Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Γράφτηκε παραπάνω ότι το νου τους οι γονείς και όσοι σκέφτονται να κάνουν παιδιά. Διαφωνώ το νού μας ΟΛΟΙ μας.
ακομα πιο σωστο αυτο που λες λουκα...ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Γράφτηκε παραπάνω ότι το νου τους οι γονείς και όσοι σκέφτονται να κάνουν παιδιά. Διαφωνώ το νού μας ΟΛΟΙ μας.
ακομα πιο σωστο αυτο που λες λουκα...ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
κατάλαβα τι θέλεις να πεις...πιστεύω πάντως ότι είναι άστοχο το παράδειγμα...ο γραπτός λόγος είναι πρωτίστως θέμα παιδείας και ερεθισμάτων και όχι ταλέντου όπως πχ η μουσική...(και εκεί φυσικά παίζει μεγάλο ρόλο η παιδεία αλλά συνήθως το ταλέντο είναι αυτό που σε ωθεί στο να αποκτήσεις την αντίστοιχη παιδεία)Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εγω παλι με τη σειρα μου να πω σε ολα τα παιδια που ενδεχομενος αμφισβητουν το οτι η επιστολη αυτη εχει συνταχθει απο 13χρονο οτι ο νικολοπουλος εγραψε το πρωτο του τραγουδι στα 14 του και ηταν το νυχτεριδες και αραχνες που ερμηνευσε ο καζαντζιδης.
φυσικα ουτε και εμενα με απασχολει αν το εγραψε το μανιφεστο 13χρονος η 90χρονος απλα αναφερω τον νικολοπουλο για να μη νομιζουμε οτι ειναι και απιθανο.
προβληματιστητε οσοι εισαστε γονεις και οσοι σκοπευετε να γινετε....το πραγμα εχει ξωκειλει...
![]()
![]()
quoted text edited by Nostra
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν