Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: Eυρωπη & Νουμερα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Απο το 96-97 και μετα και επι καραμελας πρωταθλητη Ολυμπιακου ρε φιλε τι εχεις πανηγυρισει μου λες ??? Αυτο ειναι το θεμα μας... Ελεος !

Τι μου λες ?? Για ομαδες ?? Και εγω πανηγυρισα ως την μοναδικη ομαδα που κερδισε την Λιβερπουλ την χρονια που πηρε το τσου-λου !!

Πανυγηρισα και εγω που εστειλα τον Αγιαξ βολτα το 99

Πανυγηρισα και εγω νικη επι της Ρεαλ το 2005 1

Και πανυγηρισα που πηγα στους 8

Ε.. Και .... Τι πανυγηρισες φιλε μου ??? 2 χρονια καλλυτερης πορειας απο τον ολυμπιακο τα 10 τελευταια χρονια ???

Αν αυτος ηταν ο στοχος σας... Τοτε πασο !! Εχεις δικιο !!!

Ετσι σου επιστρεφω εσενα την ερωτηση να μου πεις εναν λογο που πανηγυρισες στην Ευρωπη !!! Εγω δεν εχω κανεναν . ΕΣΥ ??????

Ε , λες να μην ειχα ποτε λογους? εσυ τι πιστευεις?
    Αν προσπαθεις απομονωνοντας χρονικες περιοδους και στοιχεια ωστε να αποδειξεις κατι , μπορει να δουλευει σε προσωπικο επιπεδο και μπραβο σου αν την βρισκεις ετσι .... εμενα παντως δεν με πειθεις.

Για να δουμε λοιπον την πορεια του γαυρου την περιοδο 99-99 στο Ελληνικο πρωταθλημα....μεσαιωνας ε?

Αλλα εμενα αυτο δεν μου λεει κατι ρε φιλε... Ολες οι ομαδες εχουν τα πανω τους και τα κατω τους.....δεν θα αμφισβητησω οτι ο γαυρος ειναι μεγαλο σωματειο στην Ελλαδα , δεν ειμαι ουτε πορωμενος ουτε στενομυαλος.Θες βαση των αριθμων να θεωρειστε και ο πιο πολυνικης συλλογος στην Ελλαδα ?...κανενα προβλημα!! με γεια σας με χαρα σας!!

Δηλαδη μπορεις να κανεις συγκριση μεταξυ της Ρεαλ και της Μπαρτσα ? με ποιο κριτηριο?
    Της Μπαγιερν και της Λιβερπουλ ? της Γιουβε και της Μιλαν?...ατοπο εντελως...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    lampros_fazer
    Stoubi,θα ήθελα αν θες το σχόλιο σου για τις δηλώσεις του Ριβάλντο..

<<<Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ λυπημένος, για να μην πω ντροπιασμένος, από την όλη μας παρουσία στο Champions League, με την όλη δομή του Ολυμπιακού και την υποστήριξη όλων των φιλάθλων.

Δεν μπορούμε να βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση στο ευρωπαϊκό κύπελλο. Εγώ, ιδιαιτέρως, πιστεύω πως είναι πολύ λίγο το να είσαι πρωταθλητής Ελλάδος και κυπελλούχος και για αυτό έχω τη νοοτροπία του νικητή και πιστεύω πως δεν είναι ανάγκη να προσλάβουμε πολύ ακριβούς παίκτες, γιατί δεν είναι πάντα οι πιο ακριβοί οι πρωταθλητές.

Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά πρέπει να αποκτήσουμε την νοοτροπία του νικητή και να μην ικανοποιούμαστε με το να βγαίνουμε πρωταθλητές Ελλάδος, γιατί θεωρητικά είναι πιο εύκολο, διότι έχουμε εξαιρετική δομή και πρέπει να είμαστε μεγάλοι και στην Ευρώπη για να μπορέσουμε να δώσουμε μία παραπάνω χαρά στους φιλάθλους. >>>

Με αντιπροσωπευουν απολυτα !!! Μιλαει ομως Λαμπρο για διακρισεις αντιστοιχες με αυτες που ειχε μαθει στις προυγουμενες ομαδες που ηταν ( αυτες τις διακρισεις που σου προκαλουν γελια ακομα και για την ιδια σου την ομαδα ) !!!! Διακρισεις που δεν εχει φτασει καμμια ελληνικη ομαδα ( τα τελευταια χρονια ) και ειναι ο μονος παιχτης στην Ελλαδα που σου λεει <<ντρεπομαι >> και ξερεις οτι εχει απολυτο δικιο να εχει αυτο το αισθημα !!!

Α... Η διορθωση εγινε !!! Αν εχεις καποια αλλη παρατηρηση στην διαθεση σου !!!

Ναι βρε idi Δυο προκριματικους ολους και ολους στα δεκα χρονια !!!

Ενω εσεις... Ποσους προκριματικους και ποσα παιχνιδια στο ουεφα με ανυπαρκτα καφενεια.... Οεοοο ???

idi
    εχετε παιξει και με χειρωτερες εσεις και φαγατε μπουτσες....
    Με ποιες ομως βρε idi ??? Εγω σου τις ειπα !!! Εσυ γιατι δεν μου λες ?? idi
    ψεμα. 2 παιξαμε στην αγια πετρουλοπη ηρθαμε ισοπαλια εδω χασαμε στις καθηστερισεις
    Ναι φυσικα !! 2 παιχνιδια ( με την ιδια ομαδα ) !! Η οποια ομως σας Απεκλεισε !!

Η Πενταρα παλι απο τα ρολογια ειχε πεσει ενα χρονο πριν !!!

04-05 Φάση Ομίλων-8ος Ζενίτ - ΑΕΚ 5-1

Σορρυ.. Μπερδεψα τις μπουτσες οπως μου ειπες παραπανω !!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    χαποελ, χερεμβειν μου έρχονται στο μυαλο τωρα ειναι και αλλες δε κοιταω τα στατιστικά αυτα που εχω στο μυαλο μου λεω

περσυ αποκλειστικατε απο τους ομιλους+ουφα απο την ροζενμποργκ που ηταν 8η στο πρωτάθλημα νορβηγιας

el_hymador
    Ε , λες να μην ειχα ποτε λογους? εσυ τι πιστευεις?Αν προσπαθεις απομονωνοντας χρονικες περιοδους και στοιχεια ωστε να αποδειξεις κατι , μπορει να δουλευει σε προσωπικο επιπεδο και μπραβο σου αν την βρισκεις ετσι .... εμενα παντως δεν με πειθεις.
    Εχεις δικιο χουρμαδορ !!! Πιστευω να ισχυουν τα ιδια και για αυτον που εγραψε τα παρακατω για να με προκαλεσει να απομονωσω χρονικες περιοδους και στοιχεια ( αλλωστε εσυ τα εγραψες πρωτος , πεστα αυτα στον εαυτο σου πρωτα ) !!

.................................................................................................... .................................................
    el_hymador [ QUOTE]Exω πανηγυρισει δυο φορες τετραδα στην Ευρωπη (για τον τελικο δεν μπορω να πω ...δεν ειχα γεννηθει) , εχω πανηγυρισει δυο φορες αποκλεισμο της juve , εχω πανηγυρισει νικη επι του ajax στην εδρα του τ[/QUOTE]
    .................................................................................................... .................................................

ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ η τα πιστευεις αυτο που λες περι αποδειξεων με χρονικες περιοδους ( και μου την λες κι ολας ! ) Μην τρελαθουμε !!!

el_hymador
    Δηλαδη μπορεις να κανεις συγκριση μεταξυ της Ρεαλ και της Μπαρτσα ? με ποιο κριτηριο?
    Οχι φυσικα !!!!

Η Μπαρτσα δεν παιζετε !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    χαποελ, χερεμβειν μου έρχονται στο μυαλο τωρα ειναι και αλλες δε κοιταω τα στατιστικά αυτα που εχω στο μυαλο μου λεω

περσυ αποκλειστικατε απο τους ομιλους+ουφα απο την ροζενμποργκ που ηταν 8η στο πρωτάθλημα νορβηγιας
    Και μονιμως πρωταθλητρια στην Νορβηγια μαζι με καποια Μολντε !!

Δηλ συγκρινεις Χαποελ -Χερμβειιν με Γκρεβενμάχερ-Χιμπέρνιαν-Λίτεξ Λόβετς ???

Απο ποιε χωρες ειναι οι δικες σου ρε ιdi ??? ΑΠΑΝΤΑ ΑΜΕΣΩΣ .....

22¨31

καλα δε παιζεις στοίχημα ? φυσικά και τις ξερω

Στοιχημα....

Χρεωκοπησα !!

Επαιζα τον Ολυμπιακο στα διπλα που ειχε υψηλες αποδοσεις !!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    el_hymador

Εχεις δικιο χουρμαδορ !!! Πιστευω να ισχυουν τα ιδια και για αυτον που εγραψε τα παρακατω για να με προκαλεσει να απομονωσω χρονικες περιοδους και στοιχεια ( αλλωστε εσυ τα εγραψες πρωτος , πεστα αυτα στον εαυτο σου πρωτα ) !!

el_hymador [ QUOTE]Exω πανηγυρισει δυο φορες τετραδα στην Ευρωπη (για τον τελικο δεν μπορω να πω ...δεν ειχα γεννηθει) , εχω πανηγυρισει δυο φορες αποκλεισμο της juve , εχω πανηγυρισει νικη επι του ajax στην εδρα του τ

ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ η τα πιστευεις αυτο που λες περι αποδειξεων με χρονικες περιοδους ( και μου την λες κι ολας ! ) Μην τρελαθουμε !!!

el_hymador

Οχι φυσικα !!!!

Η Μπαρτσα δεν παιζετε !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    [/QUOTE]

Βαριεμαι ρε συ ...συνεχεια πολωνεις την συζητηση....εγω παρεθεσα αριθμους οταν εβαλες αριθμους....ηταν και overall πινακας απο το1959 εως το 2004...

Σου μιλησα για γεγονοτα τα οποια θεωρω παρα πολυ σημαντικα επιτευγματα του Παναθηναϊκου!! 2 φορες τετραδα και μια στον τελικο δεν ειναι νουμερα !! ειναι γεγονοτα οκ?

Σου ειπα για αποκλεισμους και προκριση εναντι ισχυροτατων αντιπαλων , αυτο δεν ειναι νουμερο ειναι γεγονος!!!

Αν κατσω να ψειρισω του πινακες με τα στατιστικα μπορω να βγαλω οτι κουφο συμπερασμα θελεις ...π.χ. η Ξανθη ηταν καλυτερη απο ολες τις ομαδες περισυ αλλα την περιοδο απο Σεπτεμβριο μεχρι Νοεμβριο...ε και? χεστηκε η φοραδα στοι γενι-τζαμι!!

Ειχε συνεχεια? υπηρξε επαναληπτικοτητα σε πρωτιες της Ξανθης στο Ελληνικο πρωταθλημα? τι συμπερενεις δηλαδη απο αυτο ?

Με την ιδια λογικη αφου κατακτησαμε το ΕURO ειμαστε οι πιο γαμαω της Ευρωπης...οσο και να θελουμε να το πιστευουμε δεν συμβαινει δυστυχως... ολοι μιλανε για το πυροτεχνημα της Εθνικης τσακ - μπαμ και τελειωσε...

Αυτο που θελω να σου πω και πιστευω οτι καταλαβαινεις , ειναι οτι ο Πανθηναϊκος στην Ευρωπη εχει αφησει το στιγμα του στο συνολο των συμμετοχων του σαν η καλυτερη Ελληνικη ομαδα ...δεν ειναι το γεγονος οτι ''την περιοδο ταδε εκανε αυτο η εκανε εκεινο'' ειναι η αξιοπρεπεστατη παρουσια του στα Ευρωπαϊκα κυπελλα , ειναι οτι εχει ακουστει , οτι εχει καταφερει πραγματα στην διαρκεια του χρονου...Αν εξαιρεσεις τις απογοητευτικες εμφανισεις των τελευταιων χρονων και στραβες παλιοτερα , δεν λεω , παντα τα πηγαινε απο καλα εως εξαιρετικα ανολογικα βεβαια με την δυναμικοτητα του Ελληνικου ποδοσφαιρου...ο Παναθηναϊκος ειναι αυτος που εκανε την υπερβαση και πρωτος απεδειξε οτι μια Ελληνικη ομαδα εχει λογο να συμμετεχει στα Ευρωπαϊκα κυπελλα ... με συνεχεια και σεβαστη συχνοτητα καλων εμφανισεων...αυτη την αισθηση εχει αφησει ο ΠΑΟ..

...εν αντιθεση με εσας!!! Που στο συνολο των συμμετοχων σας η αισθηση που εχετε αφησει ειναι αρνητικοτατη!! Τι να το κανω το 6μπαλο στους Γερμανους και την καλη εμφανιση με τον Αγιαξ , οταν αποτελουν καταφανεστατες εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα!! ....μηδεν , μηδεν και παλι μηδεν....αδυναμια να κρατησεις αποτελεσμα , αδυναμια να σταθεις εναντι οποιουδηποτε αντιπαλου (ακομα και μικροτερης δυναμικοτητας) , αδυναμια γενικως...

α και κατι αλλο.....η Μπαρτσα οντως δεν παιζεται , αλλα την Ρεαλ λενε ολοι Βασιλισσα φιλε...και αυτο ισχυει ακομα και οταν φερνει αρνητικα αποτελεσματα.... ελπιζω να καταλαβες τον παραλληλισμο...οχι σε δυναμικοτητα προς θεου!! αλλα σαν αισθηση υπεροχης

υ.γ. τελικα με τους γαυρους δεν τα βρισκω πουθενα ....

JUVENTUS στο Ιταλικο

REAL στo Ισπανικο

EVERTON στο Αγγλικο

...δεν υπαρχει γαυρος που να υποστηριζει αυτες τις ομαδες...

Επειδή επικρατει απιστευτη ειρωνεία για το οτι η ΑΕΚ καταφερε να κερδισει μετα απο 22 παιχνιδια-οση δεν υπηρχε μαζεμενη εδω και 22 ματς χωρις νικη απο το 1994,εμφανιστηκε απο την Πεμπτη-,ας δουμε καποια facts σχετικά με το "ρεκορ" αυτό και κατα ποσο ειναι τοσο "ντροπιαστικο"

-Καταρχην μιλαμε για το ΤΣ.Λ. και ΟΧΙ για το ΚΥΠΕΛΛΟ Πρωταθλητριων,εν αντιθεσει με το ρεκορ του ΟΣΦΠ στα εκτος εδρας ματς,πoυ με εξαιρεση το ματς με την Ανορθωση νομίζω,εκτεινεται ΚΑΙ στο Κυπελλο Πρωταθλητριων..απο την δεκαετια του 60..

Ξεχνάνε μάλλον πολλοί(όπως ο Μ.Σακελαρόπουλος πχ) οτι η πρώτη νίκη του ευρωπαίου Παναθηναικού ηρθε στο 14ο παιχνίδι του στην διοργάνωση,με την Ναντ στην Αθήνα(3-1)..ε..14 με 22 δεν ειναι και καμια διαφορά για να νιώθεις Μπαρτσελόνα..

Για τους αντιπάλους,τα είπαμε..αν εξαιρέσεις τα ματς με Γκενκ και Σάλτσμπουργκ(αν και εν δυναμι κατοχος του UEFA...),όλα τα αλλα εχουν δικαιολογητικό απο τον γιατρό..το ζευγάρι του τελικού το 94(Μιλαν-Αγιαξ),Ρεαλ και Ρόμα του ΚΑΠΕΛΟ το 2002-2003 και το 2003-2004,μια ΑΕΚ σε ξένη έδρα(Λεωφόρο) και μια δευτερη στο πρωταθλημα(Ν.Σμυρνη),με τρείς ομάδες εκ των οποιων οι δυο εφτασαν στα ημιτελικα και η τριτη στα προημιτελικα(Λα Κορουνια,Μονακο,Αιντχοφαν),μα πανω απ'όλα μια ΑΕΚ διαλυμενη σε ολα τα επιπεδα,απο το δευτερο ματς στο Μονακο και μετα,με αποκορυφωση το τελευταιο ματς με την Μονακο με τριψηφιο σχεδον αριθμο θεατων..θα ηταν καλο να παιξουμε κι εμεις 3-4 φορές συνεχόμενες να δούμε τι μπορούμε να δείξουμε σταδιακά..

Και τέλος,το σημαντικότερο που ανέφερε και ο Τονι Σαβεφσκυ.Η ΑΕΚ ουδέποτε εγινε βετερανος του θεσμού οπως οι ΠΑΟ,ΟΣΦΠ..ουδεποτε ειχε συνεχεις παρουσίες και ουδέποτε πήρε τον αέρα της διοργάνωσης..οι μεν παίζουν ασταμάτητα απο το 1996-1997,οι δε εχουν λείψει τρείς φορες απο τότε,νομίζω..η ΑΕΚ συμμετείχε κάθε φορά σαν Σταχτοπούτα της διοργάνωσης με στόχο να πάρει κάποια χρήματα και να κάνει καποιες καλές εμφανίσεις

Γραφω αυτά γιατι η ειρωνεια σε πολλα σαιτ ξεχειλίζει για την ομάδα μας και απορείς που την εκρυβαν πολλοί 22 ματς..προσωπικά παραδέχομαι οτι ισως αντικειμενικα οι ΠΑΟ,ΟΣΦΠ ειναι μεγαλυτερα μεγεθη εντος συνορων τωρα εστω και για λιγο,αλλα επόυδενι τους ζηλευω για τις ευρωπαικες τους περγαμηνες..κι ας εχουν ψευδαισθησεις οι Παναθηναικοι...και επ ουδενι δεν ειναι κανεις απο τους δυο σε θεση να κοροιδευει την ΑΕΚ για το τι εχει καταφερει στην Ευρωπη,με ημιτελικα και προημιτελικους και στις τρεις ευρωπαικες διοργανωσεις.

Σιγουρα δεν ειναι και για περηφάνια το 1-11-9 ρεκορ της ΑΕΚ στον θεσμο,αλλα ας μην ξεχναμε πως μενουν δυο ματς ακόμη.το ένα στην Αθηνα για την ακομπλαριστη πλεον ΑΕΚ ΚΑΙ "οτι δεν φερνει ο χρονος τα φερνει η ωρα"..ειδικα για την μοναδική ελληνική ομάδα που βλέπει τις διοργάνωσεις της ΟΥΕΦΑ με την ταπεινότητα που επιβάλλεται στο ποδοσφαιρο μας και τους συλλόγους μας και δεν πλέει σε πελάγη ψευδαισθήσεων(δοξασμένες πορείες,τελικοί στην Αθήνα,ΚΟΎΠΑ μεχρι το 2008 και άλλα που εχουν ειπωθει απο επισημα χειλη μπροστα σε μικροφωνα..)

Το Champions League,απο χωρες σαν την δική μας,διαχρονικά,ανταμείβει ομάδες που το αντιμετωπίζουν οπως η ΑΕΚ..εν αντιθέσει με κατι νεόπλουτα/φαντασμένα σωματεία τύπου Fener,Olympiacos κτλ

αντιγραμμένο

α και η πρώτη ελληνική ομάδα που συμμετείχε στο CL ειναι η ΑΕΚ, και αυτό δεν αλλάζει που να χτυπιούνται κάτω οι gay, λαγοί,οι ΑΡΔ και ο καραμανλής ακόμα

Κατά τα άλλα "διάκριση" στην Ευρώπη θεωρείται να περάσεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στα προημιτελικά. Εκεί αρχίζουν και σε προσέχουν και οι ξένοι. Οι μεγάλες-επικές προκρίσεις επί δυνατών αντιπάλων στους ''64'', στους ''32'', στους ''16'' είναι καλές για την ίδια την ομάδα και για εσωτερική κατανάλωση.
    Ας δούμε λοιπόν πόσες τέτοιες πρόκρισεις έχουν οι δικές μας ομάδες:
    ο ΠΑΟΒ είναι αναμφισβήτητα 1ος:
    1 τελικός, 2 ημιτελικοί, 3 προημιτελικοί
    η ΑΕΚ έχει:
    1 ημιτελικό, 3 προημιτελικούς (και είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει προκριθεί στους ''8'' και στα 3 κύπελλα)
    ο ΟΣΦΚ έχει:
    2 προημιτελικούς
    οι ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Λάρισα έχουν από 1 προημιτελικό.
    Είναι απλές οι συγκρίσεις πιστεύω...

Επίσης σε επίπεδο προκρίσεων (δηλαδή πόσες φορές έχουν περάσει οι ομάδες μας τους αντιπάλους τους;...) έχουμε:
    ΠΑΟΒ: 34 προκρίσεις σε διπλούς αγώνες +5 από ομίλους (αναφέρω ξεχωριστά γιατί είναι άλλο πράγμα)
    ΑΕΚ: 35 προκρίσεις σε διπλούς αγώνες
    ΟΣΦΚ: 20 προκρίσεις σε διπλούς αγώνες και 1 από ομιλο...

περιμενω τον STOUBI....

και τα νουμερα του CL μονο γιατι παντα τα βαζετε οπως θελετε

αν και δεν ειναι υπερ μας... δειχνουν ποσο μεγαθηρια εισαστε και εσεις στο CL τοσο καιρο που κανατε νικες.....

AEK(4 χρόνια στον θεσμό)
    Νίκες 1
    Ισοπαλίες 11
    Ήττες 10
    14 βαθμοί σε 22 αγώνες
    0,63 βαθμοί για κάθε ματς που έχει παίξει.
    Σε 22 αγώνες η ΑΕΚ έβαλε 14 γκολ και δέχτηκε 34(11 η Dream Team)
    Βάζει γκολ κάθε 1,57 ματς και δέχεται σχεδόν σε κάθε ημίχρονο(0,64).

Ολυμπιακός(10 χρόνια στον θεσμό)
    Νίκες 16
    Ισοπαλίες 14
    Ήττες 30
    62 βαθμοί σε 60 αγώνες
    1,03 βαθμοί για κάθε ματς που έχει παίξει
    Σε 60 αγώνες ο Ολυμπιακός έβαλε 71 γκολ και δέχτηκε 108
    Βάζει γκολ κάθε 0,84 ματς και δέχεται σχεδόν σε κάθε ημίχρονο(0,55)

Παναθηναϊκός(7 χρόνια στον θεσμό)
    Τις χρονιές 2001 και 2002 έπαιξε και στον δεύτερο γύρο των ομίλων που σημαίνει 6+6 ματς για κάθε χρονιά.
    Νίκες 19
    Ισοπαλίες 14
    Ήττες 25
    71 βαθμοί σε 58 αγώνες
    1,22 βαθμοί για κάθε ματς που έχει παίξει
    Σε 58 αγώνες ο Παναθηναϊκός έβαλε 62 γκολ και δέχτηκε 78
    Βάζει γκολ κάθε 0,93 ματς και δέχεται κάθε 0,74

συμπέρασμα αδιαμφισβήτητο: ολοι για το φουτσο ειμεθα στο CL....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ρε συ idi.... άστους παιδάκι μου να κοιμούνται.... μακάρι να το κάνουν αυτό... δεν ξέρουν τι τους περιμένει.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2008, 15:10
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2007, 13:35
  3. Stickers με νούμερα...
    από gojakla στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2006, 12:13
  4. παντελονια σε μεγαλα νουμερα ;;;;;;
    από efialtis στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη