:a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Έλενα, θα είσαι ένας + λόγος να έρθω κι εγώ!
Πάμε παρέα? Να πάρω την άδεια του χχχχχ206 δηλαδή?
![]()
:a07:
![]()
:a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αν σου δώσει άδεια ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Ευτυχώς που δεν καταλάβατε για ποιόν λέω!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ρε λαλακα ντιμ... παίζεις μουσική για τον μάκις; σε αυτον δουλευεις; :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Αν σου δώσει άδεια ναι![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Οι σαλονικιοί δεν έχουν απαντήσει ακόμα...![]()
Εδω είναι και το ποστ τους στο Mybike.gr....
http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=6524&st=0
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a07::a07:
![]()
![]()
![]()
ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
![]()
Eεεεπ!!!Σας έπιασα!
Εχουμε και λέμε!
Ξεκινάμε Σάββατο κατά τις 1 το μεσημεράκι με προορισμό την Πάτρα!Είμαστε ένα Fazer 1000,1 V-Strom 1000 και 1 CB1300.Αυστηρώς μοτοσυκλετιστικό χειμερινό πενθήμερο καθώς περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις αλλού κάθε βράδυ!Συνήθεια των on-offάδων το χειμερινό camping αλλά θα το υιοθετήσουμε κι εμείς μιας και το πρόγραμμα λέει 3 διανυκτερεύσεις(πιθανότατα κάπου στον Ταυγετο!) σε αντίσκηνο με sleeping bag φωτίτσα κτλ!
Rsp,εάν δεις του ουρανούς της Στυλίδας να ανοίγουν,τα βουνά να σΧίζονται(και όχι να skiζονται!) και ένα επουράνιο φώς να πλησιάζει πρός τα μέρη σου,θα καταλάβεις οτι φτάνω με το FazerΕχεις π.μ.
![]()
Και ρακομελα κτλ επιφυλλάσωμαι μιας και δεν...πίνω![]()
![]()
![]()
Οποιος αντέχει να μείνει σε κοντινή απόσταση απο το Fazer (λέμε τώρα ρε παιδάκι μου!) φυσικά και είναι ευπρόσδεκτος για Πάτρα οπου θα μας περιμένουν Πατρινόπουλα με διάφορες μηχανές!Απλά να διευκρινήσω οτι πιθανότατα να αναχωρήσουμε αρκετά νωρίς(ίσως και 8 το πρωί) γιατί με το που πάμε Πάτρα,πίνουμε καφεδάκι και καπάκι φεύγουμε για 90 χλμ. μαγείας Γαλαξιδίου με τους φίλους Πατρινούς!Και μετά πίσω εννοείται!Οπότε έχει καμπόσα χιλιόμετρα!Ορεξη να έχετε!!!![]()
Θα χαρούμε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερους μαζί μας στο ταξίδι αλλά και στα ρακόμελα!!!
Λάμπρο ευχαριστούμε για όλα ψηλέ![]()
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
Ωχ....Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Είμαστε ένα Fazer 1000,1 V-Strom 1000 και 1 CB1300.
Θα χωριστούμε σε γκρουπ μΕ φαίνεται μάστορα![]()
:hypnotize
"ΨΗΛΕ";Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Λάμπρο ευχαριστούμε για όλα ψηλέ![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εμείς για Κυριακή δεν μιλάμε??Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ωχ....
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Σωστά, αλλά στην αρχή ο Λάμπρος ειπε να βγούμε με τα παιδιά Σάββατο βράδυ (καλά βγαίνουμε και χωρίς τα παιδιάΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Εμείς για Κυριακή δεν μιλάμε??![]()
:rotflmao: )
ή κατάλαβα λάθος;![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Χμχμ σωστά θυμάσαι αλλά μπορούμε να βγούμε και μόνοιμας ή να μαζευτούμε σπίτι μου για ρακόμελαΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σωστά, αλλά στην αρχή ο Λάμπρος ειπε να βγούμε με τα παιδιά Σάββατο βράδυ (καλά βγαίνουμε και χωρίς τα παιδιά:rotflmao: )
ή κατάλαβα λάθος;![]()
![]()
Αν δεν έχω φύγει από το Σάββατο...
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Χμχμ σωστά θυμάσαι αλλά μπορούμε να βγούμε και μόνοιμας ή να μαζευτούμε σπίτι μου για ρακόμελα![]()
![]()
αν είναι να βγούμε μόνοι μας στείλε μου πμ ρε συ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
αν είναι να βγούμε μόνοι μας στείλε μου πμ ρε συ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Δεν το κατάλαβες σωστά μάλλον , δεν λέω εγώ και συ μόνο
Ουφ σας βαρέθηκα πάω να φάω τα γλυκά της μάνας μου![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ναι ψηλέ!Ξέρεις αυτός!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
"ΨΗΛΕ";![]()
![]()
Γιατί να χωριστούμε σε γκρούπ?Μη νομίζεις οτι είμαστε τίποτα κάγκουρες που όταν δεν οδηγούν μοτοσυκλετα πηδάν απο δέντρο σε δέντρο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ωχ....
![]()
Απλά διευκρίνησα περισσότερο για την λίγο βάρβαρη ώρα που θα φύγουμε απο Αθήνα γιατί έχουμε πολλά να κάνουμε(καφέδες,χιλιόμετρα,φαγητα).Τι λέτε ωρέ παιδιά?!Θα μας κάνετε την τιμή?!![]()