Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 176

Θέμα: Mega scooter-Μοδα,χαζομαρα ή και τα δυο?

ναι καλά.....γιατί είναι καλύτεροι αυτοί που απο το πουθενα και βλέποντας τις τιμές πάνε και πέρνουν σοριδών τα VStrom 650 κι αυτοί που τους πέρνει λίγο ακόμα πέρνουν τα GS1200???
    Άσε τώρα......εδώ τουλάχιστον αυτα τα 2 μηχανάκια έχουν γίνει αντικαταστάτες των μεσαίων-μεγάλων σκούτερ.....(οχι απ'όλους αλλά απο πολλούς)..άλλο κύρος βλέπεις έχει η μηχανή!!!Αμ, πως!!
    CALCULATOR ISLAND

Παλαιό μέλος
    Γιάννη δεν μιλάω ούτε εγώ ούτε κανείς για την χρήση της μηχανής και τι θα κάνει ο καθένας. αλλά για το άν είναι λάθοι η όχι τα μεγάλα scooter. θες να κινηθείς στην πόλη ναι οκ πάρε σκουτέρ παρέ παπι ότι θε. άλλα τώρα αντικαταστάτης των μέγα δεν υπάρχει γιατί πολύ απλά....είναι για να ναι και υπάρχουν εσφαλμένα. όπως ξαναείπα το μόνο πρωτέρημα είναι που έστω έτσι πάρα πολλύς κόσμος...ξεκολά απο τα αυτοκίνητα και....ακόμα και η λάθος χρήση όπως αναφέρεις των on-offαδικών...απλά δεν παίζει νά ναι και δεν είναι τόσο λάθος όσο η αγορά των μέγα. απο εμέ και πάντα όρθιοι να μαστε όλοι

να κανω μια απλη ερωτηση.
    ας πουμε οτι δεν εχετε λευτα να εχετε 2-3 μηχανακια αλλα θελετε να εχετε ενα που να μπορειτε να κηκλοφοριτε 366 μερες τον χρονο ανα πασα στιγμη στην πολη εξω απο την πολη σε ταξιδια στης μικρομετακηνησεις ως το περιπτερο η το καλοκαιρι ως την θαλασα με τον σηντροφο σας και ολλη την πρικα σας μαζι στης βολτες με τοπυς φιλους σας για καφε η μικτοεκδρομουλες τι θα προτιμουσατε να ηταν?
    εγω μεγασκουτερ.
    εσεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    ας πουμε οτι δεν εχετε λευτα να εχετε 2-3 μηχανακια αλλα θελετε να εχετε ενα που να μπορειτε να κηκλοφοριτε 366 μερες τον χρονο ανα πασα στιγμη στην πολη εξω απο την πολη σε ταξιδια στης μικρομετακηνησεις ως το περιπτερο η το καλοκαιρι ως την θαλασα με τον σηντροφο σας και ολλη την πρικα σας μαζι στης βολτες με τοπυς φιλους σας για καφε η μικτοεκδρομουλες τι θα προτιμουσατε να ηταν?
    εγω μεγασκουτερ.
    εσεις?
    Αυτό έγραψα κι εγά πρίν μερικά ποστ......................

http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=7

2-3 reply πρίν το τέλος
    CALCULATOR ISLAND

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    εγω μεγασκουτερ.
    εσεις?
    Μια Africa.

Όλα αυτά που είπες σύν το ότι θα πατάω και χώμα, και άγριο χώμα αν "φροντίσω" μπρος-πίσω αναρτήσεις και αν δεν με νοιάζει που θα πέσω και θα σπάσουν τα πλαστικά (θα βάλω aftermarket). Και θα μπορώ να βάζω χέρι σε κινητήρα για απλά σέρβις χωρίς να πρέπει να λύνω 2 ώρες πλαστικά........

Παλαιό μέλος
    εγω μεγασκουτερ.
    εσεις?
    exontas arketa xronia pira giagia arkouda...nai ok ESI bori oti exei 2 rodes boris na to pas alla ws ekei. exeis lefta mono gia ena mixanaki??kai exeis to burger tis suzuki me 10500?i to t-max tis yamaha me 9fevgata????idika apo atoma san esena den boro na pw oti me xaropioi na diavazo tetia gia onoma!Pare to vstrom kai ena scooteraki-papaki me ta idia fraga nai fortose to ka8e transalpino -kleopa-vstromiti me....oti na nai kai kantin oxi mono gia paralies alla opou na nai!miktoekdromoules les re agorina pragmatika epidi exw ri3i merika vlefara se kana 2 post sou....pou sta komatia peran dromou na paw tous kouvades kai me posous agious panw apo to kefali mou oeo????peri kostous sintirisis de meta3i...on-off kai ena xazoscooteraki-papaki gia tin poli kai mias tetias aidias...epidi milaw se an8rwpo pistevo pou exei kapia gnwmi kai bori na tin tekmiriosi....epetrepse mou na pistevo pws ine paraplisio.
    dixws na allazw efxi geri dinati na maste oloi kai panta or8ioi!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheOneAB

Γιάννη δεν μιλάω ούτε εγώ ούτε κανείς για την χρήση της μηχανής και τι θα κάνει ο καθένας. αλλά για το άν είναι λάθοι η όχι τα μεγάλα scooter. θες να κινηθείς στην πόλη ναι οκ πάρε σκουτέρ παρέ παπι ότι θε. άλλα τώρα αντικαταστάτης των μέγα δεν υπάρχει γιατί πολύ απλά....είναι για να ναι και υπάρχουν εσφαλμένα. όπως ξαναείπα το μόνο πρωτέρημα είναι που έστω έτσι πάρα πολλύς κόσμος...ξεκολά απο τα αυτοκίνητα και....ακόμα και η λάθος χρήση όπως αναφέρεις των on-offαδικών...απλά δεν παίζει νά ναι και δεν είναι τόσο λάθος όσο η αγορά των μέγα. απο εμέ και πάντα όρθιοι να μαστε όλοι
    Mia ερώτηση μόνο θέλω να σου κάνω.Έχεις οδηγήσει megascooter ποτέ στην ζωή σου?Μιλάμε για τα μεγάλα πάντα τα ακριβά κι όχι αυτά που εσύ αποκαλείς χαζοσκουτεράκια.

Κι επίσης έχεις δει τις πωλήσεις στο εξωτερικό των μηχανών?

Αλλά μάλλον αυτοί έξω στην Ιταλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι άσχετοι,δεν έχουν καβαλήσει ποτέ μηχανή κι έτσι πήγαν και το πήραν.

exontas arketa xronia pira giagia arkouda...nai ok ESI bori oti exei 2 rodes boris na to pas alla ws ekei. exeis lefta mono gia ena mixanaki??kai exeis to burger tis suzuki me 10500?i to t-max tis yamaha me 9fevgata????idika apo atoma san esena den boro na pw oti me xaropioi na diavazo tetia gia onoma!Pare to vstrom kai ena scooteraki-papaki me ta idia fraga nai fortose to ka8e transalpino -kleopa-vstromiti me....oti na nai kai kantin oxi mono gia paralies alla opou na nai!miktoekdromoules les re agorina pragmatika epidi exw ri3i merika vlefara se kana 2 post sou....pou sta komatia peran dromou na paw tous kouvades kai me posous agious panw apo to kefali mou oeo????peri kostous sintirisis de meta3i...on-off kai ena xazoscooteraki-papaki gia tin poli kai mias tetias aidias...epidi milaw se an8rwpo pistevo pou exei kapia gnwmi kai bori na tin tekmiriosi....epetrepse mou na pistevo pws ine paraplisio.
    dixws na allazw efxi geri dinati na maste oloi kai panta or8ioi!
    Eμένα δεν με χαροποιεί καθόλου που αμφισβητείς την γνώμη ενός βετεράνου στους 2 τροχούς.Απλά μην προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου και σε άλλους.Πες αυτά που θες αλλά μέχρι εκεί.Καλά όλους τους κατόχους τους έχεις προσβάλει στο Maximun με τα χίλια μύρια που έχεις πει.Αλλά σου έχω κάνει μια ερώτηση παραπάνω κι ελπίζω να μου απαντήσεις.Φιλικά΄όλα αυτά πάντα.

Αλήθεια με τους Αγίους που προείπες τι εννεοείς?

Ξέρεις τι με πειράζει?Ο πουριτανισμός που βλέπω εδώ μέσα και μας πάει πίσω στην κατηγορία των μηχανών.

όσοι οδηγούν μηχανή είναι μηχανόβιοι,είναι πρώτοι είναι όλα τα λεφτά.

όσοι οδηγούν όμως megascooter είναι χάλιες,ξανθιές(όπως είπε ένα μέλεος σας),μοδιστρούλες....

Έλεος ρε παιδιά.μόνο εδω το έχω συναντήσει αυτό το πράγμα.Έλεος

Τι πράγμα είναι αυτό.Μ αρέσει που κάποιοι έχουν άποψη ενώ δεν έχουν καν καβαλήσει.Ποπο.Τουλάχιστον λέω την γνώμη μου επειδή υπήρξα κάτοχος πολλών μηχανών.και Varadero είχε ο πατέρας μου και R1150 RT και και και.ΜΕ όλα έχω κάνει βόλτα αλλά κι όλα τα έχω ταξιδέψει.Δεν φτάνει μια μόνο βόλτα αλλά ένα ταξίδι.

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε πάει εκδρομή με το Scooterclub Hellas Μέτσοβο-Ιωάννινα-Γρεβενά.Στην πλατεία του Μετσόβου που αράξαμε ήταν κι άλλοι φίλοι μηχανόβιοι παρκαρισμένοι με gs,duke,vfr,varadero,sv και πολλά ακόμη.Είχαμε φτάσει νωρίτερα από τα παιδιά της Θεσσαλονίκης(περιμέναμε άλλα 8 megascooter) κι αράξαμε ένα Burgman ένα Tmax Turbo κι ένα Atlantic μέχρι να έρθουν.Tα παιδιά με το που μας είδαν ήρθαν κατευθείαν να ρωτήσουν για τα 2 Ιαπωνικά τα οποία κατά την δική τους άποψη ήταν αρκετά επιβλητικά από και ότι η ποιότητά τους φαινότανε από μακρυά.Κάνανε τόσες ερωτήσεις αλλά κανένας μα κανένας επειδή δεν τα είχε καβαλήσει δεν είπε κουβέντα.Και γι αυτό τους δίνω μπράβο.Απλά ρωτούσαν,άκουγαν κι έκριναν.Ένας μόνο είπε την γνώμη του για την οδηγική συμπεριφορά των 2 ιαπωνικών επειδή το ένα το έχει φίλος του(burgman) και το άλλο το είχε κάνει βόλτα.Ένα μόνο είπε.Άπαιχτά παντού και σε όλες τις συνθήκες.Από φρένα?Από πλαίσιο?Από επιδόσεις?Από κρατήματα?Από αναρτήσεις?Από ασφάλεια σε περίπτωση πτώσης?Από ταχύτητες ταξιδιού τις οποίες λέει εμείς έτσι όπως είμαστε δεν μπορούμε να τις διατηρήσουμε.ΆΛλοι ήταν γυμνοί μπροστά κι άλλοι χωρίς μεγάλα παρμπρίζ.Είχε ένα vfr 800 κατακόκκινο.Πανέμορφο.Και στο τέλεος είπε έχω αλλάξει τόσα μηχανάκια και μάλλον το επόμενο θα είναι ένα εκ των 2.Κι άλλο ένα παιδί με Transalp ο οποίος μου λέέι χαριτολογώντας έχω φάει ήττα από burgman σε κλειστό στροφιλίκι(καλά στην ευθεία δεν το συζητάμε) που μ'έκανε να αναθεωρήσω πολλά πράγματα και να κοκκινίσω.Απλά μέχρι τότε λέει άκουγα δεν είχα καβαλήσει και δεν είχα κυνηγήσει κανένα.Έχω πάει αρκετές φορές Ιταλία τώρα τελευταία όμως και ειδικά τα club με τα Τmax kai ta Burgman στα ταξίδια στην autostrada γεμίζουν τους δρόμους.Άσε που υπήρξαν πολλές φορές που μπήκα στο κονβόι τους και δεν μπορούσα ν ακολουθήσω τους ρυθμούς τους.

Μας άρεσαν οι απόψεις τους.Τους ενημερώσαμε σε κάποια πράγματα μας ενημέρωσαν κι αυτοί.Απλά ήταν ανοιχτόμυαλοι,είχαν εμπειρία,σεβάστηκαν την γνώμη μας,δεν μας ΄΄εκριναν έτσι όπως πολλοί εδώ μέσα μας έχουν πει και φύγαμε για μια ευχή για καλό δρόμο.

Αυτά.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από suzuki_k5
    Mia ερώτηση μόνο θέλω να σου κάνω.Έχεις οδηγήσει megascooter ποτέ στην ζωή σου?Μιλάμε για τα μεγάλα πάντα τα ακριβά κι όχι αυτά που εσύ αποκαλείς χαζοσκουτεράκια.

Κι επίσης έχεις δει τις πωλήσεις στο εξωτερικό των μηχανών?

Αλλά μάλλον αυτοί έξω στην Ιταλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι άσχετοι,δεν έχουν καβαλήσει ποτέ μηχανή κι έτσι πήγαν και το πήραν.
    Αν διαβάσεις ποιο πίσω θα δεις ότι είχα το 250 το honda και μάλιστα ο πατέρας μου το είχε τσιμπίσει απο Καναδά κούτα καθώς ο Κλεφτράκης δεν το έφερνε επίσημα(κάάτι παραπάνω απο 2 τουβλάκια τότε.... ). Για την γνώμη ενός βετεράνου δεν τον προσβάλω πουθενά αναφέρωντας του όμως την σκέψη μου ότι τα μέγα αυτά είναι πάρα πολύ ακριβά όπωτε δεν τίθεται κανένα θέμα για το άν μπορεί κάποιος η όχι να έχει μιά κανονική μηχανη και ένα εργαλίο πόλεως, επίσης δίχως να τον ξέρω γράφω ότι αυτός μπορεί να το πάει μαλιοκούβαρα απο την άλλη όμως είναι λάθος να προτρέπουμε τον καθένα στην αγορά αυτών μέσα έδω, είναι η αποψή μου και όπως καθένας λέει την δική του σε 1 ελεύθερο φορουμ έτσι την λέω και εγώ. Περι Ευρώπης που λές και έσυ έχωντας ζήση αρκετά χρόνια Αγγλία δεν μπορώ να περιγράψω τις όποιες διαφορές έχουν εκεί με εδώ σε θέμα παιδείας δρόμων...γενικά. Σίγουρα ανεβαίνουν οι πωλήσεις εκεί είναι όπως ξανάπα ότι ποιο κοντά σε αμάξι και με την παιδία δρόμους που έχουν τα χρησιμοποιούν όπως εμείς τα scooter στην πόλη, απλά έχουν τα ...μέγα υπάρχει πολύς κόσμος που δεν θέλει αμάξι και ναι είναι ότι ποιο κοντά σε αυτό παραμένωντας μια διεστράβλωση μηχανής.
    Τώρα το αν σε προσβάλω έσε η οποίον άλλο εδω μέσα....απλά λυπάμαι αν το βλέπεις έτσι σίγουρα υποστειρήζω ότι η αγορά σου είναι εσφαλμένη.... καλο θα ταν να μην είχαμε το γνωστο ανα την υφηλιο χαρ/κο του Ελληναρα ότι έχω εγώ είναι....τούμπανο. Επιτέλους πια είναι πανάκριβα του χεις χώσει εσύ δεν ξέρω και εγώ τι άλλο πάνω απο εξάτμιση μέχρι οτιδήποτε(πρέπει να έχεις ανέβει σε φράγκα τρελά λεμε....τεσπα)και με αυτά τα λεφτά καλό είναι σε φορουμ μηχανών να παραπέμπουμε τον οποιοδήποτε σε σωστές κινήσεις και όχι να παραπέμπουμε σε αγορές μηχανημάτων που απλά είναι και πανάκριβα για τους μισθούς του οποιουδήποτε και δεν κάνουν καμιά δουλεία σωστά. δεν διάβασά όλα τα πόστ σου και δεν θα απαντήσω ξεχωριστά σε κανένα απο αυτά πιστεύω να κάληψα τις όποιες ερωτήσεις μου κανές. τώρα τό δα....χαζοσκουτεράκια δεν αποκάλεσα και ούτε και πρόκετε ποτέ τα σκούτερ. Μιλάω ΠΑΝΤΑ για το θέμα δλδ αναγέρομαι στα μέγα.....
    Ούτε έχω πάρει απάντηση γιατί δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε μια σωστή μηχανη με τα ίδια λεφτα και ένα...σκουτεράκι παπάκι ότι θέλει τεσπα για την πόλη
    Καλημέρες σε όλους

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    Αν διαβάσεις ποιο πίσω θα δεις ότι είχα το 250 το honda και μάλιστα ο πατέρας μου το είχε τσιμπίσει απο Καναδά κούτα καθώς ο Κλεφτράκης δεν το έφερνε επίσημα(κάάτι παραπάνω απο 2 τουβλάκια τότε.... ). Για την γνώμη ενός βετεράνου δεν τον προσβάλω πουθενά αναφέρωντας του όμως την σκέψη μου ότι τα μέγα αυτά είναι πάρα πολύ ακριβά όπωτε δεν τίθεται κανένα θέμα για το άν μπορεί κάποιος η όχι να έχει μιά κανονική μηχανη και ένα εργαλίο πόλεως, επίσης δίχως να τον ξέρω γράφω ότι αυτός μπορεί να το πάει μαλιοκούβαρα απο την άλλη όμως είναι λάθος να προτρέπουμε τον καθένα στην αγορά αυτών μέσα έδω, είναι η αποψή μου και όπως καθένας λέει την δική του σε 1 ελεύθερο φορουμ έτσι την λέω και εγώ. Περι Ευρώπης που λές και έσυ έχωντας ζήση αρκετά χρόνια Αγγλία δεν μπορώ να περιγράψω τις όποιες διαφορές έχουν εκεί με εδώ σε θέμα παιδείας δρόμων...γενικά. Σίγουρα ανεβαίνουν οι πωλήσεις εκεί είναι όπως ξανάπα ότι ποιο κοντά σε αμάξι και με την παιδία δρόμους που έχουν τα χρησιμοποιούν όπως εμείς τα scooter στην πόλη, απλά έχουν τα ...μέγα υπάρχει πολύς κόσμος που δεν θέλει αμάξι και ναι είναι ότι ποιο κοντά σε αυτό παραμένωντας μια διεστράβλωση μηχανής.
    Τώρα το αν σε προσβάλω έσε η οποίον άλλο εδω μέσα....απλά λυπάμαι αν το βλέπεις έτσι σίγουρα υποστειρήζω ότι η αγορά σου είναι εσφαλμένη.... καλο θα ταν να μην είχαμε το γνωστο ανα την υφηλιο χαρ/κο του Ελληναρα ότι έχω εγώ είναι....τούμπανο. Επιτέλους πια είναι πανάκριβα του χεις χώσει εσύ δεν ξέρω και εγώ τι άλλο πάνω απο εξάτμιση μέχρι οτιδήποτε(πρέπει να έχεις ανέβει σε φράγκα τρελά λεμε....τεσπα)και με αυτά τα λεφτά καλό είναι σε φορουμ μηχανών να παραπέμπουμε τον οποιοδήποτε σε σωστές κινήσεις και όχι να παραπέμπουμε σε αγορές μηχανημάτων που απλά είναι και πανάκριβα για τους μισθούς του οποιουδήποτε και δεν κάνουν καμιά δουλεία σωστά. δεν διάβασά όλα τα πόστ σου και δεν θα απαντήσω ξεχωριστά σε κανένα απο αυτά πιστεύω να κάληψα τις όποιες ερωτήσεις μου κανές. τώρα τό δα....χαζοσκουτεράκια δεν αποκάλεσα και ούτε και πρόκετε ποτέ τα σκούτερ. Μιλάω ΠΑΝΤΑ για το θέμα δλδ αναγέρομαι στα μέγα.....
    Ούτε έχω πάρει απάντηση γιατί δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε μια σωστή μηχανη με τα ίδια λεφτα και ένα...σκουτεράκι παπάκι ότι θέλει τεσπα για την πόλη
    Καλημέρες σε όλους

συγνωμη που επεμβαινω αλλα αυτα που γραφεις δεν ισχυουν για ολες τις κατηγοριες μηχανων;εγω πιστευω οτι ολοι λιγο πολυ τα εχουμε χωσει τα ευρω σε μοντιφες και βελτιωσεις...και μια επιτυχημενη αγορα ειναι να αγορασεις αυτο που πραγματικα χρειαζεσαι.

σε forum μηχανών?????

και δλδ τα megascooter 400cc-600cc-650cc τι είναι....μοτοποδήλατα????
    Όλα τα οχήματα ανω των 51cc είναι μοτό......
    γιατί το Varadero, η Goldwing, η Rocket III, η Harley Road King.............κλπ κλπ κλπ τι είναι???
    Νταλίκες???
    Μηχανές είναι κι αυτές.........
    Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και χρημάτων......
    η οποιαδήποτε μοτο μπωρεί να αγορασθει για να προσφέρει υπηρεσίες, απλής μεταφορας, μούρης, πάπιας, καυ..ας, και δεν ξέρω κι εγω τι άλλο............
    Φυσικά κι ο καθ' ενας εχει την άποψή του αλλά ώς εκεί........
    Δεν είναι σωστό πέραν απο την πλάκα που γίνετε να γράψει ο Χ οτι η μοτο που πήρε ο Ψ είναι ΜΑΠΑ του κερατά!!! γιατί δεν γουστάρει την κατηγορία ή είναι νταλίκα-βάρκα μπρίκη-πλυντήριο κλπ κλπ επειδή ετσι του γουστάρει ή επειδή ειναι ακριβή.
    Λεφτά δίνουμε όλοι!!!
    Κι εγώ λέω οτι οι Χ, Ψ μοτο ειναι μάπα αλλα όλα στα πλαίσια της πλάκας αλλά αν δεν συγκρατηθείς κι ανάλογα βέβαια με τι αντιδράσεις συναντάς, σοβαρεύει η κατάσταση και φτάνουμε σε τέτοια επίπεδα......
    CALCULATOR ISLAND

Παλαιό μέλος
    θα παρακαλούσα να μην ζητά συγνώμη κανένας εδω μέσα για οποιαδήποτε επέμβαση-άποψη-γνώμη έχει να θέσει. Καλά τα λές και για ότιδηποτε τύπο μηχανής ο καθένας μας πως να το κανουμέ είναι έρωτας δεν κρύβεται και ....σπρωχνουμε ανεξαρτήτως με το αν είναι naked, street, on-off, motard, enduro ότι να ναι τεσπα απλά η συγκεκριμένη κατηγορία είναι άκυρη! κάθετε ο καθένας ελληναράς και αδείαζει....οτι θέ για να υποστειρήξη ότι είναι Η ΕΠΙΛΟΓΗ η συγκεκριμενη ....τέσπα αυτό ε όχι ρε παιδια ύμαρτον έλεως ναι θα πεταχτώ και έγω όπως έπρεπε να κάνει και ο καθένας και θα μιλήσω. άνθρωπας έχει το vfr και σκέπτεται να πάρει τι???? ο άλλος του τά χωσε σε κλειστο στροφυλίκι ένα burger και έγινε τι? δεν υπάρχει περίπτωση δε να είναι ο ίδιος η ο καθένας μας κουλός!όλοι γενηθήκαμε και είμαστε πιλότοι....Ελληναράδες. και μου αναφέρονται αυτά σαν παραδείγματα??????????VFR και το επόμενο να ναι χρέπι....ο άνθρωπος πάει καλά? οδηγά transalpino ο άλλος πάει παντού είναι ευκολοσυντήρητο ταξιδιάρικο τίμιο κλπκλπ και μου αναλώνετε ποιος θα τον κεράσει τι σε κλειστό στροφυλίκι?άλλη περίπτωση.....
    επειδή ύπαρχει πολή βλακεία ανα τον κόσμο ε όχι ρε παιδιά οκ όλα καλα δεν χρειάζετε να την βλέπουμε και να καθόμαστε άπραγοι!θα μιλάμε.-

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
    σε forum μηχανών?????

και δλδ τα megascooter 400cc-600cc-650cc τι είναι....μοτοποδήλατα????
    Όλα τα οχήματα ανω των 51cc είναι μοτό......
    γιατί το Varadero, η Goldwing, η Rocket III, η Harley Road King.............κλπ κλπ κλπ τι είναι???
    Νταλίκες???
    Μηχανές είναι κι αυτές.........
    Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και χρημάτων......
    η οποιαδήποτε μοτο μπωρεί να αγορασθει για να προσφέρει υπηρεσίες, απλής μεταφορας, μούρης, πάπιας, καυ..ας, και δεν ξέρω κι εγω τι άλλο............
    Φυσικά κι ο καθ' ενας εχει την άποψή του αλλά ώς εκεί........
    Δεν είναι σωστό πέραν απο την πλάκα που γίνετε να γράψει ο Χ οτι η μοτο που πήρε ο Ψ είναι ΜΑΠΑ του κερατά!!! γιατί δεν γουστάρει την κατηγορία ή είναι νταλίκα-βάρκα μπρίκη-πλυντήριο κλπ κλπ επειδή ετσι του γουστάρει ή επειδή ειναι ακριβή.
    Λεφτά δίνουμε όλοι!!!
    Κι εγώ λέω οτι οι Χ, Ψ μοτο ειναι μάπα αλλα όλα στα πλαίσια της πλάκας αλλά αν δεν συγκρατηθείς κι ανάλογα βέβαια με τι αντιδράσεις συναντάς, σοβαρεύει η κατάσταση και φτάνουμε σε τέτοια επίπεδα......
    Γιάννη είπα είναι λάθη είναι άποψη μου και φυσικά την εκφέρω. τα υπόλοιπα που αναφέρεις...είναι απλά μηχανές απο διάφορες κατηγοριές. Είπα είναι κατηγοριά και αυτή των μέγα και ΝΑΙ είπα είναι λάθος η ύπαρξη τους τώρα το πως αναφέρεται ο καθένας έδω μέσα είναι σίγουρα δικαίομα του και ναί ίσως παραφέρεται ο καθένας συμπεριλαμβανομένου και εμένα άλλα για κάτσε το ίδιο δεν κάνει και ο οποιοσδήποτε μου φέρει παραδείγματα ανθρώπων που και καλά έχουν την οποιαδήποτε μηχανή απο διαφορετική κατηγορία (και μάλιστα στον τομέα τους είναι κορυφαίες επιλογές άλλο που οι ΙΔΙΟΙ δεν ξέρουν τι ακριβώς θέλουν και...)και το συγκρίνουν με τις....μεγααποαυτές. Είμαι 30 χρωνών και όχι ρε παιδιά απο την στιγμή που ο καθένας θήγη την νοιμοσήνη μου ε οκ έχω κάθε δικαίωμα να είμαι τόσο καυστικός και να εκφράζομαι τόσο ελεύθερα. είδικά όταν με προκαλεί με το να μου λέει ότι είπα άλλα μέλη άχρηστα η ότι τα έθιξα όπως ο γιαγιά αρκουδα που ούτε γνωρίζω κανέναν ούτε διανοήθηκα ποτέ να θίξω κανέναν ναι ειδικά τότε...μου χει αδιάσει 4 απαντήσεις γεμάτες λαλάκιες του απάντησα και στις 4 και πιστεύω παααααρα πολύ ισυχα

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Nikko over 3 η βγαλσιμο κατακόρυφη η και τα δυο;
    από m/m990 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2012, 11:42
  2. Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ
    από ΝΙΚΗ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2007, 10:50
  3. S.o.s. ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΛΕΙΔΙΑ.
    από beniamin στο forum Off topic