Σελίδα 33 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 232829303132333435363738 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 616

Θέμα: Κανενας απο Μυτιληνη?

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Βασικα εγω μια παρατηρηση εχω να κανω.Οταν προσπερναμε και εχουμε αλλον πισω μας να αφηνουμε χωρο ωστε να χωρεσει και εκεινος και να μην αναγκαστει να ''κλεισει''το αμαξι,η να ''διπλαρωσει''τον μπροστινο του.
    Ελα ρε εγινε κατι?

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Οχι ρε συ.Σαν παρατηρηση το λεω.Σημερα το προσεξα αυτο και το λεω.Δεν ειναι κανα προβλημα.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Οχι ρε συ.Σαν παρατηρηση το λεω.Σημερα το προσεξα αυτο και το λεω.Δεν ειναι κανα προβλημα.
    Ρε δεν τρεχει τιποτα
    σε εκλεισα πουθενα?

ΓΙΩΡΓΟ ΤΑ ΘΕΣ ΤΑ ΦΛΑΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

Οχι ρε συ μην ανυσηχεις.εγινε κανα δυο φορες σημερα αυτο και το επισημανω.Εγω οταν προσπερναω περιμενω πρωτα τον μπροστινο να παρει αποσταση και μετα ξεκινω.Αλλα Χθες ετυχε στη μορια στο 296 οταν περασαμε να μεινει η βαραντερο μπροστα απο το αμαξι και εμεινα εγω στο αντιθετο ρευμα.Δεν υπηρξε κανα προβλημα,αλλα αν ηταν κανας καγκουρας ο οδηγος του αυτοκινητου?Τεσπα δεν τρεχει τιποτα.
    www.tsakosart.gr

Εγω λεω εμεις που αρχισαμε την ιστορια οταν οι υπολοιποι αρχισουν να τρεχουν, να ξεφευγουν κλπ να πηγαινουμε μαζι σαν ομαδα

ο Ντορης μπροστα και ολοι εμεις οι υπολοιποι απο πισω χωρις προσπερασματα ο ενας στον αλλο

επισης οταν προσπερναμε αυτοκινητο να περιμενουμε ωστε να μπορεσουν να το προσπερασουν ολοι ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ (Οχι πχ να κανω προσπεραση και να με προσπερνα αλλος απο αριστερα) και μετα να αρχιζουμε παλι την τρεχαλα

Νομιζω τελος οτι πρεπει να μιλαμε σχετικα με την διαδρομη πχ απο που θα βγουμε η θα μπουμε στην Μυτιληνη κλπ

Υγ Εχω κανει και εγω βλακειες δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω ωστοσο νομιζω πως για αυτα που αναφερω ποιο πανω και για διαφορα αλλα (οπως αυτο που ανεφερε ο Ταξιαρχης )θα πρεπει να συμφωνησουμε ολοι και να τα τηρουμε

shameless self promotion Το avatar του/της island
    σωστός

οκ και εμεις την πρώτη φορά είμασταν πιο χύμα καθε φορά όταν έρχονται καινούργια άτομα είναι φυσικό να μην έχουν "πιάσει" τον ρυθμό μας.

αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και όλα λύνονται .
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Καταλαβαινω επισης την δυσφορια σας επειδη παω αργα
    πιστεψτε με παω οσο ποιο γρηγορα μπορω για να μην δυσανασχετειτε

Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Καταλαβαινω επισης την δυσφορια σας επειδη παω αργα
    πιστεψτε με παω οσο ποιο γρηγορα μπορω για να μην δυσανασχετειτε
    ΟΜΗΡΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΡΥΘΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΟΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΩ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΗΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΧΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΡΑΣΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΡΕΠΜΕΤΗ Η ΣΤΙΣ ΚΑΛΑΜΙΕΣ ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
    100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA

Αρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
    ΟΜΗΡΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΡΥΘΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΟΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΩ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΗΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΧΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΡΑΣΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΡΕΠΜΕΤΗ Η ΣΤΙΣ ΚΑΛΑΜΙΕΣ ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
    Εγω ειμαι μεσα οποτε κανονισετε Παρασκευη θα ηταν τελεια

Οχι ρε ολοι κανουμε μλκιες μια χαρα πηγαινες απλα λεω να συμφωνησουμε ολοι μαζι καποια πραγματα για να πηγαινουμε ωραια χωρις προστριβες

Υγ επειδη βλεπω οτι ρωτας για διαφορα χρεπια εδω μεσα τα ειπε ολα ο παπας τι ψαχνεις αλλο:rotflmao:

Εγω ειμαι μεσα οποτε κανονισετε Παρασκευη θα ηταν τελεια

Οχι ρε ολοι κανουμε μλκιες μια χαρα πηγαινες απλα λεω να συμφωνησουμε ολοι μαζι καποια πραγματα για να πηγαινουμε ωραια χωρις προστριβες

Υγ επειδη βλεπω οτι ρωτας για διαφορα χρεπια εδω μεσα τα ειπε ολα ο παπας τι ψαχνεις αλλο:rotflmao:
    TI ENNOEIS ME TO TELEYTEOγ επειδη βλεπω οτι ρωτας για διαφορα χρεπια εδω μεσα τα ειπε ολα ο παπας τι ψαχνεις ????????

Ε μα να θελει να το βαλει διπλα στα παλια γραμμοφωνα

αφου του ειπα στα σιδερα με καρβουνο ειναι η θεση του

Υγ ο παπας δηλωσε οτι αυτο το κοκκινο ειναι μηχανη ολα τα αλλα ειναι για τις βρουβες:rotflmao:

AYTO

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

AYTO

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΩΣΤΟΣ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΟΕΟΟΟΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΧΘΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ε?? Η ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΙ Ε???

Re: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Αρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΩΣΤΟΣ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΟΕΟΟΟΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΧΘΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ε?? Η ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΙ Ε???
    Πηγα απο παγανη

Λες να μου τα φοραει

Re: Re: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Πηγα απο παγανη

Λες να μου τα φοραει
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΠΑΓΑΝΗ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΣΕΤΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ Ε??? Η ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΑΝ Ε???
    ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΗΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	300px-ouzo_-_plomari.jpg 
Προβολές:	79 
Μέγεθος:	9,9 KB 
ID:	69325

Παιδια εγω δευτερα εως πεμπτη εχω προβες στο θεατρο.Παρασκευη ειναι η συναυλια.Σιγουρα μπορω σαββατο ή μεχρι την πεμπτη απο τις δεκα το βραδυ και μετα.Αν παμε και καταφερω να ερθω και εγω πιθανοτατα θα παρω και την γυναικα μαζι γιατι θα με κραξει.
    www.tsakosart.gr

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2007, 13:05
  2. Απαντήσεις: 335
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2007, 11:30
  3. Κανένας από Sunderland?
    από mtsop στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2005, 20:33
  4. Μήπως ήταν κανένας από εδώ...
    από Zanzibar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29