Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 81 από 81

Θέμα: Πληρωνετε διόδια ρεεεε

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Λοιπον,οποιος δεν θελει να πληρωνει διοδια και να ειναι και νομιμος ας δει αυτο www.bloka.gr .
    Παρακαμψεις διοδιων.
    Στην παρακαμψή των διοδίων Αφιδνών αναφέρει : Ποιότητα Οδοστρώματος Αρκετά καλή .Ωρες ωρες απορώ , μηπως ζώ σε άλλη χωρα . Ο δρομος απο την εξόδο του Αγ .Στεφάνου μεχρι και τον κομβό του Καπανδριτιού ειναι επικίνδυνα ολισθήρος και με πολλές ανωμαλίες . Ειδικα το ρέυμα για Χαλκιδα οπου χρησιμοποιειταί απο τις νταλικές και τα βαρέα οχηματα για να αποφύγουν τα διόδια ειναι είναι ασχημα βιασμένο ...

:rotflmao:
    Modenas Kriss 125

Α, ναι, επισης η Λακ μαλλιων δε κανει μονο θαυματα στις τριχες αλλα και στις πινακιδες.

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Από τα παράξενα που γίνονται:

Πριν από κάμποσους μήνες πλήρωσα στα διόδια της Ελευσίνας, ξεκίνησα και στην πρώτη έξοδο που είναι για Μεγάλο Πεύκο (επειδή δε γουστάρω την εθνική) βγήκα και συνέχισα από την παλιά.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Σωστή "αντίδραση" όταν περνάς διόδια δεν είναι να μη πληρώνεις, αυτό είναι εύκολο.

Σωστή θα ήταν να τύπωνες αυτοκόλλητα που να λέγανε "Φίλε οδηγέ, πλήρωσε διόδια μόνο όταν φτιάξουνε τους δρόμους.", και να τα κόλλαγες φεύγωντας από τα διόδια -αφού πληρώσεις πρώτα.

Εγώ επιμένω, στα μάτια αυτών που θες να διαμαρτυρηθείς είσαι απλά ένας τσαμπατζής άμα απλά περνάς χωρίς να πληρώσεις, με πρώτη ευκαιρία θα τυπώσω αυτοκόλλητα, τυπώστε και σεις.

skous δεν πληρωνεις και για εμενα.....γιατι και εγω δεν εχω αλλα ακραπο και καρμπονια εχω!φιλε δεν ειναι ετσι εσυ οδηγας σε αλλους δρομους?????????
    οι ευθειες υπαρχουν για να ενωνουν τις στροφες!

αμα μαζευτειτε αρκετοι να βαρεσετε τον Αλφα 156,σφυρατε!!

ειναι τοσο μαλακας που δεν ξερει το πολιτικαλ κορεκτ,και πραγματικα πιστευω οτι θελει σφαλιαρες για να συνελθει.

προσθεστε λοιπον και την δικια μου.

τουλαχιστον μεχρι να τον πετυχω στον δρομο και να τον ξεκωλιασω με αμαξι,μηχανακι,ποδηλατο,τανκς,ή με οτι κυκλοφορει τελος παντων.

ποιος???
    σε μενα μιλατε??????
    βεβαιως και ειμαι αναμαρτητος!!!!
    τι με περασατε????

ειμαι μοτοσυκλετιστης,εγω!!!!!!!!!!

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Διοδια πληρωνετε???
    από alexioannides στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1373
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2014, 09:26
  2. διοδια....ΜΗΝ πληρωνετε!!!