Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 68

Θέμα: Εισοδος-Εξοδος μοτ/τας

Εισοδος-Εξοδος μοτ/τας

Μενω σε μια μονοκατοικια.Απ'εξω κανονικα υπαρχει πεζοδρομιο.

Ετσι λοιπον εχω την τυχη να βαζω μεσα στην αυλη το παπακι της δουλειας +
    την μηχανη μου.
    Με μια προυποθεση:Να μην εχει παρκαρει κανεις εξω απο την πορτα μου
    γιατι αλλιως μηχανη απο την πορτα δεν βγαινει.

Προκειμενου να μην βαλω απαγορευτικο στη πορτα,αρχισα να ενημε-
    ρωνω τους γειτονες οτι παιδια...το και το.

Στην αρχη δουλεψε το συστημα,αλλα καποιες φορες παρκαραν και
    ξεκαρφωτοι επισκεπται με αποτελεσμα το προβλημα να συνεχιζεται.

Εντωμεταξυ βλεπουν οτι εκει μενουν ανθρωποι,εκει αυτοι να το
    βαλουν στη πορτα.Τι να πω ρε π....η μου.

Μηπως επειδη εξωτερικα το σπιτι μου φαινεται σαν τρωγλη,
    νομιζουν οτι ειναι ακατοικητο?

Και τωρα η ερωτησις...
    Επειδη δεν παει αλλο σημερα βαζω σημα στη πορτα
    "Απαγορευεται η στεθμευση..κτλπ"

Υπαρχει περιπτωση να μου τη πει κανενας οτι χρειαζεται ειδικη αδεια
    για να βαλω το σημα στη πορτα η κατι τετοιο?
    http://www.myspace.com/fliptopboxxx

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αν εχεις γκαραζ προβλεπεται σηματακι και οποιος σε κλεισει εχεις δικαιωμα να καλεσεις αστυνομια.αν ειναι ομως μονοκατοικια που απλα βαζεις τις μηχανες σου στην εισοδο(πυλωτη-αυλη σου) και δεν προβλεπεται γκαραζ στο σπιτι σου δεν εχεις δικαιωμα να απαγορευσεις σε κανεναν τη σταθμευση εξω απο την εισοδο της μονοκατοικιας σου.

φιλικα εννοειτε!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μην βάλεις ντε και καλά τέτοιο σήμα . Πουλάνε όμως άλλα που αναφέρουν μην κλείνετε την έξοδο είσοδο . Εξέρχετε μηχανή .

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Εισοδος-Εξοδος μοτ/τας

Αρχικά δημιουργήθηκε από FLIPTOPBOX
    ........

Και τωρα η ερωτησις...
    Επειδη δεν παει αλλο σημερα βαζω σημα στη πορτα
    "Απαγορευεται η στεθμευση..κτλπ"

Υπαρχει περιπτωση να μου τη πει κανενας οτι χρειαζεται ειδικη αδεια

Δεν επιτρέπεται να απαγορεύσεις σε κανένα να σταθμέσει οτιδήποτε σε δημόσιο δρόμο, σε σημείο που επιτρέπεται η στάθμευση. Πολλώ δε, όταν εσύ ουσιαστικά είσαι παράτυπος όταν παρκάρεις οχήματα σε χώρο που η χρήση του δεν είναι για παρκάρισμα....

Μπορείς να βάλεις μια πινακίδα που να "παρακαλεί" για την μη στάθμευση οχημάτων και να περιμένεις να είναι ευγενικοί αυτοί που παρκάρουν.... Αν όμως ο άλλος γυρίζει με τις ώρες και ψάχνει... η ευγένεια θα του έχει τελειώσει....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Εγω φιλε μου εχω το ιδιο προβλημα με σενα αλλα το εχω λυσει εχω μονιμα παρκαρισμενο το αμαξι του παπου μου και του θειου μου(μιας και ο δευτερος εχει και αυτος μηχανακι) και εχουμε παντα την εισοδο της πολυκατοικιας ελευθερη(δεν παιζει παρκινγκ δυστηχως παλια πολυκατοικια)ευτηχως και οταν λειπει ο θειος η ο παππους με ξερουν στην γειτονια και προσεχουν να αφηνουν χωρο οταν παρκαρουν για την μηχανη(νταξει οταν ερθει καποιος ξενος θα μου κακοφανει λιγο αλλα τι να κανουμε θα παω με το σκουτερ η το αμαξι αν πρεπει να παω καπου)
    Keep spamming!!!:a13:

Re: Εισοδος-Εξοδος μοτ/τας

Αρχικά δημιουργήθηκε από FLIPTOPBOX
    Μενω σε μια μονοκατοικια.Απ'εξω κανονικα υπαρχει πεζοδρομιο.....

Θα σου προτείνω κάτι που το κάνουν ήδη 2 φίλοι μου και σωθηκανε
    πραγματικά.
    Έχουν μια ρόδα αυτοκινήτου για βάση, με τσιμέντο γεμισμένη.
    Σε ένα στύλο (γύρω στο 1μ.) που έχουν τοποθετήσει στο κέντρο της,
    έχουν μιά αρκετά ευδιάκριτη πινακίδα με το σχέδιακι μηχανής πάνω.
    Όλο αυτό κατακόκκινο (βγάζει μάτι), το έχουν τοποθετήσει στην έισοδο της
    πόρτας που βάζουν τη μηχανη
    Πιστεψε με! Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει κατέβει για να το μετακινήσει
    Τώρα παίζει να μην έχουν κ τη δύναμη βέβαια

Μπορεί να γελάς γιατί θα σκέφτεσαι "τι μ@λ@κίες μου λεει τώρα..." όμως αν σκευτείς
    ότι ο ένας έχει μία Βusa και ο άλλος ενα ΜΤ01, θα καταλάβεις γιατί το κάνουν όλο αυτό
    αλλά κ εγώ αν δεν έιχα δικό μου γκαράζ, θα έκανα ότι μπορούσα
    MT03ANGEL

να με συγχωρουνε οι φιλοι απο πανω (πλην sniper με τον οποιο συμφωνω) αλλα δε καταλαβαινω κατι....

πως ζηταμε σαν μοτοσυκλετιστες και σαν ανθρωποι να μας σεβονται και να μας εκτιμουν αν εμεις πρωτοι δε σεβομαστε τους αλλους???

τι θελω να πω...
    ψαχνουμε να βρουμε μια λαμογια για να κανουμε τη δουλεια μας παρ ολο που αντιβαινει τοσο στους νομος κοκ,γοκ κλπ και πανω απ ολα δε μας νοιαζει ο αλλος που ψαχνει 2 ωρες να παρκαρει και ταυτοχρονα απαιτουμε απο αυτον να μην κανει παρανομιες (μικρες η μεγαλες).

σας βρισκω λαθος.βρειτε ενα γκαραζ να βαζετε τη μηχανη σας κυριοι...προσωπικα οπου μου επιτρεπεταινα παρκαρω το αμαξι μου(οποτε το παιρνω)απλα το παρκαρω και οποιος θελει ας μου ζητησει τα ρεστα να του τα δωσω....φυσικα ποτε δε θα παρκαρω καπου που δεν μου επιτρεπεται.

πιστευω οτι θα επρεπε να επανεξετασετε τις αποψεις σας.μπειτε στη θεση και των αλλων....

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans

Re: Re: Εισοδος-Εξοδος μοτ/τας

Αρχικά δημιουργήθηκε από MT03ANGEL
    Θα σου προτείνω κάτι που το κάνουν ήδη 2 φίλοι μου και σωθηκανε
    πραγματικά.
    Έχουν μια ρόδα αυτοκινήτου για βάση, με τσιμέντο γεμισμένη.
    Σε ένα στύλο (γύρω στο 1μ.) που έχουν τοποθετήσει στο κέντρο της,
    έχουν μιά αρκετά ευδιάκριτη πινακίδα με το σχέδιακι μηχανής πάνω.
    Όλο αυτό κατακόκκινο (βγάζει μάτι), το έχουν τοποθετήσει στην έισοδο της
    πόρτας που βάζουν τη μηχανη
    Πιστεψε με! Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει κατέβει για να το μετακινήσει
    Τώρα παίζει να μην έχουν κ τη δύναμη βέβαια
    Σκέψου όμως να ψάχνεις να παρκάρεις να μην βρίσκεις και να δεις την ρόδα.... Τηλέφωνο στην Τροχαία, αν είναι πάνω στο οδόστρωμα, περιπολικό και κανα 150άρι ευρώ πρόστιμο για κατάληψη του δρόμου. Αν πάλι είναι στο πεζοδρόμιο την ίδια διαδικασία ακολουθεί η Δημοτική Αστυνομία για κατάληψη πεζοδρομίου... οπότε σαν λύση δεν είναι και η καλύτερη. Εγώ έχω δύο τέτοιους έτοιμους στην Κυψέλη... Έχουν βάλει πριτσίνια στον δρόμο κι όταν παίρνουν το αυτοκίνητο δένουν αλυσίδα και ένα χρέπι 250άρι και ένα σκούτερ.... Πότε θα μου την δώσει είναι το θέμα να πάρω τηλέφωνο την Τροχαία. Και δεν θα το κάνω από κακία.. Αλλά εγώ όταν παίρνω το αυτοκίνητο και μετά ψάχνω στην Κυψέλη να παρκάρω το αυτοκίνητο τί είμαι; Μαλάκας;

Και ναι, αν μπορώ βάζω την μηχανή μπας και καβαντζώσω την θέση... αλλά όχι και αλυσίδες και πριτσίνια... Και στην τελική να έχεις την μηχανή σε παράλληλη με το πεζοδρόμιο θέση δεν απαγορεύεται Άσε που Κυψέλη μεριά είναι και επικίνδυνο να αφήνεις την ρόδα της μηχανής να εξέχει....

Re: Re: Re: Εισοδος-Εξοδος μοτ/τας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
    Σκέψου όμως να ψάχνεις να παρκάρεις να μην βρίσκεις και να δεις την ρόδα.... Τηλέφωνο στην Τροχαία, αν είναι πάνω στο οδόστρωμα, περιπολικό και κανα 150άρι ευρώ πρόστιμο για κατάληψη του δρόμου. Αν πάλι είναι στο πεζοδρόμιο την ίδια διαδικασία ακολουθεί η Δημοτική Αστυνομία για κατάληψη πεζοδρομίου... οπότε σαν λύση δεν είναι και η καλύτερη. Εγώ έχω δύο τέτοιους έτοιμους στην Κυψέλη... Έχουν βάλει πριτσίνια στον δρόμο κι όταν παίρνουν το αυτοκίνητο δένουν αλυσίδα και ένα χρέπι 250άρι και ένα σκούτερ.... Πότε θα μου την δώσει είναι το θέμα να πάρω τηλέφωνο την Τροχαία. Και δεν θα το κάνω από κακία.. Αλλά εγώ όταν παίρνω το αυτοκίνητο και μετά ψάχνω στην Κυψέλη να παρκάρω το αυτοκίνητο τί είμαι; Μαλάκας;

Και ναι, αν μπορώ βάζω την μηχανή μπας και καβαντζώσω την θέση... αλλά όχι και αλυσίδες και πριτσίνια... Και στην τελική να έχεις την μηχανή σε παράλληλη με το πεζοδρόμιο θέση δεν απαγορεύεται Άσε που Κυψέλη μεριά είναι και επικίνδυνο να αφήνεις την ρόδα της μηχανής να εξέχει....
    σωστος ο τρανς

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    το πιο "φρονιμο" απ ολα ειναι να ρωτησεις τον Δημο και αν υπαρχει σχετικη αδεια μπορεις να βαλεις μετα οτι γουσταρεις

απο κει και περα μη μου θυμιζεις τον ξυλουργο στο επομενο στενο απ το σπιτι μου που εχει τοποθετησει 2 ξυλινα Π και 2 ερειπια παπια μπροστα απ το ξυλουργιο του ωστε να κραταει 2 θεσεις η μια για το επαγγελματικο ΙΧ και η δευτερη για το προσωπικο του ΙΧ . ενα βραδυ λοιπον που εψαχνα στις 1:00 το βραδυ μαζι με το κοιμισμενο μωρο μου κανα μισαωρο γυρω γυρω ολοι τα στενα εβγαλα το ενα το Π και παρκαρα το αυτοκινητο μου , το επαγγελματικο του ηταν ηδη εκει αλλα ο κυριος ειχε παει βραδυνη βολτιτσα και οταν θα γυρναγε ηθελε να χει καβατζωμενη θεση !!! την επομενη μερα το αυτοκινητο μου ηταν γρατζουνισμενο απο την πορτα μπροστα δεξια μεχρι την δεξια πισω (φρεσκοβαμμενες οι πορτες εν τω μεταξυ απο αλλους μαλακες)

αυτο εγινε το καλοκαιρι ..... ηρθε η ωρα να του απαφτωσω και τα 2 αμαξια του πλεον και ας ψαχνει για φαναρτζη μετα ....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Θα πρέπει να σεβόμαστε τους άλλους για να μας σέβονται κι εμάς....

Απλό δεν είναι;

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    να με συγχωρουνε οι φιλοι απο πανω (πλην sniper με τον οποιο συμφωνω) αλλα δε καταλαβαινω κατι....

πως ζηταμε σαν μοτοσυκλετιστες και σαν ανθρωποι να μας σεβονται και να μας εκτιμουν αν εμεις πρωτοι δε σεβομαστε τους αλλους???

τι θελω να πω...
    ψαχνουμε να βρουμε μια λαμογια για να κανουμε τη δουλεια μας παρ ολο που αντιβαινει τοσο στους νομος κοκ,γοκ κλπ και πανω απ ολα δε μας νοιαζει ο αλλος που ψαχνει 2 ωρες να παρκαρει και ταυτοχρονα απαιτουμε απο αυτον να μην κανει παρανομιες (μικρες η μεγαλες).

σας βρισκω λαθος.βρειτε ενα γκαραζ να βαζετε τη μηχανη σας κυριοι...προσωπικα οπου μου επιτρεπεταινα παρκαρω το αμαξι μου(οποτε το παιρνω)απλα το παρκαρω και οποιος θελει ας μου ζητησει τα ρεστα να του τα δωσω....φυσικα ποτε δε θα παρκαρω καπου που δεν μου επιτρεπεται.

πιστευω οτι θα επρεπε να επανεξετασετε τις αποψεις σας.μπειτε στη θεση και των αλλων....

συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα το θεμα ειναι οτι δε σου ζητανε τα ρεστα απλα σου ΓΑΜΑΝΕ το αμαξι σου με γρατζουνιες καταλαβες? κατσε πολυ καιρο τον αφησα ........

[/B][/QUOTE]

Δε διαφωνώ μαζί σου και πραγματικά αν όλοι λειτουργούσαμε με το δικό σου σκεπτικό
    η Ελλάδα τουλάχιστον, δεν θα ήταν όπως είναι.
    Εδώ μπαίνει κ το γνωστο "αν η γιαγια μου είχε..."

Επειδή όμως εχω γκαραζ και βλέπω τι παίζει κ πόσο οι γύρω μου με σέβονται κ ειδικά όταν περιμένω έξω στο κρύο τον καθε μ@λ@κ@ να έρθει να πάρει το ΙΧ που με έχει κλείσει, για να μπω (και αυτό μετά από 15-20 λεπτα), τότε πίστεψε με δεν υπάρχει ευγένεια...
    Μου έχει τελειώσει.

Και πολλά άλλα τέτοια παραδείγματα που όλοι μας βλέπουμε καθημερινά.
    Παλιότερα κ εγώ πίστευα πως αν δεν το κάνω εγώ αυτο, θα παραδειγματιστεί κ ο
    άλλος κ θα πράξει αντίστοιχα
    ε, μετά από κάποια χρονια άλλαξα πλευρό γιατί πιάστηκα...
    MT03ANGEL

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αν εχεις γκαραζ προβλεπεται σηματακι και οποιος σε κλεισει εχεις δικαιωμα να καλεσεις αστυνομια.αν ειναι ομως μονοκατοικια που απλα βαζεις τις μηχανες σου στην εισοδο(πυλωτη-αυλη σου) και δεν προβλεπεται γκαραζ στο σπιτι σου δεν εχεις δικαιωμα να απαγορευσεις σε κανεναν τη σταθμευση εξω απο την εισοδο της μονοκατοικιας σου.

φιλικα εννοειτε!!!!!

Γραψε εισοδος-εξοδος Τρακτορα και δες τι αποτελεσμα θα εχει.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
    συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα το θεμα ειναι οτι δε σου ζητανε τα ρεστα απλα σου ΓΑΜΑΝΕ το αμαξι σου με γρατζουνιες καταλαβες? κατσε πολυ καιρο τον αφησα ........
    καταλαβα.αν κανεις και εσυ το ιδιο?αν και εσυ του σπασεις τα τζαμια 1 βραδυ τι θα γινει?θα μου πεις...σε δουλεια να βρισκομαστε.....ε και τοτε εγω θα σου απαντησω οτι διαφορετικα αυτος θα εχει θεση σταθμευσης και εσυ θα γυρνας γυρω-γυρω και θα εκνευριζεσαι.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλασικά γυαλιά μοτ/τας
    από Ασωτος στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2011, 09:14
  2. Μεταβιβαση μοτ/τας
    από xtx660 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2011, 23:57
  3. εκθεση μοτ/τας?
    από gs 500 f στο forum Off topic