Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 158

Θέμα: Extreme Track Days ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    θα ευχαριστισω και εγω με την σειρα μου τα αγαπητα και (πλεον) υπεργρηγορα γλυκα αγορια που παραβρεθικαν στο track day....

στον λαμπρο ''τα ξυνω ολα'' tropea

στον γιωργο ''my name is spielberg'' gcrook

στον αλεξ ''θελω πιστα πιστα πιστα πιστα και ειμαι η καλυτερα βελτιωμενη κουλαντζα'' alx 84

στον ...... ''i am helmut newton'' 7-cube για τις φωτο..... ( ξεχασα το ονομα σου.......)

στον αργυρη που σιγουρα πιστεψε οτι του κανουμε καμακι ετσι που του χυμηξαμε επιδη εχει σβου.....

στους sniper+θανο

στους υπολοιπους...........

παρα το κρυο, τον κοσμο, τις ''μαλακιουλες'' στο γκρουπ τον αρχαριων και τα χωματακια στην Κ6.... ηταν μαλλον το καλυτερο track day που εκανα..... ειδικα το τελευταιο session ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ........

edit: τα μαθηματα αξιζουν καθε € που δωσαμε....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    :rotflmao: μη μου πεις!!

Αφού τον πόναγε το πόδι του μωρέ.. δεν μπορούσε ν'ανοίξει το γκάζι!
    Χμμμμμ στο τελευταίο; χμμμμμ

:a16: :a12:

Συγχαρητήρια στα παιδιά που η απόδοσή τους αλλά και ο τρόπος οδήγησής τους βελτιώθηκε ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Όπως είπε και ο Θάνος, ήρθαμε αργά, εκανε ένα ωραίο κρύο, η μύγα στο donut ήταν νοστιμότατη

Το γόνατο με γονάτισε αλλά μια και ήταν το τελευταίο TD είπα να το δοκιμάσω. Από την μέση του τελευταίου session (του 2ου ουσιαστικά για εμάς) βρήκα θέση στο γόνατο για να μην πονάει.... ε Θάνε; Κι ο Θάνος στην επιστροφή κατάλαβε γιατί το μηχανάκι του είναι ακατάλληλο για καγκουριές...

Α ναι... και μην το ξεχάσω.... Τα Ζ πάνε γρήγορα, τα σαλιγκάρια πάνε γρηγορότερα όμως!

Αντε.... και του χρόνου παίδες

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    θα ευχαριστισω και εγω με την σειρα μου τα αγαπητα και (πλεον) υπεργρηγορα γλυκα αγορια που παραβρεθικαν στο track day....

στον λαμπρο ''τα ξυνω ολα'' tropea

στον γιωργο ''my name is spielberg'' gcrook

στον αλεξ ''θελω πιστα πιστα πιστα πιστα και ειμαι η καλυτερα βελτιωμενη κουλαντζα'' alx 84

στον ...... ''i am helmut newton'' 7-cube για τις φωτο..... ( ξεχασα το ονομα σου.......)

στον αργυρη που σιγουρα πιστεψε οτι του κανουμε καμακι ετσι που του χυμηξαμε επιδη εχει σβου.....

στους sniper+θανο

στους υπολοιπους...........

παρα το κρυο, τον κοσμο, τις ''μαλακιουλες'' στο γκρουπ τον αρχαριων και τα χωματακια στην Κ6.... ηταν μαλλον το καλυτερο track day που εκανα..... ειδικα το τελευταιο session ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ........

edit: τα μαθηματα αξιζουν καθε € που δωσαμε....

Πιστα, πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα , πιστα

:rotflmao: :rotflmao:

ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο δημήτρη div400 που με έψησε κ πήγα στο 0-300!!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΚΟΥΛΑΔΙΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

σε τι? στο φαγητο?

ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΑΡΧΟΝΤΑ!!!!!

στην μπιστα? με τι?
    με το saxo????

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΕΘΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!
    kawasaki riderzzzz sponsored by citroen saxo 1.1 ( με υδραυλικο τιμονι)

:rotflmao: :rotflmao:
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Μπράβο σε όλους σας αν και είδα μόνο τους αρχάριους γιατί είχα εκδρομή και ήδη ήταν αργά!!!

Γμτ έπρεπε να είχα και φωτογραφική να σας τραβήξω, την επόμενη φορά

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Ρε σείς όποιος έχει τραβήξει φωτογραφίες γενικά ας τις κάνει upload να τις δούνε και αυτοί που δεν ήρθαν...
    Και απο άλλους που δεν είναι γνωστοί σας αλλα σας άρεσαν και τους τραβήξατε κάντε τους upload!!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Πολύ μου άρεσε το racing συνολάκι....

Ρε συ... αφου σου αρέσουν οι μηχανές..... γιατί δεν αγοράζεις μία;

Μόνο η Εύη θα σε πηγαίνει βόλτες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Παίδες αυτό που γινόταν ήταν απαράδεκτο:

1ον) Απο την οργάνωση του event το οτι είχε χώμα σε 2-3 στροφές!!!
    Έπρεπε απο εχθές να είχαν πλύνει τις συγκεκριμένες στροφές... Με ένα όχημα που κουβαλάει νερό ή με ενα πυροσβεστικό όχημα... Λόγω των στροφών που ήταν άκυρες δεν μπορούσες σε καμία περίπτωση να γραψεις χρόνους και αυτό επίσης σου χάλαγε το ρυθμό...

2ον) Αφού δεν υπήρχε λόγος να γράψεις χρόνους δεν υπήρχε και λόγος να τρεχεις λες και σε κυνηγάνε στη μεγάλη ευθεία...
    Αφού δεν υπήρχε λόγος να τρέχεις στην ευθεία σιγουρα δεν υπάρχει λόγος να τρέξεις στην Κ6 εκτός και αν είσαι εντουράς με τοσο χώμα... Αν το σκεφτόταν καποιοι αναβάτες αυτό θα υπήρχαν πολλές λιγότερες πτώσεις!!! Οι περισσότερες γίναν εκεί....

3ον) Να με συνχωρέσουν μερικοί αλλα θα συμφωνήσω με κάποιο φίλο προαναφερυέν που είπε οτι υπάρχουν κάποιοι μ@λ@κ€$!
    Εγώ θα τους ξεψωρίσω σε 2 ειδη:

α)Μ@Λ@Κ@$ Νο1:
    όταν βλέπεις οτι κάποιος είναι σαφώς πιο γρήγορος στη στροφή αφησέ τον να σε προσπεράσει . Αν δε σου κόβει οτι είναι πιο γρήγορος στις στροφές και σε προσπεράσει χωρίς να τον αφήσεις σημαίνει οτι είναι σίγουρα πιο γρήγορος! Μή τον προσπερνάς στις ευθείες για να τον ξανακόψεις μετά επειδή έχεις πιο δυνατό μηχανάκι ή επειδή δεν τρέχει στην ευθεία που ειδικά εχθές ήταν ανούσιο....

β)Μ@Λ@Κ@$ Νο2: Όπως προαναφέρθηκε υπάρχουν κάτι τύποι που ενώ νομίζουν "ξέρουν" πάνε σε όποιο γκρούπ να είναι διαλέγοντας νομίζω στην τυχη - γιατί δεν εξηγείται αλλοιώς- και πάνε με ρυθμούς αγώνα χωρίς να έχουν καμία ιδέα απο γραμμες αγώνα... Συνήθως αυτοί πάνε σε ζευγάρια (ξέρετε το λόγο) και σε προσπερνάνε συνήθως ταυτόχρονα και απο τις δύο μεριές γιατί εσύ ξέρεις οτι πρόκειται για trackday και όχι για αγώνα και δεν τρέχεις ανούσια στην ευθεία αλλα μόνο στις στροφές γιατί εκεί κρίνεται ο οδηγός! Και τότε σε προκαλούν και εσένα να γίνεις το ίδιο Μ@Λ@Κ@$ και να τους προσπεράσεις για να τους δώσεις ένα μάθημα ωστε να τους δώσεις να καταλάβουν οτι ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ. Αν ο Rossi πηγαίνει με ρυθμό καφετέριας στην ευθεία και εσύ έχεις ξεπεράσει τα όριά σου και τον προσπεράσεις δεν σε κανει πιο ικανό οδηγό.

Όταν προσπερνάτε πάνω στις στροφές και εγώ το κάνω όταν δεν είναι επικίνδυνο κάντε το έτσι ωστε οι γραμμή η δικιά σας να μήν τέμνεται πουθενά με τη γραμμή ενός άλλου...

Προσοχή η πίστα είναι μία παιδική χαρά που παίζουν όλοι...
    Να σκεφτόμαστε και την ασφάλεια των άλλων όχι μόνο τη δική μας κ@υΛ@...

Ελπίζω να μπορέσουν κάποια άτομα να αναρωτηθούν αν ανήκουν σε καποια απο τις δύο κατηγορίες και μετα απο αυτό να γίνουν καλύτεροι...

Συγνώμη αν σας κούρασα...
    Τώρα επειδή εσύ το είδες κάπως έτσι με τα χώματα δεν σημαίνει τίποτα. Επειδή εσύ νομίζεις ότι η πίστα είναι μόνο για τις στροφές, επίσης δεν σημαίνει τίποτα.

Έχει και η ευθεία την τέχνη της και πολλές φορές είναι πιο δύσκολη από τις στροφές. Τα κατεβάσματα και τα φρένα στο όριο, στο τέλος της ευθείας και η σωστή ταχύτητα εισόδου είναι ίσως το σημαντικότερο κεφάλαιο της πίστας και δεν στο μαθαίνουν σε κανένα μάθημα... εκεί παίζουν τα περισσότερα προσπεράσματα και οι χαμηλοί χρόνοι. Αν εσύ είσαι στο κεφάλαιο στροφή, δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουν στην άκρη.

Αν δεν μπορείς να προσπεράσεις και να απομακρυνθείς, τότε πέρνα μία από τα πιτς και μέχρι να βγεις θα έχει φύγει αυτός που σε ενοχλεί. Δεν καταλαβαίνω αυτές τις απόψεις του στυλ, σε φτάνω στις στροφές κάνε στην άκρη... Δηλαδή θα κόψει ο άλλος το ρυθμό του για να σε αφήσει να φύγεις μπροστά μέχρι να κάνεις απόσταση;

Ο καθένας ακολουθεί το ρυθμό του μέσα στην πίστα. Όσο κρατάει τις γραμμές του και δεν κάνει επικίνδυνα λάθη δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει στην άκρη για κανέναν! Όποιος μπορεί και ξέρει να προσπεράσει με ασφάλεια, ας το κάνει και να φύγει μετά μπροστά. Δεν μπορείς; πέρνα από τα πιτς και ξαναβγές.

Και επιτέλους έχω βαρεθεί τον καθένα να μπαίνει εδώ μέσα και να λέει τους άλλους μαλάκες!
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κι ο Θάνος στην επιστροφή κατάλαβε γιατί το μηχανάκι του είναι ακατάλληλο για καγκουριές...
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εννοείς τότε που έκανες εκείνη την απίστευτη σούζα των τριών πόντων;
    Θάνος..

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εννοείς τότε που έκανες εκείνη την απίστευτη σούζα των τριών πόντων;
    την τεχνική σου έδειξα.... άλλωστε δεν είμαι κάγκουρας.... :rotflmao: :rotflmao:

Αν θες περισσότερα στον τξιξερπαπ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    την τεχνική σου έδειξα.... άλλωστε δεν είμαι κάγκουρας.... :rotflmao: :rotflmao:

Αν θες περισσότερα στον τξιξερπαπ

:rotflmao: :rotflmao: ρε τι πίνεις;
    Θάνος..

show must go on..... Το avatar του/της Frezas
    Τώρα επειδή εσύ το είδες κάπως έτσι με τα χώματα δεν σημαίνει τίποτα. Επειδή εσύ νομίζεις ότι η πίστα είναι μόνο για τις στροφές, επίσης δεν σημαίνει τίποτα.

Έχει και η ευθεία την τέχνη της και πολλές φορές είναι πιο δύσκολη από τις στροφές. Τα κατεβάσματα και τα φρένα στο όριο, στο τέλος της ευθείας και η σωστή ταχύτητα εισόδου είναι ίσως το σημαντικότερο κεφάλαιο της πίστας και δεν στο μαθαίνουν σε κανένα μάθημα... εκεί παίζουν τα περισσότερα προσπεράσματα και οι χαμηλοί χρόνοι. Αν εσύ είσαι στο κεφάλαιο στροφή, δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουν στην άκρη.

Αν δεν μπορείς να προσπεράσεις και να απομακρυνθείς, τότε πέρνα μία από τα πιτς και μέχρι να βγεις θα έχει φύγει αυτός που σε ενοχλεί. Δεν καταλαβαίνω αυτές τις απόψεις του στυλ, σε φτάνω στις στροφές κάνε στην άκρη... Δηλαδή θα κόψει ο άλλος το ρυθμό του για να σε αφήσει να φύγεις μπροστά μέχρι να κάνεις απόσταση;

Ο καθένας ακολουθεί το ρυθμό του μέσα στην πίστα. Όσο κρατάει τις γραμμές του και δεν κάνει επικίνδυνα λάθη δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει στην άκρη για κανέναν! Όποιος μπορεί και ξέρει να προσπεράσει με ασφάλεια, ας το κάνει και να φύγει μετά μπροστά. Δεν μπορείς; πέρνα από τα πιτς και ξαναβγές.

Και επιτέλους έχω βαρεθεί τον καθένα να μπαίνει εδώ μέσα και να λέει τους άλλους μαλάκες!

Noμιζω η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση και πολλα
    προβληματα ξεκινανε και απο τις συνθηκες τις πιστας και
    της ολης διοργανωσης!!

Με 30 μηχανακια σε ενα γκρουπ δε μπορεις να βρεις σχεδον
    ποτε χωρο για να κινηθεις οπως γουσταρεις!
    Ή θα εννοχλεις ή θα σε εννοχλουνε!!Δεν μπορει να δημιουργηθει
    τελεια ομοιομορφο γκρουπ.

Πρεπει πριν παμε στη πιστα να το λαμβανουμε υποψιν και
    αν θελουμε να μπουμε να συμβιβαζομαστε με τις εκαστοτε
    συνθηκες.

Αλλιως αν ειμαστε μαγκες να μη ξαναπαμε ποτε μηπως και οι
    απουσια μας λειτουργησει , και κατι αλλαξει!

Ειναι γραφικο καθε φορα μετα να ερχομαστε και να καταγγελουμε
    τα κακως κειμενα (κατι που το εχω κανει και εγω στο παρελθον)
    και που εχθες παλι το εκανα αλλα μετα παλι συνειδητοποιουσα
    ποσα μαλ@κ@ς ειμαι, αφου το ηξερα οτι θα συμβει αυτο γιατι
    γκρινιαζω τωρα.

Δυστυχως μονο τα μεγαρα εχουμε κοντα στην Αθηνα να
    ξεκαυλ@νουμε και πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι
    καθε φορα που μπαινουμε και να θυμομαστε οτι πρεπει
    να σεβομαστε ο ενας τον αλλο με οτι σημαινει αυτο.

Διαφορετικα οικονομιες και βρουμ για Σερρες, που πιστεψτε με
    μετα απο προσωπικη εμπειρια προ εβδομαδας, αξιζε το καθε
    ευρω που στερηθηκα για να πραγματοποιησω αυτο το ονειρο!!!

Φιλικα Ανδρεας

Banned Το avatar του/της anco
    sniper

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	picture 084 (medium).jpg 
Προβολές:	197 
Μέγεθος:	84,8 KB 
ID:	68326

Banned Το avatar του/της anco
    θανος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	picture 085 (medium).jpg 
Προβολές:	194 
Μέγεθος:	75,6 KB 
ID:	68327

Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Extreme Track Days ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/12
    από s.zafeiropoulos στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2009, 14:19
  2. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2006, 12:32