Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Περί γονέων, από το μάτι ενός 13χρονου

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Η πραγματικοτητα ειναι πολυ σκληρη οταν γραφετε απο ενα παιδι, τοσο σκληρη που δυσκολευομαστε να την δεχτουμε. Δεν εχω εμπιστοσυνη στα μεσα μαζικης ενημερωσης, αλοιμονο εχουν γραψει και για την οικογενεια μου πολλες φορες ψεματα και υπερβολες. Αλλα και μονο στην ιδεα του να γραψει ενα παιδι κατι τετοιο ανατριχιαζω. Δεν με νοιαζει αν αυτο το παιδι, δεν κοιταει κοριτσακια, δεν με νοιαζει τι θα απογινει μετα, βλεπω οτι σημερα ειναι ουσιαστικα τραυματισμενο απο τη συγχρονη κοινωνια μας. Δεν φταινε οι κυβερνησεις, δεν φταινε μονο οι φυλλαδες και η τηλεοραση. Ολοι μας φταιμε που προστυχευουμε τη ζωη μας, που γελαμε με τα χαλια αντι να κλεινουμε την τηλεοραση..
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna
    Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Μου είναι αδιάφορο αν τα έγραψε ένας δεκατριάχρονος ή ο Μάριος Πλωρίτης. Το ουσιαστικό είναι ότι αυτά που αναφέρονται, όντως συμβαίνουν.

+ 1
    victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    ... αλλά κολλήσατε στο ποιόν αυτού που μπορεί (ή όχι) να το έγραψε και στο μέσον που χρησιμοποιήθηκε για την προβολή/δημοσιοποίηση του εν λόγω κειμένου και όχι ΣΕ ΑΥΤΑ που γράφονται, υπονοούνται, καταγγέλλονται...
    Προς τι η κοροϊδία τοτε? Εντυπωσιασμός? Ξες ειμαι λιγο ευαίσθητος στο θεμα «ειλικρίνεια» και δε μου αρεσει να διαβαζω κείμενα που «ταχα» τα εγραψαν «αθωοι 13χρονοι» ωστε να με σοκάρουν

Aς υπέγραφε ο συγγραφέας με το ονομα του και τοτε θα συζητάγαμε την ουσια της θεωρίας του (που εχει ενδιαφέρον παρ’ολα αυτα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Προς τι η κοροϊδία τοτε? Εντυπωσιασμός? Ξες ειμαι λιγο ευαίσθητος στο θεμα «ειλικρίνεια» και δε μου αρεσει να διαβαζω κείμενα που «ταχα» τα εγραψαν «αθωοι 13χρονοι» ωστε να με σοκάρουν

Aς υπέγραφε ο συγγραφέας με το ονομα του και τοτε θα συζητάγαμε την ουσια της θεωρίας του (που εχει ενδιαφέρον παρ’ολα αυτα)
    +1000000
    αυτό λέω και εγώ
    είναι θέματα που τα ζούμε καθημερινά, είναι πολυσυζητημένα και αναλυμένα κ κανείς (από τους φορείς της εξουσίας εννώ) δεν ενδιαφέρεται και τώρα όλοι ξαφνικά ανακάλυψαν το πρόβλημα από την επιστολή ενος 13χρονου??
    δηλαδή ο καθένας δεν μπορεί να αντιληφθεί το πρόβλημα από τη συμπεριφορά του παιδιού του ?
    πρέπει να διοαβάσει την υποτιθέμενη επιστολή ενός 13χροου Ρίτσου για να καταλάβει την κρίση στο θεσμό της οικογένειας???
    καθημερινά τα παιδιά με τον τρόπο τους δείχνουν στους μεγαύτερους ότι ..έχουν καταντήσει μαλάκες , παραδόπιστοι κ τους έχουν γραμμένους στα τέτοια τους....οποιος έχει ανοιχτό μυαλό το αντιλαμβάνεται κ δεν χρειάζεται το υποκριτικό ενδιαφέρον τον ΜΜΕ για να το συνειδητοποιήσει///
    απλά λέω ότι όλο αυτό το όψιμο ενδιαφέρον τον ΜΜΕ είναι υποκριτικό κ τίποτα δεν έχει να προσφέρει στη λύση του προβλήματος...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    Κύριοι και κύριες καλημέρα,

εδω και καποιο καιρο κυκλοφορουν sms απο τηλεφωνο σε τηλεφωνο με μαθητικές επιδόσεις σε εξωσχολικές δραστηριότητες που θα καναν αστερες του πορνο να αναζητησουν καριέρα στους ορυζώνες του Αινταχο. Στην αρχή σοκάρεσαι και λες δεν ειναι δυνατον. Αν δεν εισαι γονιος σε πιάνει μια ζήλεια με την ευκολια που εχουν αποτινάξει τα μπουμπουκια τα σεξουαλικά ταμπου που κουβαλαμε ακομα στα tank bag μας. Εμεις (οι αντρες) για να σκεφτουμε καν το ενδεχομενο για ευκαιριακό sex στις τουαλέτες θα πρεπει να ταξουμε φερερο + μονοπετρο + μεζονετα σε καλη περιοχή. Αλλα σήμερα στην εποχη της Τατιανας και του Εισαγγελατου οπου το γυαλί ειναι η κυρίαρχη δύναμη τα τσακαλακια φωναζουν ακομα πιο δυνατα: Ειμαι δεκαεξαρης σας γαμω τα λυκεια (και την μαρια-τακη-κατινα-πασχάλη).

Οι πιτσιρικάδες κανουν αυτο που παντα εκαναν καλα... αντιδρούν. Αντιδρουν στον κοσμο των "μεγάλων". Και αντιδρουν αντιγράφοντας τον κοσμο των μεγάλων. Αυτο που παντα έκανε η νεολαια ήταν να δείχνει τον δρομο. "Γινόμαστε οπως μας μεγαλώνετε και στον κοσμο που μας μεγαλωνετε μην περιμενετε κατι καλυτερο απο αυτο που και εσεις τωρα βλεπετε στο κινητο σας". Και ως αλλοι τηλεοπτικοί αστερες τύπου fame-survivor brother πρεπει να καταγράψουν στο γυαλι του τηλεφώνου τους ολο το action. Για την εφήμερη δόξα του τοπικού τους περίγυρου. Κορδονοσουνα σαν το παγόνι γιατι είχες παπακι στο λύκειο καραφτιαγμένο ??? Αρε καραμήτρο σήμερα γίνεσαι ο ήρωας της βδομαδας με το καινουριο βιντεακι της Λουκίας που παιρνει πι-κω την μισή δευτερα λυκείου.

Και ερχόμαστε στα φαινόμενα αλεξ - Ευβοίας. Pure αγνος καθαρος αμόλυντος ρατσισμός. Η ατιμωρησία σε όλο της το μεγαλειο. Αλλη μια χώρα στην λίστα των λεγόμενων δυτικών οικονομικών δυναμεων που κοιτάει με αμηχανία το φαινόμενο να εξελίσσετε. Η μπαλα εχει χαθει απο καιρο και απαιτείτε βαθια τομή και αλλαγή. Αλλα στην χώρα του σιγα-σιγα (γιαβας γιαβας) και του βήμα-βήμα για ακομα μια φορα εθελετοφλούμε ολοι μας. Δεν το κανουμε σε τοσα αλλα προβληματα που μας τυραννάνε χρόνια (βια στα γήπεδα-φορολογικες ελαφρύνσεις στο κεφαλαιο-γνωστοι αγνωστοι βανδαλοι κλπ) θα το κανουμε τώρα ? Για το αν θα αποκτησουμε γκετο στυλ Γαλλίας ή Αγγλιας ή Γερμανίας μένει να το δούμε στα επόμενα χρόνια. Οταν θα είναι πολυ αργά. Οταν θα προσπαθουμε να θαραπευσουμε κατι που δεν προνοήσαμε.

Συνδυασμός των δύο πανω παραγράφων ειναι σε μεγαλο ποσοστο η αιτία για αυτα που βλεπουμε σήμερα να κανουν οι πιτσιρικάδες. Και απο την αλλη μερια ειναι η πραγματικη εξουσια που ανακαλυπτει - δικαζει -αφοριζει -και το ξεχνάει μεσα σε μια βδομαδα για ενα πιο πιασαρικο θέμα.
    Και τα κανει ολα αυτα για ενα μοναδικο λόγο. Το χρήμα και η διατηρηση της εξουσιας τους. Και αξαφνου η ελευθεροτυπια ανακαλυψε τον 13 χρονο λόγιο της Ελλαδας. Μηπως τον ανακαλυψε στα 090 τσοντοτηλεφωνα που διαχειρίζεται η ίδια ?

Ειμαι 30 χρονών γαϊδούρι και ατεκνος. Εχω γνώμη οπως και κωλοτρυπα. Απλα επιλεγω την ενημερωση μου και φροντιζω καθημερινα με την σταση μου να αλλαξει το χωριο μας. Και τωρα με συγχωρείτε αλλα εχω sms απο την πενταημερη της 1ης Λυκειου Ζαγκλειβερίου.

τι ωραια που μπορουν να σε εκφρασουν μερικοι ανθρωποι...

Ευγε φιλε μου...ευγε..
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Μου είναι αδιάφορο αν τα έγραψε ένας δεκατριάχρονος ή ο Μάριος Πλωρίτης. Το ουσιαστικό είναι ότι αυτά που αναφέρονται, όντως συμβαίνουν.
    +1

Η γλώσσα τσακίζει κόκκαλα!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Δεν θα με πειράξει καθόλου να αυξηθεί η κυκλοφορία μιας εφημερίδας αν έχει κάτι να πολύ σημαντικό να πει
    Δεν θα με πειράξει καθόλου να αυξηθούν τα διόδια αν όντως οι δρόμοι γίνουν καλύτεροι
    Δεν θα με πειράξει καθόλου να πληρώσω μια ακτινογραφία στο ΚΑΤ και 10 € αν είναι να μην μου δημιουργήσουν και δεύτερο κάταγμα στα πέρα δώθε μέχρι να βγάλω την πρώτη
    Δεν θα με πειράξει καθόλου αυτό που θα πει ο Μπάμπης ο λεβέντης ή ο Μήτσος ο μερακλής, ο επαίτης, ο καθηγητής, ο μάγειρας, ο τραγουδιστής, ο τρελός, ο μεθυσμένος, ο υποτίθεται ξερόλας …………………
    Δεν θα με πειράξει καθόλου τι θα πει η Σούλα, Μούλα, Κούλα ή η Μαιρούλα που τα κάνει ούλα
    Αυτό που για μένα είναι σημαντικό, είναι αυτό που θα πουν και ακούσουν τα αυτιά μου να φιλτραριστεί από τον δικό μου εγκέφαλο, αξιολογηθεί και μπορεί να με κάνει καλύτερο άνθρωπο.
    Εμείς οι άνθρωποι στην σημερινή εποχή δεν είμαστε για τα δύσκολα γιατί αυτό που μας νοιάζει είναι η κολάρα μας και η ψ .. ρα μας για να επιβεβαιωθούμε ως γυναίκες ή άντρες. το πόσα κρεβάτια θα αλλάξουμε και πόσα κορμιά θα αγκαλιάσουμε με την πίστη στην μεγάλη παραμύθα ότι έτσι θα γεμίσουμε το απύθμενο κενό μας…………………
    Τα παιδιά δεν είναι το αχααχαχαχα μας της στιγμής του έρωτα, του sex, είναι το κάθε μέρα, το του χρόνου το για όσο ζούμε, είναι το <<γραμμάτιο>> που εμείς αποφασίσαμε να αναλάβουμε να πληρώνουμε για το υπόλοιπο της ζωής μας. Πρέπει να είναι το δημιούργημα μας εν πλήρη γνώση και συναίσθηση του τι σημαίνει αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μας και μόνο τότε πρέπει να παίρνουμε την απόφαση να τα κάνουμε.

Μέχρι πριν λίγο καιρό χτυπούσαν καμπανάκια και τώρα να κάτι καμπάνες

Μωρέ ποιος τραβάει το σχοινί είναι το πρόβλημα ή αν αναλωθούμε σε αυτό θα χάσουμε τον ήχο???

Δυστυχώς αυτό που έχουμε καταφέρει είναι να είμαστε σφάλματα και να κάνουμε ανθρώπους. Δεν είμαστε υπεράνθρωποι, απάνθρωποι και υπάνθρωποι είμαστε.

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer

Re: Περί γονέων, από το μάτι ενός 13χρονου

Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
    «Σε σας μιλάω, γονείς...»

Αναμφισβήτητα σε ό,τι αφορά την πιο συγκλονιστική είδηση από τον Τύπο και την τηλεόραση μέσα στο 2006 πρέπει να είναι η εξαφάνιση του συνομήλικού μου και συνονόματού μου Αλέξανδρου από τη Βέροια και η ιστορία με τον βιασμό μιας μαθήτριας της Αμαρύνθου.

Τα μαντάτα δυσάρεστα. Οι εμπλεκόμενοι, παιδιά της δικής μου ηλικίας, και τα σενάρια εφιαλτικά.

Οι συναισθηματικές διαταραχές μέσα στην ελληνική οικογένεια μεγάλες, και μια μανία να ανακαλύψουν συμπτώματα παραβατικά στα παιδιά τους.

Η νέα λέξη που πιπιλίζουν σαν καραμέλα οι μεγάλοι είναι η παραβατικότητα.

Η νέα μόδα που κατασκευάζουν οι επιστήμονες για να φωτογραφίσουν ένα παιδί άτακτο, κακό, είναι η λεξοπαραβατική.

Ξαφνικά, κρίνονται - απορρίπτονται παιδιά που μέχρι σήμερα ήταν λίγο πιο ζωηρά ή παιδιά από ξένες χώρες με άλλη κουλτούρα.

Ολα αυτά συμπληρώνονται με εκφράσεις υποτιμητικές και με πολύ πολύ μυστήριο. Σε ερώτηση που θα θέσουμε εμείς οι μικρότεροι: Γιατί τόση υστερία έτσι ξαφνικά; Τόση ευαισθησία; Σπεύδουν να μας απαντήσουν ότι το κάνουν από ενδιαφέρον ουσιαστικό και αγάπη.

Μεχρι εδω καλα το πας νεε μου

Ας μην τρελαθούμε, αγαπητοί μου γονείς, ανεκπαίδευτοι κατά τα άλλα. Από εσάς ξεκινά το πρόβλημα.

Ναι, σε σας μιλάω. Δεν γεννιέται κανείς έτσι ξαφνικά παραβάτης, ούτε μας χτύπησε ίωση παραβατικότητας από τη μια στιγμή στην άλλη.

Εσείς μας την εισάγετε μαζί με τα επώνυμα ρούχα - τα ακριβά αυτοκίνητα - τα σπίτια με τις πισίνες. Μέσα από την τηλεόραση - τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που μας επιβραβεύουν με μπόνους, με έναν όρο, να σκοτώσουμε όλο και πιο πολλούς. Τέλος, μέσα από την αλλοδαπή ανεκπαίδευτη προβληματική baby sitter.

Τι λες αγορι μου ; Ποια baby sitter ; Ισως αυτα ισχυουν στη Βουλιαγμενη που ζεις αλλα αν σε αφηνε η μανα σου να δεις λιγο τηλεοραση θα διαπιστωνες οτι ο κοσμος πειναει.

Θα σας θέσω κάποιες ερωτήσεις και αν έχετε θάρρος απαντήστε μας.

Πείτε μου, αν έχετε Θεό, πότε καθήσαμε στον καναπέ με παρατεταμένη αγκαλιά και χωρίς την πίεση του χρόνου του στρες σαν οικογένεια να μιλήσουμε για τους προβληματισμούς μας;

Να μιλήσουμε για ανθρώπους του πνεύματος και για την πρόοδο της επιστήμης;

Να τρέξουμε στη φύση;

Αφήστε, εγώ θα σας πω, γιατί από τρελό και από παιδί μόνο ακούς την αλήθεια.

Ποτέ. Με ακούτε. Ποτέ. Κάποτε όμως γινότανε. Τότε που υπήρχε το απόλυτο μέτρο σύγκρισης. Κάποτε, που συμβιβαζόσαστε με τη φτώχεια, αλλά ήσαστε ευτυχισμένοι γιατί ήσαστε τίμιοι. Αξιοπρεπείς. Δεν απορρίπτατε αξίες καθημερινές και η ζωή σας είχε χρώμα, γράφατε ποιήματα, διηγήματα την ώρα της δουλειάς.

Μωρε τι μας λες ; Ειναι αποδεδειγμενο οτι οι νεοι γονεις μιλανε πιο πολυ στα παιδια τους απ'οτι οι πατεραδες τους και ακομα περισσοτερο απο'οτι οι παπουδες τους.

Χωρίς να έχετε τίποτα, τα είχατε όλα.

Σήμερα παραβιάσατε τη συνείδηση, παύσατε μέσα σας να υποκαθιστάτε το θαυμαστικό με το ερωτηματικό.

Σήμερα εγκλωβιστήκατε στην καταλυτική αποχαύνωση.

Οι ανάγκες σας είναι άλλες. Τα θέλετε όλα χωρίς να μετράτε την τσέπη σας, αλλά τον εγωισμό σας.

Και να τα ακριβά αυτοκίνητα, τα ακριβά ρούχα. Και να τα δάνεια και οι λογαριασμοί. Για τα φροντιστηρια σου κωλοπαιδο

Ψέματα λέω; Αν λέω, να με κάψει ο Θεός.Δεν υπαρχει θεος ακομα να το καταλαβεις τοσο που εχεις διαβασει ;

Αλήθεια δεν είναι πως όπου βρεθείτε μιλάτε για μια Λάμπρου, μια Μπεζαντάκου και ένα νινί που σέρνει καράβια; Αλήθεια δεν είναι πως μιλάτε για παρανομίες και για εύκολο χρήμα; - ναρκωτικά - σεξ - αδικία - όπλα - θάνατο - fame story; Αυθάδεια και όλα αυτά μπροστά μας; Αυτό για σας λέγεται παιδεία, κουλτούρα; Ενημερωμενο σε βρισκω

Αχ άρρωστε κόσμε, που κατοικείς στο ελληνόφωνο κρατίδιο με χαμένη μνήμη.
    Αχ! γονείς εσείς, ανεκπαίδευτοι και σαλταρισμένοι, ξύλο που σας χρειάζεται. Πέστε μου, για να μην τα πάρω, πότε είχαμε γονική παρουσία εμείς τα παιδιά του 21ου αιώνα; Πότε καθήσαμε ήρεμα στα γόνατά σας, έτσι, για να γνωριστούμε καλύτερα, να ανοίξουμε ένα βιβλίο του Καβάφη, του Ρίτσου, έναν Καζαντζάκη; Σαν εκείνο να δεις που διάβαζε η γιαγιά μας σε σας, «Ενα παιδί μετράει τα άστρα». Ποτέ. Ναι, ποτέ. Μας ακούτε νεοέλληνες και τσιφτετέλληνες γονείς; Ποτέ. Μας εκπαιδεύσατε να ζούμε σε έναν κόσμο χωρίς αισθητική. Σε έναν κόσμο που κερδίζετε με τη δύναμη της υποταγής, του φόβου, του όπλου, τη μαγκιά και την πνευματική μιζέρια. Ποτε προλαβες στα 13 σου να διαβασεις και να εκτιμησεις τον Καβαφη τον Καζατζακη και τον Ριτσο αληθεια απορω.

Αλλά όταν έρθει η ώρα να δείτε κατάμουτρα το δημιουργικό σας χάλι, την κατάντια σας, αντί να προσπαθήσετε να επανορθώσετε, λέτε πως δεν μας αναγνωρίζετε.

Αληθεια ειναι.Δεν αναγνωριζω στα γραπτα αυτα ενα 13χρονο παιδι αλλα εναν ενηλικα που εκμεταλευεται ενα παιδι , που βγαζει μισος , αληθεια προς ποιους ; μαλλον προς τον εαυτο του διοτι οι γονεις στο συντριπτικο συνολο τους ενδιαφερονται για τα παιδια τους , δουλευουν σαν τα σκυλια να τα μεγαλωσουν και δεν εχουν καμμια σχεση με το μοντελο που κατηγορει ο ανωτερω συγγραφευς.

Και εν πασει περιπτωση ολοι μας κριναμε αυστηρα τους γονεις μας οταν ειμασταν μικροι , και ποσο τους καταλαβαμε οταν γιναμε γονεις οι ιδιοι. Και ποσο προσπαθουμε να μην κανουμε τα δικα τους λαθη.

Προς Θεού τόσο εγωισμός, μα τόσο...

http://www.enet.gr/online/online

Φίλοι μου, τα σχόλια δικά σας........
    Keep on rocking in a free world !!!

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
    απάνθρωποι και υπάνθρωποι είμαστε.

Μιλα για τον εαυτο σου
    Keep on rocking in a free world !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Μιλα για τον εαυτο σου
    Ο εαυτός μου δεν μου επιτρέπει σε καμιά περίπτωση να πω κανένα παιδί κωλόπαιδο
    Όπως επίσης δεν μου επιτρέπει να κλείνω τα μάτια σε αυτά που συμβαίνουν γύρω μου.

Διάβασα τα σχόλια σου………………… εθελοτυφλείς φίλε μου
    Σου εύχομαι η ζωή να σου τα φέρει τόσο καλά ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξεις απόψεις
    Επειδή όμως η ζωή είναι μπροστά και μας δίνει ρέστα πρόσεχε τι θα πληρώσεις

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    παρακαλώ παραμείνετε στο θέμα.... ευχαριστώ....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εγω παλι με τη σειρα μου να πω σε ολα τα παιδια που ενδεχομενος αμφισβητουν το οτι η επιστολη αυτη εχει συνταχθει απο 13χρονο οτι ο νικολοπουλος εγραψε το πρωτο του τραγουδι στα 14 του και ηταν το νυχτεριδες και αραχνες που ερμηνευσε ο καζαντζιδης.
    φυσικα ουτε και εμενα με απασχολει αν το εγραψε το μανιφεστο 13χρονος η 90χρονος απλα αναφερω τον νικολοπουλο για να μη νομιζουμε οτι ειναι και απιθανο.

προβληματιστητε οσοι εισαστε γονεις και οσοι σκοπευετε να γινετε....το πραγμα εχει ξωκειλει...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εγω παλι με τη σειρα μου να πω σε ολα τα παιδια που ενδεχομενος αμφισβητουν το οτι η επιστολη αυτη εχει συνταχθει απο 13χρονο οτι ο νικολοπουλος εγραψε το πρωτο του τραγουδι στα 14 του και ηταν το νυχτεριδες και αραχνες που ερμηνευσε ο καζαντζιδης.
    φυσικα ουτε και εμενα με απασχολει αν το εγραψε το μανιφεστο 13χρονος η 90χρονος απλα αναφερω τον νικολοπουλο για να μη νομιζουμε οτι ειναι και απιθανο.
    :rotflmao:

προβληματιστητε οσοι εισαστε γονεις και οσοι σκοπευετε να γινετε....το πραγμα εχει ξωκειλει...

Αυτο λεμε ντε!!!!

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Το κείμενο μπορεί να έχει γραφτεί από 13χρονο, και όντως να έχει "χτενιστεί", από μεγαλύτερο. Αυτό μάλιστα μπορείς να πείς ότι φαίνεται και από τον ρομαντισμό που το διέπει. (π.χ. ότι τν ώρα της δουλειάς γράφανε ποιήματα και διηγήματα).

Αυτό όμως δεν το ακυρώνει. Μας περιγράφει όπως είμαστε και αυτό πονάει.

Και εγώ έχω τις ενστάσεις μου ως προς την Ελευθεροτυπία. Φτηνος εντυπωσιασμός και ανακολουθία με τις εξαγγελίες περί διαφθοράς, και τις ροζ γραμμές.

Γράφτηκε παραπάνω ότι το νου τους οι γονείς και όσοι σκέφτονται να κάνουν παιδιά. Διαφωνώ το νού μας ΟΛΟΙ μας.

Και κάτι ακόμα, πόσοι από εμάς έχουν ακόμα και σήμερα, το επίμαχο -α, βίντεο στο κινητό τους
    και το δείχνουνε σχολιάζοντας ηλίθια με τους φίλους τους?

Ξέρω περίπτωση "ανθρώπου" που έγραψε στο dvd, την εκπομπή του ευαγγελάτου(μεγάλος καραγκιόζης), για να "κάνει πλάκα με τους φίλους του.

Εμείς είμαστε το πρόβλημα και ευτυχώς τα παιδιά, το έχουν πάρει χαμπάρι.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS

Εμείς είμαστε το πρόβλημα και ευτυχώς τα παιδιά, το έχουν πάρει χαμπάρι.

Τα παιδιά μπορεί , αλλά οι γονείς ( ευτυχώς όχι όλοι.....ακόμη ) δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτε
    LIBYKOS

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. απο το ματι του μπατσου
    από ΜΟΖΑΡΤ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 184
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2008, 08:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας