Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 163

Θέμα: ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
    krima re pousti mouuuuuuuuuuuu

eixe valei kai golara tote o gavros, to grigorotero sout tis istorias, oute oi kameres katalavan oti bike,m oute o kosmos..

as eiani kala o anekdiigitos diaititis o opoios me ton epopti tou to eidan. Aetisia matia! milame o typos kapote pigaine me to busa tou me 300 kai panw se prosperasi se kouti katafere na diavasei protoselido tou "Prokta8liti" pou eixe afisei o odigos stin etazera tou koutiou.
    :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

ΑΠΛΑ....
    Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    el hymador said:
    Γενικο συμπερασμα :

Ολοι ειμαστε για τον ΜπουτΖο .... το θεμα εναι με ποιον τροπο το συνειδητοποιεις ..... οι γαυροι σιγουρα το καταλαβαινουν με τον σκληρο τροπο...αν το καταλαβαινουν δηλαδη , αλλα εκει ειναι η πλακα ...να τους βλεπεις να χτυπιουντε σαν χταποδια του Σαρωνικου προσπαθωντας να συμαζεψουν τα ασυμαζευτα...

Δηλαδη τωρα για να καταλαβω....υπαρχει καποιος απο εσας που αν κατακτησει το πρωταθλημα θα χαρει? Με τετοιο ανταγωνισμο? με τετοιο επιπεδο ? με αυτην την ποιοτητα ποδοσφαιρου που παρουσιαζουν οι Ελληνικες ομαδες? ...να το χαιρεστε ρε !!
    Χαίρονται μόνο εκείνοι που είναι τυφλωμένοι με χρωματιστά γυαλιά φίλε μου. Αυτό φωνάζω...

Βλέπω εδώ λοιπόν αρκετούς να χοροπηδάνε με τις "ομαδάρες μας" και την εσωτερική διαμάχη.

Δεν λέω... καλή είναι για να "πειραζόμαστε" μεταξύ μας... αλλά μέχρι εκεί. Γιατί μόλις ανοιγουν τα σύνορα και πάμε βόλτα έξω , θα πρέπει οι ξένοι να είναι στο Α στάδιο προετοιμασίας, για να κάνουμε θριάμβους εμείς, όταν έχουμε τελειώσει ουσιαστικά την προετοιμασία. Θυμηθείτε το περασμένο καλοκαίρι!

Την μεθεπόμενη εβδομάδα λοιπόν που είμαστε πάλι για να παίζουμε στας "Ευρώπας", να δούμε τι απίδια πιάνουμε. Μέχρι τότε μπορούμε να πικάρουμε ο ένας τον άλλον , αλλά γνωρίζοντας οτι όλες οι ομάδες ..... ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΩ!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Το οτι είμαστε για το Μπουτσο στην Ελλαδα το φωναζω εδω και πολυ καιρο...

ΑΛΛΟ αυτο και ΑΛΛΟ το οτι ΠΡΕΠΕΙ να παρει τιτλο η ΑΕΚ ΑΜΕΣΑ ...

Ο νοών νοείτο...

Νέο μέλος
    BAZΕΛΟΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ.... ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΛΩΣΣΑ.
    ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΣΤΕΛΙΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΜΑΙΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΚΑΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.

Υ.Γ. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ Ο ΓΚΑΒΟΥΛΙΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΟΦΣΑΙΤ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΗΤΑΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ. ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.

ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz750!
    ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    τι έγινε βρε;... ξετρουπωσες και εσύ;...

Αίντε νίκη με τον Ατσαλένιο τώρα όπως κάνατε και με τον Ατρόμητο....

και μην ξεχνάτε... ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ!!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ......ZZR.......

Καλώς ή κακώς τόν καιρό τού Γουέμπλευ ήμουν στά δεκαπέντε μου,καί ΕΒΛΕΠΑ καί
    ΕΠΑΙΖΑ...πολύ μπάλα...
    Άρα αύτά πού θά σού περιγράψω τά έζησα σάν άνθρωπος τού ποδοσφαίρου,ένας πιτσιρικάς
    πού έπαιζα στά έρασιτεχνικά ξερά γήπεδα τόν καιρό έκείνο....!!!!!!!!
    Πρίν όμως σέ πάω στό Γουέμπλευ θά σέ πάω στά γήπεδα τής Άργεντινής τό 78 νά σού περιγράψω πώς άλλαξε χέρια ένας άντιδραστήρας γιά νά κάνει ή άγαπημένη μου
    ΑRGENTINA τό 6-0 μέ τό Περού μέ τόν μεγάλο του τερματοφύλακα ΚΙΡΟΓΑ άργεντίνικης
    καταγωγής πού ήταν έκείνη τή μέρα τροχονόμος.
    Έτσι κερδήθηκε ένα παγκόσμιο κύπελλο...
    Τό μάτς ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ...ή Έλληνική TV γιατί έδειχνε τά δύο προηγούμενα μάτς,αύτό ήταν άργά....
    Άλλά έγώ φανταράκι,κάπου σέ ένα νησί σηκώθηκα άργά τό βράδυ άνέβηκα πάνω στό ΚΨΜ...
    στήν ταράτσα,γύρισα τήν κεραία Τουρκία μεριά καί μιά παρέα τρελλαμένοι μέσα στή
    μονάδα είδαμε τό μάτς άπό Τουρκία....Άν μάς έπιαναν..ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΓΑΝ....!!!!!
    Ήγέτης τής χώρας έκείνη τήν έποχή ό Βιντεάλα....
    Άν καί άγαπούσα καί άγαπώ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ τή χώρα γιά όλα αύτά πού έχει προσφέρει
    μέ τούς άγώνες της στήν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ....έκείνη τή βραδυά
    ένιωσα πολύ άσχημα,άπογοητεύτηκα....!!!!!!!!!
    Ήταν ή έποχή πού οί Άμερικάνοι έπένδυαν στήν Άργεντινή λέγοντας.....
    γιά κάθε δολλάριο πού θά ρίχνουμε στή χώρα θά πάρουμε 4.....!!!!!!!
    Τό άποτέλεσμα τό 2006 γνωστό....ή χώρα χρεωκόπησε...!!!!!!!
    Θά μού πείς τώρα γιατί στά λέω αύτά...
    Βίοι παράλληλοι φίλε μου...Στρατιωτικά καθεστώτα τής έποχής ,ίδια φιλοσοφία....!!!!
    ΔΩΣΕ ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ......!!!!!

Πάμε τώρα όκτώ χρόνια πίσω ...Μέ τή Χούντα στά φόρτε της....!!!!!
    Μέσον Έθνικής προβολής καί προπαγάνδας,τί άλλο τό πιό λαοφιλές σπόρ......
    Συνταγή δοκιμασμένη χρόνια άπό τούς Άνατολικούς...!!!!!!!
    Τήν ύπέρβαση ό ΠΑΟ τήν έκανε μέ τήν μεγάλη Έβερτον τής έποχής έκείνης...
    Τότε μπήκαν ψύλλοι στά αύτιά...!!!!!!
    Ή πορεία πρός τόν τελικό είχε Άνατολικό μπλόκ...
    Ό Έρυθρός Άστέρας μιά μεγάλη όμάδα ή άρμάδα τού Τζάιτς......
    Παικταράδες πού είχαν τά πάντα έκτός άπό χρήμα....!!!!!
    Πώς γίνεται αύτό...????
    Έτσι γινόταν τότε στή Γιουγκοσλαβία τού Τίτο....!!!!!!!!
    Έπαιρνες δόξα ,άξιώματα,φήμη,άλλά χρήμα καί γιά νά ξεκολλήσεις άπό τή Γιουγκοσλαβία
    έπρεπε νά πάς 32.....!!!!!!!
    Ή χώρα μας ήθελε προβολή καί τό καθεστώς στήριξη...!!!!!
    Κάπως έτσι έγινε καί τό γήπεδο τού Έρυθρού Άστέρα άπό ξύλινο ,τσιμέντο όπως μάς τά περιέγραφε μετά άπό λίγα χρόνια ό Άντωνίεβιτς ένας παικταράς μπαλλαντέρ τού Άστέρα
    πού κατέληξε στά γεράματα του στόν Ήρακλή τού Σάννον....!!!!!!!
    Τόν άγώνα στό Βελιγράδι τόν είδα στήν ΤV ζωντανό.
    Ούτε σφυρίχτρα ούτε τίποτε,χάσατε τή μπάλλα έκείνη τή μέρα.
    Έδώ τό μάτς ήταν μιά παρωδία.....!!!!!!!ΟΧΙ στήν έξέλιξη άλλά στό πώς μπήκαν τά γκόλ
    καί τό πώς έπαιζε ό Άστέρας....!!!!!!!!
    Βέβαια ό καθένας ότι θέλει βλέπει....Έπιταγή πάντως δέ δημοσιεύθηκε....!!!!!!!
    Καί τέλος νά σού λύσω καί τήν άπορία γιατί ό ΠΑΟ καί όχι ό πιό λαικού έρίσματος ΟΣΦΠ....
    Ύπήρχε μιά κυρία φίλε μου ,όπως πάντα πίσω άπό κάθε μεγάλο άνδρα.....!!!!!
    Καί άυτή άν τήν έχεις άκούσει τή λέγαν...ΔΕΣΠΟΙΝΑ...
    Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ....αύτή ήταν άρρωστη μέ τό τριφύλλι όσο τρελλό καί νά σού φανεί....!!!!
    Άφησε ίστορία ή Δέσποινα......!!!!!!
    ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΥ.....!!!!!!

Κάπως έτσι τά έζησα φίλε μου,χωρίς ίχνος ύπερβολής καί άνιδειοτέλειας.....!!!!!
    Καί γιά νά συμπληρώσω......
    ήμουν καί γώ στό δρόμο μέ όλη τήν Έλλάδα καί πανηγύριζα......!!!!!!!

τα σκηνικά με την Αργεντινή τα ξέρω αν κ δεν ζούσα υπάρχουν πολλά κείμενα κ εχω διαβάσει για την απάτη που παίχτηκε με το Περού....κ φυσικά την πλήρωσε η Βραζιλία

τώρα για τον ΠΑΟ ευχαριστώ για τις πληροφορίες...σίγουρα το παιχνίδι με τον Αστέρα βρομούσε...
    κάποου αναφέρει ότι βρόμαγε κ ο αγώνας με την Έβερτον αλλά δεν κατάλαβα πως μπορύσε να πιέσει το καθεστώς τους άγγλους??? πως τελικά έφτασε ο Παναθηναϊκός να παίξει με τον Αστέρα....πως απέκλεισε όλες τις ομάδες???
    ας πούμε τι ρόλο έπαιξε η Έβερτον??? ήταν μούφα κ αυτός ο αποκλεισμός...????
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    πολυ απλα ο ολυμπιακος εξαργυρωσε την νικη απο την αεκ με τον ιδιο τροπο.............
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

φερτε πισω τον ΜΠΙΓΚΟΝ ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Kαλα ...
    Ουτε να χανετε δε ξερετε....ειπαμε καταλαβαινω οτι σας τσουζει , αλλα παλι για παστελια μιλατε και για πρωταθληματα και για Μαηδες και για κουπες στα λιμανια .... αυτα ξερετε, σε αυτα εχετε μαθει και μεχρι εκει ειναι οι οριζοντες σας....και το χειροτερο απ΄ολα ειναι οτι εχετε πειστει πως καταφερνετε κατι σπουδαιο , αξιο λογου και θαυμασμου , ικανο να σας κανει να παρετε διαρκειας , να γραφτειτε μελη , να αγοραζετε τον πρωταθλητη κ.τ.λ. - κ.τ.λ....

Μονο ενας εδωσε σημασια σε αυτο :

Δηλαδη τωρα για να καταλαβω....υπαρχει καποιος απο εσας που αν κατακτησει το πρωταθλημα θα χαρει? Με τετοιο ανταγωνισμο? με τετοιο επιπεδο ? με αυτην την ποιοτητα ποδοσφαιρου που παρουσιαζουν οι Ελληνικες ομαδες? ...να το χαιρεστε ρε !!

....και αυτος ηταν αεκτζης....

Ειπα , δεν χαιρομε τοσο για την νικη επι του ''αιωνιου''.... δηλαδη με τι να χαρω? Πεθαμενοι vs Ξοφλημενους? γιατι περι αυτου επροκειτο το Κυριακατικο ματς και εχω τα αρχιδια να το πω!

Και επισης δεν εχω κανενα προβλημα να παραδεχτω οτι ειμαι ΑΝΤΙολυμπιακος μεχρι το κοκκαλο...
    και αυτο δεν οφειλετε στο σωματειο , αλλα στον τροπο με τον οποιο συμπεριφεροντε οι οπαδοι του μια ζωη...οπως τωρα π.χ....πιανονται απο μια προταση και εκτοξευουν κυματα πηχτης βλακειας ...χειλιοειπωμενα κλισε , οτιδηποτε για να αποδειξουν την υπεροχη τους (ε?) και οτι ειναι υπερομαδαρα και ''θρυλος'' και χεσε μεσα....για αυτο γουσταρω να τον πινετε παντου και παντα και δεν εχω οπως ειπα κανενα προβλημα να το πω....

Λοιπον....

Χ Α Σ Α Τ Ε ....

και χασατε απο μια ομαδα που ειχτε προεξοφλησει οτι θα κερδιζατε απο περυσι κι ολας...
    και η οποια τυγχανει να ειναι και ο ''αιωνιος'' αντιπαλος σας....οπου επισηε τυγχανει να ειναι και στην χειροτερη αγωνιστικη κατασταση τωντελευταιων χρονων....

συμβιβαστειτε με αυτο....

γιατι απλα ...

Χ Α Σ Α Τ Ε !!

...και δεν θα ηταν τοσο ηδονικη η ΗΤΤΑ σας, αν δεν ειχατε πρηξει τα παπαρια σε ολο τον κοσμο με τις μπουρδολογια σας προ του ντερμπυ και πριν καλα - καλα ξεκινησει το πρωταθλημα....

παμε παλι ...

Χ Α Σ Α Τ Ε .... ok?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    τα σκηνικά με την Αργεντινή τα ξέρω αν κ δεν ζούσα υπάρχουν πολλά κείμενα κ εχω διαβάσει για την απάτη που παίχτηκε με το Περού....κ φυσικά την πλήρωσε η Βραζιλία

τώρα για τον ΠΑΟ ευχαριστώ για τις πληροφορίες...σίγουρα το παιχνίδι με τον Αστέρα βρομούσε...
    κάποου αναφέρει ότι βρόμαγε κ ο αγώνας με την Έβερτον αλλά δεν κατάλαβα πως μπορύσε να πιέσει το καθεστώς τους άγγλους??? πως τελικά έφτασε ο Παναθηναϊκός να παίξει με τον Αστέρα....πως απέκλεισε όλες τις ομάδες???
    ας πούμε τι ρόλο έπαιξε η Έβερτον??? ήταν μούφα κ αυτός ο αποκλεισμός...????
    OXI ΦΙΛΕ ΜΟΥ........

Τά μάτς μέ τήν Έβερτον ήταν πεντακάθαρα,άπλά έκείνη τή μέρα στήν Άγγλία ό Οίκονομόπουλος
    έπιανε τά ...ΑΠΙΑΣΤΑ.....όπως ό Στεργιούδας μέ τή Ντέρμπυ....!!!!!!!
    Άποτέλεσμα ..κατεβασμένα τά ρολλά....!!!!!
    Έκτός άπό αύτές τίς δύο όμάδες ό ΠΑΟ δέν είχε κανένα άλλο μεγάλο άντίπαλο
    γιά τόν τελικό ,νομίζω καί τήν Τσέχικη Σλόβαν άν θυμάμαι καλά...
    Δέν ήταν τόσοι πολλοί άγώνες τότε στό πρωταθλητριών....!!!!!
    Άπλά Ίταλοί ,Γερμανοί πέσαν άπό τήν άλλη μεριά τού Άγιαξ....
    μέ τόν μεγάλο Χουλσώφ Σουρμπίρ καί Κάιζερ....!!!!!!!!!!!
    Δέν ήταν πολλοί οί άντίπαλοι πρός τόν τελικό.....
    Ξεκίνησε σάν ένα παραμύθι καί έγινε τό ΘΑΥΜΑ...σάν αύτό πού ζήσαμε στό EURO.....!!!!!!!
    Μόνο πού έκεί τότε τά πράμματα ήταν πολύ πιό εύκολα άπό τό EURO....!!!!!!!!!!
    Όπως λοιπόν ή ίστορία τό 1978 έγραψε ARGENTINA....
    έτσι καί σύ σάν φίλαθλος τού ΠΑΟ πρέπει νάσαι περήφανος γιά έκείνο τόν τελικό....!!!!!!
    Πού έβγαλε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ στούς δρόμους νά πανηγυρίζει....!!!!!!!
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙ ΤΟΤΕ.....!!!!
    Πράμμα πού δέ ντρέπομαι νά πώ πώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΡΑ.....
    μέ τόν άπαράδεκτο ΟΣΦΠ...!!!!!!!!!!!!
    Άντίθετα χαρά μου τά βράδυα τής Τετάρτης είναι νά βλέπω αύτή τήν όμάδα νά τρώει...
    ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.....
    ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Kαλα ...
    Ουτε να χανετε δε ξερετε....ειπαμε καταλαβαινω οτι σας τσουζει , αλλα παλι για παστελια μιλατε και για πρωταθληματα και για Μαηδες και για κουπες στα λιμανια .... αυτα ξερετε, σε αυτα εχετε μαθει και μεχρι εκει ειναι οι οριζοντες σας....και το χειροτερο απ΄ολα ειναι οτι εχετε πειστει πως καταφερνετε κατι σπουδαιο , αξιο λογου και θαυμασμου , ικανο να σας κανει να παρετε διαρκειας , να γραφτειτε μελη , να αγοραζετε τον πρωταθλητη κ.τ.λ. - κ.τ.λ....

Μονο ενας εδωσε σημασια σε αυτο :

....και αυτος ηταν αεκτζης....

Ειπα , δεν χαιρομε τοσο για την νικη επι του ''αιωνιου''.... δηλαδη με τι να χαρω? Πεθαμενοι vs Ξοφλημενους? γιατι περι αυτου επροκειτο το Κυριακατικο ματς και εχω τα αρχιδια να το πω!

Και επισης δεν εχω κανενα προβλημα να παραδεχτω οτι ειμαι ΑΝΤΙολυμπιακος μεχρι το κοκκαλο...
    και αυτο δεν οφειλετε στο σωματειο , αλλα στον τροπο με τον οποιο συμπεριφεροντε οι οπαδοι του μια ζωη...οπως τωρα π.χ....πιανονται απο μια προταση και εκτοξευουν κυματα πηχτης βλακειας ...χειλιοειπωμενα κλισε , οτιδηποτε για να αποδειξουν την υπεροχη τους (ε?) και οτι ειναι υπερομαδαρα και ''θρυλος'' και χεσε μεσα....για αυτο γουσταρω να τον πινετε παντου και παντα και δεν εχω οπως ειπα κανενα προβλημα να το πω....

Λοιπον....

Χ Α Σ Α Τ Ε ....

και χασατε απο μια ομαδα που ειχτε προεξοφλησει οτι θα κερδιζατε απο περυσι κι ολας...
    και η οποια τυγχανει να ειναι και ο ''αιωνιος'' αντιπαλος σας....οπου επισηε τυγχανει να ειναι και στην χειροτερη αγωνιστικη κατασταση τωντελευταιων χρονων....

συμβιβαστειτε με αυτο....

γιατι απλα ...

Χ Α Σ Α Τ Ε !!

...και δεν θα ηταν τοσο ηδονικη η ΗΤΤΑ σας, αν δεν ειχατε πρηξει τα παπαρια σε ολο τον κοσμο με τις μπουρδολογια σας προ του ντερμπυ και πριν καλα - καλα ξεκινησει το πρωταθλημα....

παμε παλι ...

Χ Α Σ Α Τ Ε .... ok?
    ετσι μπραβο γραψε κι αλλα...

μια φορα στις τοσες παιρνεις ενα ντερμπυ, βγαλτο μην το κρατας μεσα σου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    OXI ΦΙΛΕ ΜΟΥ........

Τά μάτς μέ τήν Έβερτον ήταν πεντακάθαρα,άπλά έκείνη τή μέρα στήν Άγγλία ό Οίκονομόπουλος
    έπιανε τά ...ΑΠΙΑΣΤΑ.....όπως ό Στεργιούδας μέ τή Ντέρμπυ....!!!!!!!
    Άποτέλεσμα ..κατεβασμένα τά ρολλά....!!!!!
    Έκτός άπό αύτές τίς δύο όμάδες ό ΠΑΟ δέν είχε κανένα άλλο μεγάλο άντίπαλο
    γιά τόν τελικό ,νομίζω καί τήν Τσέχικη Σλόβαν άν θυμάμαι καλά...
    Δέν ήταν τόσοι πολλοί άγώνες τότε στό πρωταθλητριών....!!!!!
    Άπλά Ίταλοί ,Γερμανοί πέσαν άπό τήν άλλη μεριά τού Άγιαξ....
    μέ τόν μεγάλο Χουλσώφ Σουρμπίρ καί Κάιζερ....!!!!!!!!!!!
    Δέν ήταν πολλοί οί άντίπαλοι πρός τόν τελικό.....
    Ξεκίνησε σάν ένα παραμύθι καί έγινε τό ΘΑΥΜΑ...σάν αύτό πού ζήσαμε στό EURO.....!!!!!!!
    Μόνο πού έκεί τότε τά πράμματα ήταν πολύ πιό εύκολα άπό τό EURO....!!!!!!!!!!
    Όπως λοιπόν ή ίστορία τό 1978 έγραψε ARGENTINA....
    έτσι καί σύ σάν φίλαθλος τού ΠΑΟ πρέπει νάσαι περήφανος γιά έκείνο τόν τελικό....!!!!!!
    Πού έβγαλε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ στούς δρόμους νά πανηγυρίζει....!!!!!!!
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙ ΤΟΤΕ.....!!!!
    Πράμμα πού δέ ντρέπομαι νά πώ πώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΡΑ.....
    μέ τόν άπαράδεκτο ΟΣΦΠ...!!!!!!!!!!!!
    Άντίθετα χαρά μου τά βράδυα τής Τετάρτης είναι νά βλέπω αύτή τήν όμάδα νά τρώει...
    ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.....
    ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....!!!!!!!!
    ευχαριστώ φίλε για τις πληφορίες
    απλά με εξοργίζει ο μηδενισμός αυτής της επιτυχίας από κάποιους που δεν γνωρίζουν τίποτα για τις συνθήκες εκείνης της εποχής...και πετάνε ένα απλό η Χούντα σας πήγε στον τελικό επειδή έτυχε να το ακούσουν από ένα Τσουκαλά

αμφιβάλλω αν αυτά που έγραψες τα γνώριζε κανείς εδώ μέσα...
    πάντως επειδή εχω δει το βίντεο του τελικού σχετικά καλά στάθηκε ο Παναθηναϊκός αν εξαιρέσεις κανα 15λεπτο που χάθηκε το τόπι....και απέναντι στον υπερηχιτικό Αγιαξ, την απόλυτη μηχανή του ευρωπαικού ποδοσφαίρου....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ευχαριστώ φίλε για τις πληφορίες
    απλά με εξοργίζει ο μηδενισμός αυτής της επιτυχίας από κάποιους που δεν γνωρίζουν τίποτα για τις συνθήκες εκείνης της εποχής...και πετάνε ένα απλό η Χούντα σας πήγε στον τελικό επειδή έτυχε να το ακούσουν από ένα Τσουκαλά

αμφιβάλλω αν αυτά που έγραψες τα γνώριζε κανείς εδώ μέσα...
    πάντως επειδή εχω δει το βίντεο του τελικού σχετικά καλά στάθηκε ο Παναθηναϊκός αν εξαιρέσεις κανα 15λεπτο που χάθηκε το τόπι....και απέναντι στον υπερηχιτικό Αγιαξ, την απόλυτη μηχανή του ευρωπαικού ποδοσφαίρου....
    ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ.......

Ήταν ένας άνισος άγώνας.........
    Μιά μηχανή τού ποδοσφαίρου πού γυμναζόταν 2 φορές καί 3 τή βδομάδα
    πάνω στήν άμμο πού όταν έμπαινε στό γήπεδο πετούσε.....!!!!!!!!!
    Μιά όμάδα πού όταν έδινε τό σύνθημα ό Σουρμπίρ σέντερ μπάκ.....
    έφευγε μπροστά γιά τό τεχνητό offside καί όλοι οί άντίπαλοι πάθαιναν
    πλάκα......
    Μέχρι νά βρεθεί πώς θά σπάσει αύτό τό τεχνητό offside.....
    ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.....καί ό Αίαντας πήρε πολλά κύπελλα.....!!!!!!!!!!
    Έβλεπες ξαφνικά 5 καί 6 παίκτες πάνω σου, όρμαγαν όλοι μαζί ,
    ούτε ή μπάλλα δέν πέρναγε καί βρίσκονταν μέ 7-8 παίκτες ξαφνικά
    στήν περιοχή σου....!!!!!!!!
    Στά κόρνερ δέ ,κάθονταν στή γραμμή τής περιοχής καί όρμούσαν όλοι μαζί,
    κάποιος θά στήν έριχνε τήν κεφαλιά...!!!!!!
    Αύτή ή όμάδα ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.....
    Αύτή ρήμαξε τό ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ....καί έπαιζε τούς Ίταλούς γιά πλάκα....
    Άν ύπήρχε στοίχημα τότε...ΘΑ ΤΑΧΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ.....!!!!!!!!!!
    Άπέναντι λοιπόν σέ αύτή τήν έπανάσταση τού ποδοσφαίρου,
    όταν πήγε νά παίξει ό ΠΑΟ .....όλοι ξέραμε τί θά γίνει....!!!!!!
    Άλλά σέ αύτόν τόν άγώνα ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ...άκόμα καί ό Άγιαξ ήταν σφικτός...!!!
    Παρόλα αύτά τούς πήγε καί τό μάτς άφού άπό τό 5ο λεπτό ήταν μπροστά
    μέ έκείνη τήν στριφτή κεφαλιά...!!!!
    ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ....
    Όσο ξέραμε ότι ή Μπάρτσα πέρυσι θά τόπαιρνε ....
    έτσι καί τότε ξέραμε ποιός θά τό πάρει...
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΕΙΩΣΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟ....
    τόν έβλεπε όλος ό πλανήτης...!!!!
    Ή Εύρωπαίκή καταξίωση τού ΠΑΟ πέρασε μέσα άπό κείνο τό μάτς....!!!!!
    Αύτό πού ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΟΤΕ Ο ΜΙΣΗΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΑΣ...!!!!!!!!
    Γιά τήν ίστορία ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ....
    όταν ήρθε κάποια στιγμή τό τέλος .....
    κατέληξε στήν ΑΕΚ...στά γεράματα του Ο ΦΑΝΤΡΟΚ...ό γνωστός παππούς..!!!
    Μέ αύτόν λοιπόν ή ΑΕΚ έγραψε ίστορία,κάνοντας μιά μεγάλη πορεία καί
    έφθασε στόν ήμιτελικό τού ΟΥΕΦΑ όπου άποκλείστεικε άπό τή μεγάλη
    ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ τής έποχής έκείνης....!!!!!!!!
    Καί τότε στό ΟΥΕΦΑ παίζαν όλοι οί δεύτεροι.....,άντιλαμβάνεσαι τί σημαίνει αύτό..
    ....!!!!!!!!
    ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....!!!!!!!!!

ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ......προσπαθούν νά ξεχάσουν τίς ΕΦΤΑΡΕΣ.....
    μετρώντας.....

ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.....!!!!!!!!!!!!

Τέτοιοι πού είναι αύτό τούς άξίζει.......!!!!!!!!!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....!!!!!!!!!

ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ......προσπαθούν νά ξεχάσουν τίς ΕΦΤΑΡΕΣ.....
    μετρώντας.....

ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.....!!!!!!!!!!!!

Τέτοιοι πού είναι αύτό τούς άξίζει.......!!!!!!!!!!!

Τι το θες το κουταλάκι,
    να ΤΟΥΣ δίιιιιιιιινεις το φαρμααααάκιιιιιιι...............
    :rotflmao: :rotflmao:

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΕΣ...

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗ ΘΥΜΑΣΤΕ??ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ???

ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...:rotflmao:

ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ???

ΤΙΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ???:rotflmao: :rotflmao:

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ...

ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ???

ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ???

ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ???

ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ???

ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ???

Η ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΕΛΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΠΡΟΣ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ...

ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ...ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ...ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ...ΝΑ ΜΕΜΨΟΙΜΗΡΕΙΤΕ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...

ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ <<ΕΓΧΩΡΙΕΣ>> ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ....
    Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΟ - ΟΣΦΠ....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 101
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2007, 18:42
  2. ΠΑΟ-ΟΣΦΠ
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2007, 08:07
  3. Gandalf...ο εμπρηστής ...χεχεχε...(ΠΑΟ-ΟΣΦΠ)
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2006, 16:08
  4. ξεκινάει και πάλι.. και νωρίς-νωρίς 28/8...ΠΑΟ-ΟΣΦΠ...
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 11:58
  5. ΠΑΟ - ΟΣΕΡ, έχω ένα εισητήριο...
    από BICILINDRICO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 20:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας