Ε , λες να μην ειχα ποτε λογους? εσυ τι πιστευεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Απο το 96-97 και μετα και επι καραμελας πρωταθλητη Ολυμπιακου ρε φιλε τι εχεις πανηγυρισει μου λες ??? Αυτο ειναι το θεμα μας... Ελεος !![]()
Τι μου λες ?? Για ομαδες ?? Και εγω πανηγυρισα ως την μοναδικη ομαδα που κερδισε την Λιβερπουλ την χρονια που πηρε το τσου-λου !!
Πανυγηρισα και εγω που εστειλα τον Αγιαξ βολτα το 99
Πανυγηρισα και εγω νικη επι της Ρεαλ το 2005 1
Και πανυγηρισα που πηγα στους 8
Ε.. Και .... Τι πανυγηρισες φιλε μου ??? 2 χρονια καλλυτερης πορειας απο τον ολυμπιακο τα 10 τελευταια χρονια ???
Αν αυτος ηταν ο στοχος σας... Τοτε πασο !! Εχεις δικιο !!!
Ετσι σου επιστρεφω εσενα την ερωτηση να μου πεις εναν λογο που πανηγυρισες στην Ευρωπη !!! Εγω δεν εχω κανεναν . ΕΣΥ ??????
![]()
Αν προσπαθεις απομονωνοντας χρονικες περιοδους και στοιχεια ωστε να αποδειξεις κατι , μπορει να δουλευει σε προσωπικο επιπεδο και μπραβο σου αν την βρισκεις ετσι .... εμενα παντως δεν με πειθεις.
Για να δουμε λοιπον την πορεια του γαυρου την περιοδο 99-99 στο Ελληνικο πρωταθλημα....μεσαιωνας ε?
Αλλα εμενα αυτο δεν μου λεει κατι ρε φιλε... Ολες οι ομαδες εχουν τα πανω τους και τα κατω τους.....δεν θα αμφισβητησω οτι ο γαυρος ειναι μεγαλο σωματειο στην Ελλαδα , δεν ειμαι ουτε πορωμενος ουτε στενομυαλος.Θες βαση των αριθμων να θεωρειστε και ο πιο πολυνικης συλλογος στην Ελλαδα ?...κανενα προβλημα!! με γεια σας με χαρα σας!!
Δηλαδη μπορεις να κανεις συγκριση μεταξυ της Ρεαλ και της Μπαρτσα ? με ποιο κριτηριο?
Της Μπαγιερν και της Λιβερπουλ ? της Γιουβε και της Μιλαν?...ατοπο εντελως...