Και η ερώτηση των 100.000 ευρώ.....
Κάνει για χρωματιστά (όχι βαμένα) πλαστικά ντεπόζιτα enduro που έχουν κάνει ασπρίλες με τον καιρό?
Λίγο άκυρο μου φένεται αλλά ποτέ δε ξέρεις...
Κάνει για χρωματιστά (όχι βαμένα) πλαστικά ντεπόζιτα enduro που έχουν κάνει ασπρίλες με τον καιρό?
Λίγο άκυρο μου φένεται αλλά ποτέ δε ξέρεις...
NO BOOTS,
NO JACKETS,
NO HELMETS,
JUST BALLS.
Αγνωστο ασπρο "υλικό"?!?!?!....Αρχικά δημιουργήθηκε από thrax
Βρε, τα παιδια!!! Ερχομαι συστημενος.
Εχω κατι λεκεδες απο αγνωστο ασπρο υγρο στο πλαισιο (αλουμινιο). Θα κανει δουλεια?
![]()
![]()
![]()
Πονηρούλη.... Τι έκανες πάλι???
Αλλη φορά να "σημαδεύεις" πιο δεξια... μακρυά από την μηχανή...
:rotflmao: :rotflmao:
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
VIAKAL πρεπει να ειναι αλατα αλλιως μπλιαχΑρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
Λίγο άκυρο μου φένεται αλλά ποτέ δε ξέρεις...![]()
![]()
![]()
Ειπατε δεν κανει για το ντεποζιτο αν φαινεται λαμαρινα?
Εχω 2 γρατζουνιες γυρω στα 4 εκατοστα η καθεμια, αλλα φαινεται λιγο λαμαρινα και στις 2.
Να μην το δοκιμασω καν? Ειναι σιγουρο οτι δεν κανει?
Γιατι πηγα και ρωτησα να το βαψω, (ολο το ντεποζιτο), και μου ζητησε 140 ευρω.
Α, και μου ειπε οτι θα γινει τελειο, δε θα φαινεται τπτ, σαν καινουριο... ξεχασα ομως να τον ρωτησω, το χρωμα θα ειναι παλι μεταλλικο ή πιπες? Εχει ακουσει κανεις αν στο βαψιμο χρησιμοποιουν τα ιδια ακριβως μεταλλικα χρωματα?
Απ'ό,τι ξέρω τα χρώματα για κάθε όχημα υπάρχουν σε κωδικούς και για τη περίπτωση που έχουν "κοπεί" από τον ήλιο αυτοί με τα χρώματα έχουν φασματογράφο οπότε αν πάρει ένα δείγμα από το παλιό, μπορεί να στο φέρει να είναι ακριβώς ίδιο με το υπόλοιπο μέρος του οχήματος που δε θα βαφτεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από psionic
Ειπατε δεν κανει για το ντεποζιτο αν φαινεται λαμαρινα?
Εχω 2 γρατζουνιες γυρω στα 4 εκατοστα η καθεμια, αλλα φαινεται λιγο λαμαρινα και στις 2.
Να μην το δοκιμασω καν? Ειναι σιγουρο οτι δεν κανει?
Γιατι πηγα και ρωτησα να το βαψω, (ολο το ντεποζιτο), και μου ζητησε 140 ευρω.
Α, και μου ειπε οτι θα γινει τελειο, δε θα φαινεται τπτ, σαν καινουριο... ξεχασα ομως να τον ρωτησω, το χρωμα θα ειναι παλι μεταλλικο ή πιπες? Εχει ακουσει κανεις αν στο βαψιμο χρησιμοποιουν τα ιδια ακριβως μεταλλικα χρωματα?![]()
Τον εχω τον κωδικο του χρωματος, τον γραφει κατω απο το καθισμα.
Εξαλλου δε θα μεινει τιποτα αβαφτο, ολο το ρεζερβουαρ ειπε θα βαψει...
Για το πρωτο δε μου απαντησες...![]()
Πιστεύω πως θα σου ρίξει λίγο χρώμα μέσα αλλά η "χαρακιά" θα φαίνεται, σε δική μου περίπτωση τουλάχιστον αυτό έγινε εκτός και εάν οι χαραξές είναι ψιλιάτικες αν και δε το βλέπω να είναι..![]()
Το ντεπόζιτο οκ θα το βάψει όλο αλλά το πχ χρώμα του, θα είναι ακριβώς ίδιο με τα υπόλοιπα σημεία της μηχανής; (ίδιο τόνο)Αρχικά δημιουργήθηκε από psionic
Τον εχω τον κωδικο του χρωματος, τον γραφει κατω απο το καθισμα.
Εξαλλου δε θα μεινει τιποτα αβαφτο, ολο το ρεζερβουαρ ειπε θα βαψει...
Για το πρωτο δε μου απαντησες...![]()
Ε ξερω 'γω?
Αυτο ρωτησα και στην αρχη... Τεσπα θα παω και σε εναν στη γειτονια μου να ρωτησω αυτο ακριβως.
Αλλα για τη χαρακια που λες, ειπε οτι δε θα φαινεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα, θα ειναι σαν καινουριο. Για τον τονο μονο δε μου ξεκαθαρησε, ή μαλλον εγω δεν τον πολυρωτησα...
Άμα το βάψεις standar δε θα φαίνεται, εγώ λέω με την αλοιφή τι μπορεί να συμβεί..![]()
Καλημέρα. Επειδή ακούω κάτι κουφές τιμές για το προϊόν και επειδή χρήματα δεν μας περισσεύουν και πολλά είναι καλή ιδέα να το ψάξετε από το Internet. Εγώ ψάχνωντας λίγο το βρήκα σε διάφορες τιμές και διάφορες παραλλαγές. Ενδεικτικά (αυτή είναι η μεταφρασμένη από τα Γερμανικά σελίδα, για την κανονική www.autolackprofi.com)
Επίσης να τονίσω γι' αυτούς που θα το ψάξουν ότι υπάρχει ολόκληρη σειρά προϊόντων FINESSE IT, η οποία περιλαμβάνει διάφορες αλοιφές (ανάλογα με το τι θέλουμε να κάνουμε), πανάκια, δίσκους τριψίματος κλπ, κλπ. και τα οποία είναι σε διάφορες συσκευασίες ανάλογα με το από που προέρχονται (Ευρώπη, Αμερική) και αν είναι επαγγελματικές ή όχι συσκευασίες.
Και για όποιον ενδιαφέρεται για ένα tutorial από την 3Μ (για το πως γίνεται ολοκληρωμένη η δουλειά και για τι ακριβώς προορίζονται αυτά τα προϊόντα).
Τελευταία νέα..
Μία και είχα διαβάσει κάπου (τρέχα γύρευε που) κανά δυο περιπτώσεις συμφορουμιτών που έψαχναν λύση για λεκέδες σε καπάκι κινητήρα και πλαίσιο από χημικά, ενημερωτικά να πω πως,
καθάρισε απόλυτα τους λεκέδες από τα υγρά που άφησε η βεντούζα του συμπλέκτη στο καπάκι του κινητήρα στη 1η περίπτωση και στη 2η τους λεκέδες από τα χάλια απορρυπαντικά του βενζινάδικου στο πλαίσιο!!!
Μέσα σε 1 λεπτό!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
(Μου φαίνεται πως πρέπει να πάρω ποσοστά από αυτό το πράγμα τόσο που το έχω διαφημίσει..)
![]()
Απαντηση πιο πανω στον φιλο με το τεποζιτο
Αν και παλια η ερωτηση το γραφω μηπως καποιος αλλος εχει την ιδια απορια
Ακομα και το χρωμα ιδιο να βγει το βερνικι που θα πεσει απο πανω θα ειναι καινουριο και σιγουρα πιο γυαλιστερο απο το παλιο (οταν λεω παλιο μπορει να ειναι και 6 μηνων)
Οι φανοποιοι συνηθως περνανε τα υπολοιπα μερη της μοτο που δεν βαφτηκαν με αλοιφη ψιλη για να παρουν την γυαλαδα του φρεσκοβαμμενου
Ρεσπεκτ αν εννοεις το TDM με αυτο το προβλημα εγω το καθαρισα με αλλη αλοιφη απο αυτη που εδειξες πιο πανω
Η αλοιφη της 3Μ αν και καλη περιεχει σιλικονη η οποια μπορει να σου κανει ζημια υστερα απο πολλες επαναληψεις (οπως και οι φθηνο αλοιφες απο τα βενζιναδικα κτλ κτλ κτλ ) και σιγουρα αν χρειαστει βαψιμο ξανα ο φανοποιος θα εχει τεραστιο προβλημα
Εγω χρησιμοποιησα και χρησιμοποιω μια αγγλικη ΝΕΡΟΥ η οποια δεν αφηνει τα σημαδια της στο βερνικι και γινεται επαναβαφη ακομα και μια μερα αφου εχεις περασει αλοιφη
Βγαινει σε 10 νουμερα (απο χοντρη μεχρι πολυ ψηλη)
Ενα προχειρο δειγμα εδω (πολυ προχειρο απλα θελω να δειξω την διαδικασια, μπορει να γινει πολυ καλυτερο )
http://www.2strokers.com/forum/index.php?topic=1922.0
Αυτα
Και αν εννοεις αυτο το τοπικ
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=41314