Σημερα κυριακη και γυρω στις 11.30 κατεβαινα με την μηχανη μου την φορμιωνος στον βυρωνα για να παω να παρω την κοπελια μου απο το σπιτι της και για πρωτη φορα επειδη ειναι κοντα σπιτι μου σπιτι της δεν φορεσα το κρανος το εβαλα στο χερι,οπως κατεβαινα που λεμε με την ακρη του ματιου μου βλεπω ενα αμαξι ασπρο να πεταγετε απο στοπ πως με βοηθησε ο θεος κανω εναν ελιγμο στο αντιθετο ρευμα περναω για καλη μου τυχη δεν ανεβαινε κανενα κουτι,σταματαω και βλεπω το οδηγαγε ενας γερος γυρω στα 65 ford focus μπορει και το st κατεβαινω και απο την ταραχη μου τον αρχιζω σε κατι βρισιδια κωλογερε γαμω το σπιτι σου την χριστοπαναγια σου ας με συγχωρεσει η παναγιτσα και ο χριστος δεν βριζω να θεια μονο οταν ειμαι εκτος ευατου,παλιομαλακα κ.τλ εκεινη την στιγμη περναει και ενα ανακριτικο της τροχαιας ωραια λεω θα του κοψουν κληση του καργιολη,στα αρχιδια τους προχωρησανε κανονικα και με ολα αυτα τα μπινελικα που του εχωνα τι γυριζει και μου λεει βρε παιδια ο γερος?τι βριζεις βρε φιλε?αν ειναι δυνατον ο σκατογερας και του απανταω σοβαρος εισαι?μου λες τι βριζω παραλιγο να με σκοτωσεις θα επρεπε να ανοιξω την πορτα σου να σε βγαλω εξω και να σε σαπισω στο ξυλο και μου απανταει ελα μωρε αφου εκανες ελιγμο και την γλυτωσες δεν υπαρχει λογος να βριζεις αν ειναι δυνατον παιδια ηρωνικος σε ολο το μεγαλειο αφου πως κρατηθηκα και δεν σκοτωσα στο ξυλο τι να πω.αλλα αλλη φορα και δυο βηματα να πηγαινω κρανος θα φορω,μια φορα δεν το φορεσα και παραλιγο να την πληρωσω.