Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 176

Θέμα: Mega scooter-Μοδα,χαζομαρα ή και τα δυο?

ακριβώς.......δλδ εγώ που εχω αλλάξει 15-16-18 τόσες μοτό και σκέφτωμαι να πάρω megascooter είμαι ΒΛΑΚΑΣ??
    με πατέντα θα μου πείτε.....!!!??
    αλλά εντάξει ρε παιδιά, αμα περνάς απο διάφορα στάδια δεν νομίζω πως είναι κακό να πάρεις και κατι άλλο.....κι εγω το βλέπω ακόμα και σαν μεταχειρισμένο που το σκέφτομαι, αρκετα ακριβό κι αν πάρω θα πρέπει να εχει μια καλή τιμή για να δελεαστώ, αλλά ίσως με βολέψει....ίσως όχι...καλά να ειμαστε και θα το πουλήσω να πάρω κατι άλλο......εεεε μααα πιά!!!
    CALCULATOR ISLAND

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
    ακριβώς.......δλδ εγώ που εχω αλλάξει 15-16-18 τόσες μοτό και σκέφτωμαι να πάρω megascooter είμαι ΒΛΑΚΑΣ??
    με πατέντα θα μου πείτε.....!!!??
    αλλά εντάξει ρε παιδιά, αμα περνάς απο διάφορα στάδια δεν νομίζω πως είναι κακό να πάρεις και κατι άλλο.....κι εγω το βλέπω ακόμα και σαν μεταχειρισμένο που το σκέφτομαι, αρκετα ακριβό κι αν πάρω θα πρέπει να εχει μια καλή τιμή για να δελεαστώ, αλλά ίσως με βολέψει....ίσως όχι...καλά να ειμαστε και θα το πουλήσω να πάρω κατι άλλο......εεεε μααα πιά!!!
    ρε Γιάννη ποσο χρώνων είπαμε ότι είσαι και έχεις....έξαντλησει τόσες μοτο? μου αρέσει όμος ο διαχωρισμός σου απο τόσες μοτό σε megascooter απο την άλλη επείδη όλα μα όλα είναι θέμα του τι θέλω.....μήπως γενικά αφου πέρασες όπως λες τουλάχιστον απο τόσες μοτο.....δεν σου αρέσουν οι μηχανές γενικά? το ψαξές λίγο μέσα σου το θέμα και αν το κάνεις μήπως δεν χρειάζετε να πάρεις μέγα....άλλα αμάξι κατευθείαν? δεν είναι καθόλου κακό να θέλει ο καθένας το ότιδηποτε κακό είναι....να μην το ξέρει!

[i]επειδή ύπαρχει πολή βλακεία ανα τον κόσμο ε όχι ρε παιδιά οκ όλα καλα δεν χρειάζετε να την βλέπουμε και να καθόμαστε άπραγοι!θα μιλάμε.- [/B]

Πάντως συνεχ'ιζεις να προσβάλεις αρκετούς εδώ μέσα.Μην προσπαθείς να επηρεάσεις τους άλλους.μην φοβάσαι δεν σου προσβάλαμε το μηχανάκι σου.Εσύ μας προσβάλεις και μας θεωρείς όλους βλάκες.Εκεί θέλουμε να τα πετάξουμε τα λεφτά μας κι εκεί θα τα πετάξουμε.Τώρα αν είναι καλή επιλογή αυτό το ξέρουμε μόνο εμείς που τα καβαλάμε κι όχι εσλύ που δεν τα έχεις δει κάν από κοντά.Αν δεν είναι θα πάμε αλλού αλλα προς Θεού δεν θα μας επηρεάσει ένα άτομο το οποίο δεν έχει εμεπιρια σττα συγκεκρι΄μένα μηχανάκια.Σταμάτα να προσβάλεις και να λες οτι λεμε λλακιες όπως τις αποκαλέις εσύ.Φερόμαστε και συζητάμε όσο πιο κόσμια γίνεται.Ρίχνουμε και τις απόψεις κάποιων έμπειρων πάνω στις μηχανές.Εσύ δεν μας έχει πει και τίποτα ακόμα.Απλά αυτό που ξεκίνησες προσπαθείς να το υποστηρίξεις μέχρι το τέλος.Προσπάθησε να έισαι λιγότερο διαχυτικός όμως γιατί η ψύχρα της οθόνης δημιουργεί έντονες παρεξηγήσεις.Κι είναι κρίμα.Κι όλα αυτά πάντα φιλικά

Αποστόλης

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Ωραία τα λέτε, δεν μπορώ να πω, αλλά μπορεί να μου απαντήσει εμένα κάποιος σε αυτό που έγραψα εδώ και πολλάααααα ποστ και έμεινε αναπάντητο?

Σε τι είναι καλύτερο ένα mega-scooter απο μια Africa βελτιωμένη σε αναρτήσεις? Ή και όχι βελτιωμένη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheOneAB
    δεν είναι καθόλου κακό να θέλει ο καθένας το ότιδηποτε κακό είναι....να μην το ξέρει!

Μ αρέσει που εσύ ειδικά το γνωρίζεις και το κατέχεις ενώ ο Γιάννης που έχει αλλάξει τόσες μηχανές δεν το ξέρει.Είναι λάθος αυτό που κάνεις εδώ μέσα σε ένα φόρουμ για μηχανές γιατί προσπαθείς να επηρεάσεις μέλη που θέλουν να αγοράσουν.Κι ειναι κρίμα να επηρεαζόμαστε από κάποιον που δεν κατέχει κι απλά λεει έντονα την άποψή του.

Τώρα όσον αφορά την άποψη σου για την Ευρώπη και τα megascooter πρώτα κάνε καμμιά κουβέντα με μέλη ξένων φόρουμ και μετά πες την άποψη σου.Να είναι και λίγο τεκμηριωμλενη ρε παιδί μου.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από suzuki_k5
    Πάντως συνεχ'ιζεις να προσβάλεις αρκετούς εδώ μέσα.Μην προσπαθείς να επηρεάσεις τους άλλους.μην φοβάσαι δεν σου προσβάλαμε το μηχανάκι σου.Εσύ μας προσβάλεις και μας θεωρείς όλους βλάκες.Εκεί θέλουμε να τα πετάξουμε τα λεφτά μας κι εκεί θα τα πετάξουμε.Τώρα αν είναι καλή επιλογή αυτό το ξέρουμε μόνο εμείς που τα καβαλάμε κι όχι εσλύ που δεν τα έχεις δει κάν από κοντά.Αν δεν είναι θα πάμε αλλού αλλα προς Θεού δεν θα μας επηρεάσει ένα άτομο το οποίο δεν έχει εμεπιρια σττα συγκεκρι΄μένα μηχανάκια.Σταμάτα να προσβάλεις και να λες οτι λεμε λλακιες όπως τις αποκαλέις εσύ.Φερόμαστε και συζητάμε όσο πιο κόσμια γίνεται.Ρίχνουμε και τις απόψεις κάποιων έμπειρων πάνω στις μηχανές.Εσύ δεν μας έχει πει και τίποτα ακόμα.Απλά αυτό που ξεκίνησες προσπαθείς να το υποστηρίξεις μέχρι το τέλος.Προσπάθησε να έισαι λιγότερο διαχυτικός όμως γιατί η ψύχρα της οθόνης δημιουργεί έντονες παρεξηγήσεις.Κι είναι κρίμα.Κι όλα αυτά πάντα φιλικά

Αποστόλης
    παλι γυρνάς και συνεχίζεις να λές τα ίδια.....ναι θα προσπαθήσω και εγώ όπως και εσύ να εκφέρω γνώμη σε όλους. ναι και θα πω ότι είναι κάκιστη επιλογή. για εμπειρία όση είχα την ανάφερα ακομά και το δικό σου το έχω καβαλήσει όχι κολοπειραγμένο βέβαια αλλά το έκανα. είχα κάποτε το ανάφερα σε προηγούμενη απάντηση δες και μετά γράψε πάλι ότι θες. όσο για προσβολή τι λες ρε μέγιστε? έσυ όταν μας έχεις φλομόσει με άκερα παραδείγματα, ή ότι διαφωνω με άλλους έδω μέσα και τους θίγω και ότι άλλη λαλακιά μας έχεις αραδιάσει καλά είναι? Ναι και θα συνεχίσω όσο για τον Γιάννη διάβασε λίγο αυτά που έγραψα και φτάνει ποια να διεσταβλώνεις αυτά που λέω. Είναι γραπτός λόγος! περι ψύχρας οθώνης και....τα λοιπά....τεσπά τι να πω....Ζήτω ο Γαύρος....
    Πάντα φιλικά επιτέλους και κάτι που όντως πέρα ως πέρα συμφωνω!!!!Πάντα όρθιοι να μάστε όλοι καλοτάξιδι άλλα επειδή το site το βλέπουν όλοι λυπάμαι δεν μπορώ να σου κάνω την χάρη να το βουλώσω. Υπάρχουν και πιτσιρικάδες υπάρχει και επόμενη γενια εεεεεε πως να το κάνουμε δεν μπορουμέ να τους προτέπουμε να σκέφτονται τα ...αυτά για επιλογές.
    Στέλνω και δηλώνω παρόν στο θέμα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Ωραία τα λέτε, δεν μπορώ να πω, αλλά μπορεί να μου απαντήσει εμένα κάποιος σε αυτό που έγραψα εδώ και πολλάααααα ποστ και έμεινε αναπάντητο?

Σε τι είναι καλύτερο ένα mega-scooter απο μια Africa βελτιωμένη σε αναρτήσεις? Ή και όχι βελτιωμένη.
    όχι μόνο με Africa που ναι είμαι ένας βλαμένος ιδιοκτήτης άλλα με οποιαδήπωτε μηχανή απλά δεν συγκρίνω ανόμια πράγματα....άλλο το Βολευ και άλλο το Τρολευ, άλλο η βούρτσα και άλλο η.....

Παλαιό μέλος
    Απορω τι καθεστε και τσακωνεστε ρε παιδια!!
    Ειχα megascooter και πηρα Africa.
    Νομιζεις οτι το megascooter ειναι λιγοτερο μηχανη?
    Εισαι λαθος φιλε!!!
    Για πες μου τι παραπανω εχει η μηχανη οπως λες? Εκτος των 5-6 ταχυτητων, αναλογα το μοντελο.......
    Θεωρω μηχανη οτιδηποτε μπορει να σου προσφερει τις συγκινησεις των 2 τροχων!!!! Ειτε καλες ειναι αυτες ειτε κακες......
    Και σε πληροφορω φιλε μου οτι το megascooter μου προσφερε ατελειωτες συγκινησεις!!!
    Καθε βολτα μου ηταν πανω απο 300χλμ, ανετα, με ασφαλεια και σιγουρια γι'αυτο που οδηγω.
    Η Africa ειναι αλλο πραγμα οπως σωστα λες, για μενα ομως η διαφορα ειναι οτι μπορει και παταει χωμα!!! Αυτος ηταν και ο ΜΟΝΟΣ λογος που εδωσα το σκουτερ για να την παρω. Τιποτε αλλο! Με τις ιδιες ταχυτητες ταξιδευει, την ιδια ασφαλεια νιωθω και μπορει να με παει εξισσου μακρια οπως και το προηγουμενο.....Απλα μπορει να παιξει και σε διαφορετικο τερεν....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
    Με τις ιδιες ταχυτητες ταξιδευει, την ιδια ασφαλεια νιωθω και μπορει να με παει εξισσου μακρια οπως και το προηγουμενο.....
    Μα κανείς δεν αναφέρεται στην "αίσθηση" που σου δίνει κατά την οδήγηση μια μηχανή σε σχέση με ένα μέγκα σκούτερ. Ειδικά στις στροφές, πιστεύω ότι στη μηχανή αισθάνεσαι μέρος του "συστήματος", ενώ στο σκούτερ ότι κάθεσαι πάνω σε ένα σκαμπώ με αρκετά μικρές ρόδες. Μια χαρά τα σκούτερ από πρακτικότητα, επιδόσεις, μερικά είναι και τρομερά όμορφα - αλλά για μένα το αξεπέραστο "μείον" τους είναι η αίσθηση "κινούμενου σκαμπώ" (ή πολυθρόνας) στη συμπεριφορά τους.

Τελικά πιστεύω είναι θέμα τι βολεύει τον καθένα.
    Στις ταχυμεταφορές που δουλεύω καβαλάω aprilia scarabeo 200.-είναι το πιο ανετο μηχανάκι πουχω καβαλήσει-πέφτεις σε λακούβα και δε χαμπαριάζεις.Αλλά όταν είναι να στριψω προβληματίζομαι πάντα.
    Το gs που έχω το φχαριστιέμαι στην οδήγηση-ήχο-αίσθηση.
    Το παπί μου στην αθήνα όταν κατεβαίνω στο κέντρο με βολεύει μια χαρα-ειδικά όταν παω στην πλατεία για τσιγάρα.Αλλα πάντα με πιάνει η μέση με αυτο.
    Είμαι ανοιχτός σε καθε είδος μηχανής αλλά μαρέσουν λιγότερο τα σκουτερ για ενα και μονο λογο-παθαίνω αλλεργια όταν βλέπω πολλά πλαστικά σε μια μηχανή.
    sotomoto

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheOneAB
    ρε Γιάννη ποσο χρώνων είπαμε ότι είσαι και έχεις....έξαντλησει τόσες μοτο? μου αρέσει όμος ο διαχωρισμός σου απο τόσες μοτό σε megascooter απο την άλλη επείδη όλα μα όλα είναι θέμα του τι θέλω.....μήπως γενικά αφου πέρασες όπως λες τουλάχιστον απο τόσες μοτο.....δεν σου αρέσουν οι μηχανές γενικά? το ψαξές λίγο μέσα σου το θέμα και αν το κάνεις μήπως δεν χρειάζετε να πάρεις μέγα....άλλα αμάξι κατευθείαν? δεν είναι καθόλου κακό να θέλει ο καθένας το ότιδηποτε κακό είναι....να μην το ξέρει!

32!
    και οι περισσότερες αλλαγες εχουν γίνει μετα τα 27 μου!! μέχρι τότε είχα 3 μοτο αλλάξει!!!
    Λές να μην μου αρέσουν οι μηχανές και να αυρομαστιγόνομαι να σκάω τα λεφτά μου σαν τον βλάκα αντί να πάρω αμάξι??
    Το ψάχνω μέσα μου......ΑΛΛΑ για το σε πια μοτο θα αράξω....και μιας κι εχω αλλάξει τόσες λέω να πάρω κι ενα megascooter να δω μήπως ειναι πιο κοντά σε αυτό που θα ήθελα.....
    Αμάξι βολεύομαι μια χαρά με το Yaris της Mother μου, αν και φυσικά θα ήθελα ενα αμαξάκι σπέσιαλ αλλά και εκκρεμότητες εχω τωρα και δεν το κρίνω και ΤΟΟΟΟΣΟ απαραίτητο για την ώρα μιας και κινούμαι μεσα στην πόλη μονο με το SH μου.
    Αμάξι, μονο οταν βρέχει ή χειμώνα για βόλτα εκτός πόλης με παρέα πχ. κι αν ειναι καλός ο καιρός φυσικά με μοτό!
    Και ξαναλέω, όλα ειναι μοτοσυκλέτες...απλά το περιτύλιγμα αλλάζει και φυσικά τα χαρακτικριστικά τους!
    Τωρα......δοκιμαστικά κάνουμε......και βλέπουμε...καλά να'μαστε!
    CALCULATOR ISLAND

Παλαιό μέλος
    Ο Harlek μιλα για αίσθηση και είναι ένα απο τα πολλά που συμφωνώ απο την άλλη, αρνούμενος όμως καλώς η κακώς να συγκρίνω τα λάθη αυτά με ότιδηποτε άλλο...συνεχίζω όπως αναφέρει ο sotomoto είναι ότι ποιο ξεκούραστο(το scarabeo)απο ότι έχει όδηγησει και πάλι δεν έχω λόγω να διαφωνήσω με κανέναν μια και πάλι για μέσα στην πόλη και ειδικά το συγκεκριμένο είναι μεγάλο και είναι πρακτικό σχεδιασμένο για την πόλη και παραμένει scooter (200cc και όχι...)και είναι ότι ποιο κοντά σε αμάξι και και και.... και πάρα πολύ σωστά γίνεται διαχορισμός με μηχανή την οποία καβαλά για το κέφι του.
    Γιάννη ότι μέσα σε 5 χρόνια άλλαξες 15 μηχανές τουλάχιστον εμένα με κάλυψες και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. και ναι τουλάχιστον για το Σ-Κ ο καιρός προβλέπεται καλός....καλές βόλτες λοιπόν.

μπά, δεν το βλέπω μιας και εχω και τις 2 πρός πώληση...κι οταν είναι πρός πώληση....δεν κυκλοφωρούν, γιατί ο διάολος εχει πολλά ποδάρια που λένε!!
    CALCULATOR ISLAND

Μέλος Το avatar του/της Primal
    λοιπόν εγώ πιστεύω το τι καβαλάει ο καθένας είναι θέμα νοοτροπίας. Δηλαδή βλέπεις κάποιον με μια χόπερ,μια ss, ένα naked, ένα scooter και ένα καθαρό. Αυτή οι 5 είναι διαφορετική άνθρωποι, ο καθένας το θέλει για άλλο λόγο.Δε μπορείς να πεις: "ποπό κοίτα τι πήγε και πήρε ο μαλάκας είναι εντελώς ηλίθιος?" Tο κάθε ένα από αυτά αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα του αναβάτη.

Εν κατακλείδι για εμενα οποιος scooter mega scooter ή τέλος πάντων οτιδήποτε καλά κάνει και το έχει αφού το γουστάρει και τον καλύπτει.
    If you know you are going down, make it look good!

Daelim roadwin 125cc

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Primal
    λοιπόν εγώ πιστεύω το τι καβαλάει ο καθένας είναι θέμα νοοτροπίας. Δηλαδή βλέπεις κάποιον με μια χόπερ,μια ss, ένα naked, ένα scooter και ένα καθαρό. Αυτή οι 5 είναι διαφορετική άνθρωποι, ο καθένας το θέλει για άλλο λόγο.Δε μπορείς να πεις: "ποπό κοίτα τι πήγε και πήρε ο μαλάκας είναι εντελώς ηλίθιος?" Tο κάθε ένα από αυτά αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα του αναβάτη.

Εν κατακλείδι για εμενα οποιος scooter mega scooter ή τέλος πάντων οτιδήποτε καλά κάνει και το έχει αφού το γουστάρει και τον καλύπτει.
    Σκοπός δεν είναι να χαρακτηρίσω ούτε έγω ούτε κανένας άλλος πιστεύω που πόσταρε εδώ τον καθένα άλλα την φιλοσοφία γενικά των πραγμάτων-μηχανημάτων που αναγράφει ο τίτλος. Scooteraki-Παπάκι η οτιδήπωτε είναι εργαλείο έτσι αποκαλούσα(εργάτη)και έτσι θα συνεχίσω να αποκαλώ την πάπια μου. Με μεταφέρει απο το Α σημείο στο Β και...τέλος. Τα συγκεκριμένα μηχανήματα όμως με τις μικρές ροδίτσες τα πλαστικά γεμάτα κουμπάκια τιμονάκια, τα καθισματάκια πολιθρονάκια που ναι και...τόσα μέτρα μακρυά κλπκλπ απέχουν πάρα πολυ για τον καθένα που καβαλά-κουμπώνει-μπαίνει μέσα αποτελεί ενεργό μέλος μιας μηχανής οποιασδήπωτε άλλης κατηγορίας υπάρχει αίσθηση ναι και είναι κάτι διαφορετικό. Η μεγάλη διαφορά υπάρχει και σίγουρα ξεφεύγουμε και κοντραριζόμαστε όλοι συμπεριλαμβανομένου και εμού όταν ο οποιοσδήπωτε με τον Α η Β τρόπο με θήγει άμεσα η έμεσα. Υπάρχει ένα μεγάλο + ακόμα και αυτων.... όπως είπα ότι πείθουν εσφαλμένα μεν αλλά το κάνουν πολλύ κόσμο να τα δοκιμάσει και τουλάχιστον έτσι εγκαταλείπει το αυτοκίνητο έστω και για λίγο οπώτε διευρήνει την οδική του παιδία. απο εκεί και πέρα λόγω του ότι σαν Ελληναράδες....ότι έχουμε είναι το καλύτερο, επειδή είμαστε οι καλυτερότεροι πιλότοι, επειδή επειδή.....δυστηχώς αν και πολλοι απο εμάς είναι σε κάποια όριμη ηλικία ....ξεφεύγουμε. έχωντας βρεί ένα κοινό σημείο ακόμα και με τον Αποστολη που έχει το μηχανημα της suzuki φυλικά πάντα!!!!!

Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Nikko over 3 η βγαλσιμο κατακόρυφη η και τα δυο;
    από m/m990 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2012, 11:42
  2. Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ
    από ΝΙΚΗ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2007, 10:50
  3. S.o.s. ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΛΕΙΔΙΑ.
    από beniamin στο forum Off topic