11:16
  2. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  3. Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 09:47