Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 140

Θέμα: Επίδομα επικινδυνότητας..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Επίδομα επικινδυνότητας..

"Στην ενσωμάτωση του επιδόματος επικινδυνότητας 8% στους μισθούς των ανδρών των σωμάτων ασφαλείας συμφώνησαν οι υπουργοί Οικονομίας και Δημόσιας Τάξης

Απόλυτη συμφωνία επιτεύχθηκε μεταξύ των υπουργών Οικονομίας και υπουργού Δημόσιας Τάξης για την ενσωμάτωση του επιδόματος επικινδυνότητας 8% στους μισθούς των ένστολων των υπουργείων Εθνικής 'Αμυνας, Δημόσιας Τάξης και Εμπορικής Ναυτιλίας. Αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης περισσότερες πληροφοριές τόνισε ότι η καταβολή του επιδόματος για τις επόμενες δύο δόσεις - δηλαδή το 2007 και το 2008 - θα είναι το αντίστοιχο του εν ενεργεία ανθυπολοχαγού. Όπως υπογράμμισε ο κ. Αλογοσκούφης, η συμφωνία επήλθε στο πλαίσιο της εισοδηματικής πολιτικής. Από την πλευρά του, ο Βύρων Πολύδωρας περισσότερες πληροφοριές εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της συνάντησης και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δίνει λύση σε ένα αίτημα 15 ετών."

Πηγή : Pathfinder

Αυξήσεις λοιπόν σε όλα τα τμήματα ενός κράτους που κρατούν τους πολίτες σε τάξη...
    Υπέροχη κυβέρνηση...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Τι έγινε ρε παιδιά?Κανένας δεν έχει να σχολιάσει τίποτα πάνω σ'αυτό το θέμα?Τόσες κατηογορίες ζητούν αυξήσεις και κανένας δε παίρνει τίποτα..(εκτός από τους προστάτες μας).Η οικονομική πολιτική είναι γενικά ανελαστική,αλλά για κάποιους στους οποίους οποίους στηρίζεται η κυβέρνηση είναι ελαστική.& μη μου πείτε ότι κάνουν τόσο καλά τη δουλειά τους ή όντως είναι τόσο επικίνδυνη ώστε χρειάζονται και αυτό το επίδομα.Αν είναι άξιοι ας πιάσουν π.χ αυτούς τους γνωστούς άγνωστους και να σταματήσουν να ρίχνουν αβέρτα δακρυγόρα και να χτυπάνε καημένους!Άντε γιατί τα έχω πάρει τώρα!!!

Εγώ απλά να σχολιάσω οτι ο Πολύδωρας (έστω και λαϊκίζοντας) πίεσε (με την "απειλή" παραίτησης) για τους ανθρώπους του και πέτυχε αυτό που ήθελε...

κάτι που προφανώς δεν (ήθελαν/μπορούσαν) να κάνουν άλλοι υπουργοί

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    που είναι το περίεργο???????????/
    αν δεν πληρώσεις του μπάτσους να κοπανάνε όλους τους άλλους απεργούς πως θα πάει μπροστά η Κυβέρνηση..???????????

το καλόπιασμα των σωμάτων ασφαλείας είναι πάγεια τακτική κάθε Κυβέρνησης...σε αυτούς στηρίζεται το καθεστώς...μην απορείται λοιπόν αν πάρουν κ επίδομα αντικατάστασης των γκλοπ που από το πολύ ξυλο έχουν αρχίσει να λιώνουν τον τελευταίο καιρό....

"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Καρντάσια, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Αυτά που λέτε είναι η μία πλευρά του νομίσματος, να δούμε και την άλλη όμως.

Η άλλη πλευρά είναι ο αστυνομικός-λιμενικός που διακινδυνεύει την ζωή του γιά ψίχουλα στην προσπάθειά του να μας προστατέψει. Δεν θεωρώ ότι ο μισθός γιά αυτούς τους ανθρώπους θα έπρεπε να είναι κίνητρο, αλλά ανταμοιβή γιά αυτά που θυσιάζουν. Και στην τελική σιγά την αύξηση, εκεί που έπαιρνε 1000 θα παίρνει 1080, σιγά τ' αυγά!

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος

Η άλλη πλευρά είναι ο αστυνομικός-λιμενικός που διακινδυνεύει την ζωή του γιά ψίχουλα στην προσπάθειά του να μας προστατέψει. Δεν θεωρώ ότι ο μισθός γιά αυτούς τους ανθρώπους θα έπρεπε να είναι κίνητρο, αλλά ανταμοιβή γιά αυτά που θυσιάζουν. Και στην τελική σιγά την αύξηση, εκεί που έπαιρνε 1000 θα παίρνει 1080, σιγά τ' αυγά!
    Συμφωνω απολυτα και με την αυξηση οπως και με τα λεγομενα του Μανου πιο πανω!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick

+100000

Δεν υπάρχει μόνο το κακό κράτος και μόνο οι κακοί "μπάτσοι"

Υπάρχει και ο "μπάτσος" που θα σου κρατήσει το χέρι όταν είσαι ξάπλα στην άσφαλτο και περιμένεις το ασθενοφόρο.

Αμάν πια με τις αριστερίστικες θεωρίες του κ@λου.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    οι μπατσοι ειναι κακοι και θελουν να μας φακελώσουν και να μας στείλουν στη μακρονησο χααχααχαχαχα ποσο κολλημένα ατομα υπαχρουν ακομα χαχαχχα αλλα οταν ψαχνουν σπιτι θελουν να ειναι διπλα σε αστυνομικο τμημα και το μηχανακι το παρκαρουν διπλα στο σκοπο χααααχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Α! και κάτι άλλο, να μην ξεχνάμε ότι οι ένστολοι δεν ενεργούν αυτοβούλως, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.

Εντολές ποίου;

να πάρουν αύξηση κ οι μπάτσοι αφού πρώτα δώσουν σε όλες τις παραγωγικές τάξεις...
    μιλαμε για μια κοινωνική τάξη η οποία αποτέλει την πλέμπα της κοινωνίας χωρίς να παράγει τίποτα...
    καθείστε κ δείτε ποιοι από τους πρώην γνωστούς σας έγιναν αστυνομικοί...
    από τους δικούς μυο συμμαθητές έγιναν οι παρακάτω κατηγορίες
    1. αυτοί που δεν μπόρεσαν να περάσουν πουθενά αλλού
    2. οι κομπλεξικοί που ήθελαν να αποκτήσουν επιτέλους κάποια μορφή εξουσίας στη χωή τους...
    3. οι τεμπέληδες κ βολεψάκηδες

αν εσύ θεωρείς φυσιολογικό να αποζημιώνεται το κατακάθι της κοινωνίας όταν οι γιατροί περιμένουν 10 χρόνια για να πάρουν ειδικότητα με γεια σου με χαρά σου...

την επόμενη φορά που θα σας σταματήσει μπάτσος με το ειρωνικό στυλάκι κ σας πρήξει τα αρχ,....α χωρίς λόγο δώστε του κ ένα φιλοδώρημα πριν φηγετε γιατί είναι ενα χαμηλά αμοιβόμενος νεαρός...

Υ.Γ. αλήθεια το επίδομα θα το πάρουν κ όλοι αυτοί που αράζουν στα γραφειάκια τους???
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    να πάρουν αύξηση κ οι μπάτσοι αφού πρώτα δώσουν σε όλες τις παραγωγικές τάξεις...
    μετα τους δασκαλους? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παντού υπάρχουν ΚΑΙ καλοί ΚΑΙ κακοί.

Είμαι λίγο ρομαντικός και θεωρώ ότι σε μία ευνομούμενη κοινωνία θα πρέπει πρώτα να φροντίζουμε αυτούς που διαφυλάσσουν τη συνοχή της. Όσον αφορά τη σύγκριση μεταξύ ιατρού-ενστόλου, νομίζω ότι συγκρίνουμε ανόμοια μεγέθη. Ο ένας είναι επιστήμονας και ο άλλος ήρωας. Και στους δύο αξίζει αναγνώριση.

Παντού υπάρχουν ΚΑΙ καλοί ΚΑΙ κακοί.

Είμαι λίγο ρομαντικός και θεωρώ ότι σε μία ευνομούμενη κοινωνία θα πρέπει πρώτα να φροντίζουμε αυτούς που διαφυλάσσουν τη συνοχή της. Όσον αφορά τη σύγκριση μεταξύ ιατρού-ενστόλου, νομίζω ότι συγκρίνουμε ανόμοια μεγέθη. Ο ένας είναι επιστήμονας και ο άλλος ήρωας. Και στους δύο αξίζει αναγνώριση.
    ΗΡΩΑΣ???
    ακόμα θυμάμαι τον κομπασμό συγγενή μπάτσου που περιφανευόταν ότι η βραδινή βάρδια είναι θεϊκή γιατί κληδώνουν το τμήμα και αράζουν μέσα πίνωντας ουισκάκια...όλα αυτά σε προάστια της Αττικής που η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη....

αλήθεια γιατί η Ελλάδα έχει τους πιο πολλούς μπάτσους ανά κάτοικο σε σχέση με όλη την Ευρώπη/???
    πιστεύετε ότι αυτή η αριθμητική υπεροχή έχει αντανάκλαση στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας???
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Βράδυ, περασμένα μεσάνυχτα, βρέχει καρέκλες.

Οδηγώ κανονικά και το φανάρι στα 10 μέτρα μπροστά μου γυρνάει πορτοκαλί. Θα μπορούσα να ανοίξω αλλά λέω "ας φρενάρω". Κηλιδα λαδιού, σαβούρδα, εγώ ακινητοποιημένος κάτω από την μηχανή στην Πανεπιστημίου ενώ στα 50 μέτρα βλέπω τα αυτοκίνητα να έρχονται κατά πάνω μου χωρίς να με έχουν δει..

Γιά καλή μου τύχη μπροστά στο REX είναι αραγμένο λεωφορείο της αστυνομίας και ευτυχώς κάποιος κοιτούσε..

Πετάγεται σβέλτα από το λεωφορείο ένας αστυνομικός και παρεμβάλεται μεταξύ εμού και των εισερχομένων οχημάτων ε ι λ ι κ ρ ι ν α με κίνδυνο της ζωής του.

Αυτός ο άνθρωπος με προστάτεψε....... τι μισθό θα έπρεπε να παίρνει;

Καλως πηραν την αυξηση..

Δεν φτανουν τα εξτρα..

( τωρα φταιω εγω να γραψω κανενα σεντονι
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2010, 21:03
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2009, 09:10
  3. ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ