AXA οκ κατσε θα ψαξω να δω για τον καιρο σαββατοκυριακο οκ![]()
AXA οκ κατσε θα ψαξω να δω για τον καιρο σαββατοκυριακο οκ![]()
100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA
οπως βλεπουμε στο χαρτη ο καιρος θα ειναι καλος απο το σαββατο http://weather.yahoo.com/forecast/GR...f.html:smokin:![]()
Τι εκανες ρε φιλε?Α εισαι ωραιος!Ανυπομονω!
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
τι γινεσε καλα εισαι που ησουν εξω για καφε η δουλεια τελικα τι εκανες πηρες τιποτα η οχι ???εσυ προτηνεις καποια αλλη διαδρομη ε????![]()
![]()
Τελικα πηρα ενα μπουφαν 3/4 uvex adventure 130?
και παρηγγειλα μποτες oxtar stealth 155?
η μηχανη εχει γινει σαν εντουρο απο τις λασπες αλλα μου εφτιαξαν την βαλβιδα για το στοπ
αυριο μαλλον θα την παω για πλυσιμο
island στο μοτοπλανετ δεν ειχε τιποτα σε 46 ειχε ομως ενα ζευγαρι uvex αψογο και πολυ διακριτικο το φορας ανετα για βολτα στα 130? ρωτα αν το εχουν απο Αθηνα στο νουμερο σου![]()
εμενα ΜΕ αρέσουν και ΑΥΤΑ
spidi X-land (όπως λέμε island)
![]()
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
Το χειμωνα φοραω ισοθερμικη μπλουζα συνηθως.Ειναι το πιο χειμωνιατικο μπουφαν που εχω αγορασει οποτε δεν θα εχω προβλημα!!!
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
Περνα απο μοτοπλανετ να δεις τα uvex θα με θυμηθεις
εγω θα τις επαιρνα αν ειχαν σε 44
Ωραια ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
θα σας δειξω τι εχω και εγω τα εμαθα οτι περασες απο το μοτο πλανετ σε παλαβωσε ο μανωλης με το R1 ε???? εγω εχω αυτα τα ημιμποτα αλλα ειναι πολυ μπομπα ειναι σαν να φορας μποτα κανονικη μιλαμε JUPITER2 GORE TEX 150 euro απο τιν τιμη καταλαβαινεις τι γινετε
κατι μου ελεγε οτι χτυπαει 270αρες
και τον ρωτησα αν σταματαει με αλεξιπτωτο
μιλουσα με το αλλο παλικαρι για να μου κανει service γιατι εχει αυτοκινητο vtec
μου φαινεται οκ και δεν μπορω τονhonda
δεν ξερω ομως αν χρειαστει εγκεφαλο τι γινεται
που εχει το ιδιο μηχανακι με εσενα μου ειπε οτι πανω 50,000 χλμ και μου ειπε πως δεν εχει χρειαστει ακομα και αν χρειαστει θελει καπου 150 με 170 ευρω και δεν θελει εγκεφαλο οποτε βλεπε μακραν το παιδι ξερει εκτος το οτι εχει β τεκ αυτοκινιτο ξερει απο μηχανες και ο αλλος ο τρελος αυτος πριν ειχε ενα κτμ πρεστιζ 62 αλογα και το ειχα οδηγησει αρκετες φορες το μηχανακι ηταν τρελοοοοοοοο με 4 σηκονοταν σουζα για πλακα τα παντηλικια για πλακα και τωρα πηγε σε μια κατηγορια πολυ για σου σουπερ σπορ και ακομα δεν το εχει συνηθησει μου εχει πει λοιπον αυτα τα ολιγα κυριακη ακουω προτασεις ???σε ΠΜ παρακαλω![]()
![]()