Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Καλά... εξακολουθείς να τα βλέπεις λάθος. Με δύο εγκαταλείψεις και τρεις πτώσεις με σπασμένο καρπό και γενικότερα προβλήματα στο μηχανάκι του φέτος (δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι), ο Vale κόντεψε να πάρει το πρωτάθλημα. Καταλαβαίνεις ότι ο Hayden κέρδισε τελικά τον τίτλο λόγω πολλών αστάθμητων παραγόντων που σε καμμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να είχε προβλέψει, το οποίον σημαίνει ότι το σχέδιο σταθερότητα+πόντοι σε καμμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει πρωτάθλημα.
Αυτό που έγινε φέτος είναι once in a million και νομίζω ότι δύσκολα θα προλάβουμε ποτέ να το ξαναδούμε. Ο πραγματικός πρωταθλητής δεν περιμένει από τέτοια να κερδίσει πρωτάθλημα. Τώρα άμα εσύ είδες κάποια μάχη, δεν θα επιμείνω άλλο. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει λένε οι παλιοί, τι να κάθομαι να εξηγώ...
Προσωπικά θεωρώ μεγάλο φιάσκο με οδηγό σαν το Rossi παρόντα στο πρωτάθλημα, να πηγαίνει ο τίτλος σε άλλον, αλλά πάλι όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής οπότε το αποτέλεσμα δεν λέει κάτι επί της ουσίας.
Είπα για τα προβλήματα με το μηχανάκι δεν το είπα;;;
Όσο για τις πτώσεις... γιατί ο άλλος δεν έπεσε ε;;; ήταν απλώς τυχερός ή επέλεξε να είναι λιγότερο τολμηρός ώστε να μην πιεστεί και να κρατιέται όρθιος;;;
Και ποιοι είναι αυτοί οι αστάθμητοι παράγοντες τέλος πάντων; Σε ένα άθλημα που εμπλέκεται 100% και ο τομέας της μηχανολογικής και του ανθρώπινου σφάλματος ΚΑΙ στην κατασκευή της μοτοσικλέτας ΚΑΙ στο στήσιμο της το "στραβό" δεν είναι μέσα στο παιχνίδι; Επομένως... πόσο αστάθμητος είναι ο παράγοντας;;;
Είναι πάρα μα πάρα πολύ απλό κατά τη γνώμη μου.
Ο Βάλε εμπιστεύτηκε τις καταπληκτικές οδηγικές του ικανότητες και το αμερικανάκι τη λογική των αριθμών και το... σκάκι. Έπαιξε αρκετό σκάκι και του έκατσε...