CIAO Συγγρού δίπλα στον Αγ.Σώστη!!! απλά τέλειο και σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω ένα σε λίγο...
CIAO Συγγρού δίπλα στον Αγ.Σώστη!!! απλά τέλειο και σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω ένα σε λίγο...
21:15 ρανττεβού απο πολλά εξέχοντα και μη μέλη στον παραπάνω γλυκό χώρο....
BE THERE!!!![]()
Ρε καθικιατωρα κανονισατε για συναντηση και εκδρομη που εχω το μηχανακι στο συνεργειο?(ακομα.....)
![]()
Αντε να δουμε ποτε θα μπορεσω κι εγω...![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αγγελε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!![]()
Ευχαριστω , ευχαριστω![]()
Θα παρω και δωρο? Λοιπον ,θελω ενα ψυγειο ενα μπροστινο φαναρι και ενα σετακι μαρσπιεδολεβιεδες και κατι ψιλα ακομα.![]()
![]()
Αν οχι και 1400 € σε μετρητα δε με χαλανε
![]()
Γ@#ω τους μεθυσμενους Α!&@ν0υς![]()
Που θα παει δεν θα το φτιαξω?Θα κανονισουμε τοτε εκδρομη καλη.Κι αν δεν κανονιστει θα παω μονος .Κοντευω μηνα χωρις το SV μου![]()
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
λατρεία είναι αλλά υπομονή...
και στην επαναφορά παρέα βόλτα...
Κι απο μενα χρονια πολλα, καλοπατητα και παντα με V90![]()
Οσο για δωρο...σου ευχομαστε να βρεις τα ανταλλακτικα που θες πριν τα σταμπαρει ο τροπεας! :rotflmao:
Οχι ρε φουστη τωρα το ειδα! Νεξτ ταιμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
21:15 ρανττεβού απο πολλά εξέχοντα και μη μέλη στον παραπάνω γλυκό χώρο....
BE THERE!!!![]()
Ρεεεεεεεεε.
Δεν εχουμε πει επανειλημμενως " ΒΟΛΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΤΛ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΠΙΚ; "
Γιατι με σταναχωρατε τωρα και αμαυρωνετε την φημη μου, (οση απο αυτην δεν ειχα προλαβει να αμαυρωσω απο μονος μου that is) ,σαν πρωην μοντ ε;
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Οπότε παίδες εάν δεν βρέθει S, να το ξεχάσουμε το γυμνό γιατί θα μας πάρει τελείως ο αέρας ακόμη και εάν μπει μια μικρή ζελατίνα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Σε αρκετα ορθια θεση οδηγησης (ειμαι 1,83) στην εθνικη αθηνων κορινθου με δυνατο πλευρικο αερα, το κεφαλι ταλαντευοταν δεξια-αριστερα, στην εθνικη ομως κορινθου τριπολεως αναμεσα σε βουνα που εκοβε ο αερας δεν καταλαβα χριστο! Γενικα με λιγο σκυψιμο, ο αερας χτυπαει την κορυφη του κρανους και ειμαι οκ ανεξαρτητα καιρικων συνθηκων.
Με την παλια ζελατινα σε "ορθια" θεση ο αερας με χτυπουσε στο λαιμο, το καλοκαιρι που δεν φορουσα μπουφαν ηταν απιστευτα ενοχλητικο!!!
--->Λαμπρο τι θα ελεγες για Κατεχακη-Περ.Υμηττου-Ατικη Οδο-Κηφισο-Ποσειδωνος-Συγγρου;![]()
![]()
![]()
ΥΓ Ύψος μία από τα ίδια->1.83![]()
ΥΓ2 Κάπταιν, για πλάκα το είπα αυτό με τα μονοκύλινδρα!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Οπότε παίδες εάν δεν βρέθει S, να το ξεχάσουμε το γυμνό γιατί θα μας πάρει τελείως ο αέρας ακόμη και εάν μπει μια μικρή ζελατίνα;
τς τς τς φλωροι.......![]()
:rotflmao:
![]()