Υπαρχουν 2-3 ακομα,αλλα εχουν ολοι δρομολογια..!!!
μολις σχολασουν,θα τους βρεις στο καφενειο με τους ταριφες.
εκει κλεινονται οι δουλειες για αγωγια..![]()
![]()
θελω και γω να σου αντευχηθω καλα και ΟΡΘΙΑ χιλιομετρα,αλλα δεν ξερω αν θα πιασει τοπο..!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε πειραζω.
να σαι και συ καλα και να χαιρεσαι τις βολτες σου.![]()
![]()
φιλε μου το ξερω οτι με πειραζεις αλλα δεν ειμαι απο αυτους που μολις κανουν οικογενεια πουλαν τη μηχανη.Το πρωτο ταξειδι με τη κορη μου [ 2 ετων] ηταν 1500 χλμ.Οταν γινει 5 ετων
θα παμε αλπεις και στα 10 nordkapp.Η επομενη βολτα μαζι της με sidecar θα ειναι λογω χειμωνα την ανοιξη . θεσ/νικη γρεβενα μηλια μετσοβο ανηλιο χαλικι ανθουσα μπαρος ματσουκι καλαρυτες συρακο καταρρακτης κυψελη αθαμανιο μεσοχωρα τρικαλα θεσ/νικη.Ηδη απο τωρα της φτιαχνω μηχανη[ ενα bmw r25/2 ].προτεινε μου και εσυ καμια καλη διαδρομη με οχι πανω απο 50 xlm χωμα. Και μην ξεχνας ο χρονος ειναι με το μερος μου.Σε 15 χρονια τα ταξειδια θα ειναι μαζι της και οχι με καλαθι .Η παρακατω φοτο ηταν οταν ηταν 1 χρονων.
![]()
Οχι με emoticon αλλά με μεγάλα γράμματα: RESPECT για κάποιους που είναι πολύ πιο μηχανόβιοι απο όλους μας.
Πάντα τέτοια φίλε, και ελπίζω να καταφέρω κάποια στιγμή στη ζωή μου να ακολουθήσω σε ένα Nordcap.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
:a19:![]()
![]()
Γιατί τα ταξίδια είναι θέμα όρεξης και θέλησης και όχι "εργαλείου"
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Φιλοι μου σημασια εχει το ταξειδι. Η προετοιμασια η ΑΝΑΜΟΝΗ και η πραγματοποιηση του.
Τα συναισθηματα που εχεις οταν αφηνεις το τελευταιο φαναρι της πολης . Μετα η εικονες
που καταγραφεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ . Μετα τα ελαχιστα λεπτα πριν τον υπνο συνοδεια τσιγαρου και μπυρας [λιγο ψιλοκομματια μετα απο 10 ωρες στη μηχανη] οπου περναν
σαν τρειλερ απο τον εγκεφαλο σου ολα τα ομορφα τοπια που ειδες.Και μετα η αναμονη της επομενης μερας . Και ξανα απο την αρχη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vulcan
Φιλοι μου σημασια εχει το ταξειδι. Η προετοιμασια η ΑΝΑΜΟΝΗ και η πραγματοποιηση του.
Τα συναισθηματα που εχεις οταν αφηνεις το τελευταιο φαναρι της πολης . Μετα η εικονες
που καταγραφεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ . Μετα τα ελαχιστα λεπτα πριν τον υπνο συνοδεια τσιγαρου και μπυρας [λιγο ψιλοκομματια μετα απο 10 ωρες στη μηχανη] οπου περναν
σαν τρειλερ απο τον εγκεφαλο σου ολα τα ομορφα τοπια που ειδες.Και μετα η αναμονη της επομενης μερας . Και ξανα απο την αρχη.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais