exe xari pou den ksero na bazo foto na deis tous dikous sou ti kanounDΑρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ΓΑΥΡΟΙ ΣΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗ...![]()
απο ότι βλέπω στη φώτο ο ένας έχει τελειώσει κ φεύγει (Μόρις) και ο άλλος παέι να περάσει άλλο ένα πασάκι τον Ριβάλντο παρόλο που ο Κύπριος έχει κάτσει σαν να παρακαλάει για άγριο έρωτα .....μάλιστα κοιτάει προς τα πίσω με προκλητικό βλέμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
exe xari pou den ksero na bazo foto na deis tous dikous sou ti kanounD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Ρε σεις ειπε κανενας οτι παιζει μπαλαρα ο ΠΑΟ? ακουσατε κανεναν να προεξοφλει την κατακτηση του πρωταθληματος απο τον ΠΑΟ? ...εγω δεν καταλαβα κατι τετοιο....τετοιες μαλακιες λετε εσεις γαυρακια και αν ειναι κατι που χαρηκα περισσοτερο απ΄ολα εχθες ειναι το μπουκωμα που φαγατε και η σφαλιαρα στις παντα υπερβολικες και με επαρση δηλωσεις σας....
Τον πουλο λοιπον....ενα ματσο χαλια ειστε και αυτο το ξερουμε απο καιρο , εσεις δεν λετε να το καταλαβετε και εκτειθεστε οπως παντα....
ο Παναθηναϊκος δεν παιζει ακομα μπαλα ... πιστευω ομως οτι απο τα μαυρα χαλια που ειχε στις αρχες του πρωταθληματος μεχρι τις τελευταιες εμφανισεις του ειναι ΠΟΛΥ μεγαλη η διαδρομη και αποτελει κ-α-τ-α-φ-α-ν-ε-σ-τ-α-τ-η βελτιωση.Για να μην διατρεβλωσετε αυτα που λεω επαναλαμβανω: δεν παιζουμε μπαλα .... η βελτιωση εγγυται καθαρα στο οτι ποιο κατω δεν ειχε για εμας....
Η αλλη αρρρωστεια της εποχης ειναι η ''γαυροποιηση'' των αεκτζηδων....ρε πουλακια μου καθιστε λιγο και διαβαστε αυτα που γραφετε , σαν σωματειο μας ειστε μαλλον αδιαφοροι -το ιδιο και εμεις για εσας πιστευω- αλλα τουλαχιστον κατα κανονα με ενα ενωσιτη μπορουσες να συζητησεις και λιγο σοβαρα για ποδοσφαιρο...τωρα τεινει να εκλειψει και αυτο....
Γενικο συμπερασμα :
Ολοι ειμαστε για τον ΜπουτΖο .... το θεμα εναι με ποιον τροπο το συνειδητοποιεις ..... οι γαυροι σιγουρα το καταλαβαινουν με τον σκληρο τροπο...αν το καταλαβαινουν δηλαδη , αλλα εκει ειναι η πλακα ...να τους βλεπεις να χτυπιουντε σαν χταποδια του Σαρωνικου προσπαθωντας να συμαζεψουν τα ασυμαζευτα...
Δηλαδη τωρα για να καταλαβω....υπαρχει καποιος απο εσας που αν κατακτησει το πρωταθλημα θα χαρει? Με τετοιο ανταγωνισμο? με τετοιο επιπεδο ? με αυτην την ποιοτητα ποδοσφαιρου που παρουσιαζουν οι Ελληνικες ομαδες? ...να το χαιρεστε ρε !!
Ας το παρει η ΑΕΚ .... μου αρκει να μην το παρει ο γαυρος ...οχι γιατι θα εχει κανει τιποτα σπουδαιο , αλλα γιατι γουσταρω τρελλα να τους βλεπω να εφευρισκουν ενα καρο μαλακιες προκειμενου να μην καταλαβουν το προφανες :
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π**ΤΣΟ!!
....ναι , ναι ξερω...θα τα πουμε το Μαη στο λιμανι και η κουπα παλι στον Πειραια και μας ζαλισατε τα απαυτα...
![]()
kalo kalo..Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
EΣΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.........
Δέν τό ήπιες τό τσάι σου πρίν άπό δυό βδομάδες......
ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΛΛΑ........????
Μόνο ό Οίκονομόπουλος ήταν ΚΩΛΟΣ...πού έπεφτε μέ τά χέρια καί άπόκρουε μέ τήν
πλάτη...!!!!!Άν σού λέει κάτι τό όνομα του,όμως ήταν καί πολύ μεγάλος
τερματοφύλακας,αύτός σάς πήγε στό Γουέμπλευ.....μέ μιά μικρή βοήθεια φυσικά, άπό
κάτι στρατηγούς ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ........!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
osa den pianei i allepou... ta kanei kratikodiaita 44.
ade re se 10 xronia pali niki sto CL na kanete to 2 sta 80!
el_hymadorΤα γαυρακια τις λενε αυτες τις μαλακιες γιατι και 1.5 χρονο ειχες να τα κερδισεις και πρωταθλημα παιρνουν !!!Ρε σεις ειπε κανενας οτι παιζει μπαλαρα ο ΠΑΟ? ακουσατε κανεναν να προεξοφλει την κατακτηση του πρωταθληματος απο τον ΠΑΟ? ...εγω δεν καταλαβα κατι τετοιο....τετοιες μαλακιες λετε εσεις γαυρακια και αν ειναι κατι που χαρηκα περισσοτερο απ΄ολα εχθες ειναι το μπουκωμα που φαγατε και η σφαλιαρα στις παντα υπερβολικες και με επαρση δηλωσεις σας....Οσο για τις σφαλιαρες .... Περιμενε λιγο καιρο και θα δεις !!!
Οταν φετος θα ξαναβγαινετε ουεφα και θα κουνανε αλλοι παλι το σεντονι !!!
![]()
To σεντονι στην περιπτωση σας το κουνανε οπως κανανε στα χωρια πριν πενηντα χρονια ως ενδειξη παρθενιας....αλλα τι παρθενια να βρουν σε εσας....το Αρτεμισσιο βρισκουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
el_hymador
Τα γαυρακια τις λενε αυτες τις μαλακιες γιατι και 1.5 χρονο ειχες να τα κερδισεις και πρωταθλημα παιρνουν !!!Οσο για τις σφαλιαρες .... Περιμενε λιγο καιρο και θα δεις !!!
Οταν φετος θα ξαναβγαινετε ουεφα και θα κουνανε αλλοι παλι το σεντονι !!!
![]()
ρε σκορδοSTOUBI....και εσυ στο club της παπαρολογιας? ...Μελος γραφτηκες?:rotflmao:
![]()
Παπαρολογια γιατι βρε χουρμαδα μου ???Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
To σεντονι στην περιπτωση σας το κουνανε οπως κανανε στα χωρια πριν πενηντα χρονια ως ενδειξη παρθενιας....αλλα τι παρθενια να βρουν σε εσας....το Αρτεμισσιο βρισκουν...
ρε σκορδοSTOUBI....και εσυ στο club της παπαρολογιας? ...Μελος γραφτηκες?:rotflmao:
![]()
Εγραψα κατι παραλογο απο πανω σου ???
Ειχες η δεν ειχες 1.5 χρονο να δεις χαρα στα ντερμπυ μεταξυ μας ???
![]()
ωχου μωρε....ειχες η δεν ειχες οκτω -η δεν θυμαμε ποσα- χρονια να παρεις πρωταθλημα???Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Παπαρολογια γιατι βρε χουρμαδα μου ???
Εγραψα κατι παραλογο απο πανω σου ???
Ειχες η δεν ειχες 1.5 χρονο να δεις χαρα στα ντερμπυ μεταξυ μας ???
![]()
παλι με τον αβακα ασχολειστε?
αν καποιος εχασε εχθες αυτος δεν ηταν ο ολυμπιακος , αλλα η αλαζονεια σας.....και αυτο καταλαβαινω ... πρεπει να σας ποναει πολυ.....
θυμιιιιισουοου...οσα εεεελεγεεες θυμιιιισουουου....
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
2 - 0 ...
Απλα και Λακωνικα.
--------------------------------------------------------------------------------
Υπαληλοοοοοςςςς........
Ενα 2-0 στο κυριο !!!!! Και γρηγορα !!
Ο επομενος πελατης παρακαλω....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ????Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ας το παρει η ΑΕΚ .... μου αρκει να μην το παρει ο γαυρος ...οχι γιατι θα εχει κανει τιποτα σπουδαιο , αλλα γιατι γουσταρω τρελλα να τους βλεπω να εφευρισκουν ενα καρο μαλακιες προκειμενου να μην καταλαβουν το προφανες :
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π**ΤΣΟ!!
....ναι , ναι ξερω...θα τα πουμε το Μαη στο λιμανι και η κουπα παλι στον Πειραια και μας ζαλισατε τα απαυτα...
![]()
ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΟΟΟΟΛΟΙ ΜΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ...
ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΟΟΟΟΛΟΙ ΜΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ....
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ <<ΟΜΑΔΕΣ>>...
ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ...
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ 10+1 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ...
ΚΟΥΡΑΓΙΟ...
ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ Η ΦΑΝΕΛΑ....
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΗ , ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ 100 ΗΤΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 101 ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ LOOSERS...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ....
Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[B]ωχου μωρε....ειχες η δεν ειχες οκτω -η δεν θυμαμε ποσα- χρονια να παρεις πρωταθλημα???
παλι με τον αβακα ασχολειστε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελεος, θυμισου και το 1800 ποιος επαιρνε πρωταθληματα...
στην τελικη οταν ειχαμε να παρουμε πρωταθλημα κι εμεις τοσα χρονια τα ακουγαμε απο σας, τωρα ειναι η σειρα σας, δεν σας αρεσει ε?
εξαλλου αμα θες να ανατρεξουμε στο παρελθον διαβασε ποσα ντερμπυ εχει παρει ο καθενας και τα αποτελεσματα στα μεταξυ μας παιχνιδια και οχι μονο στα χρονια που παιρνουμε πρωταθλημα, συνολικα μιλαω...
ονειρα γλυκα
![]()
α και που ειστε, γυριστε το σε λιγο στην ευρωπη που σας συμφερει καλυτερα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
@
Και δεν βλέπω κάτι oiko1821 κλπ σήμερα να μιλάνε...
Παίξαμε δεν παίξαμε μπάλα... μόνοι τους το βάλανε... έτσι γιατί μας το χρωστούσανε απο τις άλλες φορές....
:a44:
ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ...
ΔΕ ΜΑΣ ΦΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ , Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ , ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΟΡΝΕΡ , Η ΠΑΡΑΓΚΑ , Η ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΟΣΑ ΣΑΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ ΣΑΣ...
ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10+1 ΧΡΟΝΙΑ....
ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΙ Η ΦΕΤΙΚΗ ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΑΙ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ...
ΑΝΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ...
Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
φίλε iriana επειδή εγώ είμαι μικρός και δεν τα πρόλαβα τα Γουέμπλει μπορείς να μου πεις πως ακριβώς συντέλεσε η Χούντα στο να πάει ο Παναθηναικός στον τελικό??
μην μου αναφέρεις "έχω ακούσει από αυτόν ότι" ή "ο παππούς μου από το Κερατσίνι μου έλεγε κτλ...¨"
με όσους το έχω συζητήσει μου λένε απλως για την ανατροπή με τον Ερυθρό Αστέρα εδώ μέσα και ότι η διαιτησία ήταν σικέ...
βέβαια έχω ακούσει ότι αντίστοιχα στο Βελιγράδι ο διαιτητής μας είχε σφάξει....
πέρα από όλα τα άλλα έχω την απορροία πως η Χούντα μπο΄ρούσε να επηρρεάσει πράγματα κ καταστάσεις στην Ευρώπη τη στιγμή που αντιμετώπιζε τη δυσφορία όλων των κρατών της Ευρώπης κ η πλειονότητα των ευρωπαϊκών κρατών είχε κόψει τις διπλωματικές σχέσεις με τη Χούντα
επίσης γιατί η Χούντα δεν προώθησε τον Ολυμπιακό (που είχε κ μεγαλύτερο λαϊκό έρεισμα) ας πούμε τη στίγμή που ξέρουμε ότι οι πρόεδροι όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων κατά τη διάρκεια της δικτατορίας ήταν διορισμένοι από τη Χούντα????????
Υ.Γ. προς φίλους ΑΕΚτσίδες που μιλάνε για ποιότητα ποδοσφαίρου...αλήθεια ή ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ έπαιξε καλή μπάλα???πόσες ευκαιρίες έκανε????καμμία μήπως???
ότι τίποτα άλλο αλλά να συγκρίνουμε όμοια πράγματα ...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ......ZZR.......
Καλώς ή κακώς τόν καιρό τού Γουέμπλευ ήμουν στά δεκαπέντε μου,καί ΕΒΛΕΠΑ καί
ΕΠΑΙΖΑ...πολύ μπάλα...
Άρα αύτά πού θά σού περιγράψω τά έζησα σάν άνθρωπος τού ποδοσφαίρου,ένας πιτσιρικάς
πού έπαιζα στά έρασιτεχνικά ξερά γήπεδα τόν καιρό έκείνο....!!!!!!!!
Πρίν όμως σέ πάω στό Γουέμπλευ θά σέ πάω στά γήπεδα τής Άργεντινής τό 78 νά σού περιγράψω πώς άλλαξε χέρια ένας άντιδραστήρας γιά νά κάνει ή άγαπημένη μου
ΑRGENTINA τό 6-0 μέ τό Περού μέ τόν μεγάλο του τερματοφύλακα ΚΙΡΟΓΑ άργεντίνικης
καταγωγής πού ήταν έκείνη τή μέρα τροχονόμος.
Έτσι κερδήθηκε ένα παγκόσμιο κύπελλο...
Τό μάτς ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ...ή Έλληνική TV γιατί έδειχνε τά δύο προηγούμενα μάτς,αύτό ήταν άργά....
Άλλά έγώ φανταράκι,κάπου σέ ένα νησί σηκώθηκα άργά τό βράδυ άνέβηκα πάνω στό ΚΨΜ...
στήν ταράτσα,γύρισα τήν κεραία Τουρκία μεριά καί μιά παρέα τρελλαμένοι μέσα στή
μονάδα είδαμε τό μάτς άπό Τουρκία....Άν μάς έπιαναν..ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΓΑΝ....!!!!!
Ήγέτης τής χώρας έκείνη τήν έποχή ό Βιντεάλα....
Άν καί άγαπούσα καί άγαπώ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ τή χώρα γιά όλα αύτά πού έχει προσφέρει
μέ τούς άγώνες της στήν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ....έκείνη τή βραδυά
ένιωσα πολύ άσχημα,άπογοητεύτηκα....!!!!!!!!!
Ήταν ή έποχή πού οί Άμερικάνοι έπένδυαν στήν Άργεντινή λέγοντας.....
γιά κάθε δολλάριο πού θά ρίχνουμε στή χώρα θά πάρουμε 4.....!!!!!!!
Τό άποτέλεσμα τό 2006 γνωστό....ή χώρα χρεωκόπησε...!!!!!!!
Θά μού πείς τώρα γιατί στά λέω αύτά...
Βίοι παράλληλοι φίλε μου...Στρατιωτικά καθεστώτα τής έποχής ,ίδια φιλοσοφία....!!!!
ΔΩΣΕ ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ......!!!!!
Πάμε τώρα όκτώ χρόνια πίσω ...Μέ τή Χούντα στά φόρτε της....!!!!!
Μέσον Έθνικής προβολής καί προπαγάνδας,τί άλλο τό πιό λαοφιλές σπόρ......
Συνταγή δοκιμασμένη χρόνια άπό τούς Άνατολικούς...!!!!!!!
Τήν ύπέρβαση ό ΠΑΟ τήν έκανε μέ τήν μεγάλη Έβερτον τής έποχής έκείνης...
Τότε μπήκαν ψύλλοι στά αύτιά...!!!!!!
Ή πορεία πρός τόν τελικό είχε Άνατολικό μπλόκ...
Ό Έρυθρός Άστέρας μιά μεγάλη όμάδα ή άρμάδα τού Τζάιτς......
Παικταράδες πού είχαν τά πάντα έκτός άπό χρήμα....!!!!!
Πώς γίνεται αύτό...????
Έτσι γινόταν τότε στή Γιουγκοσλαβία τού Τίτο....!!!!!!!!
Έπαιρνες δόξα ,άξιώματα,φήμη,άλλά χρήμα καί γιά νά ξεκολλήσεις άπό τή Γιουγκοσλαβία
έπρεπε νά πάς 32.....!!!!!!!
Ή χώρα μας ήθελε προβολή καί τό καθεστώς στήριξη...!!!!!
Κάπως έτσι έγινε καί τό γήπεδο τού Έρυθρού Άστέρα άπό ξύλινο ,τσιμέντο όπως μάς τά περιέγραφε μετά άπό λίγα χρόνια ό Άντωνίεβιτς ένας παικταράς μπαλλαντέρ τού Άστέρα
πού κατέληξε στά γεράματα του στόν Ήρακλή τού Σάννον....!!!!!!!
Τόν άγώνα στό Βελιγράδι τόν είδα στήν ΤV ζωντανό.
Ούτε σφυρίχτρα ούτε τίποτε,χάσατε τή μπάλλα έκείνη τή μέρα.
Έδώ τό μάτς ήταν μιά παρωδία.....!!!!!!!ΟΧΙ στήν έξέλιξη άλλά στό πώς μπήκαν τά γκόλ
καί τό πώς έπαιζε ό Άστέρας....!!!!!!!!
Βέβαια ό καθένας ότι θέλει βλέπει....Έπιταγή πάντως δέ δημοσιεύθηκε....!!!!!!!
Καί τέλος νά σού λύσω καί τήν άπορία γιατί ό ΠΑΟ καί όχι ό πιό λαικού έρίσματος ΟΣΦΠ....
Ύπήρχε μιά κυρία φίλε μου ,όπως πάντα πίσω άπό κάθε μεγάλο άνδρα.....!!!!!
Καί άυτή άν τήν έχεις άκούσει τή λέγαν...ΔΕΣΠΟΙΝΑ...
Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ....αύτή ήταν άρρωστη μέ τό τριφύλλι όσο τρελλό καί νά σού φανεί....!!!!
Άφησε ίστορία ή Δέσποινα......!!!!!!
ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΥ.....!!!!!!
Κάπως έτσι τά έζησα φίλε μου,χωρίς ίχνος ύπερβολής καί άνιδειοτέλειας.....!!!!!
Καί γιά νά συμπληρώσω......
ήμουν καί γώ στό δρόμο μέ όλη τήν Έλλάδα καί πανηγύριζα......!!!!!!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ...
krima re pousti mouuuuuuuuuuuu
eixe valei kai golara tote o gavros, to grigorotero sout tis istorias, oute oi kameres katalavan oti bike,m oute o kosmos..
as eiani kala o anekdiigitos diaititis o opoios me ton epopti tou to eidan. Aetisia matia! milame o typos kapote pigaine me to busa tou me 300 kai panw se prosperasi se kouti katafere na diavasei protoselido tou "Prokta8liti" pou eixe afisei o odigos stin etazera tou koutiou.