Ξεκίνα ότι έχεις ξεκινήσει και θα το πετύχεις...
Ο Thomas Edison προσπάθησε 24.999 φορές για να κάνει την πρώτη εν λειτουργία μπαταρία, τι θα έλεγες λοιπόν εάν είχες για κάθε μπαταρία που υπάρχει από 0.1 Ευρώ?
George the Carbon Maniac.
---- www.carbon-aramid.com / carbonar@carbon-aramid.com ----
Carbon & Aramid (Kevlar) Construction.
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Xmm!!! δεν βλέπω τίποτα από ανθρακώνημα θα έπρεπε να το αναλάβω προσωπικά!!!![]()
Ξεκίνα ότι έχεις ξεκινήσει και θα το πετύχεις...
Ο Thomas Edison προσπάθησε 24.999 φορές για να κάνει την πρώτη εν λειτουργία μπαταρία, τι θα έλεγες λοιπόν εάν είχες για κάθε μπαταρία που υπάρχει από 0.1 Ευρώ?
George the Carbon Maniac.
---- www.carbon-aramid.com / carbonar@carbon-aramid.com ----
Carbon & Aramid (Kevlar) Construction.
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
Ότι και να κάνετε σας έχω για πλάκα.![]()
Σας παρουσιάζω το Project : Νεκρανάσταση μετα από 4 χρόνια στο χώμα !!!!!
Το projectάκι είναι ως εξης: Μετά την ανάληψη του Srx μου σε άλλα επίπεδα, δεχθηκα την πρόταση των Creadence Clearwater Revival να αναστήσω τον Kurt Cobain, προκειμένου να κάνει φωνητικά στο νέο τους αλμπουμ.
Η χρηματοδότηση έγινε από το Harvard Medical Univercity. Λόγω της δέσμευσης μου από υπογεγραμμένα συμβόλαια, και όρκους θανάτου δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Σε μερικά χρόνια θα απαντήσω στις ερωτήσεις σας.
Μην τολμήσει κανείς αδαής, κακεντρεχής, μισαλλόδοξος, κάποιο ποταπό μικροαστικό ανθρωπάκι να αμφισβητήσει το έργο μου ( καρφί για τον κακεντρεχή Oldman είναι αυτό).
Ορίστε οι αποδείξεις!!!! (δουλεύω λίγο το χρωματάκι του ακόμα)
![]()
Και είπε ο σοφός καθώς επέστρεφε στο εργαστήριο του...Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
Σκατατζίδικο είναι το σπίτι σου κακεντρεχή μαλάκα.
Για να μη κάνω την χάρη σε σένα και σε κανα δυο ακόμα πυροβολημένους που κάνουν πως ξέρουν από τεχνικά δεν ανεβάζω άλλες φωτό, και γενικά έπαψα να γράφω σε αυτό το ποστ.
Αλλά να κοροϊδεύετε εσύ και 2-3 άλλοι ακόμα όποιον γράφει ένα καλό λόγο για κάτι που έφτιαξα με τον κόπο μου είναι μεγάλη μαλακία από μέρους σας, αλλά δε περίμενα τίποτα καλύτερο από ανθρωπάκια σαν του λόγου σας. Βρείτε καμια γκόμενα να γαμήσετε λίγο ρεεεεεεεεε
Προς όλους τους υπόλοιπους που διάβασαν το post : Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
3ple xristos... στον μοναδικό που θα έκανες χαρη θα ήταν στον εαυτό σου, που μετά από το παρόν thread, έχεις κερδίσει επάξια τα πρωτεία της ξεφτίλας.
Το να εντυπωσιάσεις κάποιους αδαείς (όπως είμαστε οι περισσότεροι εδω μέσα) είναι πάρα πολύ εύκολο. Η στρόφιγγα των πληροφοριών δλδ έκλεισε λόγω του κραξίματος από κάποιον που σε ρώτησε κάτι τόσο απλό όπως ποιά είναι η δίαμετρος Χ διαδρομή; (και δεν απάντησες ποτέ)....
Ο oldman φταίει που πρώτος μυρίστηκε ότι είσαι φιδέμπορας;
Υποχρέωση του ήταν ως mod, που προσπαθεί να κρατήσει ένα επίπεδο στα τεχνικά, και ως ανθρωπος για να προφυλάξει τους υπόλοιπους.
Αν το μόνο που σου λείπει είναι ο θαυμασμός, το χειροκρότημα, το χτύπημα στην πλάτη για το ταλέντο σου που πάει χαμένο στην ξενιτιά, ρίχτο απ΄ την αρχή να στο στείλουμε με πμ.
Το παρόν thread, δεν πρέπει να σφαχτεί για κανένα λόγο. Πρέπει να γίνει sticky, με άλλο τίτλο όμως. Κάτι χαριτωμένο όπως :
¨Η άνοδος και η πτώση του Ελληνα Erv Kanemoto¨
¨WR με 90 φίδια στον τροχό!!!¨
¨Ο Έλλην κροκοδειλάκιας¨
¨Η τέχνη της εξαπάτησης και τι να προσέχετε¨
¨Το WWF σώζει WR με 90 σαύρες στην εξάτμιση¨
Το να σε αποκαλεί κάποιος φιδέμπορα, αποτελεί πρόκληση προς την συμπαθή συντεχνία...
Αϊντε ρίξε και τα (Ph.D τρομάρα σου) μπινελίκια σου.
κατι τέτοια λες εσύ και βλέπω κανα wr το 90αλογο..να σε πετυχένει σε κανα φαναρι καμια μέρα και να περνάει απο πάνω με το ερπετο σου..και να μετα να μην βρίσκεις τρύπα να κρυφτείς.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Και είπε ο σοφός καθώς επέστρεφε στο εργαστήριο του...
3ple xristos... στον μοναδικό που θα έκανες χαρη θα ήταν στον εαυτό σου, που μετά από το παρόν thread, έχεις κερδίσει επάξια τα πρωτεία της ξεφτίλας.
Το να εντυπωσιάσεις κάποιους αδαείς (όπως είμαστε οι περισσότεροι εδω μέσα) είναι πάρα πολύ εύκολο. Η στρόφιγγα των πληροφοριών δλδ έκλεισε λόγω του κραξίματος από κάποιον που σε ρώτησε κάτι τόσο απλό όπως ποιά είναι η δίαμετρος Χ διαδρομή; (και δεν απάντησες ποτέ)....
Ο oldman φταίει που πρώτος μυρίστηκε ότι είσαι φιδέμπορας;
Υποχρέωση του ήταν ως mod, που προσπαθεί να κρατήσει ένα επίπεδο στα τεχνικά, και ως ανθρωπος για να προφυλάξει τους υπόλοιπους.
Αν το μόνο που σου λείπει είναι ο θαυμασμός, το χειροκρότημα, το χτύπημα στην πλάτη για το ταλέντο σου που πάει χαμένο στην ξενιτιά, ρίχτο απ΄ την αρχή να στο στείλουμε με πμ.
Το παρόν thread, δεν πρέπει να σφαχτεί για κανένα λόγο. Πρέπει να γίνει sticky, με άλλο τίτλο όμως. Κάτι χαριτωμένο όπως :
¨Η άνοδος και η πτώση του Ελληνα Erv Kanemoto¨
¨WR με 90 φίδια στον τροχό!!!¨
¨Ο Έλλην κροκοδειλάκιας¨
¨Η τέχνη της εξαπάτησης και τι να προσέχετε¨
¨Το WWF σώζει WR με 90 σαύρες στην εξάτμιση¨
Το να σε αποκαλεί κάποιος φιδέμπορα, αποτελεί πρόκληση προς την συμπαθή συντεχνία...
Αϊντε ρίξε και τα (Ph.D τρομάρα σου) μπινελίκια σου.
αμ γιατι κρατάω εγω πισινή νομίζεις...
κατσε μη γυρίσει ο χχχΡΙστος με τον wr φονιά και μας ράψει...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
..........
![]()
![]()
![]()
for both posts!
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
κατι τέτοια λες εσύ και βλέπω κανα wr το 90αλογο..να σε πετυχένει σε κανα φαναρι καμια μέρα και να περνάει απο πάνω με το ερπετο σου..και να μετα να μην βρίσκεις τρύπα να κρυφτείς.
![]()
Ναι αμε...λες και δεν εχεις οδηγησει δυνατο μονοκυλινδρο...εδω τα smc με 72 ροδα ειναι δυσκολα να τα βαλεις κατω...θα του ριξει το wr με 90.
Να περναει η ωρα βεβαια..γιατι οσο εγω κανω rolling απο 200 αλλο τοσο θα πετυχουμε το wr του χχχ![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Ποτέ δεν είχα και ούτε θα έχω πρόβλημα, να ομολογήσω το λάθος μου και να ζητήσω συγγνώμη.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
κατι τέτοια λες εσύ και βλέπω κανα wr το 90αλογο..να σε πετυχένει σε κανα φαναρι καμια μέρα και να περνάει απο πάνω με το ερπετο σου..και να μετα να μην βρίσκεις τρύπα να κρυφτείς.
![]()
Όσο αντιμετωπίζομαι από βρώμικους συντάκτες ποστ ως μαλάκας,θα λέω την γνώμη μου για αυτούς και θα περιμένω κάποια τεκμηριωμένη απάντηση.
Γιατί η βρισιές είναι απάντηση ενός ανθρώπου σε πανικό.
Αν κάποιος με αμφισβητούσε σε αυτά που έλεγα, θα απαντούσα με κάθε τρόπο για να δείξω την σοβαρότητα των λόγων μου. Στην δουλειά σου, αν πεις παπαριές σε στέλνουν σπίτι σου. Στα συνεργεία αν κάνεις παπαριές μένεις άνεργος και μπορεί να φας και ξυλο.
Στο net , μπορείς να λές ότι γουστάρεις, και να επιβάλλεις στους αναγνώστες των κειμένων σου τον ρόλο του άβουλου θαυμαστή. Αλλιώς είσαι εγκάθετος, κακεντρεχής, πυροβολημένος, μαλάκας και μας γράφει και στα αρχίδια του (που πρέπει να είναι και τεράστια), μας συμβουλεύει να γαμήσουμε λίγο και άλλες όμορφες συμβουλές...( Thanks for tip 3ple xristos)
@ DUCASII οι πάγκοι δεν τρέχουν...![]()
Cool mate ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Ποτέ δεν είχα και ούτε θα έχω πρόβλημα, να ομολογήσω το λάθος μου και να ζητήσω συγγνώμη.
(έχουν ξαναγίνει - και θα ξαναγίνουν παρόμοιες φάσεις)
Ή αφήστε το να πεθάνει ή το πάμε στις Διαμάχες ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
I m cool oldman. Tnx for asking...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Cool mate ...!!!
(έχουν ξαναγίνει - και θα ξαναγίνουν παρόμοιες φάσεις)
Ή αφήστε το να πεθάνει ή το πάμε στις Διαμάχες ...![]()
Κάντε ότι θέλετε με το θέμα. Όντως θα ξαναγίνει, ΑΝ την κάνουμε γαργάρα.
Άποψη μου είναι να γίνει sticky, είτε στα Στραβά και Ανάποδα είτε στις Διαμάχες. Τεχνικό πάντως δεν είναι σίγουρα το θέμα.![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
[B]Αυτό θα συνέβενε άν δε με έκραζε κάποιος από την 5η κιόλας σελίδα του topic...
ΑΠΟ ΤΗ 5 ΣΕΛΙΔΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ 11 ΚΑΙ ΣΗΜΕΤΕΧΕΙΣ ΜΕ ΚΑΚΟ ΤΡΟΠΟ.
Ας φτιάξει αυτός κάτι καλύτερο και τότε μιλάμε....
ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ (Π.Χ)
Έχει νόημα να ανεβάσω κάτι άλλο πια?
ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Δυναμομέτρηση αν ανεβάσω θα πουνε οτι είναι Fotoshop.
ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
Εδώ που τα λέμε, και τη μηχανή αν δούνε live μπροστά τους θα πούνε οτι είναι παραίσθηση
από τα ληγμένα που παίρνουν....
ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
'' F R E E D O M ''
Ναιιιιι!![]()
Στειλτε το στις Διαμαχες...
...cause the place seems still alive...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
καλα παρε μια να κλάψεις για αρχή...
και σε κανα 5 μηνο θα γυρίσω για να σας βρίσω και λίγο..
αα και ποσα είπα260??
ε λιγα ειπα..καμια 1000 αδα περιμένω να βγάλει τελικα..
ΡΕ ΛΑΛΑΚΑ ΣΠΥΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ?ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ!!!![]()
![]()
Λοιπον περα της πλακας ετοιμαζω 12βολτο παπι νιτρο-τουρμπο και θα βγει γυρω στα 165 τροχο.........Παθατε πλακα ετσι?Και που να το δειτε και ετοιμο.........
Οταν το δειτε να μου το πειτε εεε?:rotflmao: :rotflmao:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236