Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 163

Θέμα: ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
    sorry που επεμβενω αλλα περσυ το 2-0 που λες πρωτη αγωνιστικη πες μου πως οι διαιτιτες ηταν μαζι μας????????πες μου πως ηταν αδικες οι καρτες??????πες οτι ο Moris δεν εσκασε κλοτσια εκτως φασης στον αρχηγο μας η η αγκονια δεν ηταν καρτα????αλλα βλεπεις και οταν η διαιτησια τα δινει ολα σωστα ο προεδρος φταιει παλι.....αμα ειναι μπορω να πω και γω για προπερσυ στο 2-2 που εβγαλε μονο καρτα στον Giovvani και ο Γκουμας τπτ...

Αλλα ο Παο ποτε δεν βλεπει τις δικιες του αδικιες.....ποτε δεν βλεπει τους αγωνες τους στημμενους με τον οφη που εχανε 2 μιδεν και μεσα σε λιγα λεπτα εβαλε 3 γκολ δεν ειναι στημμενο αυτο εεεε????
    to 0-2 den eipa pou8ena oti eftege i diaitisi. apla kerdises xoris na paixeis. ayta pou les diladi. ekanes 1 fasi sto A' kai to evales. To idio kai sto B'

O morris kala ekane! respect!!!

me ton ofi otan sas kanei dwra o sifakis kai kerdizetai einai kala otan kerdizoume emeis einai stimeno. Akoma kai to X stimeno.

Malista. poses fores ekopse va8mous o ofi apo ton osfp 8imasai? polles ypo8etw. dioti prokeitai gia terastia omada, i opoia panta otan dei ton gavro tou kovei ba8mous, enw me ton pao ka8etai kai ta trwei.

Afou einai toso kali omada o ofi loipon kai ta stinei me emas, giati me esas spania kovei ba8mous? Mipws dioti telika o ofi eina gia ton pou@@! kai ton exete toso xalara oso kai emeis?

Prin apantiseis skepsou iwniko, panahaiki, levadiako, ktl..

O gavros kai to aigalew na kerdizoun... kai oi alloi....

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
    to 0-2 den eipa pou8ena oti eftege i diaitisi. apla kerdises xoris na paixeis. ayta pou les diladi. ekanes 1 fasi sto A' kai to evales. To idio kai sto B'

me ton ofi otan sas kanei dwra o sifakis kai kerdizetai einai kala otan kerdizoume emeis einai stimeno. Akoma kai to X stimeno.

Malista. poses fores ekopse va8mous o ofi apo ton osfp 8imasai? polles ypo8etw. dioti prokeitai gia terastia omada, i opoia panta otan dei ton gavro tou kovei ba8mous, enw me ton pao ka8etai kai ta trwei.

Afou einai toso kali omada o ofi loipon kai ta stinei me emas, giati me esas spania kovei ba8mous? Mipws dioti telika o ofi eina gia ton pou@@! kai ton exete toso xalara oso kai emeis?

Prin apantiseis skepsou iwniko, panahaiki, levadiako, ktl..

O gavros kai to aigalew na kerdizoun... kai oi alloi....

nai kala ekana o morris efage 6 agonistikes kai kanate efesi kai epese stis 3 eleos dld auto ksereis mipos gt egine gt oi 2 apo tous 3 amuntikous itan ektos kai kai den elege tora na paizete 6 agonistikes me 1 amintiko......na sou po elpizo oti ksereis pianou omada einai o ofi eee????an thimasai pio palia mia fora tolmise na sas kerdisei kai o paiktis o opoios ebale to goal stamatise na paizei mpala i kano lathos??????

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
    nai kala ekana o morris efage 6 agonistikes kai kanate efesi kai epese stis 3 eleos dld auto ksereis mipos gt egine gt oi 2 apo tous 3 amuntikous itan ektos kai kai den elege tora na paizete 6 agonistikes me 1 amintiko......na sou po elpizo oti ksereis pianou omada einai o ofi eee????an thimasai pio palia mia fora tolmise na sas kerdisei kai o paiktis o opoios ebale to goal stamatise na paizei mpala i kano lathos??????

gia tin efesi min milas, 8imisou karembeu. 8imisou stin nea smirni. 8imisou ze elias...

oson afora ton ofi, ok diki mas omada einai, emas omws exei gamisei sto parel8on.
    Ta persina REZILIKIA me ton levadiako ta 8imasai? tetoia pouta@!# mono o 8rynos. opws tote kai me to aek pou ekatse na ta faei o 8rynos stin nea smirni

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Να παρατήσουμε λίγο την διαδικασία του "κάποτε ήταν ο Κολοκοτρώνης και ο Αθ.Διάκος και έπαιρναν παιχνίδια με τον Ομέρ Βρυώνη;"... ΕΛΕΟΣ... έχουμε 2006-2007 σαιζόν και μιλάμε ακόμα για δύο και τρείς σαιζόν πίσω.

Στο ντέρμπυ...

Ο ΟΣΦΠ δείχνει σαν κάτι "γερασμένα παληκάρια". Ουδεμία συνοχή , και καθόλου πάθος απο τους παίκτες του. Κάτι που άλλες χρονιές το έδειχνε. Φέτος κάνει σαν να τον πήραν τα χρόνια.
    Και οχι όλους.. Μόνο του Τζόρτζεβιτς και Ρίμπο... τους κινητήριους μοχλούς δηλαδή.
    Απο την άλλη ο Σόλιντ... απλά δεν μπορεί... δείχνει να κοιμάται...ή κάποιος να του πήρε το μπλοκάκι (αλήθεια που είναι αυτό ρε παιδιά; ) και κάνει αλλαγές στο 80φεύγα, έτσι για να τους βάλει να παίξουν μέσα.

Για τον ΠΑΟ...
    Πραγματικά απορώ γιατί χαίρονται... εντάξει.. παίζουν πιο οργανωμένα και πιο μυαλωμένα. Αλλά απο εκεί , μέχρι το να είναι ικανοί να "πάρουν" derby και οχι να τους το "χαρίσουν" έχεο δρόμο ακόμα. Απέναντι σε πεθαμένους κόκκινους , πήραν νίκη με αυτοgoal. Για μένα έτσι όπως έπαιζαν , μέχρι και σήμερα δεν θα είχαν σκοράρει. Δείτε στατιστικά σε σούτ και πόσα απο αυτά βρήκαν στόχο (9-12 και 3 στόχο!!!). Το θέαμα άθλιο στην κυριολεξία μιας και στο Α ημίχρονο, πραγματικά κάπου με πήρε ο ύπνος...(βαρύ φαγητό, ωραία ζέστη στο σπίτι!). Στο Β ξύπνησαν , αλλά μόνο όταν έγινε αυτόχειρας ο Κόκκινος. Οπότε ...εντάξει σε καλό δρόμο είναι αλλά μην μας παίρνετε τα αυτιά ακόμα. Έχει ομάδες σαν την Λάρισα, Άρη , Καλαμαριά, κτλ.

Για την ΑΕΚ.. το μόνο που μπορω να πώ , είναι οτι έμεινα έκπληκτος καθώς άκουσα το 1-0 και είπα απο μέσα μου , οτι άντε το πολύ για καμιά ισοπαλία είμαστε πάλι. Έλα όμως που με διέψευσαν ... 3-1 και ολική επαναφορά, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΑ, μετά απο πάρα πολύ καιρό.. Αν συνεχίσουν έτσι, ετοιμαστείτε για καμιά 50.000 κόσμο μέσα στο ΟΑΚΑ με Μίλαν.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Όλα τα λεφτά...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	protathlitis.jpg 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	71,4 KB 
ID:	68299
    'Ενα Jameson με πάγο...

reeeeeeeeee
    kopste to postaki lemeeeee

ta pragmata einai apla

i omadara tou gaurou :rotflmao: :rotflmao: ekane MIA eukairia se olokliro paixnidi

oi victor-romero-tziolis-bovio ekanan partyyyyyyyy

ta peri autogol kai alles malakies sta paidakia na ta lete, kai oxi opou sas sumferei
    apla tha upenthimisw kai egw tin leoforo kai ta duo dika mas, opou i dilwsi sas itan :giati???ta autogol den metrane?????

KAI DEN SAS XALASE KATHOLOU LEMEEEEEEEEEEE

arxiste na diwxnete kosmo leemeeee
    den sas vlepw kala

den goustarw na sas doulepsw allo :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλά για τα αυτοgoal, ούτε θέμα.... να μην θυμίσω πως κέρδισαν εμάς... αλλά εκεί ήταν υπέρ τους... τώρα τους πονάει!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Εγω παντος ενα θα πω....

Οτι η δηλοση του Εμπεντε ηταν ακριβος αυτο που πιστευουν τα γαυρακια
    "Ο Ολυμπιακος νομιζε οτι το εχουν παρει το πρωταθλημα πριν καν τελειοσει ο πρωτος γυρος...."

Μηπος δεν ειναι ετσι και σας ετσουξε λιγακι το χτεσινο...

Λεω εγω τωρα... :a13:

Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από skous

Μετά απο αυτό μπορούμε να διακόψουμε κάθε συζήτηση περι αθλητισμού
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Να παρατήσουμε λίγο την διαδικασία του "κάποτε ήταν ο Κολοκοτρώνης και ο Αθ.Διάκος και έπαιρναν παιχνίδια με τον Ομέρ Βρυώνη;"... ΕΛΕΟΣ... έχουμε 2006-2007 σαιζόν και μιλάμε ακόμα για δύο και τρείς σαιζόν πίσω.

Στο ντέρμπυ...

Ο ΟΣΦΠ δείχνει σαν κάτι "γερασμένα παληκάρια". Ουδεμία συνοχή , και καθόλου πάθος απο τους παίκτες του. Κάτι που άλλες χρονιές το έδειχνε. Φέτος κάνει σαν να τον πήραν τα χρόνια.
    Και οχι όλους.. Μόνο του Τζόρτζεβιτς και Ρίμπο... τους κινητήριους μοχλούς δηλαδή.
    Απο την άλλη ο Σόλιντ... απλά δεν μπορεί... δείχνει να κοιμάται...ή κάποιος να του πήρε το μπλοκάκι (αλήθεια που είναι αυτό ρε παιδιά; ) και κάνει αλλαγές στο 80φεύγα, έτσι για να τους βάλει να παίξουν μέσα.

Για τον ΠΑΟ...
    Πραγματικά απορώ γιατί χαίρονται... εντάξει.. παίζουν πιο οργανωμένα και πιο μυαλωμένα. Αλλά απο εκεί , μέχρι το να είναι ικανοί να "πάρουν" derby και οχι να τους το "χαρίσουν" έχεο δρόμο ακόμα. Απέναντι σε πεθαμένους κόκκινους , πήραν νίκη με αυτοgoal. Για μένα έτσι όπως έπαιζαν , μέχρι και σήμερα δεν θα είχαν σκοράρει. Δείτε στατιστικά σε σούτ και πόσα απο αυτά βρήκαν στόχο (9-12 και 3 στόχο!!!). Το θέαμα άθλιο στην κυριολεξία μιας και στο Α ημίχρονο, πραγματικά κάπου με πήρε ο ύπνος...(βαρύ φαγητό, ωραία ζέστη στο σπίτι!). Στο Β ξύπνησαν , αλλά μόνο όταν έγινε αυτόχειρας ο Κόκκινος. Οπότε ...εντάξει σε καλό δρόμο είναι αλλά μην μας παίρνετε τα αυτιά ακόμα. Έχει ομάδες σαν την Λάρισα, Άρη , Καλαμαριά, κτλ.

Για την ΑΕΚ.. το μόνο που μπορω να πώ , είναι οτι έμεινα έκπληκτος καθώς άκουσα το 1-0 και είπα απο μέσα μου , οτι άντε το πολύ για καμιά ισοπαλία είμαστε πάλι. Έλα όμως που με διέψευσαν ... 3-1 και ολική επαναφορά, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΑ, μετά απο πάρα πολύ καιρό.. Αν συνεχίσουν έτσι, ετοιμαστείτε για καμιά 50.000 κόσμο μέσα στο ΟΑΚΑ με Μίλαν.

Gandalf
    Για το ντέρμπι συμφωνώ απόλυτα

αλλά για την ΑΕΚ....εγώ πάντος τον ΑΡΗ βρήκα να παίζει γαμώ τις μπάλες
    και να έχει τριπλάσιες ευκαιρείες αλλά....ΠΟΡΝΗ ΜΠΑΛΑ

Υ.Γ Εγώ γαύρος είμαι
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

κοίτα το ΑΡΗΣ-ΑΕΚ το βλέπω τώρα στο Sport+ (ψηφιακό της ΕΡΤ) στο laptop. (Σημ... Είμαι μόνος στην Εταιρία, σήμερα λείπουν όλοι!!!) Δεν νομίζω οτι έχει παίξει και τόσο καλά... τουλάχιστον απο όσο βλέπω αυτή την στιγμή. Το goal του Κυριάκου βέβαια , ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... απίστευτη εκτέλεση.

btw... σήμερα τα ξημερώματα , έχει ΝΒΑ ... βάλτε να γράφει... η καλύτερη αγορά κεραίας για laptop που έχω κάνει... το αφήνεις και γράφει, μάλιστα σε server της εταιρίας να αποθηκεύει σε κλειδωμένο φάκελο για να μην έχουν πρόσβαση άλλοι. Θα φτάσει τα 3,5gb... αλλά μπροστά στα 2 terra που χωράει ο δίσκος ,τι να λεει;

Καλημέρα μας.

Gandalf

Μέλος
    paidia ego to paradexomai oti o olympiakos einai ena matso papoudes....alla omos paradextite kai seis oti den exete omada o pao einai gia ta panigirgia i aek kati kanei....alla omos oi ellinikes omades den einai na bgoun paraekso gt tote arxizei to gelio

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Για τον ΠΑΟ...
    Πραγματικά απορώ γιατί χαίρονται... εντάξει.. παίζουν πιο οργανωμένα και πιο μυαλωμένα. Αλλά απο .......
    Ρε φίλε δεν μας ενδιαφέρει αν (και στην τελική τι σε ενδιαφέρει και σένα) αν σε απασχολει γιατί χαιρόμαστε..Έτσι γουστάρουμε και χαιρόμαστε..Θα πρεπει να δώσουμε και αναφορά δλδ..;;

Εσείς οι αεκτζήδες πάτε να γίνετε χειρότεροι και από τους γαύρους..επειδή δεν σας δίνει κανένας σημασία προσπαθείτε να προκαλέσετε το ενδιαφέρον με κάθε τρόπο..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    LAMPRO COOL

ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟ-0 ΣΤΟ 98' ΜΕ ΑΥΤΟΚΓΟΛ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ

αλλο σκεπτικο εχει O gandalf δεν εκφραζει πολλους πιστεψε με....

Ο "Gandalf" έχει το σκεπτικό της μπάλας με ποιότητα και οχι του αυτοσκοπού της νίκης.

Βασικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου , σαν οπαδό , το τι θα κάνουν οι πράσινοι (που άρπαξαν δύο απο εμάς για να μην ξεχνιόμαστε) .... σαν φίλαθλο όμως πραγματικά με κάνει να απορώ , ο εθελοτυφλισμός μερικών που δίνουν 20-25? στην καλύτερη για να δούν αυτό που βλεπουν και μετά να διαμαρτύρονται ,για τις σφαλιάρες που τρώνε έξω και τις "σούπες" που βλέπουν/πίνουν "εντός".

Tespa, όντως δικαίωμα σας, να χαίρεστε με οτι κάνει η ομάδα σας... όπως και δικαίωμα μου να κρίνω αυτά που βλέπω με τρίτο μάτι , ακόμα και για την δική μου ομάδα.
    ίσως να φταίει οτι θέλω να με σέβονται και να μην με κοροϊδεύουν κάθε χρονιά , με το οτι η ομάδα μου/σας/τους πάει κάθε χρόνο για κύπελο/πρωτάθλημα/CH.L.
    Σε κάποιους πάλι , μπορεί και να τους αρκεί αυτό....ΟΚ...ΠΑΣΟ!

υ.γ. idi, ταυτίζομαι σαν άποψη με πολύ περισσότερους απο όσους νομίζεις φίλε μου. Απλά αυτοί δεν μπαίνουν στην διαδικασία να μιλήσουν , ίσως λόγω αντιδράσεων σαν και τις παραπάνω. Νομίζω οι ΑΜΑΝ το είχαν πεί καλύτερα....

"-Ποιός είπε να αντιδράτε έτσι;....
    -ΟΛΟΙ...
    -ποιοί όλοι δηλαδή;...
    -Να.. ο Μήτσο ο Σουγιάς, ο Μπαμπης ο φαλτσέτας, Ο Καθιστός ινδιανός κτλ. Τι θε ρε τώρα και εσύ , απο τους άλλους είσαι;"

Gandalf

Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΟ - ΟΣΦΠ....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 101
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2007, 18:42
  2. ΠΑΟ-ΟΣΦΠ
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2007, 08:07
  3. Gandalf...ο εμπρηστής ...χεχεχε...(ΠΑΟ-ΟΣΦΠ)
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2006, 16:08
  4. ξεκινάει και πάλι.. και νωρίς-νωρίς 28/8...ΠΑΟ-ΟΣΦΠ...
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 11:58
  5. ΠΑΟ - ΟΣΕΡ, έχω ένα εισητήριο...
    από BICILINDRICO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 20:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας