Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 163

Θέμα: ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Ο gandalf να τα πει αυτά ΑΝ και ΟΤΑΝ η ομάδα του βγάλει μάτια για την καλή μπάλα που παίζει ΣΤΑΘΕΡΑ,όχι για 1-2-5 παιχνίδια..

Ωπα τι έγινε,έκανε η αεκ νίκη στο chl και ξαφνικά έγινε εκπρόσωπος του καλού ποδοσφαίρου..;; Η σταμάτησαν να σε κοροιδεύουν και να σε παραμυθιάζουν και παραμυθιάζουν πλέον μόνο εμάς τους υπόλοιπους..

Το χτέσινο ήταν ντέρμπι και στα ντέρμπι σπανίως βλέπουμε καλή μπάλα..

Στην κατάσταση που είναι ομάδα μου με ενδιαφέρει πρωτίστως να παίρνω τους 3 βαθμούς και δευτερευόντως η μπάλα..

Και αυτά που βλέπω είναι οτι η ομάδα αρχίζει να αλλάζει (ΝΑΙ ΡΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..-αυτό δεν πάει σε σένα,γενικό σχόλιο) και το οτι αλλάζει σημαίνει οτι εκτός απ'ότι αρχίζει να νικάει,παίζει παιχνίδι με παιχνίδι καλύτερο ποδόσφαιρο και σίγουρο πάρα πολύ καλύτερο απ'ότι με τον προηγούμενο καραγκιόζη..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μα μιλάμε Ελληνικά και δεν καταλαβαινόμαστε;

Είπα... βελτιώθηκε ο ΠΑΟ... αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΟ, το λέει..εγώ περιττεύω.

Για την ΑΕΚ... τα έχω πεί, ... θέλει παίκτες στο κέντρο. Η χθεσινή νίκη δεν αναιρεί τίποτε... όσο για το αν παίζουμε καλή μπάλα. Απο όσο θυμάμαι , η ομάδα που έχασε , οχι πριν απο πολύ καιρό , ήταν ο ΠΑΟ με 2-1. Στο επόμενο derby λοιπόν , να τα ξαναπούμε, όπου θα υποτιθεται οτι μπορεί να είναι και οι δύο σε καλύτερη φόρμα. Αν μέχρι τότε κάποιος απο τους δύο , δεν έχει πετάξει βαθμούς με μικρότερης δυναμικότητος ομάδα.

Για την νίκη επί Κόκκινων... είπα και πριν... προτιμώ τις νίκες να τις παίρνει η ομάδα μου και οχι να μου χαρίζουν βαθμούς άλλοι. Νομίζω οτι αυτό είναι υγιέστερο.. εκτός και αν κάνω κάποιο λάθος.

A ,...και να μην το ξεχάσω... Η διαφήμιση του 1995-1996 αν θυμάμαι καλά(όταν έπαιζε ο Αθ.Διάκος που έλεγα πρίν) έλεγε ελάτε στην Ν.Φιλαδέλφεια, να δείτε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Εκτός και αν είσαι αρκετά μικρός για να μην την γνωρίζεις.
    Ο idi και άλλοι φίλοι πιθανόν να την θυμούνται ( Επί Σαραβάκου, Σαβέβσκι, Τσιάρτα, Ζαγοράκη, κτλ...)
    Και απο όσο θυμάμαι , ποτέ κανένας απο τους δύο "μεγάλους" δεν είχε χαρακτηριστεί οτι έπαιζε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Σε αντίθεση με την δική μας ομάδα. Και αν δεν με πιστεύεις να σκανάρω μερικές εφημερίδες και να ανασύρρω μερικές φωτό απο εκείνη την εποχή να πειστείς.

Για τώρα πάντως... θέλουμε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ δουλειά ακόμη.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

υ.γ. idi, ταυτίζομαι σαν άποψη με πολύ περισσότερους απο όσους νομίζεις φίλε μου. Απλά αυτοί δεν μπαίνουν στην διαδικασία να μιλήσουν , ίσως λόγω αντιδράσεων σαν και τις παραπάνω. Νομίζω οι ΑΜΑΝ το είχαν πεί καλύτερα....

"-Ποιός είπε να αντιδράτε έτσι;....
    -ΟΛΟΙ...
    -ποιοί όλοι δηλαδή;...
    -Να.. ο Μήτσο ο Σουγιάς, ο Μπαμπης ο φαλτσέτας, Ο Καθιστός ινδιανός κτλ. Τι θε ρε τώρα και εσύ , απο τους άλλους είσαι;"

Gandalf
    φιλε gandalf.... ολα αυτα που λες ειναι υποθετικα

αμα ακουω τη γνωμη "των πολλών" και συμμεριστώ την αποψη τους οτι " ο Ντεμης δεν εχει λεφτα να φτιαξει ομαδα" ...παει το χασαμε παλι το παιχνιδι...

ευτυχως οι "πολλοι καναπεδακιδες" δεν εχουν πια καμια επιρροή και η ΠΑΕ ειναι σε χερια ανθρωπων που ξερουν το μοναδικο τροπο να κανουν την ομαδα αυτόνομη αυτάρκης και βιώσιμη, και αυτο το οραμα το ασπάσθηκαν ολοι οσοι περασαν μαζι με την ομαδα ολα οσα εγιναν τη τελευταια δεκαετια

ολα εχουν το χρονο τους και τωρα αυτο που προέχει ειναι ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ και μετα ολα τα αλλα... τα περι «ποιοτητας» ειναι πολυτέλειες

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Λοιπόν για να τελειώνουμε..ΝΑΙ έχασα 2-1 στο μεταξύ μας..Αυτό δε μου λέει τίποτα..Έχασα και 1-0 από τον Ιωνικό..και;;Είναι ο Ιωνικός καλύτερη ομάδα από μένα..;;

Αφού ούτε η ομάδα σου παίζει καλή μπάλα,άσε την κριτική για τους υπόλοιπες ομάδες και πόσο μάλλον σε ντέρμπι!

Και στην τελική μην βλέπεις τα ντέρμπι αιωνίων..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

ολα εχουν το χρονο τους και τωρα αυτο που προέχει ειναι ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ και μετα ολα τα αλλα... τα περι «ποιοτητας» ειναι πολυτέλειες
    Περίεργο.... και εγώ νόμιζα οτι η ΑΕΚ παντα ζητούσε το δεύτερο και μετά το πρώτο. Φαίνεται γαλουχηθήκαμε και εμείς με το "Ελληνικό ποδοσφαιρικό πνεύμα".

Για το "καναπεδάκηδες", το αντιπαρέρχομαι και σου λέω πως εκείνοι που είχαν συμπαρασταθεί στην ΑΕΚ, ήταν εκείνοι ακριβώς που δεν έρχονται στο γήπεδο αν το προϊόν δεν είναι καλό. Και είναι εκείνοι ακριβώς που αποζητεί ο κάθε ικανός πρόεδρος ΠΑΕ (και ο Ντέμης μέσα) να φέρει στο γήπεδο.
    Εκτός και αν νομίζεις οτι οι 40-50.000 που έχει κάνει φέτος , όπως και τα 20.000+ διαρκείας, είναι αποκλειστικά και μόνο απο τους οργανωμένους.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ...

Αν το ποδόσφαιρο δεν βελτιωθεί ποιοτικά, όσα κατσαρολικά και να έχουν , ο κόσμος θα φύγει απο το γήπεδο και ίσως να πάει αλλού. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. ΤΟ έιχε κάνει με το basket παλιότερα , και τότε , έριξαν χρήμα μέσα (θυμηθείτε αγορές με Σόουζα, Ζάχοβιτς, Τζιοβάνι, κτλ) οι πρόεδροι των ΠΑΕ, γιατί ο κόσμος είχε ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Τώρα πάλι τα ίδια.
    Χωρίς ποιότητα, τι να τον κάνω τον τίτλο ρε idi. Για να βγαίνω έξω και να μετράω τεμμάχια, σαν "Πρωταθλητής και Κυπελούχος Ελλάδος";... Αυτό είναι το ζητούμενο;

Με αυτό το σκεπτικό έχουμε φτάσει στην 16η θέση της UEFA και αν δεν ξυπνήσουμε σύντομα θα πάμε και πιο κάτω... .αλλά τι λέμε;....

ΤΟ ΠΟΚ πρέπει να παίρνει τίτλους με όποιο μέσο. Οι θεατές να πάνε να γαμηθούν... αφού τα σκάνε ούτως ή αλλως.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Περίεργο.... και εγώ νόμιζα οτι η ΑΕΚ παντα ζητούσε το δεύτερο και μετά το πρώτο. Φαίνεται γαλουχηθήκαμε και εμείς με το "Ελληνικό ποδοσφαιρικό πνεύμα".

Για το "καναπεδάκηδες", το αντιπαρέρχομαι και σου λέω πως εκείνοι που είχαν συμπαρασταθεί στην ΑΕΚ, ήταν εκείνοι ακριβώς που δεν έρχονται στο γήπεδο αν το προϊόν δεν είναι καλό. Και είναι εκείνοι ακριβώς που αποζητεί ο κάθε ικανός πρόεδρος ΠΑΕ (και ο Ντέμης μέσα) να φέρει στο γήπεδο.
    Εκτός και αν νομίζεις οτι οι 40-50.000 που έχει κάνει φέτος , όπως και τα 20.000+ διαρκείας, είναι αποκλειστικά και μόνο απο τους οργανωμένους.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ...

Αν το ποδόσφαιρο δεν βελτιωθεί ποιοτικά, όσα κατσαρολικά και να έχουν , ο κόσμος θα φύγει απο το γήπεδο και ίσως να πάει αλλού. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. ΤΟ έιχε κάνει με το basket παλιότερα , και τότε , έριξαν χρήμα μέσα (θυμηθείτε αγορές με Σόουζα, Ζάχοβιτς, Τζιοβάνι, κτλ) οι πρόεδροι των ΠΑΕ, γιατί ο κόσμος είχε ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Τώρα πάλι τα ίδια.
    Χωρίς ποιότητα, τι να τον κάνω τον τίτλο ρε idi. Για να βγαίνω έξω και να μετράω τεμμάχια, σαν "Πρωταθλητής και Κυπελούχος Ελλάδος";... Αυτό είναι το ζητούμενο;

Με αυτό το σκεπτικό έχουμε φτάσει στην 16η θέση της UEFA και αν δεν ξυπνήσουμε σύντομα θα πάμε και πιο κάτω... .αλλά τι λέμε;....

ΤΟ ΠΟΚ πρέπει να παίρνει τίτλους με όποιο μέσο. Οι θεατές να πάνε να γαμηθούν... αφού τα σκάνε ούτως ή αλλως.

Gandalf

δεν χωρισα τους φιλαθλους της ΑΕΚ σε οργανωμένους και μη... αλλα σε αυτους που θελουν να προσφερουν και εχουν πιστη και βοηθανε την ομαδα με καθε τροπο και σε αυτος που κανουν «υψηλή κριτική» απο τον καναπε βλέποντας 3 αγωνες της ΑΕΚ το χρονο απο τον καναπε... και απαιτουν την απομάκρυνση της διοίκησης, των παιχτων προπονητών κτλ χωρις να εχουν ιδεα...

αλλωστε εδω και πολλα χρονια ΔΕΝ ειμαι οργανωμένος...

αμα δε ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΛΕΦΤΑ στην ομαδα... ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ αρα το σχεδιο σου περι αποχης ειναι απο αλλο ανεκδοτο και αφορα αλλες ομαδες που τοσα χρονια ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥΣ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    @ gandalf, ντIDI και λοιπούς φτωχούς συγγενείς : Δεν φτιάχνετε ένα thread στους προβληματισμούς, να τα λέτε οικογενειακά; (να συζητήσετε πόσο κωλόφαρδοι σταθήκατε χθες και δεν τελείωσε ο αγώνας με τον ΑΡΗ 3-3).....

Εδώ το Θέμα είναι το πόσο τσούζει σήμερα......

Και δεν βλέπω κάτι oiko1821 κλπ σήμερα να μιλάνε...

Παίξαμε δεν παίξαμε μπάλα... μόνοι τους το βάλανε... έτσι γιατί μας το χρωστούσανε απο τις άλλες φορές....

:a44:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΑΠΟΧΗ;... δεν το είπα , ούτε το πρότεινα.. αλλά γεγονός είναι πως υπάρχει και εξελίσσεται. Πέρα απο την ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ-ΑΡΗ αίντε και Λάρισσα, δες λίγο τα εισητήρια και θα καταλάβεις.

Για το θέμα "προσφοράς χρημάτων" , ειδικά αυτή την εποχή, θα το κάνεις 1-2-...10. Αν δεν δείς αποτέλεσμα κάποια στιγμή παγώνεις και αδιαφορείς , φίλε idi. Προς το παρόν βέβαια για να είμαι ειλικρινής , σε αντίθεση με την αρχή , η ΑΕΚ δείχνει κάτι να ψιλοκάνει , όπως και ο ΠΑΟ, έχοντας και νέους παίκτες , και καλούς προπονητές. Για τους υπόλοιπους... άστο καλύτερα.

Το προϊόν και η ποιότητα του φίλε idi, τραβάει κόσμο και μετά έρχεται η καταξίωση, ή αν θες.. .σχεδόν μαζί, μιας και τότε θα παίζεις μπάλα και θα παίρνεις αποτελέσματα.

Θυμίσου μετά τον πρώτο προκριματικό στην Σκωτία , και την εμφάνιση της ΑΕΚ, τι έγινε με τα διαρκείας... απο τα 17.000 κάτι, έφτασαν σε 15 μέρες τα 20.000+!!! Δεν είναι τυχαίο αυτό.

Gandalf

sniper... μόλις το είδα το παιχνίδι(sport+).. καθόλου κωλόφαρδοι. Ίσα ίσα που έπαιξε όπως έπρεπε για να πάρει την νίκη.

Θα δούμε και εσάς τώρα βέβαια... νομίζω οτι έχετε αγώνα με Εργοτέλη εκτός... να δούμε τι θα κάνετε και εκεί.

Για να μην πω τι θα γίνει μετά στο UEFA που κάποια στιγμή θα έρθουν και οι ομάδες απο το CH.L μια βόλτα... Για φαντάσου να μπορούσε να γίνει κανά εσωτερικό παιχνίδι UEFA μεταξύ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ-ΑΕΚ τι θα γινόταν..... α... και ......Κάτι άκουσα οτι μπορεί να έρθει και η Barcha μια βόλτα απο εκεί...

Gandalf

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ........

Για να μην πω τι θα γίνει μετά στο UEFA που κάποια στιγμή θα έρθουν και οι ομάδες απο το CH.L μια βόλτα... Για φαντάσου να μπορούσε να γίνει κανά εσωτερικό παιχνίδι UEFA μεταξύ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ-ΑΕΚ τι θα γινόταν..... α... και ......Κάτι άκουσα οτι μπορεί να έρθει και η Barcha μια βόλτα απο εκεί...

Gandalf
    Δεν διαφωνώ....

Αλλά δεν ειναι το θέμα μας αυτό!

Σήμερα κάποιους τους τσούζει...

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    @ gandalf, ντIDI και λοιπούς φτωχούς συγγενείς : Δεν φτιάχνετε ένα thread στους προβληματισμούς, να τα λέτε οικογενειακά; (να συζητήσετε πόσο κωλόφαρδοι σταθήκατε χθες και δεν τελείωσε ο αγώνας με τον ΑΡΗ 3-3).....

Εδώ το Θέμα είναι το πόσο τσούζει σήμερα......

Και δεν βλέπω κάτι oiko1821 κλπ σήμερα να μιλάνε...

Παίξαμε δεν παίξαμε μπάλα... μόνοι τους το βάλανε... έτσι γιατί μας το χρωστούσανε απο τις άλλες φορές....

:a44:

EΣΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.........

Δέν τό ήπιες τό τσάι σου πρίν άπό δυό βδομάδες......

ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΛΛΑ........????

Μιά καί μιλάς γιά κωλοφαρδία......μήπως ξέρεις άπό πού βγήκε...
    Η ΒΑΖΕΛΙΝΗ.......??????????
    Καί τό βάζελος.....??????????Όχι πάντως άπό τή βαζελίνη πού σάς βάλανε στό πάγκο
    κάποτε,γιατί έκείνο τό περιστατικό ήταν άπόρροια τής ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΑΣ ΚΩΛΑΡΑΣ...!!!!
    Άσε λοιπόν νά μιλήσει κανένας άλλος γιά ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ....!!!!!!!!
    Μή κάνουμε πάλι ίστορία.
    Α! καί παρεπιμπτόντως όταν ό τερματοφύλακας άποκρούει..ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΩΛΟΣ...
    άλλά ίκανότητα,είδικά τήν κεφαλιά πού έπιασε ..!!!!!
    Μόνο ό Οίκονομόπουλος ήταν ΚΩΛΟΣ...πού έπεφτε μέ τά χέρια καί άπόκρουε μέ τήν
    πλάτη...!!!!!Άν σού λέει κάτι τό όνομα του,όμως ήταν καί πολύ μεγάλος
    τερματοφύλακας,αύτός σάς πήγε στό Γουέμπλευ.....μέ μιά μικρή βοήθεια φυσικά, άπό
    κάτι στρατηγούς ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ........!!!!!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    EΣΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.........

Δέν τό ήπιες τό τσάι σου πρίν άπό δυό βδομάδες......

ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΛΛΑ........????

Μιά καί μιλάς γιά κωλοφαρδία......μήπως ξέρεις άπό πού βγήκε...
    Η ΒΑΖΕΛΙΝΗ.......??????????
    Καί τό βάζελος.....??????????Όχι πάντως άπό τή βαζελίνη πού σάς βάλανε στό πάγκο
    κάποτε,γιατί έκείνο τό περιστατικό ήταν άπόρροια τής ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΑΣ ΚΩΛΑΡΑΣ...!!!!
    Άσε λοιπόν νά μιλήσει κανένας άλλος γιά ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ....!!!!!!!!
    Μή κάνουμε πάλι ίστορία.
    Α! καί παρεπιμπτόντως όταν ό τερματοφύλακας άποκρούει..ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΩΛΟΣ...
    άλλά ίκανότητα,είδικά τήν κεφαλιά πού έπιασε ..!!!!!
    Μόνο ό Οίκονομόπουλος ήταν ΚΩΛΟΣ...πού έπεφτε μέ τά χέρια καί άπόκρουε μέ τήν
    πλάτη...!!!!!Άν σού λέει κάτι τό όνομα του,όμως ήταν καί πολύ μεγάλος
    τερματοφύλακας,αύτός σάς πήγε στό Γουέμπλευ.....μέ μιά μικρή βοήθεια φυσικά, άπό

Όχι στρατηγούς αγάπη μου... συνταγματάρχες ήταν!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Όχι στρατηγούς αγάπη μου... συνταγματάρχες ήταν!!!
    ΣΟΡΡΥ.........ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Μαζί μέ τό Δομάζο τούς έκανα καί αύτούς στρατηγούς.....
    άπό κεκτημένη ταχύτητα.....!!!!!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    συγχαρητηρια στον παναθηναικο για τη χτεσινη νικη.
    συγχαρητηρια και στους οπαδους του που ειναι εδω μεσα και ΔΕΝ τρωνε κουτοχορτο!!!!!!!

καμια δικαιολογια για μας!!!!!!
    δικαιη η νικη.

το 0-0 θα ητανε και το δικαιο αποτελεσμα κατα τη γνωμη μου αλλα μεσα στο παιχνιδι ειναι και το αυτογκολ και η μλκια και ολα οποτε δικαιη η νικη και........

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ Β ΓΥΡΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΒΑΖΕΛΙΑ....ΩΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!

οσο για το ματσακι αυτο-καθαυτο εχω να πω οτι συνηθως στα ντερμπι οπως ειπε ο λαμπρος δυσκολο να δεις μπαλα αλλα τουλαχιστον μεχρι και περσι υπηρχε ενταση και παθος απο τους ποδοσφαιρηστες.χτες δυστυχως 22 αψυχα σωματα περιφερονταν πανω κατω χωρις να δειχνουν τπτ!!!!!!οι πρασινοι ταμπουρι και αντεπιθεση,οι κοκκινοι γυρω-γυρω ολοι τη μπαλα μπας και δουμε φως στο τουνελ.κοινως μαλακια αγωνας.εμενα με προβληματιζει αυτο.και πολυ περισσοτερο η ομαδα μου που διχνει ανικανη.

ΒΛΑΚΕΣ ΓΑΥΡΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ +2....ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ....ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΝΟΥΑΛΙ.......

ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

μέ μιά μικρή βοήθεια φυσικά, άπό
    φίλε iriana επειδή εγώ είμαι μικρός και δεν τα πρόλαβα τα Γουέμπλει μπορείς να μου πεις πως ακριβώς συντέλεσε η Χούντα στο να πάει ο Παναθηναικός στον τελικό??
    μην μου αναφέρεις "έχω ακούσει από αυτόν ότι" ή "ο παππούς μου από το Κερατσίνι μου έλεγε κτλ...¨"
    με όσους το έχω συζητήσει μου λένε απλως για την ανατροπή με τον Ερυθρό Αστέρα εδώ μέσα και ότι η διαιτησία ήταν σικέ...
    βέβαια έχω ακούσει ότι αντίστοιχα στο Βελιγράδι ο διαιτητής μας είχε σφάξει....

πέρα από όλα τα άλλα έχω την απορροία πως η Χούντα μπο΄ρούσε να επηρρεάσει πράγματα κ καταστάσεις στην Ευρώπη τη στιγμή που αντιμετώπιζε τη δυσφορία όλων των κρατών της Ευρώπης κ η πλειονότητα των ευρωπαϊκών κρατών είχε κόψει τις διπλωματικές σχέσεις με τη Χούντα
    επίσης γιατί η Χούντα δεν προώθησε τον Ολυμπιακό (που είχε κ μεγαλύτερο λαϊκό έρεισμα) ας πούμε τη στίγμή που ξέρουμε ότι οι πρόεδροι όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων κατά τη διάρκεια της δικτατορίας ήταν διορισμένοι από τη Χούντα????????

Υ.Γ. προς φίλους ΑΕΚτσίδες που μιλάνε για ποιότητα ποδοσφαίρου...αλήθεια ή ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ έπαιξε καλή μπάλα???πόσες ευκαιρίες έκανε????καμμία μήπως???
    ότι τίποτα άλλο αλλά να συγκρίνουμε όμοια πράγματα ...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΟ - ΟΣΦΠ....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 101
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2007, 18:42
  2. ΠΑΟ-ΟΣΦΠ
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2007, 08:07
  3. Gandalf...ο εμπρηστής ...χεχεχε...(ΠΑΟ-ΟΣΦΠ)
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2006, 16:08
  4. ξεκινάει και πάλι.. και νωρίς-νωρίς 28/8...ΠΑΟ-ΟΣΦΠ...
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 11:58
  5. ΠΑΟ - ΟΣΕΡ, έχω ένα εισητήριο...
    από BICILINDRICO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 20:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας